Keystone logo
IMF Smart Education

IMF Smart Education

IMF Smart Education

Εισαγωγή

IMF είναι μια εθνική αναφορά στην κατάρτιση σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. πιστοποιείται από τους περισσότερους από 125.000 εκπαιδευόμενους μαθητές. Η εκπαίδευσή μας βασίζεται στην ποικιλομορφία των τομέων και στην τεχνογνωσία των μαθημάτων που διδάσκουμε. Η ποιότητα και η φήμη των υπηρεσιών μας εγγυώνται οντότητες όπως το ISO 9001 και 14001, η ANCED (Εθνική Ένωση Κέντρων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης) και η Ένωση Προηγμένων Κολεγιακών Σχολών Επιχειρήσεων (AACSB). Σήμερα, στον κατάλογό μας διδάσκουμε θέματα όπως η πρόληψη των επαγγελματικών κινδύνων από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το ανθρώπινο δυναμικό. Διαθέτουμε ιδιωτικά και επίσημα προσόντα, τα τελευταία είναι το αποτέλεσμα της συμμαχίας που υπογράφηκε με πανεπιστήμια κύρους, η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τίτλους που ρυθμίζονται από το Υπουργείο Παιδείας. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον τρόπο που θέλουν να κάνουν το μάθημά σας και οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το μπόνους εκπαίδευσης διαχείρισης υπηρεσιών για την επεξεργασία της πίστωσής σας. Βασιζόμαστε σε μια ομάδα επαγγελματιών εξειδικευμένων σε κάθε τομέα για την παροχή εκπαιδευτικής και μαθησιακής βοήθειας στους μαθητές, διασφαλίζοντας ότι ανά πάσα στιγμή θα έχετε μια εξατομικευμένη, ολοκληρωμένη ομάδα φροντίδας.

Ανάμεσα στα εργαλεία μας είναι η απασχόληση και οι πρακτικές τόσο των ιδιωτών πελατών όσο και των εταιρειών μας που μπορούν να επωφεληθούν από ένα χώρο συνάντησης στην αγορά εργασίας. Διαθέτουμε επίσης μια καινοτόμο πλατφόρμα για online εκπαίδευση, με πάνω από 250 διαθέσιμα μαθήματα. Έχουμε αναπτύξει προσαρμοσμένες εργασίες για εταιρείες όπως η Acciona, η Navantia, η Adecco, η Cintra, η Iberdrola, η EGMASA, η Voice of Galicia κ.λπ. Συνεργαζόμαστε επίσης με εργοδότες, κοινωνικούς εταίρους και δημόσια διοίκηση για την προώθηση της δωρεάν κατάρτισης σε συγκεκριμένες ομάδες και ανέργους. Εν ολίγοις, είμαστε ένας οργανισμός του οποίου ο κύριος στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και για αυτό, μόλις βρήκαμε τον τρόπο να το αποκτήσουμε: να προσπαθούμε, καθημερινά, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θέα

Το όραμα της IFM είναι να είναι ένας διεθνής ηγέτης στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και διαδικτυακοί επαγγελματίες σε τεχνικούς τομείς.

Αποστολή

Θέλουμε να μεγαλώσουμε μαζί σας. Στόχος είναι να εξασφαλίσουμε υψηλό επίπεδο ικανοποίησης για τους πελάτες μας μέσω εξατομικευμένης προσοχής και αριστείας στην ποιότητα των υπηρεσιών. Αυτός ο στόχος απαιτεί συνεχή βελτίωση των τεχνικών και υλικών πόρων και η μέγιστη συμμετοχή όλης της εκπαίδευσης του προσωπικού στα ΝΧΙ είναι διαφορετική εμπειρία.

Αξίες

 • Κάνετε διαθέσιμη εκπαίδευση μεταπτυχιακών σπουδών, παρέχοντας ποιοτική εκπαίδευση σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Επιλέγοντας νέες τεχνολογίες για να προσθέσετε αξία στην κατάρτιση.
 • Φυσική εγγύτητα με τους μαθητές μέσω του διεθνούς μας δικτύου γραφείων και των συναφών κέντρων.
 • Εξατομικευμένο σύστημα ακαδημαϊκής καθοδήγησης. Παρακίνησε μια εξαιρετικά επαγγελματική ομάδα.
 • Εσωτερική δέσμευση προς την ομάδα μας, καθιέρωση πολιτικών που επιτρέπουν την επαγγελματική ανάπτυξη βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την ευελιξία και την απαίτηση του εαυτού μας.
 • Περισσότεροι από 150.000 μαθητές με ικανοποίηση 98%
  • Η απασχολησιμότητα των φοιτητών μας είναι 99%
  • Διεθνές πρόγραμμα υποτροφιών
  • Περισσότερα από 20 χρόνια προσφοράς διδασκαλίας της υψηλότερης ποιότητας.
  • Πισίνα εργασίας και πρακτικής άσκησης
  • Δικτύωση με επαγγελματίες

Τοποθεσίες

 • Madrid

  Madrid, Ισπανία

  • Madrid

   Calle de Bernardino Obregón, 25, 28012, Madrid

   Προγράμματα

   Ερωτήσεις