Keystone logo
Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Εισαγωγή

Μελετήστε το δρόμο σας με το Manchester Metropolitan University Global Online

Η αποστολή μας

Το Πανεπιστήμιο Manchester Met είναι ένα καινοτόμο και σύγχρονο πανεπιστήμιο που εδρεύει σε μία από τις πιο διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Βρίσκεται στην καρδιά του πολυπολιτισμικού Μάντσεστερ, υιοθετούμε μια διεθνή και χωρίς αποκλεισμούς προσέγγιση της μάθησης και πιστεύουμε ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να είναι προσιτή σε όλους. Τα μαθήματά μας Global Online σχεδιάζονται με γνώμονα αυτή τη φιλοδοξία και επικεντρώνονται στο να είναι χρήσιμα και χρήσιμα σε όσους έχουν τη θέληση, την ικανότητα και την αποφασιστικότητα να επιτύχουν - οπουδήποτε και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Τα προγράμματα συνδυάζουν τη θεωρία που βασίζεται σε εμπειρογνώμονες με μια πρακτική εφαρμογή που στοχεύει να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην καριέρα σας - και όλα παρέχονται μέσω ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος 100% όπου μπορείτε να συνεργαστείτε με φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε την ηλεκτρονική μάθηση με το Manchester Metropolitan;

Το Global Online σάς παρέχει την ευελιξία που απαιτείται για να αποκτήσετε μεταπτυχιακό δίπλωμα χωρίς να κάνετε διαλείμματα σταδιοδρομίας. Τα ηλεκτρονικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν:

 • Ξεκινήστε το μεταπτυχιακό δίπλωμά σας όταν σας ταιριάζει καλύτερα με σημεία εισόδου τον Ιανουάριο, Μάιο και Σεπτέμβριο
 • Αποφοίτησε σε μόλις δύο χρόνια με συνιστώμενο χρόνο μελέτης 15 ώρες την εβδομάδα.
 • Κερδίστε ενώ μαθαίνετε με την επιλογή να μελετήσετε και να παρακολουθήσετε σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση τη στιγμή που σας ταιριάζει καλύτερα.
 • Αναπτύξτε το προφίλ σας στον οργανισμό σας με περιεχόμενο μαθήματος που θα σας βοηθήσει να βάλετε την εκμάθηση σας στην πράξη.
 • Ανοίξτε τις προοπτικές σταδιοδρομίας που θα διαρκέσουν μια ζωή, τη δικτύωση με επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Η εικονική μας πλατφόρμα μάθησης

Έχουμε συνεργαστεί με τους εμπειρογνώμονες σε απευθείας σύνδεση μάθησης για να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα που σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Ολοκληρωμένη με μια σειρά εργαλείων, υλικά που μπορείτε να κατεβάσετε και χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην κοινότητα, η πλατφόρμα θα σας επιτρέψει:

 • Συμμετέχετε σε ζωντανά σεμινάρια με καθηγητές και συμφοιτητές.
 • Μάθετε από ακαδημαϊκούς πρώτης κατηγορίας που είναι ειδικοί στον τομέα τους.
 • Μελετήστε ανεξάρτητα με υλικά όπως τα podcasts και οι πόροι της βιβλιοθήκης.
 • Συμμετέχετε σε διαδραστικές εργασίες ομάδας με μαθητές σε όλο τον κόσμο.
 • Μοιραστείτε τις γνώσεις και την εμπειρία σας σε διαδικτυακούς κοινωνικούς χώρους.

Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας εικονικής μάθησης

Η διαισθητική πλατφόρμα μας έχει σχεδιαστεί με απλή πλοήγηση στο μυαλό, καθιστώντας την μαθησιακή σας εμπειρία όσο το δυνατόν πιο απλή. Θα έχετε επίσης την πλήρη υποστήριξη της ομάδας επιτυχίας των φοιτητών μας, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν με τεχνικές προκλήσεις.

Τι λένε οι μαθητές μας για μας

"Το Εικονικό περιβάλλον εκμάθησης είναι πλήρες και παρέχει συνδέσμους σε κοινωνικούς χώρους, καθώς και την απαιτούμενη ανάγνωση. Η δυνατότητα σύνδεσης από οπουδήποτε είναι χρήσιμη - μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο που έχω και να συνεχίσω με δραστηριότητες ανάγνωσης και ομαδοποίησης".

- Patrick Armstrong, Global Online MSc στη Διεθνή Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού 2017

«Αν είστε απασχολημένος επαγγελματική εκπαίδευση σε απευθείας σύνδεση είναι ένας καλός τρόπος για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Manchester Metropolitan 24/7, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε το χρειάζεστε.»

- Alvaro Benitez, Global Online φοιτητής MBA 2017

Ξεκινήστε να μαθαίνετε με το Manchester Metropolitan από οπουδήποτε στον κόσμο

Ως φοιτητής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στο Μάντσεστερ, θα λάβετε ειδική υποστήριξη σε όλη σας τη διετή πορεία - ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Ομάδα επιτυχίας σπουδαστώνΌλοι οι φοιτητές μας λαμβάνουν ειδική υποστήριξη υπό τη μορφή της ομάδας επιτυχίας των σπουδαστών μας. Αφού εγγραφείτε σε ένα από τα μαθήματα μας, θα σας ανατεθεί ένας ειδικός Σύμβουλος Επιτυχίας Φοιτητών, στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για καθοδήγηση καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, καθώς και να βασιστείτε σε βασικές ενημερώσεις που επηρεάζουν τις σπουδές σας.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • UK Online

  UK Online, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Ερωτήσεις