Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων
LIBF Online

BSc (Hons) Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων

Online

36 Months

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20.805

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Εισαγωγή

Καθοδηγήστε την επαγγελματική σας πορεία στη διασταύρωση των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας με τα ηλεκτρονικά Συστήματα Πληροφοριών Επιχειρήσεων BSc (Hons) της LIBF. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ισχυρές ενότητες που καλύπτουν «Business 101», «Management Accounting», «Digital Business Models και «Data Analytics and Big Data». Μπορείτε να προσαρμόσετε τη μάθησή σας με επιλεγμένες ενότητες όπως «Επιχειρηματική Ευφυΐα» και «Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο» για να ευθυγραμμιστείτε με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Με αυτό το πτυχίο, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για ένα ευρύ φάσμα ρόλων σε διάφορους κλάδους, από επιχειρηματική ανάλυση και διαχείριση δεδομένων έως παροχή συμβουλών πληροφορικής και επιχειρηματικότητα τεχνολογίας. Αγκαλιάστε ένα μέλλον όπου οι επιχειρηματικές γνώσεις συγκλίνουν με την τεχνολογική καινοτομία στη LIBF.

Το πτυχίο BSc (Hons) Business Information Systems από τη LIBF παρέχεται εξ ολοκλήρου online, επιτρέποντάς σας να ενσωματώσετε απρόσκοπτα τις σπουδές σας στη ζωή σας και να προχωρήσετε με τον δικό σας ρυθμό. Θα γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας καθηγητών, φοιτητών, αποφοίτων και ειδικών, που υποστηρίζονται από μια αφοσιωμένη ομάδα προπονητών σπουδών και συμβούλων σταδιοδρομίας.

Οφέλη της μάθησης με το LIBF

Απόλυτα ευέλικτη μάθηση Πάνω από 140 χρόνια εμπειρίας Καινοτόμος εξατομικευμένη μάθηση Επιβράβευση της φιλοδοξίας σας
Προσαρμόστε τη μάθηση στη ζωή σας, αλλά μελετήστε με δομημένο τρόπο, χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη διαδικτυακή προσέγγιση με πλήρη υποστήριξη από τους καθηγητές και τους καθηγητές σας. Μάθετε με μερική ή πλήρη απασχόληση – με τον δικό σας ρυθμό, πλήρως online, οπουδήποτε. Αναβαθμίστε την τεχνογνωσία σας με τις δεξιότητες του μέλλοντος. Για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε και να προοδεύσετε την καριέρα σας, συνδυάζουμε τη μακρά ιστορία της εκπαίδευσης στα χρηματοοικονομικά, τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες με την σύγχρονη πλατφόρμα διαδικτυακής εκμάθησης. Μάθετε με τους δικούς σας όρους. Αποκτήστε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας και να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας. Θα έχετε υποστήριξη, καθώς και πρόσβαση σε προηγμένα εργαλεία ψηφιακής εκμάθησης και πρακτική εμπειρία στην πραγματική ζωή. Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι μια προσιτή, προσαρμοσμένη επιλογή που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Οι αμοιβές για το διαδικτυακό μας πτυχίο κατανέμονται σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος που επιλέξατε, διευκολύνοντάς σας τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Διαδικτυακά πτυχία

Η διαδικτυακή μάθηση – επίσης γνωστή ως εξ αποστάσεως ή εικονική μάθηση – επιτρέπει στους μαθητές να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους στο Διαδίκτυο παρέχοντας παράλληλα την ευελιξία που συχνά απαιτείται στον πολυάσχολο κόσμο του σήμερα. Στο LIBF, διδάσκουμε μαθήματα χρησιμοποιώντας διαδραστικά εργαλεία μάθησης και πολυμεσικό υλικό μελέτης παράλληλα με ζωντανές συνεδρίες με ομιλητές και συνεχή βοήθεια από ακαδημαϊκούς επόπτες. Θα έχετε πλήρη ευελιξία να μελετάτε όποτε και όπου θέλετε, χωρίς να χάσετε την προσωπική σύνδεση με τους δασκάλους και τους συμμαθητές σας.

Τα τρία F που μας ξεχώρισαν

Ελευθερία: Τα διαδικτυακά πτυχία στο LIBF σάς δίνουν την ελευθερία να μελετάτε με ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στις ατομικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε επίσης επιλογές μερικής απασχόλησης τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Ευελιξία: Οι επιλογές πληρωμής μας σάς δίνουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Οι επιλέξιμοι προπτυχιακοί φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε κρατικά φοιτητικά δάνεια. Οι αυτοχρηματοδοτούμενοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν σε μηνιαίες δόσεις ή σε ετήσια βάση.

Χρηματοδότηση: Η LIBF προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες, υποστηρίζοντας τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς φοιτητές. Εξάλλου, η χρηματοδότηση δεν πρέπει ποτέ να εμποδίζει κάποιον από το να λάβει εκπαίδευση.

Εισαγωγές

Δίδακτρα προγράμματος

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις