Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Εισαγωγή

Εμείς ευδοκιμούν να είναι καινοτόμος - MBU συνδυάζει την παραδοσιακή εκπαίδευση των επιχειρήσεων με μια ολιστική προσέγγιση, εξοπλίζει τους μαθητές μας με τις δύο «σκληρά» και «μαλακά» δεξιότητες. Είμαστε, επίσης, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε Segways και Gigabit Internet, ασύρματα. Το σύνολο Πανεπιστήμιο είναι εξοπλισμένο με smartboards, και έχουμε συσκευές (DLNA, Apple TV, το Chromecast) σε κάθε δωμάτιο χύτευσης.

Είναι σημαντικό να διδάξουν στους μαθητές μας πώς λειτουργεί η τεχνολογία, αλλά και τις ηθικές αξίες, π.χ., να σέβεται, ηθικά και υπεύθυνα. Στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο, αυτές οι ιδιότητες είναι πολύ σπάνιο να βρείτε σε επαγγελματίες, έτσι η γνώση σε συνδυασμό με το μαλακό δεξιότητες πραγματικά πολύτιμες. Ως εκ τούτου, μπορούμε να σας κάνει να απασχολήσιμοι, και το ταξίδι στην απασχόληση σας είναι διασκεδαστικό, όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία.

Αυτό που κάνει MBU ιδιαίτερη είναι το γεγονός ότι οι μαθητές υποστηρίζονται από την αρχή του ταξιδιού τους στην MBU μέχρι το τέλος από τα μέλη του προσωπικού και το διδακτικό προσωπικό μας. Ακόμη και μετά την αποφοίτησή τους, εμείς ερχόμαστε σε επαφή με τους αποφοίτους μας και να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε σε κάθε πτυχή της ενήλικης ζωής τους. Μόλις ένα φοιτητή MBU, πάντα ένας φοιτητής MBU!

Λόγω μικρές τάξεις μας, κανένας από τους μαθητές μας αισθάνεται έχασε σε MBU - κάθε μαθητής παίρνει αρκετή προσοχή για να βεβαιωθείτε ότι κατανοούν κάθε θέμα που καλύπτεται στην τάξη.

Το γεγονός ότι οι καθηγητές μας, όλοι οι επαγγελματίες είναι, επίσης, εκτιμάται ιδιαίτερα - φέρνουν τη δική τους εμπειρία μέσα στην τάξη, επιτρέποντας στους μαθητές να μάθουν όχι μόνο από τα βιβλία και μελέτες περιπτώσεων, αλλά και από την εμπειρία τους και τα λάθη τους.

διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία μας, εκτός από ένα πολυεθνικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον, ώστε οι σπουδαστές μας να βρουν δουλειά των ονείρων τους ή να ανοίξουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Οι μαθητές μας είναι αρκετά οι επιχειρηματίες!

Πιστεύουμε ότι MBU είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για να είναι σε και μια πολύ ενδιαφέρουσα δίκτυο να είναι ένα μέρος της.

Η επιτυχία είναι μόνο ένα κλικ μακριά - επικοινωνήστε μαζί μας και να γίνει μια επιτυχημένη επιχείρηση επαγγελματική έχετε πάντα ήθελε να γίνει!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ MBU

uniquelocation

Με θέα την πανέμορφη λίμνη της Γενεύης, το Μοντρέ Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου είναι η τέλεια μάθηση και το περιβάλλον που εμπνέει. Οι φοιτητές έχουν το προνόμιο να σπουδάσουν σε κάποιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη λίμνη και τη γύρω γαλλικές και ελβετικές Άλπεις. Η Ελβετία βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, γεγονός που καθιστά πολύ βολικό για τους μαθητές μας να ταξιδεύουν σε ολόκληρη την ήπειρο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και να ανακαλύψουν τέτοια εικονική ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Παρίσι, τη Ρώμη, τη Βαρκελώνη, το Βερολίνο, το Μιλάνο.

diplomaheader

Η επένδυσή σας είναι σε ποιότητα. Εκτός από τις διάφορες συνεργασίες και τις συνδρομές μας, MBU αναγνωρίζεται από την παγκόσμια διαπιστεύσεις.

Montreux Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου είναι διαπιστευμένο από και είναι μέλος των:

 • ACBSP - Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρησιακά σχολεία Προγράμματα
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης
 • EFMD - Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για τη Διαχείριση Ανάπτυξης
 • CEEMAN - Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης Ανάπτυξης Διαχείρισης Ανατολή
 • AVDEP - Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων του καντονιού Vaud
 • CVCI - Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας του καντονιού Vaud
 • FSEP - Ελβετική Ομοσπονδία Ιδιωτικών Σχολείων
classheader

μικρά μεγέθη τάξη μας επιτρέπουν στους μαθητές να αλληλεπιδρούν στενά με τους καθηγητές, καθώς και να αποκτήσουν γνώσεις από διάφορα παγκόσμια επιχειρηματική τους υπόβαθρο.
Λόγω της ατομική προσοχή, μικρές τάξεις παρέχουν ένα πιο αποτελεσματικό περιβάλλον μάθησης.

environmentheader

Η διεθνής κοινότητα του Πανεπιστημίου Montreux Business αυξάνεται. Έχουμε πάνω από 15 εθνικότητες που σπουδάζουν σε MBU.
Οι μαθητές βιώνουν το πολυεθνικό περιβάλλον και την περίφημη ελβετική φιλοξενία, να συμβάλει στην αύξηση της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης και πολιτιστικών ανταλλαγών, ενώ όλοι επιδιώκουν την εκπαίδευσή τους.

FrenchEngHeader

Η MBU Κέντρο Γλωσσικών Σπουδών προσφέρει προχωρημένα μαθήματα επικοινωνίας των επιχειρήσεων στα αγγλικά, καθώς και εντατικά μαθήματα στα γαλλικά, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους μαθητές και τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων γρήγορα να αποκτήσουν τις προφορικές και γραπτές επικοινωνιακές δεξιότητες που χρειάζονται για να είναι επιτυχής ακαδημαϊκά και επαγγελματικά.

SemesterHeader

Montreux Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο διαθέτει έναν επιλεγμένο αριθμό φήμης πανεπιστήμια ως εταίροι μας σε όλο τον κόσμο.
Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να κάνουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, προκειμένου να απολαύσουν την διαφορετική ατμόσφαιρα, να επιδοθούν στην εξερεύνηση των νέων πολιτισμών και παραδόσεων και να κάνουν νέους φίλους από όλο τον κόσμο. Ο κατάλογος των συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

CuttingEdgeHeader

MBU χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την παρακολούθηση μαθημάτων και στην πράξη. πανεπιστημιούπολη μας έχει, κατά πάσα πιθανότητα, μια από τις ταχύτερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο σε σύγκριση με άλλα ελβετικά πανεπιστήμια.
Κάθε μαθητής έχει πρόσβαση σε 4 Gigabit / Δεύτερη LAN και 1 GB / s WiFi κάτω / upload. Οι τάξεις μας είναι εξοπλισμένες με Interactive Smart Boards, καθώς και διαδραστικά ροής (Chromecast / της Apple, DLNA) σε κάθε τάξη.
Τα online μαθήματα μας συμπληρώνεται με 360 ° Συνεχής ροή βίντεο και Εικονική Πραγματικότητα εργαλεία, και είμαστε περήφανα επενδύουν στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα οφέλη των μελλοντικών γενεών. MBU είναι μέλος της πρωτοβουλίας IED. Μοναδική μάθηση λαμβάνει χώρα εδώ.

ExecutivesHeader

Έχουμε μια μοναδική ΕΙΡ πρόγραμμα. Στελέχη μας στο Residence είναι γνωστοί εμπειρογνώμονες από εταιρείες όπως η Apple, η Deloitte, η UBS, η Credit Suisse ή Caterpillar. Έχουν εργαστεί ως Διευθύνων Σύμβουλος, ΚΟΤ ή CFO. Έχουν / έτρεχαν το IT, Ανθρώπινου Δυναμικού, Νομικών ή Οικονομικών τμήματα? στον τομέα της ειδικότητάς τους είναι Τραπεζών, της Αεροπορίας, Heavy Industries, Διεθνείς Οργανισμούς, ελέγχου, φορολογικών ή νομικών.
Κοπή πολυλογούμε, τα στελέχη μας στο Residence είναι επιτυχείς διευθυντές και τους επιχειρηματίες που είναι ανοιχτά για να δώσουν συμβουλές στους μαθητές μας. Θα τους δείξουμε πώς να είναι επιτυχής κατά τα επόμενα των σπουδών σας προκλήσεις.
Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για τα στελέχη μας στο Residence.

Όραμα & Αποστολή

Ενημερώνουν την καινοτομία, την ανακεφαλαίωση εκπαίδευση - αυτό είναι το σύνθημά μας. Στο Πανεπιστήμιο Montreux Επιχειρήσεων, θέλουμε να δώσουμε μια εκπαίδευση των επιχειρήσεων με μια διαφορά από την εφαρμογή ένα καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που να εμπνέει τους μαθητές να αναπτύξουν τις σκληρές και μαλακές δεξιότητες που θα χρειαστούν για να έχουν επιτυχία οι ηγέτες των επιχειρήσεων, οι οποίοι προσαρμόζονται γρήγορα στη μεταβαλλόμενη αγορά. Η αποστολή μας είναι να κάνουμε τους μαθητές μας απασχολήσιμους.

διεθνή μέλη ΔΕΠ μας προετοιμάσει MBU μαθητές να είναι παγκόσμια επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο μέσω της ολιστικής προσωπικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης των επιχειρήσεων υψηλής ποιότητας που καλύπτει οκτώ τομείς της μάθησης:

VisionMission

Τοποθεσίες

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Ερωτήσεις