Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή διδασκαλίας στο Λονδίνο.

Είμαστε ένα ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό ίδρυμα διαθέσιμο σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά) που εδρεύουν στο Λονδίνο, αλλά με ηλεκτρονικά μαθήματα προσβάσιμα παγκοσμίως.

Τι?

Η Σχολή Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Λονδίνου - LSDM, είναι ένα σχολείο ειδικευμένο στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που προτείνει να αλλάξει το εκπαιδευτικό παράδειγμα μέσω μιας καινοτόμου και δημιουργικής κατάρτισης, 100% online και διαθέσιμη στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά. Παρέχουμε μια μαθησιακή εμπειρία με πρακτικά αποτελέσματα μέσω ενός συστηματικού προσανατολισμού, συνδυάζοντας τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των μαθητών με τον προηγμένο σχεδιασμό τεχνικών δεξιοτήτων. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μοναδικά σε απευθείας σύνδεση μαθήματα αναγνωρισμένα από το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες μέσω της απόκτησης νέων γνώσεων προσαρμοσμένων στις προκλήσεις της αγοράς εργασίας που γίνονται όλο και πιο απαιτητικές.

London School of Design και Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα

Οι οποίοι?

Τα μαθήματα LSDM αναπτύχθηκαν για φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες στους δημιουργικούς τομείς του Design ή Marketing, παρακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και την καινοτομία όσον αφορά τη διδασκαλία της ηλεκτρονικής μάθησης. Όλα τα μαθήματα διατίθενται στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά.

Η Αποστολή μας

Η Σχολή Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Λονδίνου συνδυάζει τη δημιουργικότητά σας και την τεχνική αυστηρότητα με την επαγγελματική πείρα, παρέχοντας πρακτικά και δυναμικά 100% online μαθήματα στους τομείς του Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ, ανταποκρινόμενα στις απαιτήσεις της τρέχουσας αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται στο LSDM αποτελούνται από εξαιρετικά εξειδικευμένο περιεχόμενο μέσω της χρήσης προηγμένων προγραμμάτων εκμάθησης και αξιολόγησης.

Όραμα

Σχολείο αναφοράς ευρωπαϊκού επιπέδου για την ηλεκτρονική εκπαίδευση στους τομείς του σχεδιασμού και του μάρκετινγκ.

Τιμές

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων αποτελούν τα θεμέλια μιας επιτυχημένης καριέρας. Στο LSDM προετοιμάζουμε τους φοιτητές για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας όχι μόνο την αποκτηθείσα γνώση αλλά και το πάθος για αυτό που κάνουν.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Πως?

Η διδασκαλία E-learning του LSDM χαρακτηρίζεται από ακαδημαϊκό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, που αναπτύχθηκε από διδάκτορες διδάκτορες συνοδευόμενο από άλλους πόρους, όπως βίντεο, γραφήματα, επιστημονικά άρθρα, ψηφιακές βιβλιοθήκες, μεταξύ άλλων. Όλοι οι μαθητές παρακολουθούνται κάθε εβδομάδα μέσω του Tutor Center που αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτών που εγγυώνται την αφομοίωση του περιεχομένου, προάγοντας τη διαδραστικότητα, το ενδιαφέρον και την περιέργειά τους. Όλα τα μαθήματα LSDM είναι αποκλειστικά διαδικτυακά και ευέλικτα, έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Σημείωση: Το LSDM - London School of Design and Marketing είναι μέρος του Talent - Individuality Through Education , ένα δίκτυο σχολείων με διεθνή επάγγελμα με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης. Διαθέτει ένα σύμπαν εκπαιδευτικών και εργαζομένων που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ταλέντων στα σχολεία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

  Κατάταξη

  Διαπίστευση από το UCA

  Όλα τα μαθήματα LSDM είναι διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) και Master of Design (MA).

  Το UCA έχει σχεδόν 160 χρόνια ιστορίας και ονομάστηκε το καλύτερο πανεπιστήμιο που ειδικεύεται στις δημιουργικές τέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Ολοκληρωμένο Οδηγό Πανεπιστημίου 2018.

  Επί του παρόντος, βρίσκεται επίσης στην Top 40 κατάταξη των πανεπιστημίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και 11η στην κατάταξη των σύγχρονων πανεπιστημίων, μια κατάταξη που καλύπτει 70 ιδρύματα. Μεταξύ των αποφοίτων αυτού του Πανεπιστημίου είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι βραβευμένοι με Όσκαρ, κινηματογραφιστές, εμψυχωτές και σχεδιαστές μόδας.

  Τοποθεσίες

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Ερωτήσεις