Keystone logo
Mercy College

Mercy College

Mercy College

Εισαγωγή

Mercy College είναι η δυναμική, διαφορετικές κολέγιο New York City περιοχή των οποίων οι μαθητές είναι σε μια προσωπική αποστολή: να πάρει τα μέγιστα από τη ζωή με να πάρει τα μέγιστα από την εκπαίδευσή τους.

Έλεος ιδρύθηκε το 1950, προσφέρει περισσότερα από 90 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά και το πιστοποιητικό προγράμματα μέσα σε πέντε σχολεία: Επιχειρήσεις, Εκπαίδευση, Υγεία και Φυσικών Επιστημών, των Φιλελευθέρων Τεχνών και Κοινωνικών και Επιστημών Συμπεριφοράς. Mercy College προκλήσεις καθηγητές και το προσωπικό της να κάνει την εργασία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για όποιον είναι αρκετά πεινασμένοι για να κερδίσουν μια καλύτερη θέση στη ζωή. Με πανεπιστημιουπόλεις στο Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan και Yorktown Heights, η ζωντάνια του πολιτισμού College υποστηρίζεται από ένα ευρύ σώμα των φοιτητών από όλη την περιοχή.

Mercy102

Μια μεταμορφωτική Εκπαιδευτική Εμπειρία
Έλεος αμφισβητεί κάθε ένα από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του να υπερβεί την προσωπική και πνευματική τους προσδοκίες. απόφοιτοι έλεος καταδεικνύουν την επιτυχία και την εμπιστοσύνη σε όλη την επαγγελματική και την επαγγελματική φάσματα, και το αντίκτυπο που έχουν στις κοινότητές τους ή σε όλο τον κόσμο είναι απόδειξη για την ενδυνάμωση εκπαιδευτική εμπειρία.

ζωντανή ακαδημαϊκή κοινότητα έλεος του δίνει μεγάλη αξία στη μάθηση έξω από την τάξη με πραγματικές εμπειρίες. Αυτή η προσέγγιση για την υποτροφία ενθαρρύνει τους μαθητές να εφαρμόσουν αυτά που μαθαίνουν στην τάξη με τη ζωή μετά την αποφοίτηση. παγκοσμίου φήμης σχολή εργασίας Ελέους στενά με τους μαθητές για τα έργα αυτά.

Mercy_York

Έλεος έχει δεσμευτεί να συνδέει τους μαθητές με τον κόσμο. Το Κολέγιο έχει μια πλούσια παράδοση της κοινωφελούς εργασίας μέσω της «Έλεος δίνει Επιστροφή" πρωτοβουλία, η οποία ενθαρρύνει τους μαθητές να συμμετέχουν σε, και τις ευκαιρίες μολύβδου, υπηρεσία μάθησης. Αυτό είναι μια αντανάκλαση της ιστορίας Ελέους και οι αξίες που περιέχονται στη σφραγίδα Mercy College (Inserviendo Consumere, που καταναλώνεται στην υπηρεσία).

Στις πανεπιστημιουπόλεις εκδηλώσεις και διεθνείς ταξιδιωτικές εμπειρίες βοηθήσει τους μαθητές να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν τους πολιτισμούς μακριά από το σπίτι. Οι απόφοιτοί μας ασχολούνται πολίτες.

Mercy101

Το Σύμφωνο Advantage
Δεσμεύεται να υποστηρίξει τους μαθητές σε όλη την εκπαίδευσή τους, Mercy College προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία μάθησης που περιλαμβάνει Εξατομικευμένη Συμβόλαιο πρόγραμμα Achievement της Ακαδημίας (PACT). PACT είναι ένα εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα καθοδήγησης που χρησιμεύει ως πρότυπο για την επιτυχία των φοιτητών. www.mercy.edu/ 877-ΕΛΕΟΣ-GO.

PACT μέντορας σας είναι πρόσωπο το σημείο σας που σας βοηθά να περιηγηθείτε ζωή κολλεγίων. μέντοράς σας θα σας βοηθήσει να κατανοήσουν και να υποβάλουν αίτηση για οικονομική βοήθεια, να επιλέξετε το σωστό μεγάλες, επιλέξτε και να εγγραφείτε για μαθήματα, να παρακολουθείτε την ακαδημαϊκή πρόοδο σας, να αναπτύξουν ηγετικές ικανότητες, προσγειωθεί ένα οικοτροφείο, και την προετοιμασία για συνεντεύξεις εργασίας.

Mercy_ny

Μια επιθυμητή Campus Περιβάλλοντος
Το μαγευτικό φυσικό περιβάλλον στις όχθες του ποταμού Hudson διακρίνει γραφική πανεπιστημιούπολη Ελέους στο γραφικό χωριό του Dobbs Ferry. κεντρικό δρόμο Dobbs Ferry, μόλις μερικά βήματα από την πανεπιστημιούπολη, και προσφέρει όμορφα εστιατόρια, μπουτίκ, καταστήματα, καφετέριες και μια ζωντανή κοινότητα ζωή. Ένα σιδηροδρομικό σταθμό Metro-North, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, καθιστά την πόλη της Νέας Υόρκης προσβάσιμα. Φτάνετε στην καρδιά του Μανχάταν, σε σιδηροδρομικό σταθμό Grand Central, σε λιγότερο από 30 λεπτά. Εξετάστε τέχνης στο MoMA, βιώνουν Broadway, σαλάχι πάγου στο Bryant Park, να ανακαλύψουν την όπερα στο Met, να πιάσει ένα παιχνίδι στο Στάδιο Yankee ή Citi Field, να εξερευνήσουν το Central Park, το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και το Βοτανικό Κήπο, και να αποκτήσουν εμπειρία με αμέτρητα πρακτικής άσκησης και τις ευκαιρίες απασχόλησης.

άλλες πανεπιστημιουπόλεις έλεος, που βρίσκεται στο Μανχάταν, το Μπρονξ και Yorktown Heights, προσφέρουν ευελιξία και άνεση.Η οικονομική προσιτότητα
Έλεος προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ιδιωτικής εκπαίδευσης κολλεγίων στο έθνος, και το χαμηλότερο στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Το Κολέγιο παρέχει επίσης γενναιόδωρα πακέτα υποτροφιών σε μαθητές με υψηλές επιδόσεις. Αν οι μαθητές έχουν κατοικίες ή μετακινήσεις, θα ανακαλύψετε έναν πλούτο των ευκαιριών και μία πολύτιμη εμπειρία κολλεγίων σε ένα κλάσμα του μέσου εθνικού κόστος.

Δήλωση αποστολής

Mercy_DF1

Mercy College δεσμεύεται να παρέχει κίνητρα στους φοιτητές την ευκαιρία να μετατρέψουν τη ζωή τους μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την προσφορά φιλελεύθερες τέχνες και επαγγελματικά προγράμματα σε εξατομικευμένες και υψηλής περιβάλλοντα μάθησης ποιότητας, προετοιμάζοντας έτσι τους μαθητές να ακολουθήσουν την επιβράβευση της σταδιοδρομίας, για να συνεχίσουν να μαθαίνουν σε όλη τη ζωή τους και να δράσουν ηθικά και υπεύθυνα σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο.

MercyMission

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Dobbs Ferry

  Mercy College 555 Broadway, 10522, Dobbs Ferry

 • New York

  47 West 34th Street (Herald Square), 10001, New York

 • New York

  1200 Waters Place, 10461, New York

  • Yorktown Heights

   2651 Strang Boulevard Yorktown Heights, 10598, Yorktown Heights

   • USA Online

    USA Online, Ηνωμένες Πολιτείες

    Ερωτήσεις