Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Εισαγωγή

Τι κάνουμε διαφορετικά

Το IU International University of Applied Sciences παρέχει ποιοτικά προγράμματα για πτυχία Bachelor, Master και MBA με μια εντελώς νέα προσέγγιση. Έχουμε δημιουργήσει πανεπιστημιουπόλεις για φοιτητές που θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους επιτόπου, αλλά επίσης προσφέρουμε τα πλήρη προγράμματά μας διαδικτυακά για εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην ιστορία μας: Οι επιλέξιμοι φοιτητές μπορούν να συνδυάσουν τόσο τις διαδικτυακές όσο και τις σπουδές στην πανεπιστημιούπολη και να αλλάξουν μεταξύ των δύο. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να βοηθήσουν στην προώθηση της σταδιοδρομίας τους μέσω προσανατολισμένων στο μέλλον, ευέλικτων σπουδών.

Εμπειρίες με την IU International από την IU στο Vimeo.

Η αποστολή μας

Αυτό που μας οδηγεί, είναι αυτό που σας οδηγεί: Σχεδιάζουμε τα προγράμματα και τα μαθήματά μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα και καινοτόμα—χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα. Παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνογνωσία και καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και εστιάζοντας σε άριστες υπηρεσίες φοιτητών και επαγγελματικές συμβουλές. Τα προγράμματά μας χαρακτηρίζονται από την αποτελεσματική μεταφορά ειδικών γνώσεων και δεξιοτήτων με σκοπό την προετοιμασία των αποφοίτων για τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο.

IU: Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς

Η φοίτηση στο IU καθιστά δυνατή τη σταδιοδρομία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Σας προετοιμάζουμε για τη διεθνή καριέρα σας με διεθνές σχετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και δίνουμε μεγάλη προσοχή στο να σας παρέχουμε μια διεθνή προοπτική τόσο για τις ενότητες γενικής διαχείρισης όσο και για το περιεχόμενο για συγκεκριμένο θέμα. Μεταδίδουμε τη διεθνή μας νοοτροπία σε ό,τι κάνουμε για να προετοιμάσουμε την επόμενη γενιά επαγγελματιών για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Το 94% των αποφοίτων μας βρίσκουν δουλειά μέσα στους πρώτους τρεις μήνες από την αποφοίτησή τους και, μετά από δύο χρόνια, κατά μέσο όρο το 80% έχει διοικητικές αρμοδιότητες. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα βασίζονται στο γεγονός ότι, εκτός από τη διδασκαλία επαγγελματικής εξειδίκευσης, εστιάζουμε στην εκπαίδευση κοινωνικών και διαπολιτισμικών ικανοτήτων. Η IU είναι περήφανη για τους αποφοίτους της και τις εντυπωσιακές καριέρες που έχουν χτίσει.

  • Διαπιστευμένο και αναγνωρισμένο παγκοσμίως: Ανεβάστε την καριέρα σας με ένα ευρωπαϊκό πτυχίο
  • Οικονομικά πτυχία: Λάβετε υποτροφία έως και 75%
  • Ευέλικτες επιλογές πληρωμής: Χωρίς άγχος και εύκολο!

Δύο Πτυχία, Διπλό Πλεονέκτημα

Το IU International University of Applied Sciences (IU) συνεργάστηκε με το London South Bank University για να σας δώσει την ευκαιρία να επικυρώσετε το πτυχίο σας από δύο ιδρύματα. Όταν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, θα αποφοιτήσετε από την IU με πτυχίο γερμανικού και βρετανικού πτυχίου, δίνοντάς σας μια σημαντική ώθηση σταδιοδρομίας! Αυτή η ευκαιρία παρέχεται χωρίς επιπλέον μαθήματα σπουδών ή ταξίδια.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο και Q&A

Webinar: Μελέτη στο Διαδίκτυο με IU 3:00 μ.μ. - 3:45 μ.μ. (CEST)

Κατάταξη

Διαπίστευση & Κατάταξη

Διαπιστευμένος.

Το IU International University of Applied Sciences έχει λάβει διαπίστευση συστήματος από το EQAR, το FIBAA, το Γερμανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης, το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και το WES Canada. Αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα, η σχολή και το διδακτικό τους υλικό ταιριάζουν με τα αυστηρά πρότυπα που τους έχουν τεθεί και μπορούν πλέον να πιστοποιήσουν τα δικά τους προγράμματα.

Cambridge Assessment International Education / Μελέτη απολυτηρίου γυμνασίου Pathway .

Η IU είναι ο πρώτος διαδικτυακός πανεπιστημιακός συνεργάτης του απολυτηρίου γυμνασίου του Cambridge International Pathway . Συνεργαζόμενος με το Cambridge, η IU προσφέρει στους μαθητές μια ειδική ευκαιρία να τελειώσουν το απολυτήριο γυμνασίου ενώ σπουδάζουν για πτυχίο. Δεδομένου ότι απαιτούνται για το πτυχίο σας, αυτά τα μαθήματα απολυτηρίου γυμνασίου είναι δωρεάν. Το Study Pathway είναι ένα μοναδικό μάθημα 12 μηνών με φόρτο εργασίας 150 ωρών που παρακολουθείτε παράλληλα με τα μαθήματα πτυχίου. Το Pathway ολοκληρώνεται με μια εξέταση που μπορεί να επαναληφθεί άπειρες φορές.

Βραβευμένη.

Στην τρέχουσα κατάταξη CHE (2020-2022), η IU βρίσκεται στην κορυφή του τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων στις κατηγορίες "Γενικές συνθήκες σπουδών", "Επικοινωνία με καθηγητές", "Προσφερόμενα προγράμματα σπουδών", "εξετάσεις", "οργάνωση σπουδών" και "πρακτικές Προσανατολισμός», κερδίζοντας συνολικά έξι από τις 25 κατηγορίες και επιτυγχάνοντας περισσότερες κατατάξεις στην κορυφαία κατηγορία από οποιοδήποτε από τα περισσότερα από 300 ιδρύματα. Το IU έλαβε βαθμολογία 5 αστέρων για διαδικτυακή μάθηση και βαθμολογία 99 στα 100 στο QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, καθιστώντας το το πρώτο γερμανικό πανεπιστήμιο που έλαβε τέτοια κατάταξη. Έλαβε επίσης τη σφραγίδα Premium FIBAA για Ψηφιακή Αριστεία και έχει διακριθεί σε 15 από τα 23 κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών όπως Μελλοντικός Προσανατολισμός, Διαχείριση Γνώσης, Διασφάλιση Ποιότητας Διδασκαλίας και διατήρηση της βαθμολογίας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Είναι ο μόνος πάροχος εκπαίδευσης που έλαβε το DtGV's Service Award 2022 από τη Γερμανική Εταιρεία Καταναλωτικών Σπουδών, δεδομένου ότι διαθέτει αφοσιωμένο ακαδημαϊκό προσωπικό και εκπαιδευμένους προπονητές σπουδών που διασφαλίζουν ότι οι φοιτητές υποστηρίζονται καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Συνδεδεμένος.

Η IU είναι μέλος του Business Graduate's Association, της Online Learning Consortium, της AASCB και του Global Education Coalition της UNESCO. Αυτές οι συνδρομές τους δίνουν συνδέσεις με άλλα ιδρύματα, εταιρείες και ΜΚΟ, καθώς και προγράμματα σπουδών κορυφαίας βαθμίδας και μαθήματα ανάπτυξης δια βίου μάθησης. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής, η IU βοηθά τους μαθητές που έχουν ανάγκη να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να επιδιώξουν τη δια βίου μάθηση.

Τοποθεσίες

  • Bad Honnef, Γερμανία

Ερωτήσεις