Keystone logo
© Eva Dang
Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Unicaf - Liverpool John Moores University

Εισαγωγή

Η Unicaf έχει συνεργαστεί με το πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ για να προσφέρει ποικιλία μαθημάτων.

Σχετικά με το πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ

Σήμερα, με μια ζωντανή κοινότητα περισσότερων από 23.000 φοιτητών από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, 2.400 υπαλλήλων και μαθημάτων 250 βαθμών, το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores είναι ένα από τα μεγαλύτερα, πιο δυναμικά και μελλοντικά πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως θεσμός, είμαστε ντροπιαστικά φιλόδοξοι - για τους μαθητές μας, το προσωπικό μας και την ευρύτερη παγκόσμια κοινότητα. Βρισκόμαστε σε αναγέννηση καθώς η δύναμη της διδασκαλίας και της έρευνας συνεχίζει να υπερβαίνει ακόμη και τις δικές μας υψηλές προσδοκίες. Ήμασταν ένας από τους υψηλότερους αναρριχητές σε εθνικό επίπεδο, το 2014 Research Excellence Framework, το οποίο αξιολογεί την ποιότητα της έρευνας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σχετικά με τη συνεργασία με την Unicaf

Η συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ John Moores και της Unicaf συγκεντρώνει τους πόρους και τις δυνατότητες και των δύο οργανισμών να προσφέρουν καινοτόμες μαθησιακές λύσεις και προγράμματα που παρέχονται πλήρως διαδικτυακά στις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος επαγγελματιών.

Το Unicaf είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα διαθέσιμα προγράμματα υποτροφιών. Το πρόγραμμα υποστηρίζει φοιτητές που κατοικούν στην Αφρική και παρέχει ευκαιρίες για σπουδές στα διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Ο πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος Υποτροφιών Unicaf είναι να καταστήσει την εκπαίδευση προσιτή για φοιτητές που ζουν σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές και να τους προσφέρει ευκαιρίες να παρακολουθήσουν προηγμένες ακαδημαϊκές σπουδές και να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα.

Τα προγράμματα που προσφέρονται μέσω της εταιρικής σχέσης παρέχονται με διεθνή προοπτική με στόχο να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι προετοιμασμένοι για απασχόληση στην παγκόσμια αγορά και να λάβουν απόδοση της επένδυσής τους στην εκπαίδευση. Η Unicaf, ως διαδικτυακός συνεργάτης παράδοσης του Πανεπιστημίου John Moores του Λίβερπουλ, καθιστά τα προγράμματα του Πανεπιστημίου διαθέσιμα στο διαδίκτυο παρέχοντας ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον ηλεκτρονικής μάθησης που συμπληρώνεται από την έντονη έμφαση στην πολυεπίπεδη υποστήριξη των μαθητών.

Οι εταίροι έχουν μεγάλη εμπειρία στην παροχή ποιότητας, καινοτόμου διδασκαλίας και μάθησης και στην παροχή συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης.

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ John Moores είναι υπεύθυνο για την ακαδημαϊκή ποιότητα των προγραμμάτων και απονέμει τα πτυχία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Πανεπιστημίου John Moores του Λίβερπουλ.

Η Unicaf είναι ο παγκόσμιος συνεργάτης παράδοσης του Πανεπιστημίου του Λίβερπουλ John Moores του Ηνωμένου Βασιλείου, υπεύθυνος για την πρόσληψη, την εισαγωγή, την εγγραφή και την υποστήριξη διαδικτυακών εκπαιδευόμενων σε βραβεία Πανεπιστημίου που έχουν εγκριθεί για εξ αποστάσεως διαδικτυακή παράδοση. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι θα λάβουν ένα βραβείο Πανεπιστημίου John Moores στο Λίβερπουλ.

 • Το όραμά μας
  • Είμαστε ένα φιλόδοξο και προνοητικό ίδρυμα που αμφισβητεί τη σύμβαση και πιστεύει με πάθος στην έννοια του «Ένα πανεπιστήμιο» - μια κοινότητα που συνεργάζεται για την επίτευξη κοινών στόχων με επίκεντρο τους μαθητές μέσα σε μια σαφή στρατηγική.
  • Το όραμά μας είναι να αναγνωριστεί ως ένα σύγχρονο πολιτικό πανεπιστήμιο που παρέχει λύσεις στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.
 • Οι αξίες μας
 • Μεταμόρφωση
 • Πιστεύουμε στην δύναμη της εκπαίδευσης να οδηγεί τον μετασχηματισμό σε κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά όρια.
 • Καινοτομία
 • Είμαστε καινοτόμοι και προοδευτικοί με επιχειρηματικό πνεύμα. σκέφτομαι δημιουργικά για νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα.
 • Υπεροχή
 • Προσπαθούμε να επιτύχουμε τα υψηλότερα πρότυπα σε ό, τι κάνουμε.
 • Συνεταιρισμός
 • Πιστεύουμε ότι με τη συνεργασία σε συνεργασία μπορούμε να επιτύχουμε ισχυρά και διαρκή αποτελέσματα
 • Ηγεσία
 • Πιστεύουμε στην καθοδήγηση, την αμφισβήτηση της σύμβασης και τη διάσπαση του νέου εδάφους.
 • Κοινότητα
 • Πιστεύουμε στη δύναμη της ανταλλαγής εμπειριών και των ανθρώπων που έρχονται μαζί με έναν κοινό σκοπό.

Online εμπειρία

Η διαδικτυακή μάθηση έχει φέρει επανάσταση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Ως διαδικτυακός φοιτητής, μπορείτε να μάθετε με τον δικό σας ρυθμό και χρόνο, με πολύ χαμηλότερο κόστος.

Αλλά η μελέτη για το πτυχίο σας στο διαδίκτυο μπορεί επίσης να προκαλέσει ορισμένες ερωτήσεις και ανησυχίες. Είναι μια νέα και άγνωστη εμπειρία, οπότε είναι φυσικό να είσαι αβέβαιος για το τι να περιμένεις και πώς θα ξεδιπλώσει η διαδικασία.

Ενώ ο Σύμβουλος σπουδαστών σας θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία εκ των προτέρων και θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα από την πρώτη επαφή έως την αποφοίτηση, προσφέρουμε επίσης τις ακόλουθες σύντομες επισημάνσεις ως εισαγωγή στην online εμπειρία μάθησης.

Σημαντικά σημεία της ηλεκτρονικής μάθησης

Τα μαθήματά σας θα πραγματοποιηθούν σε διαδικτυακό περιβάλλον. Μπορείτε να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μόλις συνδεθείτε στο διαδίκτυο, θα επικοινωνήσετε με τους εκπαιδευτές σας και τους συναδέλφους μαθητές σας, θα διαβάσετε κείμενα που έχουν εκχωρηθεί, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ψηφιακό υλικό, θα δημοσιεύσετε εργασίες και θα σχολιάσετε τις εργασίες άλλων μαθητών. Ενώ απαιτείται να συνδεθείτε τουλάχιστον δύο ξεχωριστές ημέρες κάθε εβδομάδα, φυσικά, θα επωφεληθείτε πολύ από την τακτική και συχνότερη συμμετοχή.

Η διαδικτυακή εμπειρία των μαθημάτων σας θα πραγματοποιηθεί σε ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης σχεδιασμένο να διευκολύνει τη βέλτιστη μαθησιακή εμπειρία για τους μαθητές. Εκτός από την εκπαιδευτική πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνείτε με καθηγητές και συναδέλφους φοιτητές, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία που σας προσφέρουν τη δυνατότητα να επισημάνετε, να σχολιάσετε, να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες, αναζήτηση, λήψη και αυτοαξιολόγηση.

Κάθε ενότητα σχεδιάζεται προσεκτικά για να ευθυγραμμιστεί με την προσδοκία του βάθους και του εύρους της μελέτης που απαιτείται για την επίτευξη ενός βραβείου σε ένα δεδομένο επίπεδο. Σύμφωνα με τις διεθνείς συμφωνίες, κάθε βραβείο εκφράζεται ως αριθμός πιστώσεων για να καταστεί το επίτευγμα μεταφερόμενο και διαφανές σε μελλοντικούς εργοδότες και άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Κατά τον προγραμματισμό των μαθησιακών δραστηριοτήτων σε κάθε πρόγραμμα, υπάρχει η προσδοκία ότι ο μέσος μαθητής θα αφιερώσει περίπου δέκα ώρες συνολικού χρόνου σπουδών για να επιτύχει 1 'πίστωση' (αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες, την ανάγνωση, τη γραφή, τις εργασίες αξιολόγησης, τον χρόνο που αφιερώνεται στην επικοινωνία σε φόρουμ συζήτησης ή σε εικονικά σεμινάρια και εργαστήρια). Για παράδειγμα, ένας υποψήφιος που συμμετέχει σε μια μονάδα πίστωσης 20 που διαρκεί οκτώ εβδομάδες αναμένεται να αφιερώσει κατά μέσο όρο 25 ώρες χρόνου μελέτης κάθε εβδομάδα (σύνολο 200 ωρών) προκειμένου να επιτύχει τα μαθησιακά αποτελέσματα της ενότητας και να ολοκληρώσει τις αξιολογήσεις. . Παρόλο που δεν υπάρχει σκληρός και γρήγορος κανόνας σχετικά με αυτό (για παράδειγμα, κάθε υποψήφιος θα έχει ένα μοναδικό προφίλ όσον αφορά το χρόνο που θα χρειαστεί να διαβάσει και να κατανοήσει το μαθησιακό υλικό ή να ολοκληρώσει τη γραπτή εργασία), η ακόλουθη λίστα εργασιών μπορεί να βοηθήσει να καταλάβετε τη δέσμευση χρόνου που απαιτείται για να ολοκληρώσετε με επιτυχία το πρόγραμμά σας:

Σε μια τυπική ενότητα, οι υποψήφιοι θα κληθούν κάθε εβδομάδα:

 • Σχεδιάστε το χρόνο σπουδών τους σύμφωνα με το εβδομαδιαίο σχέδιο δραστηριοτήτων που καθορίζεται στην ενότητα και καθοδηγείται από τον εκπαιδευτή
 • Διαβάστε την μελέτη περίπτωσης και τα υπόβαθρα από ηλεκτρονικά βιβλία και άλλες πηγές
 • Συμμετέχετε σε φόρουμ συζήτησης, διαβάζοντας συνεισφορές, πραγματοποιώντας συνεισφορές και απαντώντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις
 • Προετοιμάστε τις διαμορφωτικές εργασίες που έχουν δημιουργηθεί (για παράδειγμα, υποβάλετε ένα σχέδιο απάντησης σε μια ερώτηση για ανατροφοδότηση)
 • Προετοιμάστε τις γραπτές εργασίες και τις υποβάλετε εντός προθεσμίας για επίσημη σήμανση και ανάδραση (τυπικά δεν πρόκειται για εβδομαδιαία εργασία αλλά μπορεί να απαιτείται, συνήθως στο τέλος μιας ενότητας)
 • Αντικατοπτρίστε την εκμάθησή σας και ανατροφοδοτήστε την εμπειρία σας από την ενότητα στους εκπαιδευτές σας και την ομάδα ομότιμων
 • Παρόμοια με την τάξη της πανεπιστημιούπολης, η ηλεκτρονική εμπειρία εκμάθησης θα περιλαμβάνει εκτεταμένη συμμετοχή και αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και τους συναδέλφους τους. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης το online φόρουμ για να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους, τους βοηθούς διδασκόντων και τους ειδικούς διδασκαλίας.

Μόλις ολοκληρώσετε επιτυχώς το πτυχίο σας, θα είστε κατάλληλος για να συμμετάσχετε σε μία από τις δύο ετήσιες τελετές αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ.

Οι ακολουθίες ενότητες ξεκινούν πολλές φορές ανά έτος με βάση τη ζήτηση, έτσι έχετε την ευκαιρία να εγγραφείτε και να ξεκινήσετε το πτυχίο σας σε περισσότερες από μία περιπτώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, παρέχοντας έτσι την ευελιξία που συχνά δεν υπάρχει στα περισσότερα προγράμματα πρόσωπο με πρόσωπο.

Θα πάρετε μια ενότητα κάθε φορά. Αυτή η προηγμένη μέθοδος εκμάθησης που έχει σχεδιαστεί για ενήλικες σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε ολόκληρη την προσοχή σας σε μια περιοχή θεμάτων πριν μετακινηθείτε στην επόμενη, ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να κερδίζετε το πτυχίο σας σε ένα επιταχυνόμενο χρονικό πλαίσιο.

Ο βαθμός που κερδίζετε θα κατέχει την ίδια αξία, την αποδοχή και την αξιοπιστία όπως κάθε ισοδύναμο πτυχίο που αποκτήθηκε σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης.

Στατιστική

 • 23.000 μαθητές από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως
 • 2.400 προσωπικό
 • Μαθήματα 250 βαθμών

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Πρόγραμμα Υποτροφιών Unicaf

  Τοποθεσίες

  • Liverpool

   Liverpool John Moores University Kingsway House 2nd Floor, Hatton Garden , L3 2AJ, Liverpool

   Ερωτήσεις