Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Εισαγωγή

MDL - Μια καινοτόμος προσέγγιση στο σχεδιασμό της εκπαίδευσης.

Masters Design Lab είναι μια σχολή σχεδιασμού που υποστηρίζεται από μια καινοτόμο προσέγγιση στην εκπαίδευση σχεδιασμού. Χρησιμοποιούμε τη δύναμη της τεχνολογίας και την παγκόσμια εμβέλεια για να δώσουμε σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μάθουν και να συνεργαστούν με μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου σε μια ζωντανή κοινότητα σχεδιασμού.

Τα προγράμματα πιστοποιητικών μας είναι επικεντρωμένα, πρακτικά και ενημερωμένα με τις τάσεις και τις μεταβολές του κλάδου. Το μοναδικό μας πρόγραμμα σπουδών περιέχει πάνω από 25 μαθήματα που θα σας εξοπλίσουν με ό, τι πιστεύουμε ότι είναι οι πιο σημαντικές δεξιότητες που χρειάζεται ένας σύγχρονος σχεδιαστής.

Εάν είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο του σχεδιασμού, το Masters Design Lab θα σας δώσει όλες τις οδηγίες που χρειάζεστε.

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα, το δικό μας όχι μόνο διδάσκει σχεδιασμό αλλά και βυθίζει τους μαθητές στον κόσμο του σχεδιασμού και τους προετοιμάζει για καριέρα μέσω οδηγιών από ελίτ σχεδιαστές.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Γιατί MDL;

Η προσέγγισή μας στο σχεδιασμό της εκπαίδευσης είναι διαφορετική από άλλες σχολές σχεδιασμού. Δεν διδάσκουμε μόνο βασικές δεξιότητες σχεδιασμού, αλλά και πώς να τις εφαρμόζουμε σε έργα πραγματικού κόσμου, επιχειρηματικές ρυθμίσεις, ομαδικές εργασίες και άλλα. Το πρόγραμμά μας προχωρά πάνω και πέρα από τον εξοπλισμό σας με τα απαραίτητα. Σας διδάσκουμε δεξιότητες που συμπληρώνουν μια καριέρα σχεδιασμού και οι οποίες θα σας δώσουν το πλεονέκτημα, όπως η δημιουργία ενός αποτελεσματικού αντιγράφου. Με την καθοδήγηση των σχεδιαστών παγκόσμιας κλάσης, θα είστε μοναδικοί έτοιμοι για την επιτυχία μετά την αποφοίτηση.

 • Μάθετε από μερικούς από τους καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο - Η σχολή μας περιέχει βραβευμένους, έμπειρους και ενεργούς σχεδιαστές. Με επικεφαλής τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή David Carson, τα μέλη της σχολής μας είναι βασικοί σχεδιαστές σε εταιρείες όπως το Google, το Facebook και άλλα.
 • Αφιερωμένη σχολή για κάθε ομάδα - Κάθε ομάδα έχει έναν επικεφαλής μέντορα με τον οποίο μπορείτε να έρθετε σε επαφή καθημερινά. Ο σύμβουλος σχεδιασμού σάς βοηθά με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε και φροντίζει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε μάθημα.
 • Μάθετε από οπουδήποτε - το Masters Design Lab είναι αγνωστικό σημείο και δεν χρεώνουμε επιπλέον φοιτητές εκτός του Καναδά ή των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα τέλη είναι όλα τα ίδια. Όλα τα μαθήματά μας είναι διαδικτυακά, με ένα συνδυασμό ζωντανών και προ-ηχογραφημένων μαθημάτων.
 • Επαγγελματικό μαθησιακό περιβάλλον - Το πρόγραμμά μας είναι απαιτητικό. Βασίζεται σε ένα συνεκτικό χρονοδιάγραμμα και καθορίζει προθεσμίες. Είναι υποχρεωτικό να συμμετέχουν οι μαθητές στις ζωντανές τάξεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για πραγματικά σχόλια από δασκάλους και συμμαθητές.
 • Συνεχής ανατροφοδότηση και καθοδήγηση - Η εκμάθηση του σχεδιασμού μέσω σοβαρής κριτικής και ανατροφοδότησης είναι πολύ χρήσιμη. Ο σχεδιασμός είναι μια διαδικασία που πρέπει να μάθει και να τελειοποιηθεί.
 • Ζωντανά μαθήματα - Θέλουμε να είστε βυθισμένοι στην πραγματική συνεργατική εμπειρία σχεδιασμού. Οι ζωντανές τάξεις μας θα σας επιτρέψουν να ακούσετε και να ακούσετε, μαθαίνοντας πολύτιμα μαθήματα από τον δάσκαλο και τους συνομηλίκους σας.
 • Προγράμματα πραγματικού κόσμου (και πολλά από αυτά) - Το πρόγραμμά μας έχει ένα μοναδικό μάθημα / τάξη στούντιο που λειτουργεί όλο το χρόνο. Σε αυτό το μακροχρόνιο μάθημα, θα λάβετε σύντομα και προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε ό, τι έχετε μάθει.
 • Βοήθεια και υποστήριξη πρακτικής τοποθέτησης - Δεν υποσχόμαστε καθόλου θέσεις εργασίας, αλλά ο σύμβουλος τοποθέτησής μας θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να σας προετοιμάσει για τη σταδιοδρομία, από το χαρτοφυλάκιο έως την εκπαίδευση σε συνεντεύξεις και θα παρέχει πρόσβαση σε διαφορετικά πρακτικά και θέσεις εργασίας.

* Διατίθεται μόνο σε μαθητές πλήρους προγράμματος

 • Μοναδικό πρόγραμμα σπουδών - Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι εξαιρετικό. Έχουμε σχεδιάσει προγράμματα που διδάσκουν τι πιστεύουμε ότι είναι οι πιο σημαντικές δεξιότητες ενός σύγχρονου σχεδιαστή. Συνδυάστε το με την προσωπική μας καθοδήγηση, τα masterclass και τα μαθήματα στούντιο όλο το χρόνο, και είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα του σχεδιασμού σας. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό το πρόγραμμα δεν είναι για όλους. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να συνεχίσετε.
 • Πάνω από 25 μαθήματα - Δεν έχουμε καθυστερήσει, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα 25 μαθημάτων που περιλαμβάνει μαθήματα που διδάσκονται μόνο στο πρόγραμμα σχεδιασμού μας, όπως το The Business of Design.

* Διατίθεται μόνο σε μαθητές πλήρους προγράμματος

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Προσωπική καθοδήγηση & συνεχή ανατροφοδότηση

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν πλήρη καθοδήγηση και επαγγελματικά σχόλια από την πρώτη μέρα. Πιστεύουμε ότι τα σχεδιαστικά σκάφη δεν μπορούν να διδαχθούν απλά βλέποντας κάποιον άλλο σχεδιασμό. πρέπει να είναι ένας συνεχής διάλογος μεταξύ του σχεδιαστή και του δασκάλου και των συνομηλίκων του.

Ζωντανό περιβάλλον μελέτης

Πιστεύουμε επίσης στη σημασία ενός ζωηρού περιβάλλοντος μελέτης, γι 'αυτό και εστιάζουμε επίσης σε ζωντανές τάξεις, σεμινάρια διαδικτύου, ενεργά slack κανάλια, ομάδες εργασίας και συνεδρίες ανατροφοδότησης με συναδέλφους. Το πρόγραμμά μας δεν είναι εύκολο, καθώς ο σχεδιασμός απαιτεί πλήρη προσοχή στις λεπτομέρειες και τις έννοιες. Ωστόσο, είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Σχολή

Παθιασμένος με το σχεδιασμό. Παθιασμένος με την εκπαίδευση.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τα διακεκριμένα μέλη της σχολής μας, με επικεφαλής τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές και ακαδημαϊκό σύμβουλο Michael Leblanc. Τα επιλεγμένα μέλη της σχολής μας είναι διεθνείς επαγγελματίες σχεδιαστές, κάποιοι που εργάζονται ή έχουν εργαστεί σε κορυφαίες εταιρείες Fortune 500 όπως το BBC, το NEXT και η Intel.

Μάικλ Λεμπλάνκ

Ακαδημαϊκός σύμβουλος.

Ο Michael LeBlanc κατέχει Hon. BA από το Πανεπιστήμιο του Guelph και MFA από το York University.

Είναι ένας διεπιστημονικός σχεδιαστής με ενδιαφέροντα στον Ιστό, το σχεδιασμό διεπαφής χρήστη, τον φυσικό υπολογισμό και το σχεδιασμό προϊόντων.

Εκτός από τα 30 χρόνια του στο Πανεπιστήμιο NSCAD στο Χάλιφαξ - συμπεριλαμβανομένου πάνω από δέκα χρόνια ως πρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού εκεί, έχει διδάξει στα Πανεπιστήμια του Τορόντο, του Βατερλώ, του Γκουέλφ και του Φοσάν της Κίνας.

Τοποθεσίες

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Ερωτήσεις