Keystone logo
International Culinary Studio

International Culinary Studio

International Culinary Studio

Εισαγωγή

Με έδρα το Christchurch της Νέας Ζηλανδίας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε επαγγελματική, άριστη τεχνολογική εκπαίδευση που παρέχεται σε συνδυασμένη μορφή εκμάθησης. Προσφέρουμε διαπιστευμένα μαθήματα, καθώς και μια σειρά από μαθήματα μαγειρικής σε απευθείας σύνδεση σε διεθνές επίπεδο, για συγκεκριμένους κλάδους, χόμπι και Junior Chef.

Διδάσκοντας από κορυφαίους εκπαιδευτικούς σεφ, η συνδυασμένη μάθηση συνδυάζει προσωπική διδασκαλία και διαδικτυακή εκπαίδευση. Η προσέγγιση μικτής μάθησης είναι εξαιρετικά ευέλικτη, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές φιλοξενίας μπορούν να μελετήσουν και να εργαστούν ταυτόχρονα.

Συνεργαζόμαστε στενά με τους μαθητές μας για να προσφέρουμε το μοναδικό μας πρόγραμμα που σχετίζεται με την καριέρα, το οποίο για ορισμένες επιλογές μαθημάτων περιλαμβάνει εξάσκηση στον κλάδο, εξασφαλίζοντας στους μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να έχουν αυτοπεποίθηση σε ένα εμπορικό μαγειρικό περιβάλλον.

 • Τιμές μας

Αριστεία, Ακεραιότητα, Καινοτομία, Ενσυναίσθηση, Πάθος & Δημιουργικότητα

 • Σκοπός μας

Παροχή άριστης τεχνολογικής γαστρονομικής εκπαίδευσης.

 • η φιλοσοφία μας

International Culinary Studio δεσμεύεται να παρέχει άριστη διαδικτυακή μαγειρική εκπαίδευση, επιτρέποντας στους μαθητές να σπουδάζουν και να εργάζονται, ολοκληρώνοντας παράλληλα ένα Διεθνή Διαπιστευμένο Προσόν, εξασφαλίζοντάς τους έτσι ποιοτικές θέσεις σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε

Ο κορυφαίος πάροχος ιδιωτικής εκπαίδευσης με διαπιστευμένα διεθνή διαδικτυακά μαγειρικά προσόντα είτε σε ντόπιους είτε σε διεθνείς φοιτητές.

Η μοναδική μας φιλοσοφία διδασκαλίας που περιλαμβάνει ένα μοντέλο μαθητή 360 μοιρών-hi-touch χρησιμοποιεί μια σύγχρονη προσέγγιση για να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές παίζουν ενεργό ρόλο στη δική τους μαθησιακή εμπειρία. Διδάσκοντες από κορυφαίους εκπαιδευτικούς σεφ της βιομηχανίας, οι μαθητές μας εκπαιδεύονται παγκόσμιας κλάσης χρησιμοποιώντας τεχνολογία, η οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία της βιομηχανίας και την πρόσβαση στο Διεθνές Δίκτυο Αποφοίτων Σεφ μας διασφαλίζει ότι είναι καλά προετοιμασμένοι για μια καριέρα στη μαγειρική οπουδήποτε.

Παρέχουμε ένα μοναδικό και δημιουργικό επιχειρηματικό περιβάλλον, επιτρέποντας στους εργαζόμενους και τους μαθητές μας να αναπτυχθούν και να αναπτυχθούν. Δεσμευόμαστε για την οικοδόμηση σταθερών και διαρκών σχέσεων μέσα στον κλάδο της φιλοξενίας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε κάθε μαθητή να αποκτήσει κατάλληλη απασχόληση ή να επιτύχει τα προσωπικά του γαστρονομικά όνειρα και στόχους.

Γιατί να σπουδάσετε με το International Culinary Studio ;

 • Ευκαμψία

Μελετήστε με ένα ευέλικτο πρόγραμμα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής, την εργασία και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις

 • Προσιτότητα

Χωρίς έξοδα μετακίνησης και η διαδικτυακή μελέτη είναι σημαντικά πιο προσιτή

 • Προσαρμοζόμενη Μάθηση

Αναπτύσσει αυτοπειθαρχία, κίνητρα για τον εαυτό του και καλύτερες δεξιότητες επικοινωνίας

 • Ένα σε ένα Φροντιστήριο

Εξατομικευμένα φροντιστήρια με έναν πλήρως διαπιστευμένο Chef Instructor

 • Αναγνωρισμένο Προσόν

Εκτεταμένη γκάμα διεθνώς αναγνωρισμένων διαπιστευμένων μαθημάτων που προσφέρονται

 • Εκτεταμένη Βιβλιοθήκη

Πρόσβαση σε εξαιρετικό υλικό υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένου ενός γλωσσάρι και μιας σειράς εκτυπώσιμων συνταγών

 • Μαθήματα ζωντανών βίντεο

Ηχογραφήθηκαν ζωντανά μαθήματα βίντεο για προβολή όσες φορές χρειαστεί

 • Κερδίστε όσο μαθαίνετε

Δουλεύετε ήδη; Αλλαγή καριέρας? Αποκτήστε τα κατάλληλα προσόντα όσο είστε ακόμη απασχολημένοι

 • Προσιτότητα

Μεγάλο μέρος του περιεχομένου του μαθήματος μπορεί να προβληθεί μέσω μιας εφαρμογής οποτεδήποτε, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε συσκευή

 • Digitalηφιακό σήμα

Αποκτήστε παγκόσμια επιτεύγματα με το ηλεκτρονικό χαρτοφυλάκιο και το ψηφιακό σήμα σας

 • Εμπόδια εκμάθησης;

Το εξατομικευμένο μοντέλο καθοδήγησης και μάθησης μαθητών ξεπερνά πολλές μαθησιακές δυσκολίες

 • Δεξιότητες πραγματικού κόσμου

Αποφοιτήστε με πραγματικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στον σημερινό ανταγωνιστικό χώρο εργασίας

Ταξιδέψτε στον κόσμο με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση ψηφιακού σήματος φιλοξενίας και ξεχωρίστε από το πλήθος

Culinary Career Pathway

Υπάρχουν τέσσερις τύποι σεφ στις περισσότερες επαγγελματικές κουζίνες, που λειτουργούν σε μια ταξινομημένη ή ιεραρχική δομή. Αυτοί είναι:

 • μαθητευόμενοι ή εκπαιδευόμενοι σεφ, γνωστοί ως Commis Chefs
 • σεφ τμημάτων, γνωστοί ως Chefs de Partie ή Line Cooks
 • Sous Chefs, οι οποίοι λειτουργούν ως ο δεύτερος διοικητής της κουζίνας
 • Head/Executive Chefs, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση ολόκληρης της κουζίνας και είναι επίσης γνωστοί ως Chefs de Cuisine.

164672_Capturadepantalla100_edited.jpg

Στατιστική

Παγκόσμια Πιστοποίηση & Προσόντα

International Culinary Studio είναι αναγνωρισμένο από την WorldChefs Association και έχει βραβευτεί με το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Ποιότητας Μαγειρικής Εκπαίδευσης WorldChefs. Αυτά τα μαθήματα αφορούν συγκεκριμένες εργασίες και στο τέλος του μαθήματός τους, οι μαθητές μπορούν να επιδείξουν πλήθος νέων δεξιοτήτων στο ηλεκτρονικό τους χαρτοφυλάκιο και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Πιστοποίηση Παγκόσμιας Φιλοξενίας WorldChefs, η οποία προβάλλει τις δεξιότητές τους οπουδήποτε στον κόσμο.

Σύντομα μαθήματα

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από σύντομα μαθήματα για να διαλέξετε, που κυμαίνονται από μια επιλογή ειδικών για τον κλάδο έως μαθήματα χομπίστας.

Πρόγραμμα Μαγειρικής του Home School

Ιδανικό για όλους τους εκκολαπτόμενους επαγγελματίες της μαγειρικής, το Πρόγραμμα Home School δίνει στους μαθητές την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τα αυξανόμενα ταλέντα τους στη μαγειρική από την κουζίνα τους στο σπίτι.

Junior Chef

Τα διαδικτυακά μας προγράμματα Junior Chef είναι συναρπαστικά, διαδραστικά και φιλικά προς τον χρήστη. Αποτελούν μια εξαιρετική εισαγωγή στον μαγικό κόσμο της μαγειρικής.

  Τοποθεσίες

  • Canterbury Plains

   Williams Street,122, 7630, Canterbury Plains

  Ερωτήσεις