Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε σε μια νέα εποχή διδασκαλίας στο Λονδίνο

Είμαστε ένας πάροχος διαδικτυακής εκπαίδευσης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, προσβάσιμος σε όλο τον κόσμο σε 3 διαφορετικές γλώσσες.


ΤΙ?

London School Of Design And Marketing - LSDM - είναι μια εξειδικευμένη σχολή στο Σχέδιο και το Μάρκετινγκ που στοχεύει να αλλάξει το πρότυπο διδασκαλίας με μια καινοτόμο και δημιουργική εκπαίδευση, 100% διαδικτυακά και διαθέσιμη στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά. Προσφέρουμε μια μαθησιακή εμπειρία με πρακτικά αποτελέσματα μέσω συστηματικού προσανατολισμού, συνδυάζοντας τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά των μαθητών με τον προηγμένο σχεδιασμό τεχνικών δεξιοτήτων. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε αποκλειστικά διαδικτυακά μαθήματα, διαπιστευμένα από το University for the Creative Arts, μέσω της απόκτησης νέων γνώσεων που ταιριάζουν στις προκλήσεις μιας ολοένα και πιο απαιτητικής αγοράς εργασίας.


London School Of Design And Marketing

Εκεί που το πάθος γίνεται επάγγελμα

ΠΩΣ?

Η εμπειρία e-learning του LSDM χαρακτηρίζεται από ακαδημαϊκό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που αναπτύχθηκε από διδακτορικούς καθηγητές, μαζί με άλλους πόρους, όπως βίντεο, γραφήματα, επιστημονικά άρθρα, ψηφιακές βιβλιοθήκες, μεταξύ άλλων. Κάθε μαθητής εποπτεύεται σε εβδομαδιαία βάση μέσω ενός Κέντρου Φροντιστηρίων που αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων δασκάλων που διασφαλίζουν την αφομοίωση του περιεχομένου προωθώντας τη διαδραστικότητα, το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Κάθε μάθημα LSDM είναι αποκλειστικά διαδικτυακό και ευέλικτο. ως εκ τούτου οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.


Σημείωση: Το LSDM – London School Of Design And Marketing αποτελεί μέρος του Talent – Individuality Through Education, ενός διεθνούς δικτύου σχολείων με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της διδασκαλίας. Διαθέτει ένα σύμπαν από εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους έτοιμους να βοηθήσουν και να αναπτύξουν ταλέντο σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.


Ο ΟΠΟΙΟΣ?

Τα μαθήματα του LSDM έχουν αναπτυχθεί για φοιτητές, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που επιδιώκουν να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές δεξιότητες στις δημιουργικές τέχνες του Σχεδιασμού ή του Μάρκετινγκ, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες σχετικά με την ηλεκτρονική μάθηση. Κάθε μάθημα είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

London School Of Design And Marketing συνδέει τη δημιουργικότητα και την τεχνική του ακρίβεια με την εργασιακή εμπειρία, παρέχοντάς σας πρακτικά και δυναμικά 100% διαδικτυακά μαθήματα Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ, τα οποία ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Τα μαθήματα που διδάσκονται από το LSDM αποτελούνται από εξαιρετικά εξειδικευμένο περιεχόμενο μέσω της χρήσης προηγμένων προγραμμάτων μάθησης και αξιολόγησης.


ΟΡΑΜΑ

Κορυφαία σχολή σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσον αφορά τη διαδικτυακή διδασκαλία, στους τομείς του Design και του Marketing.


ΑΞΙΕΣ

Πιστεύουμε ότι η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η ανάπτυξη τεχνικών δεξιοτήτων είναι οι μοχλοί για μια επιτυχημένη καριέρα. Στο LSDM, προετοιμάζουμε τους μαθητές για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις στην αγορά εργασίας, συνδυάζοντας όχι μόνο τη γνώση που αποκτήθηκε αλλά και το πάθος για αυτό που κάνουν.


ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ UCA

Το Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Τέχνες (UCA) διαπιστεύει μαθήματα LSDM: Bachelor's in Marketing - (BA Hons), Bachelor's in Design - (BA Hons), Master's in Marketing (MA) και Master's in Design (MA).

Το UCA έχει περίπου 160 χρόνια ιστορίας και έχει θεωρηθεί το νούμερο 1 Ειδικό Πανεπιστήμιο για τις Δημιουργικές Βιομηχανίες στο Ηνωμένο Βασίλειο σύμφωνα με τον Πλήρη Πανεπιστημιακό Οδηγό 2018.

Επί του παρόντος, βρίσκεται επίσης στο Top 40 της κατάταξης πανεπιστημίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην 11η θέση στη σύγχρονη κατάταξη πανεπιστημίων, η οποία περιλαμβάνει 70 ιδρύματα. Μεταξύ των αποφοίτων αυτού του Πανεπιστημίου είναι βραβευμένοι με Όσκαρ, αναγνωρισμένοι παγκόσμιοι κινηματογραφιστές, διασκεδαστές και σχεδιαστές μόδας.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Ερωτήσεις