Keystone logo
NationsUniversity Πτυχίο Θεολογικών Σπουδών (MTS)
NationsUniversity

Πτυχίο Θεολογικών Σπουδών (MTS)

Online

2 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 450 / per quarter *

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

* δίδακτρα ανά τρίμηνο

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

NationsUniversity προσφέρει οικονομικά προσιτά, προσβάσιμα και διαπιστευμένα σε απευθείας σύνδεση προγράμματα. Όλα τα προγράμματά μας είναι 100% σε απευθείας σύνδεση και αυτο-ρυθμό. Μελετήστε πότε και πού θέλετε σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.

NationsUniversity είναι αφοσιωμένοι στην προσέγγισή μας για τη διδασκαλία της γραφής και πιστεύουμε ότι ο Λόγος του Θεού είναι το κλειδί για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτοί οι γενναιόδωροι χορηγοί είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τους πρώτους τρεις μήνες σπουδών σας. Αυτό το δώρο σας επιτρέπει να σπουδάσετε χωρίς κόστος, εκτός από το τέλος εγγραφής των $ 25. Αυτοί οι χορηγοί είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σε εσάς και να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια Βιβλική εκπαίδευση, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε τον κόσμο σας. Στο τέλος του πρώτου τριμήνου, θα είστε σε θέση να λάβετε μια απόφαση που είναι καλύτερη για εσάς. Όλοι οι νέοι σπουδαστές που δεν είναι επιλέξιμοι για άλλες εκπτώσεις που θα εγγραφούν στις ή μετά τις 3 Αυγούστου 2019 είναι επιλέξιμες για αυτό το δώρο. Αυτή η προσφορά λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2019.

Θέλετε να σπουδάσετε για ένα πτυχίο MTS εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση; Εφαρμόστε στην NationsUniversity !

Θα θέλατε να είστε υπουργός, να είστε επικεφαλής μιας μη κερδοσκοπικής αποστολής, να γίνετε ιεραπόστολος ή να έχετε μια καριέρα διδάσκοντας θρησκευτικές σπουδές; Αυτά είναι παραδείγματα μερικών από τις θέσεις που μπορεί να σας ανοίξει το πρόγραμμα online θεολογικών σπουδών μετά την αποφοίτησή σας.

Το NationsUniversity Master of NationsUniversity Πανεπιστήμιο NationsUniversity παρέχει ένα προσιτό και προσιτό μονοπάτι για την απόκτηση πτυχίου στο διαδίκτυο. Θα αναπτύξετε βιβλική γνώση και δεξιότητες μέσω μιας αυτο-καθοδηγούμενης μελέτης. Η εξειδικευμένη σχολή σας βοηθά στην ανάπτυξη εξηγητικών και ερμηνευτικών μεθόδων.

Όλοι οι σύμβουλοι στο πρόγραμμα εκπαιδεύονται στην ηλεκτρονική διδασκαλία, παρέχοντας έτσι την καλύτερη δυνατή καθοδήγηση. Όλα τα προγράμματα NU περιλαμβάνουν τα βιβλία σας με το κόστος της διδασκαλίας. Τα βιβλία παρέχονται μέσω μιας ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης που υποστηρίζεται από τους πατερών του Πανεπιστημίου. Επίσης, τα εργαλεία μετάφρασης διατίθενται χωρίς κόστος για τους φοιτητές ESL.

Στο πρόγραμμα σπουδών Master of theology, θα αναπτύξετε τις πρακτικές δεξιότητες για τη μελλοντική καριέρα σας. Η θεολογία σε αυτή την περίπτωση εννοείται ότι περιλαμβάνει τόσο την κριτική θρησκευτική μελέτη - κυρίως της χριστιανικής θρησκείας - όσο και την πρακτική της. Καθώς αυτά τα μαθήματα μπορεί να περιέχουν θεωρητικά και πνευματικά συστατικά. Η κατανόηση των αρχαίων κειμένων και γραφών θα ενισχυθεί.

Τα μαθήματα συνήθως ολοκληρώνονται μία φορά, αλλά ένας μαθητής δεν απαγορεύεται να εγγραφεί σε πολλαπλά μαθήματα ταυτόχρονα. Για περισσότερη υποστήριξη από ομότιμους και πρόσθετες πληροφορίες, ελέγξτε τη σελίδα του NU Facebook ή εγγραφείτε για ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προγράμματα μας.

Τι λένε οι μαθητές μας για τα NationsU;

Τι είναι το πτυχίο MTS;

Το πρόγραμμα Master of Theological Studies είναι ένα γενικό ακαδημαϊκό πτυχίο που παρέχει σοβαρή μελέτη της Γραφής, ιστορικής και συστηματικής θεολογίας, συγκριτικής θεολογίας και δεοντολογίας. Τα μαθήματα θα σας εξοπλίσουν για να καταλάβετε τα βαθύτερα στοιχεία της χριστιανικής πίστης καθώς και για το πώς σχετίζονται με θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χριστιανική εκκλησία.

Το NU είναι καινοτόμο στην προσέγγισή του. δεν διατηρεί πανεπιστημιουπόλεις και σας εκπαιδεύει στην οικιακή κοινότητα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα εργαστείτε ανεξάρτητα, βοηθούμενος από τη διεθνή σχολή μας, αντλώντας εμπειρίες από διάφορα υπουργεία και πεδία αποστολής. Θα έχετε τη δυνατότητα να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης. Πολλοί φοιτητές επιλέγουν το MTS μόνο ως έναν τρόπο να αυξήσουν τις γνώσεις τους για τον Χριστιανισμό καθώς και να φέρουν αυτή τη γνώση στις οικογένειές τους, τη σταδιοδρομία τους ή τις ατομικές ζωές τους.

Το πρόγραμμα βασίζεται είτε στο BRS είτε στα προπτυχιακά προγράμματα που αποκτήθηκαν αλλού. Αν εργάζεστε με εργασία πλήρους απασχόλησης ή ζείτε στον τομέα της αποστολής, είναι δύσκολο να πέσετε τα πάντα και να πάτε σε ένα πρόγραμμα πανεπιστημιούπολης. Ο βαθμός αντιπροσωπεύει μια διετή μελέτη.

NationsUniversity σας προσφέρει έναν ευέλικτο τρόπο απόκτησης ενός πτυχίου MTS εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση. Το πρόγραμμα μας σας δίνει την ιδανική ευκαιρία να συνδυάσετε τις σπουδές σας με τις ανάγκες της ζωής σας.

Γιατί να πάρετε ένα online πτυχίο;

 • Αποκτήστε πρόσβαση στην παγκόσμια αναγνωρισμένη αμερικανική εκπαίδευση ενώ ζείτε οπουδήποτε στον κόσμο
 • Μελετήστε με τον δικό σας ρυθμό την άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας
 • Αναπτύξτε τις ικανότητες ψηφιακής εργασίας σας χρησιμοποιώντας ψηφιακά εργαλεία ως μέρος των σπουδών σας
 • Συνδεθείτε online με φοιτητές από όλο τον κόσμο σε ένα αυθεντικό διεθνές περιβάλλον

Πώς θα μελετήσετε ηλεκτρονικά;

 • Ανεξάρτητα μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να επικεντρωθούν στις σπουδές σας στο δικό σας χρόνο και ρυθμό
 • Δεν υπάρχουν εξάμηνα ή προθεσμίες για να συναντηθούν
 • Ενδιαφέρον, ενημερωμένα ηλεκτρονικά υλικά για να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα εκμάθησης
 • Οι σύμβουλοι που εκπαιδεύονται στην ηλεκτρονική εκπαίδευση είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν πλήρη υποστήριξη σε όλες τις σπουδές σας

Τι θα μελετήσεις;

 • Έχουν ενισχύσει τα θεμέλια στην Παλαιά Διαθήκη και την Καινή Διαθήκη για εμπλουτισμό της προσωπικής πνευματικής πίστης και ανάπτυξη πνευματικής ωριμότητας.
 • Έχουν βελτιώσει την κατανόησή τους για τη βιβλική θεολογία μέσω της συστηματικής ανάλυσης της Γραφής στα κοινωνικά, ιστορικά και λογοτεχνικά της πλαίσια.
 • Τα μαθήματα κορυφώνονται με μια σειρά δοκίμων που υπολογίζονται για να μετρήσουν την ικανότητα του μαθητή να σκεφτεί κριτικά για σύγχρονα θέματα εν όψει του αρχαίου κειμένου της Γραφής.
 • Τα μαθήματα επιλογής προσαρμόζονται για να αποκτήσουν περισσότερες σε βάθος γνώση με βάση το προσωπικό σας σχέδιο σπουδών.

Εισαγωγικές εξετάσεις

Δεν υπάρχει εξέταση εισόδου. Ωστόσο, η εισαγωγή σε ένα πρόγραμμα σπουδών απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση της τρίτης πορείας του προγράμματος.

Αγγλικά Απαιτήσεις:

 • Υποβολή βαθμολογίας TOEFL 500 ή παραπάνω ή αποδεκτού υποκατάστατου (61 iBT, 6.0 IELPS, 44 PTE),
 • Επίπεδο βαθμού 3 στην ACT Πυξίδα,
 • Προ-1 στο Eiken English Proficiency Exam,
 • Δίπλωμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπου η διδασκαλία είναι στα αγγλικά, ή "C" ή καλύτερα στην αγγλική Σύνθεση από αναγνωρισμένο κολέγιο) από τον φοιτητή του οποίου η μητρική γλώσσα δεν είναι αγγλική.

Βασικά στοιχεία

 • Πρόγραμμα σπουδών: Θεολογικές Σπουδές
 • Είδος εκπαίδευσης: Μεταπτυχιακό
 • Τίτλος του τίτλου: Μεταπτυχιακό στις Θεολογικές Σπουδές (MTS)
 • Διάρκεια και φόρτος εργασίας: 36 μονάδες / 2 έτη
 • Τοποθεσία μελέτης: Εντελώς σε απευθείας σύνδεση
 • Επόμενη περίοδος υποβολής: Άνοιγμα εγγραφής
 • Οι μελέτες αρχίζουν: Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής

Πιστωτική μεταφορά

Μπορούν να γίνουν δεκτές μέχρι έξι (6) εξάμηνες πιστώσεις κατά τη μεταφορά προς το MTS, υπό την προϋπόθεση ότι οι πιστώσεις είναι (1) θρησκευτικού χαρακτήρα, (2) προέρχονται από διαπιστευμένο ίδρυμα και (3) δεν έχουν εφαρμοστεί σε άλλο βαθμό. Δεν θα εφαρμοστεί πίστωση προς το MTS που έχει χρησιμοποιηθεί για άλλο μεταπτυχιακό δίπλωμα που έχει εκδοθεί από την NationsUniversity .

Πώς μπορώ να εγγραφώ;

Πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στη διεύθυνση " Πώς μπορώ να εγγραφώ"; σελίδα.

Για λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με την εφαρμογή και, για παράδειγμα, τα κριτήρια αποδοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα Επισκόπηση εισαγωγής .

Μπορείτε να αρχίσετε να σπουδάζετε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και την καταβολή του τέλους εγγραφής των 25 δολαρίων.

Πόσο κοστίζει η NU;

 1. Τέλος εγγραφής - Ένα αρχικό τέλος εγγραφής των $ 25 ισχύει για όλους τους νέους σπουδαστές.
 2. Δίδακτρα - Τα δίδακτρα των 450 δολαρίων ανά τρίμηνο θα ισχύουν για τους σπουδαστές που προσδιορίζονται κατωτέρω στην ενότητα 3. Η τριμηνιαία αξιολόγηση καλύπτει τα δίδακτρα για ένα μάθημα ή για πολλά μαθήματα που ο φοιτητής επιθυμεί να επιχειρήσει σύμφωνα με το ακαδημαϊκό σχέδιο σπουδών του κατά τη διάρκεια την ακαδημαϊκή του συνοικία.
 3. Εκπτωτικές ομάδες: Οι σπουδαστές που διαμένουν εκτός ορισμένων αναπτυγμένων χωρών είναι επιλέξιμοι για έκπτωση 100% στα δίδακτρα, χωρίς να συμπεριλαμβάνουν το τέλος εγγραφής. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε αν είστε επιλέξιμοι .

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα