Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Εισαγωγή

Ποιοι είμαστε

Το 1971, ο Αναθ. Jerry Falwell ονειρευόταν την αλλαγή του κόσμου. Οραματίστηκε μια γενιά επαγγελματιών σε κάθε τομέα που αγαπούσε τον Θεό, υπηρετούσε τους άλλους και ήταν ο καλύτερος σε ό, τι καλούνταν να είναι. Είδε ένα πανεπιστήμιο σε ένα βουνό όπου θα μπορούσε να συμβεί αυτή η εκπαίδευση - και άρχισε να το κατασκευάζει. Λιγότερο από 50 χρόνια αργότερα, το Liberty University είναι ένα διαπιστευμένο ευαγγελικό ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών με 17 κολέγια και σχολεία, πάνω από 100.000 σπουδαστές και 600 προγράμματα σπουδών από το πιστοποιητικό μέχρι το διδακτορικό επίπεδο. Πάνω από 400 από αυτά τα προγράμματα διατίθενται σε φοιτητές σε όλο τον κόσμο μέσω των ηλεκτρονικών προγραμμάτων μας.

Εκτός από αυτό, Liberty University εκπαιδεύει πιλότους, συμβούλους, διευθυντές, νοσοκόμους, δασκάλους, καλλιτέχνες, προσωπικό επιβολής του νόμου, πάστορες-επαγγελματίες σχεδόν σε όλους τους τομείς που αγαπούν το Θεό, υπηρετούν άλλους στις κοινότητές τους και είναι οι καλύτεροι σε αυτό που καλούνται . Liberty University εκπαιδεύει τους πρωταθλητές για τον Χριστό.

Επίδραση στον κόσμο

Δίνοντας έμφαση στη σωστή ισορροπία μεταξύ της ακαδημαϊκής θεωρίας, της έρευνας και της πρακτικής άσκησης, η μοναδική προσέγγιση της εκπαίδευσης της Liberty στην εκπαίδευση σημαίνει ότι μπορείτε να είστε προετοιμασμένοι όχι μόνο να επιτύχετε το επάγγελμά σας επιλογής αλλά και να προσαρμόσετε και να αναπτυχθούν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

Στο Liberty University , θα είστε εξοπλισμένοι για να κάνετε την δουλειά σας δεοντολογικά και με αριστεία. Αποκτήστε την κριτική σκέψη, την έρευνα, την ανάλυση δεδομένων και τις επικοινωνιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε ουσιαστικός συνεργάτης στον τομέα σας και το είδος του ηγέτη που εμπνέει τους άλλους.

Η σκληρή δουλειά, το θάρρος και η ακεραιότητα καθορίζουν την πίστη μας, οπότε δεν εξοπλίζουμε μόνο τους σπουδαστές με ένα πτυχίο - Τρένομε τους Πρωταθλητές για τον Χριστό που επηρεάζουν τον κόσμο.

Online Προγράμματα - Επέκταση της αποστολής μας και της πανεπιστημιούπολης μας

Αυτό που ξεκίνησε ως όραμα για ένα ακμάζον πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης αυξάνονται σε δημοτικότητα, αλλά το Liberty University ανοίγει το δρόμο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση από τα μέσα της δεκαετίας του '80 . Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα ξεκίνησε το 1985 ως Liberty University School of Lifelong Learning επειδή αναγνωρίσαμε ότι μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, πολλοί φοιτητές ήταν σε θέση να εργαστούν ενώ παρακολούθησαν το σχολείο για πρώτη φορά.

Τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ξεκίνησαν ως μαθήματα αλληλογραφίας. Η Liberty θα αποστέλλει σε φοιτητές ταχυδρομικές βιντεοταινίες VHS φορτωμένες με περιεχόμενο μαθήματος και οι σπουδαστές θα αποστέλλονται εκ νέου σε εργασίες και εξετάσεις υπό την επίβλεψη ενός αντιπροσώπου. Η έκρηξη του Διαδικτύου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 επέτρεψε στην Liberty να προσφέρει προγράμματα χριστιανικών κολέγιο αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση.

Σήμερα, οι μαθητές έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του μαθήματος στο Blackboard, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης. Οι δοκιμές και οι αποστολές που κάποτε έπρεπε να αποσταλούν στην πανεπιστημιούπολη της Βιρτζίνια υποβάλλονται τώρα online από φοιτητές ανά τον κόσμο. Οι τελευταίοι ψηφιακοί πόροι της Liberty επιτρέπουν στους μαθητές να επικοινωνούν με τους συμμαθητές τους καθώς και να έχουν πρόσβαση στα καλύτερα ακαδημαϊκά μέσα, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 750.000 ηλεκτρονικά βιβλία, περιοδικά και άρθρα που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους. Οι μαθητές έχουν επίσης πρόσβαση στο Online Writing Center και σε διάφορες φοιτητικές κοινότητες στο διαδίκτυο.

Είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να έρθετε και να εξερευνήσετε την πανεπιστημιούπολη της Liberty στο Lynchburg, Va. Οι έντονες εντάσεις στην πανεπιστημιούπολη, το Homecoming και η έναρξη είναι υπέροχα γεγονότα για να συμμετάσχετε ως φοιτητής σε απευθείας σύνδεση και να σας προσφέρουμε ευκαιρίες να συνδεθείτε με το σχολείο σας. Αλλά ακόμα κι αν δεν το γνωρίζετε, ξέρετε ότι το πιο σημαντικό πράγμα που χτίζουμε εδώ είναι η αλλαγή ζωής - στη Liberty, θα επωφεληθείτε από πάνω από 30 χρόνια μάθησης, ανάπτυξης, προσαρμογής και καινοτομίας για τον εξ αποστάσεως εκπαιδευόμενο και πάνω από μια δεκαετία της έρευνας των αναγκών του φοιτητή στο διαδίκτυο. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι έχουμε πάρει το χρόνο να μάθουμε τι είναι σημαντικό για εσάς.

Προσιτότητα, Προσβασιμότητα

Με τόσα πολλά online κολέγια και πανεπιστήμια για να διαλέξετε, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί ένα online πρόγραμμα που είναι τόσο ευέλικτο όσο και προσιτό. Τα online προγράμματα Liberty University μπορούν να σας προσφέρουν και εσείς!

Τα ηλεκτρονικά μας προγράμματα κατατάσσονται στα κορυφαία πέντε από περισσότερα από 2.100 επιγραμμικά κολλέγια και πανεπιστήμια, για ποιότητα, προσιτότητα και προσβασιμότητα από την BestColleges.com.

Έχουμε πρωτοπορήσει στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση από το 1985 και προσφέρουμε μια μοναδική και αποδεδειγμένη προσέγγιση στην ηλεκτρονική εκπαίδευση.

Ακαδημαϊκή Ποιότητα

Το online πρόγραμμα Liberty University συνεχώς επιδιώκει νέες εκπαιδευτικές εξελίξεις και αυξημένη διαθεσιμότητα βαθμών. Θέλουμε να είστε σε θέση να ακολουθήσετε έναν βαθμό που ταιριάζει καλύτερα στα πάθη σας και τους στόχους σταδιοδρομίας.

Liberty University προσφέρει:

 • Πάνω από 250 διαθέσιμα online προγράμματα σπουδών για να διαλέξετε.
 • Τα ίδια πρότυπα ποιότητας με τα οικιστικά μας προγράμματα.
 • Συνεχώς ενημερωμένο περιεχόμενο μαθήματος σχεδιασμένο ώστε να αντανακλά τις τρέχουσες πρακτικές του κλάδου
 • Μια σχολή αποτελούμενη από ηγέτες από κάθε τομέα που φέρνουν πραγματική εμπειρία στην τάξη.

Προσιτότητα

Καταλαβαίνουμε ότι η τοποθέτηση πτυχίου στην πολυάσχολη ζωή σας μπορεί να είναι προκλητική. Για το λόγο αυτό, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το σχέδιο ολοκλήρωσης του πτυχίου Liberty University ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο πρόγραμμά σας.

Για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές και εκπαιδευτικές σας ανάγκες:

 • Τα περισσότερα από τα διαδικτυακά μας πτυχία προσφέρονται σε 100% online μορφή.
 • Τα διαδικτυακά προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε μια οκταετή εβδομαδιαία μορφή με οκτώ ημερομηνίες έναρξης ανά έτος.
 • Τα περισσότερα online προγράμματα σπουδών της Liberty προσφέρουν ευελιξία να ολοκληρώσουν τις εργασίες ανά πάσα στιγμή της ημέρας χωρίς να απαιτείται χρόνος σύνδεσης για τα περισσότερα προγράμματα.
 • Liberty University δεν απαιτεί τυποποιημένες βαθμολογίες δοκιμών ή πλήρεις απομιμήσεις γυμνασίου για εισαγωγές σε προπτυχιακά προγράμματα.

Προσιτότητα

Liberty University θέλει όχι μόνο να σας προσφέρει ποιοτική εκπαίδευση, αλλά και να προσφέρει τα δίδακτρα σε προσιτή τιμή. Καταλαβαίνουμε ότι η εύρεση τρόπων πληρωμής για την εκπαίδευσή σας μπορεί να είναι δύσκολη. Για το λόγο αυτό, επιδιώξαμε να διασφαλίσουμε ότι τα δίδακτρα παραμένουν σε λογικές τιμές, παρέχοντας ταυτόχρονα μια προηγμένη, διαπιστευμένη και άριστη εκπαίδευση.

Εφαρμόστε σήμερα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε ένα κορυφαίο Χριστιανικό Πανεπιστήμιο Online!

Ελάτε στην αποστολή του Liberty University και δείτε την αξία της Χριστιανικής εκπαίδευσης για τον εαυτό σας. Ξεκινήστε την πορεία προς τη συνέχιση της εκπαίδευσής σας μέσω ενός από τα προγράμματα σπουδών online κολλεγίων του Liberty University . Η Liberty είναι, με κάθε τρόπο, ένας θεσμός ανώτερης μάθησης παγκόσμιας κλάσης αφιερωμένος στην προετοιμασία σας για επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Κατάταξη και βραβεία

# 1 Best Online College στην Αμερική
Χρυσό Επίπεδο - Σχολή Διακρίσεων
Top Online Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια
Κορυφαία Χριστιανική Online Κολλέγιο στο Έθνος

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Ερωτήσεις