Keystone logo
Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Interaction Design Foundation

Εισαγωγή

Είμαστε ένα κίνημα για να δημιουργήσουμε προσιτή και προσιτή εκπαιδευτική σχεδίαση σε Ivy League

Σχετικά με το Interaction Design Foundation

Είμαστε μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία με έναν στόχο που ακούγεται σαν ένα παράδοξο - να αυξήσει το επίπεδο παγκόσμιας σχεδίασης εκπαίδευσης σε ένα πρότυπο του Ivy League, ενώ παράλληλα να μειώσει το κόστος σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Έτσι, εκδημοκρατίζουμε την εκμάθηση παρέχοντας κορυφαία εκπαιδευτικά υλικά και επιδιώκουμε να επιτύχουμε την τέλεια ισορροπία μεταξύ ακαδημαϊκής αυστηρότητας και πρακτικής συνάφειας.

Ιδρύθηκε το 2002 στη Δανία, εμπνευστήκαμε από το εκπαιδευτικό σύστημα της Σκανδιναβίας για να δημιουργήσουμε χαμηλού κόστους, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι μαθαίνουν την επιστήμη, την τέχνη και τις περιπλοκές του σχεδιασμού. Από το 2002, έχουμε δημιουργήσει μια βιώσιμη πλατφόρμα συνεργασίας και εκπαίδευσης και έχουμε αναπτύξει την παγκόσμια κοινότητα μας για να φτάσουμε σε 454 τοπικές ομάδες σε 90 χώρες.

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με κορυφαία πανεπιστήμια και εταιρείες, όπως το Stanford, το Cambridge και το SAP Labs, καθώς επίσης και τους γνωστούς συγγραφείς όπως ο Clayton Christensen και ο Don Norman, για να μοιραστούν τις γνώσεις μας με πάνω από ένα εκατομμύριο σχεδιαστές κάθε μήνα.

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Εκπαίδευση και Επαγγελματική Ανάπτυξη

Προσφέρουμε μια μοναδική και εκτεταμένη βιβλιοθήκη σχετικών με το σχεδιασμό σχολικών βιβλίων και περιεκτικών σε απευθείας σύνδεση εκπαιδευτικών μαθημάτων. Τα μέλη αποκτούν επίσης πρακτική εμπειρία μέσω της συμμετοχής σε έργα πραγματικής ζωής και δραστηριότητες σχεδιασμού. Παρόλα αυτά, η εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιείται και εκτός των μαθημάτων: τα μέλη μαθαίνουν ο ένας από τον άλλο μέσω επαγγελματικών φόρουμ συζητήσεων, μέσω τοπικών συναντήσεων και συμμετέχοντας σε παγκόσμιες εκδηλώσεις σχεδιασμού του IDF.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας

Τα μέλη του IDF έχουν ευκαιρίες να εκπαιδεύσουν σε διάφορους ρόλους ηγεσίας. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ικανότητές τους, μπορούν να καθοδηγούν κατώτερους σχεδιαστές, να διαχειρίζονται έργα, να προσφέρουν εθελοντικά την ηγεσία μιας τοπικής κοινότητας ή να διαδραματίζουν παγκόσμιο ρόλο στον IDF. Για όσους χρειάζονται περίπλοκες δεξιότητες προγύμνασης στο έργο τους, παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό μάθημα για την προπόνηση στο επάγγελμα του σχεδιαστή, μαζί με την ευκαιρία να εξασκηθείτε με την καθοδήγηση μελών της IDF Design League.

Η διαδικασία του IDF περιλαμβάνει ένα προσεκτικά ισορροπημένο συνδυασμό υποκειμενικών και αντικειμενικών παραγόντων αξιολόγησης. Η τελική αναγνώριση του επιπέδου επάρκειας του πτυχιούχου στο UX απονέμεται μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των ικανοτήτων αυτού του ατόμου από τους εκπαιδευτές του προγράμματος, τον προσωπικό του προπονητή και το συμβούλιο του IDF.

Συμβολή στο επάγγελμα

Οι αποδεδειγμένοι εμπειρογνώμονες στον τομέα του UX μπορούν να συμβάλουν στην ποιότητα της εκπαίδευσης και των επαγγελματικών υπηρεσιών αναπτύσσοντας εκπαιδευτικά υλικά και εγχειρίδια ή υπηρετώντας στο συμβούλιο της IDF. Προσφέρουμε επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες δημοσίευσης με άμεση προσέγγιση στο εκατομμύριο ισχυρό κοινό-στόχο μας.

Μίσθωση και Ανάπτυξη Προσωπικού

Βοηθάμε τις εταιρείες, από τις μικρότερες έως τις μεγαλύτερες, όπως η SAP και η Accenture, να δημιουργήσουν με τον πιο συγκεκριμένο τρόπο σπουδαίες εμπειρίες πελατών. Η ιδιότητα του μέλους της εταιρείας IDF επιτρέπει στους διαχειριστές εταιρειών:

  • Αποκτήστε πρόσβαση στη μεγαλύτερη κοινότητα σχεδιαστών UX στον κόσμο
  • Δημιουργήστε το σχεδιασμό και την τεχνογνωσία της UX στις εταιρίες σας, λαμβάνοντας μαθήματα που διδάσκουν δάσκαλοι στο σπίτι ή στην εργασία - αυτοί είναι πλήρως αυτο-ρυθμιζόμενοι ώστε να φιλοξενούν πολυάριθμα προγράμματα
  • Επιλύστε τα πραγματικά επιχειρησιακά προβλήματα με τη βοήθεια του παγκόσμιου δικτύου επαγγελματιών του σχεδιασμού και προπονητών του IDF
  • Διαχειρίστε ατομικές συνδρομές και εταιρικούς λογαριασμούς χωρίς ταλαιπωρία ή απρόβλεπτα έξοδα

Τοποθεσίες

  • Copenhagen

    Copenhagen, , Copenhagen

Ερωτήσεις