Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Εισαγωγή

Στη LIBF, γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ της εκπαίδευσης που είναι γεμάτη κληρονομιά και των δυναμικών αναγκών του σημερινού ψηφιακού κόσμου, μέσω των καινοτόμων συνδυασμένων και διαδικτυακών μαθημάτων μας. Με περισσότερα από 140 χρόνια εμπειρίας, πρωτοστατούμε στην ευέλικτη εκπαίδευση που σας βάζει μπροστά.

Τα μαθήματά μας σας δίνουν τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε με σιγουριά στα μονοπάτια σταδιοδρομίας που έχετε επιλέξει, ενισχύοντας τις γνώσεις σας και παρέχοντας τα εργαλεία και τις δεξιότητες για να πετύχετε. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας που αναζητά ευελιξία για να ενσωματώσετε τις σπουδές σας σε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα, είτε είστε απόφοιτος που ενθουσιάζεται να βυθιστείτε στα συνδυασμένα μας μαθήματα στη ζωντανή πανεπιστημιούπολη μας στο Λονδίνο, είτε απλά θέλετε να συνδεθείτε και να μάθετε μέσω του διαδικτύου μας προγράμματα, η LIBF ανοίγει πόρτες σε ατελείωτες δυνατότητες.

Ελάτε μαζί μας στο LIBF, όπου πιστεύουμε ότι καλλιεργούμε τολμηρά, επιχειρηματικά μυαλά, ενθαρρύνουμε καινοτόμες σκέψεις και βοηθούμε τους ηγέτες του αύριο να κάνουν το επόμενο βήμα σήμερα.

Τι είναι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση;

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση επιτρέπει σε διεθνείς και με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο φοιτητές να σπουδάσουν για πτυχίο LIBF ευέλικτα και διαδικτυακά. Η μελέτη με τον δικό σας ρυθμό σάς επιτρέπει να συνδυάσετε τις σπουδές σας με εργασία πλήρους απασχόλησης ή άλλες υποχρεώσεις.

Γιατί να σπουδάσω στο LIBF;

Έχουμε τη φήμη για την εξαιρετική διδασκαλία που ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες. Όταν μελετάτε μαζί μας, θα μάθετε από ακαδημαϊκούς που έχουν απολαύσει επιτυχημένες σταδιοδρομίες – ηγέτες του κλάδου που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους μαζί σας για να εμπλουτίσουν τη μάθησή σας. Και όταν γίνεστε μέλος της LIBF, γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας επαγγελματιών και αποφοίτων. Αυτό το δίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε στάδιο της καριέρας σας. Η LIBF είναι εγγεγραμμένος πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Γραφείο Φοιτητών.

Ποια είναι η ιστορία της LIBF;

Το 1879, η LIBF ιδρύθηκε με βάση το όραμα μιας μικρής ομάδας τραπεζικών επαγγελματιών που αναγνώρισαν τη σημασία της επαγγελματικής διαπίστευσης για άτομα του κλάδου. Η πρωτοβουλία τους έθεσε τα θεμέλια για το πρώτο Ινστιτούτο Τραπεζιτών στην Αγγλία και την Ουαλία που αργότερα έγινε LIBF.

Σήμερα, η LIBF παρέχει στους φοιτητές σε όλο τον κόσμο όλα όσα χρειάζονται για να μάθουν ευέλικτα στο διαδίκτυο, οπουδήποτε, ή σε συνδυασμό από την πανεπιστημιούπολη μας στο Λονδίνο, και είναι ο μόνος επαγγελματικός οργανισμός στον κόσμο με διδακτικές δυνάμεις απονομής πτυχίων. Έχουμε μια παγκόσμια κοινότητα φοιτητών και αποφοίτων που εκτείνεται σε περισσότερες από 130 χώρες.

Μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης LIBF

Προσφέρουμε δεκαοκτώ διαδικτυακά μαθήματα εξ αποστάσεως – οκτώ σε προπτυχιακό επίπεδο, εννέα μεταπτυχιακά και ένα MBA. Οι αμοιβές κατανέμονται στη διάρκεια σπουδών που επιλέξατε και είναι ίδιες συνολικά είτε σπουδάζετε πλήρους είτε μερικής φοίτησης.

Online προπτυχιακά μαθήματα

Το συνολικό κόστος των διαδικτυακών προπτυχιακών μας μαθημάτων είναι 20.805 £ (ή 6.935 £ ετησίως, πλήρους απασχόλησης).

 • BSc (Hons) Τεχνητή Νοημοσύνη
 • BSc (Hons) Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων
 • BSc (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • BSc (Hons) Πληροφορική
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • BSc (Hons) Data Science
 • Διεθνής Διοίκηση BSc (Hons)
 • BSc (Hons) Ανάπτυξη Λογισμικού

Διαδικτυακά μεταπτυχιακά μαθήματα

Το συνολικό κόστος των διαδικτυακών μας μεταπτυχιακών μαθημάτων είναι 9.750 £ ή 10.250 £ για ένα διαδικτυακό μάθημα MBA.

 • MSc Τεχνητή Νοημοσύνη
 • MSc Business Intelligence
 • MSc Επιστήμη Υπολογιστών
 • MSc Cyber ​​Security
 • MSc Διαχείριση Δεδομένων
 • MSc Data Science
 • MSc Οικονομικών και Λογιστικής
 • MSc Διεθνής Διοίκηση
 • MSc Management (με ειδικότητα)
 • MBA

Διάρκεια μαθημάτων

Οι σπουδαστές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με πλήρη ή μερική απασχόληση.

Ενώ η περίοδος σπουδών για ένα προπτυχιακό πτυχίο είναι τρία χρόνια, υπάρχουν δύο ευέλικτες επιλογές μερικής απασχόλησης που διαρκούν είτε τέσσερα είτε έξι χρόνια. Ομοίως, η περίοδος πλήρους φοίτησης για τα μεταπτυχιακά μας και τα μεταπτυχιακά πτυχία MBA είναι 12 μήνες, αλλά μπορείτε να τα πάρετε με μερική απασχόληση για 18 μήνες ή δύο χρόνια.

LIBF μεικτά μαθήματα εκμάθησης

Προσφέρουμε δέκα μαθήματα μικτής μάθησης πλήρους απασχόλησης – έξι σε προπτυχιακό επίπεδο, τρία μεταπτυχιακά και ένα MBA.

Μικτά προπτυχιακά μαθήματα

Το συνολικό κόστος των μικτών προπτυχιακών μαθημάτων μας είναι 24.975 £ (ή 8.325 £ ετησίως, πλήρους απασχόλησης).

 • BSc (Hons) Τεχνητή Νοημοσύνη
 • BSc (Hons) Πληροφοριακά Συστήματα Επιχειρήσεων
 • BSc (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • BSc (Hons) Πληροφορική
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • Διεθνής Διοίκηση BSc (Hons)

Μικτά μεταπτυχιακά μαθήματα

Το συνολικό κόστος των διαδικτυακών μας μεταπτυχιακών μαθημάτων (συμπεριλαμβανομένου του μικτού μαθήματος MBA) είναι £11.700.

 • MSc Επιστήμη Υπολογιστών
 • MSc Data Science
 • MSc Διεθνής Διοίκηση
 • MBA

Διάρκεια μαθημάτων

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά μας μεικτής μάθησης σε βάση πλήρους απασχόλησης.

Η περίοδος σπουδών για ένα μικτό προπτυχιακό πτυχίο είναι τρία χρόνια. Η περίοδος σπουδών για τα μεικτά μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά πτυχία MBA είναι 12 μήνες.

Προοπτικές καριέρας

Τα μαθήματά μας εξοπλίζουν τους μαθητές μας με το ευρύ σύνολο δεξιοτήτων που χρειάζονται για μια σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση και την τεχνολογία. Πολλοί από τους σπουδαστές μας συνεχίζουν σε προγράμματα πτυχιούχων ασκουμένων ή εντάσσονται σε μία από τις «Big Four» λογιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες (PwC, KPMG, EY και Deloitte). Οι ώριμοι μαθητές βρίσκουν ότι οι νέες δεξιότητες και τα προσόντα τους ανοίγουν νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας ή τους επιτρέπουν να ανεβάσουν τα δικά τους επιχειρηματικά εγχειρήματα στο επόμενο επίπεδο.

Υπηρεσίες για φοιτητές και πτυχιούχους

Στη LIBF, πιστεύουμε στην παροχή συνεχούς υποστήριξης στους μαθητές μας. Ακόμη και προτού γίνετε μέλος μας, το προσωπικό υποστήριξής μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με την αίτησή σας, την εγγραφή σας και άλλες διοικητικές διαδικασίες.

Εάν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση των σπουδών σας και την προετοιμασία για εξετάσεις, μπορείτε να μιλήσετε με τον προσωπικό σας σύμβουλο σπουδών ανά πάσα στιγμή. Και η ομάδα Καριέρας και Απασχολησιμότητας θα συνεχίσει να συμβουλεύει τους φοιτητές για έως και τρία χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Προσφέρουμε πολλές υποτροφίες και σχέδια υποτροφιών για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να ονειρεύονται μεγάλα και να πετύχουν τους στόχους τους. Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μία από τις προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές υποτροφίες μας, ανεξάρτητα από το αν είστε φοιτητής στο Ηνωμένο Βασίλειο ή διεθνής.

Προπτυχιακοί φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου

Θα λάβετε συνολικά 2.850 £ για το πλήρες πρόγραμμα, δηλαδή 950 £ κάθε ακαδημαϊκό έτος (3 χρόνια). Το ποσό θα προσαρμοστεί αναλογικά σε περίπτωση που επιλέξετε να σπουδάσετε με μερική φοίτηση.

Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου

Θα λάβετε συνολικά 1.000 £ για το πλήρες πρόγραμμα, ανεξάρτητα από το αν σπουδάζετε πλήρους ή μερικής φοίτησης.

Έχουμε επίσης ένα σχέδιο υποτροφιών για επαγγελματίες που εργάζονται. Εάν πληροίτε όλα τα κριτήρια εισαγωγής, θα λάβετε υποτροφία 1.000£.

Διεθνείς φοιτητές

Εάν δεν είστε φοιτητής στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα λάβετε μείωση 35% στα δίδακτρα.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα σχέδια υποτροφιών LIBF; Δείτε τη σελίδα υποτροφιών μας για περισσότερες λεπτομέρειες και μη διστάσετε να στείλετε το ενημερωτικό σας δελτίο για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την υποτροφία.

Τοποθεσίες

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Ερωτήσεις