Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Εισαγωγή

Διαδικτυακά πτυχία από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Λιβάνου

Προωθήστε την καριέρα σας με ένα διαδικτυακό πτυχίο από το Lebanese American University (LAU). Τα καινοτόμα μας προγράμματα προσφέρουν την εκπαίδευση που χρειάζεστε για να διαπρέψετε στην καριέρα που έχετε επιλέξει και ανοίγουν πόρτες σε απεριόριστες ευκαιρίες.
Με δέσμευση για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας ποικιλόμορφης και πολιτιστικά πλούσιας μαθησιακής κοινότητας που παρέχει μια προσβάσιμη εμπειρία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ανεξάρτητα από την τοποθεσία του μαθητή ή το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο, το LAU είναι το μέρος όπου μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Ως 100% διαδικτυακός φοιτητής, μπορείτε να βιώσετε ακαδημαϊκή αριστεία και ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών με ποικίλη παγκόσμια προοπτική.
Το Lebanese American University λειτουργεί βάσει καταστατικού από το Board of Regents του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και είναι διαπιστευμένο από την Επιτροπή Ανώτατης Εκπαίδευσης της Νέας Αγγλίας (NECHE). Τα 100% διαδικτυακά τους προγράμματα έχουν λάβει την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου από το Υπουργείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος πληροί τα ακαδημαϊκά κριτήρια άλλων Πανεπιστημίων των ΗΠΑ.

Εξερευνήστε τα προγράμματά μας

Ταχεία, διαδικτυακά προγράμματα με επίκεντρο την καριέρα

MBA στην Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων online

Προετοιμαστείτε για επιτυχία ως αποτελεσματικός, ηθικός ηγέτης επιχειρήσεων σε καριέρες σε όλο τον κόσμο. Το διαδικτυακό MBA συνδυάζει σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις, μοναδικές μαθησιακές εμπειρίες και ποικίλες επιλογές επιλογής για να προσφέρει μια καινοτόμο, πρωτοποριακή επιχειρηματική εκπαίδευση. Οι περισσότεροι φοιτητές ολοκληρώνουν το πτυχίο τους σε δύο χρόνια, αλλά είναι διαθέσιμη μια επιλογή ταχείας μελέτης όπου μπορείτε να διπλασιάζετε τα μαθήματα και να αποφοιτήσετε σε 12-14 μήνες.
Online MBA στο Business Analytics
Γεφυρώστε το χάσμα μεταξύ αναλυτικών στοιχείων και διοίκησης επιχειρήσεων για να προετοιμαστείτε για ρόλους επιχειρηματικής ανάλυσης με ζήτηση. Το διαδικτυακό MBA στο Business Analytics σάς εξοπλίζει με τις απαραίτητες τεχνικές δεξιότητες και γνώσεις για να προωθήσετε την καριέρα σας και να αποκτήσετε ζωτικής σημασίας στρατηγικές δεξιότητες, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων στον σημερινό κόσμο. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ανάλυσης. Διατίθεται μια επιλογή ταχείας μελέτης όπου μπορείτε να διπλασιάζετε τα μαθήματα και να αποφοιτάτε σε μόλις 12-14 μήνες.

Online MBA στη Διαχείριση Υγείας

Το online πτυχίο MBA in Healthcare Management διερευνά στατιστικά στοιχεία, δεδομένα και επιχειρηματικότητα στον συνεχώς μεταβαλλόμενο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, το πτυχίο προσφέρει ποικίλες, διαδικτυακές επιλογές επιλογής που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τον τομέα σπουδών που έχετε επιλέξει, ενώ αποκτάτε εξαιρετικές δεξιότητες διαχείρισης που μπορείτε να εφαρμόσετε αμέσως στην καριέρα σας. Ολοκληρώστε το πτυχίο σας σε δύο χρόνια και γίνετε παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης.
Διαδικτυακή Εφαρμοσμένη Τεχνητή Νοημοσύνη MS
Αποκτήστε την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε, να αξιολογήσετε και να συνεισφέρετε στην ανάπτυξη τεχνικών τεχνητής νοημοσύνης. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις δύο χρόνια και δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία τεχνολογίας AI για την εισαγωγή. Ως φοιτητής, θα μάθετε διαδικτυακά από τη σχολή με πραγματική εμπειρία τεχνολογίας AI σε μια εικονική τάξη σχεδιασμένη για να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Online MS στην Πληροφορική

Αναπτύξτε τα σετ δεξιοτήτων αιχμής που χρειάζεστε για να πετύχετε στον ταχέως αναπτυσσόμενο τεχνολογικό τομέα στη Μέση Ανατολή και πέρα από αυτήν. Θα αποκτήσετε μια προηγμένη κατανόηση θεμάτων όπως η ανάλυση δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση και θα εφαρμόσετε όσα μαθαίνετε σε μια σειρά παγκόσμιων πλαισίων.
Online MS International Construction Management
Αναπτύξτε τις προηγμένες γνώσεις διαχείρισης της κατασκευαστικής βιομηχανίας που χρειάζεστε για να πετύχετε στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά κατασκευών. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα διαχείρισης κατασκευών, αυτό το πτυχίο είναι διεθνώς εστιασμένο. Είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι γεωγραφικά και πολιτιστικά για να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που εστιάζει στην διευρυνόμενη παγκόσμια αγορά κατασκευών.

Διαδικτυακό Πιστοποιητικό Κυβερνοασφάλειας

Αυτό το πιστοποιητικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιωμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες πληροφορικής, συνδυάζοντας θεμελιώδεις έννοιες και αρχές με την έκθεση σε νέες τεχνολογίες και λύσεις. Θα αποκτήσετε πρακτική κατανόηση βασικών θεμάτων που σχετίζονται με τη βασική κρυπτογραφία, την ασφάλεια δικτύου και την εγκληματολογία υπολογιστών.

Διαδικτυακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Επιστήμης Δεδομένων

Αποκτήστε εξειδικευμένες γνώσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και την επιστήμη δεδομένων σε μόλις έξι μήνες. Οι εννέα μονάδες που αποκτήθηκαν μέσω του προγράμματος πιστοποιητικών μπορούν να εφαρμοστούν στο διαδικτυακό πρόγραμμα MS in Computer Science του Πανεπιστημίου. Θα εξερευνήσετε ένα σε βάθος πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται από έμπειρους και διαφορετικούς καθηγητές και θα δικτυωθείτε με φοιτητές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Γρήγορα γεγονότα

 • Ισοβαθμισμένο #1 πανεπιστήμιο στον Λίβανο από την παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων για το 2024
 • Νο 1 για τη διεθνή προοπτική στον Λίβανο από την παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων για το 2023
 • Νο 22 στον Αραβικό κόσμο από την QS University Rankings στην Αραβική Περιφέρεια για το 2023
 • Νο 2 για την απασχολησιμότητα πτυχιούχων στον Λίβανο από την QS Graduate Employability Rankings 2022
 • 100% σε απευθείας σύνδεση βαθμούς
 • 46.000 απόφοιτοι παγκοσμίως

Γιατί το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Λιβάνου;

Ενισχύουμε τους μαθητές μας να βρουν το δρόμο τους προς την επιτυχία μέσω μιας δέσμευσης για ακαδημαϊκή αριστεία. Η διακεκριμένη σχολή μας και ο διαφορετικός φοιτητικός πληθυσμός δημιουργούν μια ανταγωνιστική και φροντίδα κοινότητα που εκτείνεται στον κόσμο.

 • Παγκόσμια διαφορετική κοινότηταΈχουμε δεσμευτεί να δημιουργήσουμε μια διαφορετική και πολιτιστικά πλούσια κοινότητα που παρέχει προσιτή εκπαίδευση για όλους.
 • Σύγχρονο πρόγραμμα σπουδώνΜέσω σύγχρονων εκπαιδευτικών μεθόδων και εμπειριών μάθησης με γνώμονα τη βιομηχανία, θα αποφοιτήσετε με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην καριέρα σας.
 • Διακεκριμένη ΣχολήΗ σχολή μας διαπρέπει στη διδασκαλία, την έρευνα και την κοινοτική υπηρεσία, φέρνοντας πολύτιμη τεχνογνωσία και σχετική εμπειρία στη διαδικτυακή τάξη και παρέχοντας υποστήριξη ένας προς έναν.
 • Προετοιμασία σταδιοδρομίαςΣας ενθαρρύνουμε να βρείτε το πάθος σας και να αγκαλιάσετε το επιχειρηματικό πνεύμα της LAU. Οι απόφοιτοι LAU είναι ιδιαίτερα απασχολούμενοι, με το 82% των αποφοίτων να βρίσκουν απασχόληση εντός ενός έτους από την ολοκλήρωση του πτυχίου.Μάθετε περισσότερα για εμάς
 • Ευέλικτη ηλεκτρονική μάθησηΓίνετε μέλος της υποστηρικτικής μας ακαδημαϊκής κοινότητας, συνδεθείτε με τους εκπαιδευτές σας και συνδεθείτε με μαθητές από όλο τον κόσμο. Τα διαδικτυακά μας προγράμματα προσφέρουν την ίδια ακαδημαϊκή ποιότητα με τις προσφορές στην πανεπιστημιούπολη με την ευελιξία που χρειάζεστε για την επιτυχία.

Να είστε στην καρδιά των πάντων.

Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

Τοποθεσίες

 • Lebanon

  Lebanon, Λίβανος

  • New York

   New York, Ηνωμένες Πολιτείες

   Ερωτήσεις