Keystone logo
Global Humanistic University

Global Humanistic University

Global Humanistic University

Εισαγωγή

Το Συμβούλιο Αδειών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (HELB), Υπουργείο Παιδείας, Κυβέρνηση της Ανγκουίλα χορηγεί στο GHU AI άδεια λειτουργίας στην Ανγκουίλα ως ιδιωτικό πανεπιστήμιο με εξουσία απονομής πτυχίων Bachelor, Master και διδακτορικού στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Οικονομικών, και Νόμος.

Το GHU AI είναι διαπιστευμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Διαπίστευσης - AAC και το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρηματικές Σχολές & Προγράμματα - ACBSP από τις ΗΠΑ.

Το GHU είναι ένας ιδιωτικός πάροχος διαδικτυακών προγραμμάτων σπουδών μερικής απασχόλησης με τα κύρια γραφεία του στην Ανγκουίλα. Το όραμά μας είναι να παρέχουμε πρόσβαση σε καινοτόμα, βασισμένη στην έρευνα διδασκαλία και μάθηση σε όλους όσους μπορούν να επωφεληθούν. Στόχος μας είναι να επηρεάσουμε τις ζωές των φοιτητών και του προσωπικού μας με θετικό τρόπο και να συμβάλουμε στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νησί του Κουρασάο καθώς και στην ευρύτερη διεθνή κοινότητα.

Η GHU είναι αφοσιωμένη στις αρχές της ισότητας, των ευκαιριών και της διαφορετικότητας. Φιλοδοξούμε να προωθήσουμε την ευρεία πρόσβαση και την ένταξη προσφέροντας ευκαιρίες διαδικτυακής εκπαίδευσης εξ αποστάσεως και ευέλικτους τρόπους μελέτης, που παρέχουν στους μαθητές μας την ευκαιρία να βελτιώσουν τα προσόντα τους ενώ εργάζονται και συνεχίζουν να επιδιώκουν καριέρα. Το ίδρυμα θεωρεί τον εαυτό του πρωτίστως ως συνεργάτη της επιχείρησης. Το GHU προσφέρει διδακτορικά προγράμματα καθώς και - μέσω ακαδημαϊκών συνεργασιών παγκοσμίως - μεταπτυχιακά και προγράμματα σπουδών. Η γλώσσα διδασκαλίας που χρησιμοποιείται στα προγράμματα είναι η μητρική γλώσσα του αντίστοιχου ακαδημαϊκού εταίρου. Για προγράμματα μεταπτυχιακού και πτυχίου, η GHU αναζητά τώρα ενεργά καταξιωμένους και αξιόπιστους συνεργάτες παγκοσμίως.

Τα διδακτορικά προγράμματα θα είναι επίσης διαθέσιμα στη μητρική γλώσσα των περισσότερων φοιτητών. Για το σκοπό αυτό, η GHU έχει περισσότερους από 120 συμβούλους και καθηγητές σε περισσότερες από 40 χώρες που μιλούν συνολικά 20 γλώσσες.

Η GHU θα έχει την τιμή να καλωσορίσει ακαδημαϊκούς εταίρους, συμβούλους και φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Για μια σύντομη εισαγωγή βίντεο στο GHU, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

href="https://youtu.be/ShwORRmTVP0

Οραμα

Ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο Global Humanistic University (GHU) που βρίσκεται στην Καραϊβική, θα φιλοξενήσει χιλιάδες φοιτητές μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει μεγάλες δυνατότητες ως σύνδεσμος μεταξύ πανεπιστημίων και κοινωνίας μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Ο στόχος είναι για ταξίδια μεταμόρφωσης, ενδυναμώνοντας τους μαθητές μας με τα εργαλεία, τα χαρακτηριστικά και τις ευκαιρίες να μετατρέψουν τις δυνατότητές τους σε επιτυχία.

Σήμερα οι μαθητές έχουν μεγαλώσει σε έναν κόσμο όπου οι πληροφορίες μοιράζονται και η αλληλεπίδραση γίνεται με ευκολία μέσω του Διαδικτύου. Η δυνατότητα ανταλλαγής πληροφοριών άλλαξε την έρευνα και δημιούργησε ευκαιρίες για νέους τρόπους συνεργασίας που συχνά αναφέρονται ως ανοιχτή επιστήμη ή ανοιχτή έρευνα. Τέτοιες πρακτικές περιλαμβάνουν την κοινή χρήση δεδομένων και προσχεδίων πριν από τη δημοσίευση, τα ανοιχτά σημειωματάρια και την ανοιχτή πρόσβαση σε δημοσιεύσεις. Οι νέες γενιές μαθητών θα εξοικειώνονται όλο και περισσότερο με μοντέλα μικτής μάθησης με διαδικτυακό περιεχόμενο. Αυτά αυξάνουν τις νέες δυνατότητες για ακαδημαϊκό διάλογο και η αυτοκαθοδηγούμενη διαδικτυακή μάθηση θα ενισχύσει τις ικανότητες και την ανεξαρτησία των αποφοίτων. Οι φοιτητές απολαμβάνουν κινητικότητα μεταξύ διαφορετικών τομέων της οικονομίας μέσω τοποθετήσεων ή προγραμμάτων ΤΕ σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

Είμαστε ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο και, όπως το σπίτι μας, το Willemstad/Curacao αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία του και μοιράζεται τον διεθνισμό του, από τις διαφορετικές κουλτούρες και κοινότητες των φοιτητών μας έως τους ακαδημαϊκούς εταίρους μας στην Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στη μητρική σας γλώσσα.

Κατάταξη

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

  • The Valley

    The Valley AI - 2640, Anguilla, 2640, The Valley

    Ερωτήσεις