Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Εισαγωγή

Η MIBM είναι ένας αδιαμφισβήτητος διακριτικός ηγέτης στα μαθήματα Online Management σε όλη την Ινδία εδώ και αρκετά χρόνια, προσδίδοντας ποιοτική εκπαίδευση και πληρώντας τα Διεθνή Πρότυπα.

Εμείς στη MIBM έχουμε μια λίστα ποιοτικών Προγραμμάτων που προσφέρουν προγράμματα MBA και Fast Track , τα οποία είναι τα καλύτερα κατάλληλα για φοιτητές και επαγγελματίες για να διαμορφώσουν την καριέρα τους σύμφωνα με τις τρέχουσες παγκόσμιες τάσεις. Πιστεύουμε στην αριστεία της εκπαίδευσης που μεταδίδεται έτσι ώστε οι μαθητές μας να είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η αποστολή μας είναι να ενισχύσουμε το σημερινό ανάστημα ενός Ατόμου για να πετύχει τους στόχους του με την τελειότητα.

Η MIBM προσφέρει διάφορα διαδικτυακά προγράμματα MBA που είναι συνηθισμένα στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς. Τα Προγράμματα είναι τα καλύτερα κατάλληλα για φοιτητές και επαγγελματίες που κατανοούν τους χρονικούς περιορισμούς τους. Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από κορυφαίους ειδικούς στην εκπαίδευση από όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί μας στην εκπαίδευση έχουν σχεδιάσει την καλύτερη μεθοδολογία και πρότυπα εκπαίδευσης για να δημιουργήσουν κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Η εκπαιδευτική σχολή μας έχει αξιολογηθεί ως η καλύτερη βιομηχανία στην παροχή διαδικτυακής εκπαίδευσης.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  Τοποθεσίες

  • Antananarivo

   Antananarivo, Μαδαγασκάρη

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις