Keystone logo
Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Εισαγωγή

Γιατί JWMI

Το MBA του Jack Welch είναι όπως κάθε άλλο MBA με κύρος. Κι όμως, δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Μάθετε από τον Jack Welch, τον CEO των αρχών του CEO.

Ενώ άλλα σχολεία σπουδάζουν σπουδαίους ηγέτες επιχειρήσεων, το δικό μας χτίστηκε από έναν. Στο Jack Welch Management Institute , οι μαθητές έχουν μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν από JWMI , μερικά από τα σημερινά στελέχη με τη μεγαλύτερη επιρροή, πολλά από τα οποία είχαν καθοδήγηση απευθείας από τον Jack. Η νικηφόρα και δοκιμασμένη στο χρόνο φιλοσοφία του Jack για την ανάπτυξη ηγεσίας, τη διαχείριση ανθρώπων και πολλά άλλα είναι υφαντά σε κάθε στοιχείο του προγράμματος.

Χτισμένο από τον Jack και μια ομάδα διακεκριμένων μελετητών επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, κάθε μάθημα έχει σχεδιαστεί για να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μαθητών. Τα πρόσφατα δεδομένα της JWMI Graduate Survey1 αποκάλυψαν:

 • Το 98% των αποφοίτων αξιολόγησαν τη συνολική εμπειρία τους στο πρόγραμμα Καλό ή Άριστο
 • Το 98% των αποφοίτων θα συνιστούσε το πρόγραμμα σε άλλους
 • Το 92% των αποφοίτων δήλωσε ότι η εμπιστοσύνη τους ως ηγέτη έχει αυξηθεί

JWMI μαθητές του JWMI βγαίνουν από το πρόγραμμα με υπερπληρωμένες ηγετικές ικανότητες. Αυτή η φόρμουλα επιτυχίας προκαλεί συνεχώς εσάς και τους συμμαθητές σας με πλούσιο, σχετικό περιεχόμενο-επιτρέποντάς σας να συμμετέχετε σε σύγχρονες συζητήσεις σχετικά με τις αναδυόμενες επιχειρηματικές ειδήσεις και να παραμείνετε σε παλμό με την παγκόσμια οικονομία.

Η JWMI είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο Φοιτητής είναι ο Πελάτης μας

Οι καλύτερες επιχειρήσεις επικεντρώνονται στους πελάτες και πιστεύουμε ότι οι σχολές επιχειρήσεων πρέπει να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο.

Στο JWMI , έχουμε εμμονή να προσφέρουμε την υψηλότερη αξία στους μαθητές μας. Είμαστε υπερήφανοι που κατατάξαμε στο #1 στην ικανοποίηση από την ικανότητα να εφαρμόζετε άμεσα ό, τι μαθαίνετε στην εργασία σας και στην προθυμία να προτείνετε το πρόγραμμα από ποιητές & ποσοστώσεις.

Και όπως και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις που επικεντρώνονται στους πελάτες τους, θεωρούμε τον εαυτό μας υπεύθυνο μελετώντας την ικανοποίηση των μαθητών και εφαρμόζοντας αλλαγές στο πρόγραμμα με βάση αυτά τα αποτελέσματα. Το Net Net Promoter Score (NPS) είναι κατά μέσο όρο πάνω από 80, το οποίο ευθυγραμμίζεται με τους καλύτερους οργανισμούς εξυπηρέτησης πελατών, συμπεριλαμβανομένης της Southwest και της Apple και υπερτερεί των περισσότερων μεταπτυχιακών προγραμμάτων MBA που αναφέρουν μέσο όρο NPS μόνο 27.

Μελέτη με κορυφαίους διευθύνοντες συμβούλους

Για να είσαι ο καλύτερος, πρέπει να μάθεις από τους καλύτερους. JWMI περιλαμβάνουν αποκλειστικά βίντεο από τον Jack Welch και πάνω από τρία ντουζίνα στελέχη της C-suite από τις καλύτερες εταιρείες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των Berkshire Hathaway, Netflix, Medtronic, Walgreen's, Boeing, McDonald's και πολλών άλλων παγκόσμιων οργανισμών. Η σειρά διαλέξεων Experts of Practice μας επιτρέπει στους μαθητές να μάθουν αποδεδειγμένα μαθήματα ηγεσίας και επιχειρηματικές πρακτικές και είναι αποκλειστικά για το JWMI .

Μάθετε τη Δευτέρα. Υποβάλετε αίτηση την Τρίτη.

Κάντε άμεσο αντίκτυπο στην καριέρα σας. Το πρόγραμμά μας καθοδηγείται από γνώσεις που προέρχονται από την πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων. Τα ισχυρά διαδικτυακά μας μαθήματα MBA έχουν σχεδιαστεί για να έχουν άμεσο αντίκτυπο στη δουλειά σας. Κατατάσσεται #1 στην ικανοποίηση από την ικανότητα να εφαρμόζετε ό, τι μαθαίνετε στην εργασία σας, θα αποκτήσετε τις βασικές αρχές σε βασικούς τομείς όπως οι δραστηριότητες, το μάρκετινγκ και τα οικονομικά. Επιπλέον, θα μάθετε να προσλαμβάνετε, να προσλαμβάνετε και να παρακινείτε τους καλύτερους ανθρώπους, να δημιουργείτε στρατηγικές νίκης, να αυξάνετε την παραγωγικότητα, να χτίζετε κουλτούρα και να οδηγείτε τις ομάδες σε κορυφαίες επιδόσεις. Πολλοί μαθητές βλέπουν γρήγορα αποτελέσματα και μια προσοδοφόρα απόδοση της επένδυσής τους από αυτές τις εφαρμογές. Περισσότεροι από 2 στους 3 μαθητές λαμβάνουν προαγωγή ή αύξηση ενώ βρίσκονται στο πρόγραμμα.

Σχολή ανώτερου επιπέδου

Παθιασμένα στελέχη από μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις επαγγελματικές σας δυνατότητες. JWMI είναι επιλεγμένη για το πάθος τους να συμμετέχουν, να προκαλούν και να ενθουσιάζουν μαθητές όπως εσείς κάθε μέρα στην ηλεκτρονική τάξη.

Και, το ιστορικό τους για την αριστεία είναι απαράμιλλο από άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Με βάση τα σχόλια που υποβλήθηκαν από τους αποφοίτους μας ως μέρος των διαδικασιών κατάταξης Poets & Quants, Best Online MBA Programs of 2021, ονομάσαμε επίσης:

 • #1 στη Συνολική Ποιότητα των Καθηγητών
 • #1 στις ευκαιρίες δημιουργίας καλών σχέσεων με τη σχολή

Μέγιστη ευελιξία

Επιταχύνετε την καριέρα σας χωρίς να αφήσετε την τρέχουσα εργασία σας. Η ευέλικτη, διαδραστική μας μορφή διαδικτυακών μαθημάτων 100% κατατάσσεται #2 στην Ευελιξία και #1 στην Ικανοποίηση με την Ασύγχρονη Μαθησιακή Εμπειρία από Ποιητές & Quants2. Το πρόγραμμα σπουδών δημιουργήθηκε για να σας επιτρέψει να κερδίσετε το πτυχίο σας σύμφωνα με το πρόγραμμά σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στη ζωή και την καριέρα σας.

JWMI πρόγραμμα σπουδών JWMI έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται όπως εσείς. Το 99% του μαθητικού μας σώματος απασχολείται ενεργά κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί για φορητές συσκευές και tablet, επιτρέποντάς σας να ολοκληρώσετε τα μαθήματά σας οπουδήποτε. Δεν υπάρχουν καθορισμένοι χρόνοι διάλεξης. Συνδεθείτε και ολοκληρώστε την εργασία σας έως και τρεις εβδομάδες νωρίτερα για να ικανοποιήσετε επαγγελματικά ταξίδια και οικογενειακές δεσμεύσεις.

Έμπιστο και διαπιστευμένο

JWMI είναι περήφανη που κατέχει δύο αξιόπιστες εκπαιδευτικές σφραγίδες έγκρισης. Είμαστε διαπιστευμένοι μέσω προγραμματισμού από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Σχολές και Προγράμματα Επιχειρήσεων (ACBSP). Επιπλέον, το JWMI είναι μέρος του Πανεπιστημίου Strayer, το οποίο είναι περιφερειακά διαπιστευμένο από την Επιτροπή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (MSCHE) (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. 267.284.5000), που είναι ένας από τους έξι περιφερειακούς φορείς διαπίστευσης στο οι Ηνωμένες Πολιτείες. Η Επιτροπή είναι ένας θεσμικός οργανισμός διαπίστευσης αναγνωρισμένος από τον Υπουργό Παιδείας των ΗΠΑ και το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Κατάταξη

Το Jack Welch Management Institute αναγνωρίζεται ως κορυφαίο πρόγραμμα MBA από αξιοσέβαστα μέσα ενημέρωσης. Αυτά τα επιτεύγματα JWMI την ισχυρή φήμη της JWMI για την αριστεία.

Στατιστική

Το JWMI κλάσης JWMI

Η ευκαιρία να μάθετε από συμφοιτητές είναι αναπόσπαστο μέρος οποιουδήποτε προγράμματος MBA.

JWMI μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν ποικίλο φοιτητικό πληθυσμό ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αγαπούν τις επιχειρήσεις και διψούν να αναπτυχθούν ως ηγέτες. Στο διαδικτυακό μας περιβάλλον έχετε μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστείτε ιδέες με στελέχη, διευθυντές ομάδων, επιχειρηματίες και μεμονωμένους συντελεστές σε πολλούς κλάδους και γεωγραφικές περιοχές και σε διαφορετικά στάδια της σταδιοδρομίας τους.

 • 1.900+ εγγεγραμμένοι φοιτητές και 2.400+ απόφοιτοι
 • Εγγραφείτε από 47 πολιτείες και 68 χώρες
 • 51% γυναίκες, 49% άνδρες
 • Μέσος όρος ηλικίας: 40
 • Μέσος όρος ετών εμπειρίας: 15
 • 18% Διεθνής

Πηγή: JWMI προφίλ φοιτητών JWMI από τον χειμώνα του 2021

Εργάζονται σε μερικές από τις καλύτερες εταιρείες

 • Αμαζόνα
 • Microsoft
 • Fedex
 • κόκα κόλα
 • Nielsen
 • Medtronic
 • Wells Fargo
 • Verizon

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Τρόποι για να αντέξετε οικονομικά το MBA σας

  Βοήθεια στα δίδακτρα

  Πολλές εταιρείες προσφέρουν βοήθεια για δίδακτρα ή αποζημίωση για να σας βοηθήσουν να πληρώσετε για την εκπαίδευσή σας στο MBA.

  Οικονομική βοήθεια

  Υπάρχει ένας αριθμός υποτροφιών και δανείων που διατίθενται σε φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις μέσω ομοσπονδιακής οικονομικής βοήθειας.

  Υποτροφίες

  JWMI προσφέρει υποτροφίες που κυμαίνονται από $1.000 έως $23.100. Εκτός από τους παρακάτω όρους, οι μαθητές πρέπει να πληρούν άλλες προϋποθέσεις επιλεξιμότητας και εισδοχής.

  Υποτροφία Κοσμήτορα:

  Ανοιχτό σε κατοίκους Ηνωμένων Πολιτειών με προπτυχιακό ΣΔΣ 3,25 ή παραπάνω που έχουν κάνει το GMAT ή το GRE τα τελευταία πέντε χρόνια και έχουν σκοράρει 530 ή περισσότερο ή 310 ή μεγαλύτερο, αντίστοιχα.

  Διεθνής Υποτροφία Ηγεσίας:

  Ανοιχτό σε μη κατοίκους ΗΠΑ που πληρούν ορισμένες επιλεγμένες απαιτήσεις καταλληλότητας.

  Υποτροφία John F. Welch:

  Διατίθεται σε φοιτητές που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα κριτήρια:

  • 7+ χρόνια διευθυντική εμπειρία
  • Κέρδισε προπτυχιακό ΣΔΣ 3,25 ή παραπάνω
  • Να έχουν ολοκληρώσει προηγουμένως μεταπτυχιακό
  • Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Strayer

  Υποτροφία Βετεράνων:

  Ανοιχτό σε όλους τους ειδικευμένους βετεράνους των ΗΠΑ. Η υποτροφία εφαρμόζεται πριν εφαρμοστεί οποιοδήποτε εκπαιδευτικό όφελος VA.

  Άλλες υποτροφίες:

  Ρωτήστε έναν υπάλληλο εισδοχής σχετικά με άλλες υποτροφίες που μπορεί να ισχύουν.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Herndon

   2303 Dulles Station Blvd, 20171, Herndon

  Ερωτήσεις