Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Εισαγωγή

NationsUniversity είναι αφιερωμένοι στην προσέγγισή μας στη διδασκαλία της γραφής και πιστεύουν ότι ο Λόγος του Θεού είναι το κλειδί για έναν καλύτερο κόσμο. Αυτοί οι γενναιόδωροι δωρητές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τους πρώτους τρεις μήνες σπουδών σας. Αυτό το δώρο σας επιτρέπει να σπουδάσετε χωρίς κανένα κόστος εκτός από το τέλος εγγραφής των $ 25. Αυτοί οι δωρητές είναι πρόθυμοι να επενδύσουν σε εσάς και να σας βοηθήσουν να κερδίσετε μια Βιβλική εκπαίδευση, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας. Στο τέλος του πρώτου τριμήνου σας, θα είστε σε θέση να πάρετε μια απόφαση που είναι καλύτερη για εσάς.

Ανακαλύψτε NationsU

Είμαστε ένα "σχολείο χωρίς τοίχους" που παρέχει μια προσιτή, υψηλής ποιότητας χριστιανική εκπαίδευση για όλους.

Ανακαλύψτε προσιτή χριστιανική ανώτερη εκπαίδευση.

NationsUniversity είναι ένα διαδικτυακό, μη κερδοσκοπικό, διαπιστευμένο πανεπιστήμιο. Εξυπηρετεί τον σπουδαστή που επιδιώκει ποιοτική εκπαίδευση στις θρησκευτικές σπουδές σε προσιτή τιμή. Το πανεπιστήμιο χαιρετίζει τον πιστό και τον μη πιστό, παραβλέποντας τις θρησκευτικές παγίδες και τις ιστορικές ερμηνείες. Οι μελέτες επικεντρώνονται στην βιβλική γραφή.

Ανακαλύψτε έναν ευέλικτο και βολικό τρόπο μάθησης.

NationsUniversity χρησιμοποιεί μια διαδικασία κυλιόμενης καταχώρισης. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις σπουδές σας ανά πάσα στιγμή. Οι εικονικές αίθουσες διδασκαλίας είναι ανοιχτές είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σχέδιο μάθησης σας ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Ανακαλύψτε ένα προσωπικό απόλυτα αφοσιωμένο στην επιτυχία σας.

NationsUniversity διευθύνεται από εθελοντές και καθίσταται δυνατή από οικονομικούς εταίρους που μοιράζονται το όραμα της χρήσης της NationsUniversity για να οικοδομήσουν αυθεντική πίστη και να εκπαιδεύσουν χριστιανούς ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Το ίδρυμα είναι αφοσιωμένο στο να κάνει την εμπειρία σας όσο το δυνατόν καλύτερη. Κάθε φοιτητής έχει ανατεθεί σύμβουλος για την καθοδήγηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ανακαλύψτε διαπιστευμένα προγράμματα σπουδών.

NationsUniversity είναι ενσωματωμένο στην πολιτεία της Λουιζιάνα. Ως ιδρύμα που χορηγεί πτυχίο, το σχολείο προσφέρει τρεις βαθμούς: (1) το Bachelor of Religious Studies (BRS), το Master of Theological Studies (MTS) και το Master of Divinity (M.Div.).

Ανακαλύψτε την ποιότητα.

Ο λόγος που υπάρχει η NationsUniversity είναι να καταστήσει μια εκπαίδευση σε επίπεδο κολλεγίων σε θρησκευτικές και θεολογικές σπουδές διαθέσιμη σε σπουδαίους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ηγεσία της εκκλησίας, αλλά δεν είναι σε θέση να βρουν αυτή την εκπαίδευση εξαιτίας οικονομικών ή άλλων πρακτικών λόγων. Μπορέσαμε να προσφέρουμε ποιοτικά ανεξάρτητα μαθήματα σπουδών με ελάχιστο κόστος στους φοιτητές, χωρίς να έχουμε σωματική πανεπιστημιούπολη, προσλαμβάνοντας καθηγητές πανεπιστημίων και άλλους επαγγελματίες για να προσφέρουμε εθελοντικά τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους και να λάβουμε γενναιόδωρη υποστήριξη από φίλους που μοιράζονται το στόχο μας.

NationsUniversity είναι διαπιστευμένο μέλος της επιτροπής διαπίστευσης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (DEAC). Το DEAC αναγνωρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ (USDE) και το Συμβούλιο για τη διαπίστευση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (CHEA).

NationsUniversity έχει δώσει μια ευρύτερη βάση, από την οποία μπορώ να αντλήσω γνώση και δομή, που τροφοδοτεί ό, τι κάνω.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Όραμα αποστολής

Η αποστολή της NationsUniversity είναι να οικοδομήσει αυθεντική πίστη και να εκπαιδεύσει τους χριστιανούς ηγέτες σε όλο τον κόσμο μέσω προσιτής και προσιτής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χρησιμοποιώντας εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Αποστολή και Όραμα

NationsUniversity δεσμεύεται να εκπληρώσει την αποστολή της μέσω ποιοτικών προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η οικοδόμηση της πίστης δεν είναι συναισθηματική εμπειρία. είναι μια εκπαιδευτική προσπάθεια, βασισμένη στη γνώση και την κατανόηση.

Η ανάπτυξη των χριστιανικών ηγετών είναι εξίσου μια υπολογισμένη επιχείρηση, κατασκευασμένη βάσει γνώσεων και αρχών. Προκειμένου να τεθούν τα κατάλληλα θεμέλια, είναι απαραίτητη μια σοβαρή, υψηλού επιπέδου και αντικειμενική παρουσίαση της χριστιανικής πίστης και της λογικής της. Ως εκ τούτου, το ίδρυμα έχει δεσμευτεί να δεσμεύει κάθε μαθητή σε μια αυστηρή αντιπαράθεση με το βιβλικό κείμενο.

Στόχοι

Να οικοδομήσουμε την πίστη εστιάζοντας τόσο στη γνώση του βιβλικού κειμένου όσο και στον προσωπικό πνευματικό σχηματισμό. Να εκπαιδεύσει χριστιανούς ηγέτες εξοπλίζοντας τους μαθητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να υπηρετήσουν ως χριστιανοί ηγέτες

Στην NationsUniversity , προσπαθούμε:

 • Να προσφέρουν ακαδημαϊκά προγράμματα που παρέχουν στους φοιτητές ευκαιρίες για προσωπική, πνευματική και επαγγελματική ανάπτυξη
 • Να απεικονίσει βιβλική γραφή με θετικό τρόπο
 • Να προσφέρουν προγράμματα ακαδημαϊκής αριστείας σε μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση
 • Να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που έχουν παγκόσμιο πεδίο και είναι κατάλληλα για παγκόσμια εκπαίδευση
 • Να προσφέρει ένα ανοιχτό σύστημα για τους αναζητητές χωρίς εμπόδια στην εξερεύνηση
 • Να λειτουργεί σύμφωνα με τις αξίες που υπάρχουν στο ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού
 • Προστασία της ασφάλειας των σπουδαστών
 • Να παρέχουν προγράμματα που οι φοιτητές μπορούν να αντέξουν οικονομικά
 • Να παρέχουν προσιτά προγράμματα για τους φοιτητές
 • Να ενθαρρυνθεί η πρόοδος των σπουδαστών μέσω ενός υποστηρικτικού συστήματος μεμονωμένων επαφών με φροντίδα και αφοσιωμένο προσωπικό και εθελοντές
 • Να διεξάγει τις εργασίες του θεσμικού οργάνου με τα πιο αποτελεσματικά μέσα

Τοποθεσίες

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Ερωτήσεις