Keystone logo
Five Branches University

Five Branches University

Five Branches University

Εισαγωγή

Σημεία Αριστείας

Για πάνω από 30 χρόνια, Πέντε Υποκαταστήματα University, Graduate School της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής έθεσε τα πρότυπα για την αριστεία στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική (TCM) την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη.

σεβαστή Πανεπιστήμιο

Αναγνωρισμένη ως μία από τις κορυφαίες σχολές TCM του έθνους, πέντε υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο παρέχει το υψηλότερο επίπεδο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της υγειονομικής περίθαλψης στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και ολιστική ιατρική στις ΗΠΑ και διεθνώς.

Δύο Καλιφόρνια πανεπιστημιουπόλεις

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο όμορφες πανεπιστημιουπόλεις μας στη Σάντα Κρουζ και το Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια ή να παρακολουθήσουν μαθήματα και στα δύο για να απολαύσουν την εκπληκτική θέα των παράκτιων ή μοναδικές πολιτιστικές εμπειρίες στην πόλη. Και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις προσφέρουν άφθονο ήλιο και ένα ποικίλο και προοδευτική περιβάλλον στο οποίο να ζήσει.

Κέντρα υγείας

Οι πέντε υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο Κέντρα Υγείας που βρίσκεται στη Σάντα Κρουζ και το Σαν Χοσέ, Καλιφόρνια παρέχει το καλύτερο της TCM υγειονομικής περίθαλψης. Κατάρριψη πάνω από 160 ασθενείς κάθε μέρα, τα κέντρα υγείας μας είναι το ιδανικό μέρος για τους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρία σε ένα κλινικό περιβάλλον και για τους κλινικούς ιατρούς TCM και τους γιατρούς για να παρέχουν εξαιρετική υγειονομική περίθαλψη στους ασθενείς τους. Το προσωπικό μας περιλαμβάνει ειδικούς στη νευρολογία, την εσωτερική ιατρική, γυναικολογία, παιδιατρική, την ογκολογία, δερματολογία, ανοσο-ανεπάρκεια, οφθαλμολογία, τη διαχείριση του πόνου, γαστρεντερολογία, και την καρδιολογία.

Μάστερ, Διδακτορικό και τα προγράμματα πιστοποιητικό

σε εθνικό επίπεδο διαπιστευμένο Μάστερ της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (MTCM) και Διδάκτωρ Βελονισμός και Ανατολίτικη Ιατρική μας (DAOM) προγράμματα παρέχουν ένα ισχυρό θεμέλιο στην TCM διάγνωση, ο βελονισμός και η κινεζική βοτανική ιατρική, την τελευταία έρευνα TCM, εκτεταμένη κλινική εκπαίδευση, καθώς και μια ολοκληρωμένη ολιστική ιατρική εκπαίδευση. Ασίας Μασάζ και πιστοποίηση Αμάξωμα πρόγραμμα μας προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να λάβουν τόσο Καλιφόρνια και εθνική πιστοποίηση μασάζ.

Έμπειρους καθηγητές και Κλινικής ειδικοί

Μάθετε από τα πιο ιδιαίτερα επιτυγχάνεται σχολή στο TCM εκπαίδευση. Πολλοί από τους γιατρούς και τους δασκάλους μας έχουν δεκαετίες εμπειρίας στη διδασκαλία και εξάσκηση TCM στην φήμης νοσοκομεία και ιατρικές σχολές στην Κίνα και τις ΗΠΑ

Integrative Medicine στο Best της

Σε όλο το πρόγραμμα MTCM, θα μάθετε τα αρχαία και βαθιά αρχές της διάγνωσης TCM και τη θεραπεία, ο βελονισμός και η κινεζική βοτανική ιατρική, μαζί με την καλύτερη της δυτικής ιατρικής. Ως φοιτητής DAOM θα ενισχύσει τις γνώσεις TCM σας και τις δεξιότητες με την εκμάθηση προχωρημένα επίπεδα της παραδοσιακής κινεζικής και της Δυτικής ιατρική διάγνωση, ιατρικές ειδικότητες, cross-παραπομπές και την αποτελεσματική πρακτική της διεπιστημονικής φάρμακο.

Εκτεταμένη εκπαίδευση Herbology

Πέντε Υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο τηρείται μεταξύ TCM κολέγια για την εξαιρετική υπηρεσία βοτανοθεραπεία του. Μεταξύ εκπαιδευτές μας είναι ο Δρ Jeffrey Pang, ο απόγονος ενός διάσημου κινεζική βοτανολόγος. βότανο φαρμακείο μας περιέχει περισσότερα από 400 πρώτων βότανα, καταλογογράφησης και αποθηκεύονται σε παραδοσιακά ξύλινα συρτάρια, και πάνω από 350 τύπους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Επιλογές Πιστοποιητικό Ειδικότητα

Ως φοιτητής MTCM, μπορείτε να λάβετε πιστοποίηση ειδικότητα στην Αθλητιατρική, Ιατρική Qigong, Πέντε Στοιχείων και Tuina μασάζ να ενισχύσει και να διακρίνουν την πρακτική TCM σας. Το πρόγραμμα DAOM προσφέρει προηγμένη εκπαίδευση από κορυφαίους ειδικούς TCM, τους γιατρούς και τους εκπαιδευτικούς να παρέχουν επαγγελματίες με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να εξειδικεύονται περαιτέρω στην πράξη TCM τους σε: Υγεία των Γυναικών, Νευρομυϊκές Ιατρικής και οικογενειακή ιατρική.

Μελέτη στην Κίνα, την Ταϊβάν και την Κορέα

Μελέτη στο εξωτερικό πρόγραμμα μας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γνωρίσετε την αυθεντική πρακτική της TCM ενσωματωθεί με τη σύγχρονη δυτική ιατρική. Ταξίδι στην Ασία για να μάθουν TCM από βαθιές γνώσεις τους γιατρούς και τους δασκάλους και να λαμβάνουν εκτενή κλινική εκπαίδευση σε νοσοκομειακό περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της κερδίζοντας ένα Ph.D. στην αδελφή σχολεία μας σε Hangzhou, Tianjin και Shenyang, Κίνα.

Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση

Η δέσμευσή μας για αριστεία στην εκπαίδευση συνεχίζεται και μετά την αποφοίτησή τους με προγράμματα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης μας. Φέρνοντας τους δασκάλους των εμπειρογνωμόνων και καθηγητές μαζί, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας μαθήματα σε προχωρημένο Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την παροχή πιστοποίησης της Ασίας Μασάζ και Αμάξωμα και Ιατρική Qigong.

Χρηματοδοτικών προγραμμάτων ενίσχυσης

Πέντε Υποκαταστήματα University είναι ένα αναγνωρισμένο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν εγκριθεί για να συμμετάσχουν σε ομοσπονδιακά προγράμματα οικονομικής βοήθειας για την MTCM, Mac και προγράμματα DAOM. προγράμματα οικονομικής βοήθειας μας μπορεί να σας βοηθήσει στην εκπλήρωση των χρηματοοικονομικών εξόδων της εκπαίδευσης σας, συμπεριλαμβανομένων τόσο των διδάκτρων και τα έξοδα διαβίωσης.

Ευκαιρίες Καριέρας

επαγγελματικές συνεργασίες μας με το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, την Περιεκτική Κέντρο Καρκίνου στο Ιατρικό Κέντρο Σύνοδο Κορυφής Alta Bates, Kaiser-Permanente, Zhejiang κινεζική Ιατρικό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Tianjin της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής σας προσφέρουν εξαιρετική εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Οι σταδιοδρομίες στον τομέα της TCM αυξάνεται και περιλαμβάνουν: τη θέσπιση ιδιωτικό ιατρείο, που ενώνει μια πρακτική ομάδα, που εργάζονται σε μια ενοποιητική ιατρικό κέντρο, και τις ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα της εκπαίδευσης, των εκδόσεων, ή έρευνα.

Όποια και αν την καριέρα της επιλογής σας, το τμήμα ανάπτυξης της σταδιοδρομίας μας θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποστηρίξει στην επιδίωξη βέλτιστη πορεία της σταδιοδρομίας σας, παρέχοντας σας με την επιχειρηματική γνώση, τις δεξιότητες και το επίπεδο εμπιστοσύνης που απαιτείται για να γίνει μια επιτυχημένη Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική επαγγελματία.

πτυχιούχος επιτυχία

απόφοιτοι MTCM μας να πετύχουν με συνέπεια τις υψηλότερες βαθμολογίες επιτυχίας τόσο για τις εξετάσεις αδειοδότησης βελονισμό Καλιφόρνια και τις εθνικές εξετάσεις πιστοποίησης. Μετά την αποφοίτηση, θα σας προσόντα για να εγγραφούν σε Διδακτορικό και PhD πρόγραμμά μας, να υποβάλουν αίτηση για ένα top-πληρώνουν θέση σε ένα ιατρικό ίδρυμα ή να δημιουργήσει μια επιτυχημένη πρακτική TCM οπουδήποτε στον κόσμο.

Πέντε Υποκαταστήματα έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυγχάνεται αποφοίτους οι οποίοι είναι ηγέτες σε κάθε πτυχή της TCM: επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς, συγγραφείς, διεθνείς ομιλητές, σύμβουλοι, και των ερευνητών. Η πρόσβαση σε αυτές αποφοίτων σας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης για επαγγελματική ανέλιξη.

Ελπίζουμε ότι θα ενωθούν μαζί μας σε πέντε υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο για μια πραγματικά ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία και να ανακαλύψουν την επιβράβευση πορεία της σταδιοδρομίας της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Οι πέντε υποκαταστήματα

Πέντε Υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο αντλεί το όνομά του από τα πέντε υποκαταστήματα της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, τα οποία διατηρούν και να αποκαταστήσει την αρμονία ενός ατόμου με τη φύση: Βελονισμός, Βοτανολογία, Tuina μασάζ, Energetics, και την κινεζική Διαιτητικά Ιατρικής.

Βελονισμός

Ο βελονισμός χρησιμοποιεί πολύ λεπτές βελόνες για τη ρύθμιση Qi (Yang) και το Αίμα (Γιν), που παράγεται από τα εσωτερικά όργανα, τα οποία ρέουν στις τακτικές κανάλια και επιπλέον μεσημβρινοί που φυσικά σε όλο το σώμα. Σύμφωνα με τη θεωρία TCM, όλες οι ανθρώπινες σωματικές διαταραχές ή ασθένειες που σχετίζονται με τη δυσλειτουργία του τσι και το αίμα. Εισάγοντας βελόνες βελονισμού στα σωστά σημεία, μπορούμε tonify Qi και τις ελλείψεις αίματος ή ενδυναμώσει στασιμότητα τους, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

herbology

Herbology είναι η προετοιμασία και η χρήση των φυτών και των ορυκτών, όπως ιατρική συνταγή. Κινέζοι herbology βρίσκεται σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων σκόνη, χάπια, τσάι, και κρέμες. Αυτά τα βότανα θεραπεία διαταραχών και ασθενειών μέσω της εσωτερικής ή εξωτερικής απορρόφησης. Από κινέζικα βότανα έχουν διαφορετικές προτιμήσεις, τις ιδιότητες, φύση και τις λειτουργίες, και επειδή μπαίνουν διάφορα κανάλια, τα βότανα επηρεάζουν τη ροή του Qi και του αίματος, καθώς και την ισορροπία του σώματος του Γιν και Γιανγκ.

Μασάζ Tuina

Tuina μασάζ αναφέρεται στη χρήση των παραδοσιακών κινεζικών μασάζ για τη θεραπεία των τραυματισμών των τενόντων και των μυών, και διαταραχών οργάνων. Tuina εφαρμόζει πίεση στα σημεία, καθώς και η εφαρμογή συγκεκριμένες κινήσεις κατά μήκος των μεσημβρινών, να ρυθμίζουν και να εναρμονίσει τη ροή του τσι και το αίμα.

Energetics

Energetics είναι ασκήσεις που θεραπεύουν μέσα από ρυθμική αναπνοή και κινήσεις του σώματος. Energetics περιλαμβάνει τις εσωτερικές τέχνες επούλωσης, όπως η Άσκηση Πέντε ζώων αναπτύχθηκε από Hua Tuo, διαλογισμό, Ιατρική Qigong και διάφορα στυλ του Τάι Τσι Τσουάν, μια εσωτερική πολεμική τέχνη ασκείται σε όλο τον κόσμο.

Κινεζική Ιατρική Διαιτητικά

Κινεζική Διαιτητικά Ιατρική είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος της αυτο-θεραπείας που εκδίδονται στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όπως όλες οι αγροτικές κοινωνίες, η Κίνα αντιλαμβάνεται τη ζωτική σχέση μεταξύ διατροφής και υγείας. Έτσι, TCM γιατροί ορίζουν ενεργειακά ισορροπημένη διατροφή για τη θεραπεία δυσαρμονίες στα, Αίμα, και λειτουργίες των οργάνων Qi, χρησιμοποιώντας το ενεργειακό προφίλ των τροφίμων.

Σε πέντε υποκαταστήματα, πιστεύουμε TCM εκπαίδευση παρέχει μια βαθιά όψη της ανθρώπινης σχέσης με τη φύση, μια φιλοσοφική άποψη στην καρδιά όλων των μεγάλων ανθρώπινου πολιτισμού. Θέλουμε να διαιωνίζουν αυτό το εγγενές σοφία TCM.

Αποστολή

Πέντε Υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο, ένα Graduate School της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση τους μαθητές να γίνουν εξαιρετικές επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και ερευνητές.

Ο σκοπός μας

Πέντε Υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο είναι αφιερωμένο σε:

 • Παρέχει το υψηλότερο επίπεδο της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική και ολιστική ιατρική στις ΗΠΑ και διεθνώς.
 • Αναπτύξουν υψηλή ειδίκευση TCM κλινικές επαγγελματίες, εκπαιδευτικούς και ερευνητές.
 • Προωθήστε την πρακτική της TCM ως ανεξάρτητη ιατρική τροπικότητα μέσα από την κλινική πρακτική, την εκπαίδευση και την έρευνα.
 • Ενθάρρυνση της επαγγελματικής συνεργασίας μεταξύ TCM επαγγελματίες, διδακτικό προσωπικό, τους ασθενείς και τους άλλους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να μετατρέψουν την κοσμοθεωρία της υγειονομικής περίθαλψης? να αναγνωρίσει TCM ως ένα σημαντικό συστατικό της παγκόσμιας ιατρικής.
 • Υποστηρίξει μια διεθνή και ποικιλόμορφη πολιτιστική κοινότητα, προσφέροντας τα προγράμματά μας σε τρεις γλώσσες και παρέχοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν στο εξωτερικό.
 • Προωθήσει ένα επαγγελματικό περιβάλλον για τη σχολή, το προσωπικό και τους φοιτητές που προωθεί την ακαδημαϊκή αριστεία, καθώς και την προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη.
 • Προσφέρουν εξαιρετική TCM και ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα των ασθενών στην κοινότητα μέσα από τα πέντε υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο κέντρα υγείας.
 • Εκπαιδεύσει το ευρύ κοινό σχετικά με τα σημαντικά οφέλη της TCM υγειονομικής περίθαλψης μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης των προγραμμάτων και των κοινοτικών διαλέξεις.

Όραμα και Αξίες

Μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, πέντε υποκαταστήματα Πανεπιστήμιο θα εξελιχθεί σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο, διδάσκοντας TCM εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στα αγγλικά, κινέζικα, και της Κορέας και προσφέροντας TCM υγειονομικής περίθαλψης σε μια ενοποιητική περιβάλλον φαρμάκου σε όλη την ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

TCM φιλοσοφία θεωρεί την ιατρική ως μια συμπονετική ανταπόκριση στον ανθρώπινο πόνο. Θα αγκαλιάσει αυτή τη φιλοσοφία με την ενθάρρυνση υποστηρικτική και ανθρωπιστικές ακαδημαϊκής και της υγειονομικής περίθαλψης περιβάλλοντα. μέλη ΔΕΠ μας θα επιλεγεί με βάση όχι μόνο την ακαδημαϊκή αριστεία, αλλά και το πάθος που προέρχονται ενώ η διδασκαλία και καθοδήγηση φοιτητών. Οι μαθητές μας θα πρέπει να επιλεγεί για την ακαδημαϊκή επάρκεια, καθώς και τη συμπόνια τους και τη δέσμευση να εξυπηρετήσει τους άλλους.

Τέσσερις τάσεις θα επηρεάσει το όραμά μας για τα επόμενα 20 χρόνια: Ένας αυξανόμενος αριθμός των ασθενών θα συνεχίσουν να αναζητούν υψηλής ειδίκευσης επαγγελματίες TCM ως φορείς παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. σχολεία TCM θα συνεχίσει να βελτιώνει τα προγράμματά τους για την παροχή υψηλής ειδίκευσης TCM κλινικές επαγγελματίες για να καλύψουν αυτή την αυξανόμενη ζήτηση.

TCM πανεπιστήμια στην Κίνα και ιατρικούς εμπειρογνώμονες στις ΗΠΑ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να μοιραστούν την εμπειρία τους στο TCM και δυτική ιατρική, ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για την ανάπτυξη προηγμένων της TCM διδακτορικά προγράμματα και την έρευνα.

Οι επιστήμονες, ερευνητές και ιατρικά ιδρύματα θα συνεχίσουν να ερευνήσει το βάθος και την αποτελεσματικότητα της TCM, με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη αποδοχή της κινεζικής ιατρικής μεταξύ των ιατρικών επαγγελματιών και ιατρικές σχολές.

Μια μεγαλύτερη ζήτηση για την ολοκληρωμένη υγειονομική περίθαλψη θα εξελιχθεί ως επαγγελματίες υγείας ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν πλήρως τις ανάγκες υγείας του πληθυσμού από την εκπαίδευση ο ένας τον άλλο για το έργο τους και να συνεργάζονται για να παρέχουν αποτελεσματική θεραπεία, την πρόληψη των ασθενειών και την προαγωγή της βέλτιστης ευημερία για τους ασθενείς.

Τοποθεσίες

 • Santa Cruz

  200 7th Avenue Santa Cruz, CA 95062, , Santa Cruz

  • San Jose

   1885 Lundy Ave, Ste 108

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις