Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή διδασκαλίας στο Λονδίνο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το London School of Design και Marketing συνδυάζει τη δημιουργικότητα και την τεχνική του αυστηρότητα με την εργασιακή εμπειρία, προσφέροντας πρακτικά και δυναμικά 100% online μαθήματα στο σχεδιασμό και το μάρκετινγκ που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της τρέχουσας αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται από το LSDM αποτελούνται από πολύ εξειδικευμένα περιεχόμενα μέσω της χρήσης προηγμένων προγραμμάτων εκμάθησης και αξιολόγησης.

ΟΡΑΜΑ

Σχολή αναφοράς σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε σχέση με τη διδασκαλία στο διαδίκτυο, στο Design and Marketing.

ΑΞΙΕΣ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων είναι οι κινητήριες δυνάμεις μιας επιτυχημένης καριέρας. Στο LSDM, προετοιμάζουμε τους μαθητές για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας όχι μόνο τις γνώσεις που αποκτώνται αλλά και το πάθος για αυτό που κάνουν.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Οτι?

Το London School of Design and Marketing - LSDM - είναι ένα εξειδικευμένο σχολείο Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ που επιδιώκει να αλλάξει το μοντέλο διδασκαλίας με μια καινοτόμο και δημιουργική εκπαίδευση, 100% online και διατίθεται στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά. Προσφέρουμε μια μαθησιακή εμπειρία με πρακτικά αποτελέσματα μέσω ενός συστηματικού προσανατολισμού, ο οποίος συνδυάζει τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των μαθητών και την προηγμένη αντίληψη των τεχνικών ικανοτήτων. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προσφορά αποκλειστικών διαδικτυακών μαθημάτων, διαπιστευμένων από το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες, μέσω της απόκτησης νέων γνώσεων προσαρμοσμένων στις προκλήσεις μιας ολοένα και πιο απαιτητικής αγοράς εργασίας.

Πως?

Η εμπειρία της ηλεκτρονικής μάθησης LSDM χαρακτηρίζεται από ακαδημαϊκό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που αναπτύχθηκε από διδακτορικούς καθηγητές, σε συνδυασμό με άλλους πόρους, όπως βίντεο, infographics, επιστημονικά άρθρα, ψηφιακές βιβλιοθήκες, μεταξύ άλλων. Κάθε μαθητής συνοδεύεται εβδομαδιαίως μέσω ενός Φροντιστηρίου, αποτελούμενο από εξειδικευμένους καθηγητές που εγγυώνται την αφομοίωση του περιεχομένου προάγοντας τη διαδραστικότητα, το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Κάθε μάθημα LSDM είναι αποκλειστικά διαδικτυακό και ευέλικτο, επομένως οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οπουδήποτε και σε οποιοδήποτε ύψος.

Σημείωση: Το LSDM - London School of Design and Marketing είναι μέρος του Talent - Individuality Through Education, ένα δίκτυο σχολείων με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διδασκαλίας με διεθνή επάγγελμα. Διαθέτει ένα σύμπαν εκπαιδευτικών και υπαλλήλων που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να αναπτύξουν ταλέντα στα σχολεία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

  Εισαγωγές

  Τα μαθήματα LSDM έχουν αναπτυχθεί για φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες στις δημιουργικές τέχνες του Σχεδιασμού ή του Μάρκετινγκ, λαμβάνοντας υπόψη τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και καινοτομίες σε σχέση με την Ηλεκτρονική μάθηση. Όλα τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

  Κατάταξη

  Διαπίστευση από το UCA

  Το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες (UCA) πιστοποιεί όλα τα μαθήματα LSDM: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) και Master of Design (MA).

  Το UCA έχει σχεδόν 160 χρόνια ιστορίας και θεωρείται το καλύτερο ειδικότερο πανεπιστήμιο για δημιουργικές τέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο στον Ολοκληρωμένο Οδηγό Πανεπιστημίου 2018.

  Επί του παρόντος, είναι επίσης στο Top 40 των κατατάξεων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου και στην 11η θέση στη σύγχρονη κατάταξη πανεπιστημίων, η οποία περιλαμβάνει 70 ιδρύματα. Μεταξύ των αποφοίτων αυτού του Πανεπιστημίου ανακηρύσσονται βραβευμένοι με Όσκαρ, κινηματογραφιστές, καλλιτέχνες και σχεδιαστές μόδας.

  Τοποθεσίες

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Ερωτήσεις