Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Εισαγωγή

Σχετικά με IU

Ως το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Γερμανίας, το IU International University of Applied Sciences φιλοξενεί ένα ποικίλο φοιτητικό σώμα που ξεπερνά τα 100.000 άτομα από περισσότερες από 153 χώρες . Η IU ξεχωρίζει προσφέροντας πιστοποιημένα από το κράτος, υψηλής ποιότητας προγράμματα πτυχίων Bachelor, Master και MBA, όλα που παρέχονται στα αγγλικά και χαρακτηρίζονται από μια καινοτόμο προσέγγιση.

Τα προγράμματα της IU χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, με εντυπωσιακό ποσοστό συστάσεων 96%. Έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να παρέχουν στους μαθητές απαράμιλλη ευελιξία στο εκπαιδευτικό τους ταξίδι. Αξιοποιώντας μια πλήρως ενσωματωμένη ψηφιακή πλατφόρμα και εργαλεία εκμάθησης αιχμής, η IU σάς δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα 100% διαδικτυακό πτυχίο προσαρμοσμένο στο ατομικό σας πρόγραμμα.

Τα προγράμματα της IU έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον πολυάσχολο επαγγελματία: παρέχουν ένα νέο επίπεδο ευελιξίας, ώστε να μπορείτε να εξισορροπήσετε τις σπουδές και την εργασία, τη ζωή ή την οικογένεια. Βαθμολογημένα με 5 αστέρια στο QS, τα διαδικτυακά προγράμματα σπουδών τους σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε πτυχίο Γερμανικών από οπουδήποτε στον κόσμο, πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Με την πλήρως ενσωματωμένη ψηφιακή τους πλατφόρμα και τα καινοτόμα εργαλεία εκμάθησης που ενσωματώνουν τεχνολογία AI, όπως το ChatGPT και το Syntea, μπορείτε να προσαρμόσετε το μαθησιακό ταξίδι σας στις δικές σας ανάγκες και πρόγραμμα. Γι' αυτό το 96% των μαθητών τους συνιστούν σπουδές στη IU.

Για όσους θέλουν να σπουδάσουν και να ζήσουν στη Γερμανία, η IU προσφέρει επίσης συνδυασμένα προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη στις πανεπιστημιουπόλεις τους στο Βερολίνο και στο Bad Honnef. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πιο δομημένο πρόγραμμα, ενώ εξακολουθείτε να απολαμβάνετε κάποια ευελιξία χάρη στον συνδυασμό προσωπικών σεμιναρίων και διαδικτυακής αυτο-μελέτης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βυθιστείτε σε μια ξένη χώρα, να δημιουργήσετε το κοινωνικό και επαγγελματικό σας δίκτυο και να εξερευνήσετε επιλογές εργασίας-μελέτης. Στο τέλος των σπουδών σας, θα δικαιούστε επίσης βίζα 18 μηνών μετά τις σπουδές για να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας στη Γερμανία.

Μάθετε περισσότερα για την IU.

Τι κάνει διαφορετικά η IU

Η IU παρέχει ποιοτικά προγράμματα για πτυχία Bachelor, Master και MBA με μια εντελώς νέα προσέγγιση. Η IU έχει δημιουργήσει πανεπιστημιουπόλεις για φοιτητές που θέλουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους επιτόπου, αλλά προσφέρει επίσης προγράμματα 100% διαδικτυακά για εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Οι επιλέξιμοι φοιτητές μπορούν να συνδυάσουν τόσο τις διαδικτυακές όσο και τις σπουδές στην πανεπιστημιούπολη και να αλλάξουν μεταξύ των δύο. Με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές πρέπει να αναπτυχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και να βοηθήσουν στην προώθηση της σταδιοδρομίας τους μέσω ευέλικτων σπουδών προσανατολισμένων στο μέλλον.

Γιατί IU;

 • Προσιτό: Απολαύστε εκπτώσεις στα διαδικτυακά δίδακτρα έως και 50%
 • Ευέλικτες επιλογές πληρωμής: Μηνιαίες δόσεις ή εξόφληση εξ ολοκλήρου, προκαταβολικά
 • Χρεώσεις all inclusive: Περιλαμβάνεται το υλικό του μαθήματος, χωρίς τέλη αίτησης Ευέλικτο
 • Ξεκινήστε απευθείας στο Διαδίκτυο χωρίς σταθερές προσλήψεις εξαμήνου
 • Μελετήστε και δώστε εξετάσεις 100% online , με τον δικό σας ρυθμό και το δικό σας πρόγραμμα - 24/7 πρόσβαση στο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό της IU, όπου κι αν είστε προσανατολισμένοι στην καριέρα
 • Η IU προσφέρει πτυχία σε τομείς που ζητούν, με ειδικότητες
 • Τα μαθήματα συνδυάζουν θεωρία και πρακτική εφαρμογή μέσω πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών
 • Μάθετε από επαγγελματίες του κλάδου που είναι ειδικοί στους τομείς τους

Επιτυχία παγκοσμίως με IU

Με το IU, μπορείτε να ανοίξετε πόρτες σε ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε όλο τον κόσμο. Τα διαπιστευμένα από το κράτος προγράμματά τους θα σας εξοπλίσουν με γνώσεις σχετικές με τον κλάδο και δεξιότητες σε ζήτηση, ώστε να μπορείτε να ξεχωρίσετε στην παγκόσμια αγορά εργασίας. Η φοίτηση στο IU σάς δίνει επίσης πρόσβαση στις αποκλειστικές διαδικτυακές υπηρεσίες σταδιοδρομίας και εκδηλώσεις και σας συνδέει με το παγκόσμιο δίκτυο ακαδημαϊκών συνεργατών τους, ώστε να μπορείτε να σπουδάζετε στις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Αυστραλία.

IU: Προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς

Η φοίτηση στο IU καθιστά δυνατή τη σταδιοδρομία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον και καλωσορίζουμε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Το IU θα σας προετοιμάσει για τη διεθνή καριέρα σας με διεθνές σχετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και θα δώσει μεγάλη προσοχή στο να σας παρέχει μια διεθνή προοπτική τόσο για τις ενότητες γενικής διαχείρισης όσο και για το περιεχόμενο για συγκεκριμένο θέμα. Η IU μεταδίδει τη διεθνή τους νοοτροπία σε όλους και προετοιμάζει την επόμενη γενιά επαγγελματιών για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις.

Το 94% των αποφοίτων της IU βρίσκουν δουλειά μέσα στους πρώτους τρεις μήνες από την αποφοίτησή τους και, μετά από δύο χρόνια, κατά μέσο όρο το 80% έχει διοικητικές ευθύνες. Αυτά τα εξαιρετικά αποτελέσματα βασίζονται στο γεγονός ότι, εκτός από τη διδασκαλία της επαγγελματικής εμπειρογνωμοσύνης, επικεντρώνονται στην εκπαίδευση κοινωνικών και διαπολιτισμικών ικανοτήτων.

Η αποστολή της IU

Αυτό που οδηγεί την IU, είναι αυτό που σας οδηγεί: η IU σχεδιάζει τα προγράμματά της ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα και καινοτόμα—χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα. Παρέχουν εξειδικευμένη τεχνογνωσία και καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και εστιάζοντας σε άριστες υπηρεσίες φοιτητών και επαγγελματικές συμβουλές. Τα προγράμματα της IU παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες για συγκεκριμένο θέμα με μια προσέγγιση προσανατολισμένη στο μέλλον και ψηφιακά εργαλεία για την προετοιμασία των αποφοίτων για τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο και Q&A

Webinar: Μελέτη στο Διαδίκτυο με IU 6:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ. (CEST)

Απαιτήσεις Βίζας

• Οι φοιτητές που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν όλες τις σπουδές τους διαδικτυακά μέσω της εικονικής πανεπιστημιούπολης IU, δεν χρειάζεται να λάβουν άδεια διαμονής – ανεξάρτητα από την υπηκοότητά τους.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Εξασφαλίστε την καριέρα των ονείρων σας – Απολαύστε έως και 50% εξοικονόμηση!

Εγγραφείτε στο διαπιστευμένο διαδικτυακό πρόγραμμα της IU και εξοικονομήστε έως και 50% στα δίδακτρα σας.

Με την πρωτοποριακή διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη της IU και τους ψηφιακούς πόρους εκμάθησης, θα έχετε πρόσβαση σε προσιτή, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση.

Το καλύτερο κομμάτι? Εσείς αποφασίζετε πότε θα ξεκινήσετε!

* Σημείωση: Αυτή η εξαιρετική έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για το online μοντέλο σπουδών. Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις για τις σπουδές στην πανεπιστημιούπολη, απευθυνθείτε στη Συμβουλευτική Ομάδα Σπουδών της IU.

Κατάταξη

Διαπιστεύσεις, κατατάξεις και συνδρομές

Διαπίστευση

Το IU International University of Applied Sciences έχει λάβει διαπίστευση συστήματος από το EQAR, το FIBAA, το Γερμανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης, το Γερμανικό Συμβούλιο Επιστημών και Ανθρωπιστικών Επιστημών και το WES Canada. Αυτό σημαίνει ότι τα μαθήματα, η σχολή και το διδακτικό τους υλικό ταιριάζουν με τα αυστηρά πρότυπα που έχουν τεθεί για αυτούς και μπορούν πλέον να πιστοποιήσουν τα δικά τους προγράμματα.

Cambridge Assessment International Education / Δίπλωμα Λυκείου A-Levels

Η IU είναι ο πρώτος διαδικτυακός πανεπιστημιακός συνεργάτης του απολυτηρίου A-Levels του Cambridge International. Οι μαθητές έχουν πλέον την ευκαιρία να αποκτήσουν απολυτήριο γυμνασίου ενώ σπουδάζουν για πτυχίο - χωρίς επιπλέον κόστος. Το A-Levels είναι ένα μοναδικό μάθημα διάρκειας 12 μηνών με φόρτο εργασίας 150 ωρών, το οποίο παρακολουθείτε παράλληλα με τα μαθήματα πτυχίου. Το A-Levels ολοκληρώνεται με μια εξέταση που μπορεί να επαναληφθεί άπειρες φορές.

Βραβεία και Βαθμολογίες

Το IU είναι το πρώτο γερμανικό πανεπιστήμιο που έλαβε 99/100 στην έκθεση QS Stars, αλλά ήταν επίσης στην κορυφή 6 από τις 25 κατηγορίες στη μεγαλύτερη κατάταξη πανεπιστημίων της Γερμανίας από το CHE. Πρόσφατα, τα διαδικτυακά προγράμματα MBA της IU κατέλαβαν την 26η θέση στην Ευρώπη στην περίφημη κατάταξη QS Online MBA, ένα εντυπωσιακό επίτευγμα και αναγνώριση στη διεθνή σκηνή.

Συνδρομές

Η IU είναι μέλος του Business Graduate's Association, της Online Learning Consortium, της AASCB και του Global Education Coalition της UNESCO. Αυτές οι συνδρομές τους δίνουν συνδέσεις με άλλα ιδρύματα, εταιρείες και ΜΚΟ, καθώς και προγράμματα σπουδών κορυφαίας βαθμίδας και μαθήματα ανάπτυξης δια βίου μάθησης. Αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής, η IU βοηθά τους μαθητές που έχουν ανάγκη να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους και να επιδιώξουν τη δια βίου μάθηση.

Παγκόσμια Αναγνώριση και Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες

Παγκόσμια Αναγνώριση

Καθώς η IU αναγνωρίζεται από το WES Καναδά και τις ΗΠΑ, τα πτυχία τους μπορούν να μετατραπούν σε πόντους σύμφωνα με τα τοπικά ακαδημαϊκά πρότυπα στο Καναδικό Σύστημα Σημείων Μετανάστευσης και στο Αμερικανικό Σχέδιο Αξιολόγησης Μετανάστευσης. Τον Απρίλιο του 2023, το IU έγινε το πρώτο γερμανικό πανεπιστήμιο που είναι μέλος της Ένωσης Ινδικών Πανεπιστημίων (AIU), της μοναδικής δημόσιας αρχής στην Ινδία που διαπιστώνει ξένα ιδρύματα. Αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματά τους στην πανεπιστημιούπολη αναγνωρίζονται από εργοδότες σε όλη την Ινδία και σε άλλα έθνη της Κοινοπολιτείας.

Ακαδημαϊκοί Συνεργάτες

Μέσω συνεργασιών με ακαδημαϊκά ιδρύματα από όλο τον κόσμο, η IU προσφέρει έναν πιο προσιτό τρόπο για τους φοιτητές να σπουδάσουν και να ζήσουν στο εξωτερικό. Το IU Study Abroad Alliance επιτρέπει στους φοιτητές να ξεκινήσουν ένα πτυχίο στο διαδίκτυο στο IU και να το ολοκληρώσουν σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία ή την Ευρώπη, όπου οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι άφθονες.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Berlin

  Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

  Ερωτήσεις