Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Εισαγωγή

EU Business School Online

Το EU Business School (ΕΕ) ιδρύθηκε το 1973 και είναι μια διεθνής, επαγγελματικά διαπιστευμένη, υψηλού επιπέδου σχολή επιχειρήσεων με πανεπιστημιουπόλεις στη Βαρκελώνη, τη Γενεύη και το Μόναχο. Παρέχουμε μικρά, δυναμικά μαθήματα στα αγγλικά, με τα καλύτερα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών τόσο της Βόρειας Αμερικής όσο και της Ευρώπης. Η πραγματιστική προσέγγισή μας στην επιχειρηματική εκπαίδευση προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στον ταχέως εξελισσόμενο και παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα.

Η ΕΕ προσφέρει ιδρύματα, πτυχίο, μεταπτυχιακό, MBA και διδακτορικά προγράμματα, τόσο στην πανεπιστημιούπολη όσο και στο διαδίκτυο με διοίκηση επιχειρήσεων, επικοινωνία, διαχείριση του τουρισμού, διεθνείς σχέσεις, διαχείριση αθλημάτων, διαχείριση ψηφιακών μέσων, διεθνείς επιχειρήσεις, μάρκετινγκ, χρηματοδότηση, επιχειρήσεις και ανθρώπους διαχείριση πόρων, μεταξύ άλλων.

Μέσω του παγκόσμιου δικτύου ακαδημαϊκών συνεργατών μας, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν πτυχία αναγνωρισμένα από το κράτος σε πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ με το Πανεπιστήμιο του Roehampton στο Λονδίνο, το Πανεπιστήμιο του Derby στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Universidad Católica de Murcia (UCAM) στην Ισπανία. Οι συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Pace στη Νέα Υόρκη, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Riverside, το Fisher College στη Βοστώνη και το Πανεπιστήμιο Shinawatra στη Μπανγκόκ προσφέρουν στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα δεύτερο προσόν ενώ σπουδάζουν σε διαφορετικά και εμπλουτιστικά περιβάλλοντα. Τα προγράμματα του Ομίλου ΕΕ είναι διαπιστευμένα από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρηματικές Σχολές και Προγράμματα (ACBSP) και τη Διεθνή Συνέλευση για Συλλογική Επιχειρηματική Εκπαίδευση (IACBE), αναγνωρισμένα από το Συμβούλιο Διαπίστευσης Ανώτατης Εκπαίδευσης (CHEA). Διαθέτουμε επίσης Διεθνή Διαπίστευση Ποιότητας (IQA) που απονέμεται από την Ένωση Ανάπτυξης Διαχείρισης Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEEMAN). Ο Όμιλος ΕΕ είναι επίσης διαπιστευμένος από την EduQua, την πρώτη ελβετική ετικέτα ποιότητας που απευθύνεται στην περαιτέρω εκπαίδευση ενηλίκων.

Οι πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ βρίσκονται στις ακτές της Μεσογείου, ανάμεσα στις Ελβετικές Άλπεις και στην οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να ζήσουν σε τέσσερα διαφορετικά και εμπλουτιστικά περιβάλλοντα. Οι μαθητές μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων και να εξερευνήσουν την ποικιλομορφία της Βαρκελώνης, της Γενεύης και του Μονάχου. Αυτό παρέχει μια μεγάλη δικαιολογία για να μάθετε μια γλώσσα και να γνωρίσετε μια ποικιλία ανθρώπων, ενώ βιώνετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Επιπλέον, οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν σε ανταλλαγές με ιδρύματα-εταίρους μας στις ΗΠΑ, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, την Ταϊβάν, το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Καζακστάν, τον Καναδά και τη Ρωσία, μεταξύ άλλων.

Ανακαλύψτε το EU Digital

Ψηφιακή μάθηση

Η εκπαίδευση εξελίσσεται συνεχώς και η ψηφιακή απόκτηση πτυχίου θεωρείται πλέον ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στα προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη. Μέσω της τεχνολογίας αιχμής και ενός ολοένα και πιο διασυνδεδεμένου κόσμου, το EU Business School βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, προσφέροντας ευέλικτα και εξατομικευμένα προγράμματα με τα πλεονεκτήματα και την ελευθερία της ψηφιακής μάθησης.

Οι μαθητές μας στο Digital Campus μαθαίνουν μέσω ζωντανών διαδραστικών διαδικτυακών σεμιναρίων, ομαδικών έργων και προσομοιώσεων επιχειρήσεων. Τα προγράμματα υποστηρίζονται σε εύχρηστες πλατφόρμες Ιστού και παραδίδονται από καταξιωμένους ομιλητές που προσφέρουν εξατομικευμένη διδασκαλία σε πραγματικό χρόνο από όλο τον κόσμο.

Εβδομάδες στην Πανεπιστημιούπολη

Εκτός των διαδικτυακών μαθημάτων, οι μαθητές εφαρμόζουν τις δεξιότητές τους και δημιουργούν συνδέσεις μέσω δικτύωσης με συναδέλφους κατά τη διάρκεια εβδομάδων στην πανεπιστημιούπολη, οι οποίες πραγματοποιούνται μία φορά ανά τρίμηνο: Γενεύη τον Δεκέμβριο. Μόναχο τον Μάρτιο. και τη Βαρκελώνη τον Ιούνιο. Αυτή η επαφή με τους συναδέλφους και τους καθηγητές βοηθά στη διασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων και είναι μια μεγάλη ευκαιρία δικτύωσης.

Οι εβδομάδες στην πανεπιστημιούπολη της ΕΕ είναι γεμάτες με πολυάριθμες δραστηριότητες, όπως δημιουργία ομάδας, εκδηλώσεις δικτύωσης, πολιτιστικές εμπειρίες, διαλέξεις προσκεκλημένων, εξετάσεις και επισκέψεις σε εταιρείες. Οι μαθητές βιώνουν την εταιρική κουλτούρα και μαθαίνουν για τις προκλήσεις της λειτουργίας διαφορετικών τύπων επιχειρήσεων, αποκτώντας πληροφορίες για τα πιο πρόσφατα θέματα στις επιχειρήσεις.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι πλέον πιο συνδεδεμένος από ποτέ. Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιχειρηματικές ανάγκες του μέλλοντος, η ΕΕ εστιάζει στην παροχή σύγχρονης και διεθνούς εκπαίδευσης στους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Το EU Business School έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται στην Ισπανία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Digital. Οι πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ βρίσκονται στις ηλιόλουστες ακτές της Μεσογείου, στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων, στην οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας και στο διαδίκτυο, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να ζήσουν σε τρεις ξεχωριστές και εμπλουτισμένες ευρωπαϊκές πόλεις ή να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους ενώ σπουδάζοντας διαδικτυακά.

Ανακαλύψτε το EU Digital

Ψηφιακή Πανεπιστημιούπολη

Η ψηφιακή φοίτηση στο EU Business School συνδέει άμεσα τους φοιτητές με ένα δίκτυο συνομηλίκων, καθηγητών και εμπειρογνωμόνων των επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο. Μέσω των ευέλικτων, οικονομικά προσιτών προγραμμάτων μας, οι φοιτητές μπορούν να οργανώσουν τις σπουδές τους γύρω από άλλες δεσμεύσεις και να επωφεληθούν από όλα τα βασικά χαρακτηριστικά μιας εκπαίδευσης στην πανεπιστημιούπολη. Τα ψηφιακά μας προγράμματα αντικατοπτρίζουν τα αντίστοιχα στην πανεπιστημιούπολη και χρησιμοποιούν ένα μείγμα παραδοσιακών τεχνικών διδασκαλίας και σύγχρονων μεθόδων. Τα μαθήματα φιλοξενούνται σε εύχρηστες πλατφόρμες και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας εξασφαλίζει μια καινοτόμο εμπειρία μάθησης.

Τα προγράμματα παραδίδονται από καταξιωμένους και έμπειρους καθηγητές από τη βιομηχανία και τον ακαδημαϊκό κόσμο. Το πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει συνεδρίες ομιλητών προσκεκλημένων και ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια, καθώς και τρεις εβδομάδες στην πανεπιστημιούπολη στη Γενεύη, το Μόναχο και τη Βαρκελώνη.

  Εισαγωγές

  Η διαδικασία εισαγωγής στο EU Business School είναι απλή. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά ή να στείλουν την αίτησή τους ταχυδρομικώς.

  Οι υποψήφιοι αξιολογούνται με βάση την ισχύ της αίτησής τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ηγετικές δυνατότητες του μαθητή, τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, τις επιδόσεις σε τυποποιημένα τεστ, τις εξωσχολικές δραστηριότητες και τις προσωπικές εμπειρίες.

  Οι εγγραφές γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, εκμεταλλευόμενοι τις ημερομηνίες έναρξης του προγράμματός μας όλο το χρόνο. Οι φοιτητές του ιδρύματος και του πτυχίου μπορούν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους τον Οκτώβριο, τον Ιανουάριο, τον Μάιο και τον Ιούλιο, ενώ τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα και τα προγράμματα MBA ξεκινούν τον Οκτώβριο, τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους μαθητές να ξεκινήσουν τη μελέτη όσο το δυνατόν νωρίτερα.

  Η ομάδα εισδοχής μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν απορίες ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Για να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ, σας ενθαρρύνουμε επίσης να επισκεφτείτε τις πανεπιστημιουπόλεις μας, να γνωρίσετε τους τρέχοντες φοιτητές μας και να παρακολουθήσετε τα μαθήματα και τις ανοιχτές συνεδρίες μας.

  1. Συμπληρώστε την αίτησή σας και ετοιμάστε τα έγγραφά σας.
  2. Γράψτε ή κινηματογραφήστε το συνοδευτικό παρακινητικό δοκίμιό σας.
  3. Αποστολή εγγράφων που απαιτούνται για το πρόγραμμα.
  4. Η αίτηση εξετάζεται από το Τμήμα Εισαγωγών.
  5. Αναμένετε επιβεβαίωση ότι η θέση σας έχει εξασφαλιστεί.
  6. Ξεκινήστε τις σπουδές σας στο EU Business School.

  Κατάταξη

  • Κατατάχθηκε #1 στην κατηγορία & τη διαφορετικότητα της σχολής από το QS Top MBA 2021
  • Πρόγραμμα MBA Κατατάχθηκε #3 στην Ισπανία από το περιοδικό Forbes
  • Βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρια για την αριστεία στην επιχειρηματική εκπαίδευση από την QS Stars
  • Το Online MBA της ΕΕ κατέλαβε την 20η θέση στον κόσμο από το QS Top MBA
  • Το MBA της ΕΕ αναγνωρίζεται ως ο αριθμός 23 στον κόσμο από την Αμερική Οικονομία
  • Κατατάχθηκε 42η στην QS European MBA Rankings 2021
  • Βρίσκεται στην πέμπτη θέση στον οδηγό QS MBA Επιστροφή στην έκθεση επενδύσεων για την αύξηση των μισθών στην Ευρώπη
  • Τοποθετήθηκε στην έκτη θέση ως η καλύτερη σχολή επιχειρήσεων για φοιτήτριες από το περιοδικό Capital
  • Κατατάχθηκε στα κορυφαία 100 παγκοσμίως για εξειδίκευση σταδιοδρομίας (MBA στην Επιχειρηματικότητα)
  • Κατατάχθηκε στα κορυφαία 100 παγκοσμίως για εξειδίκευση σταδιοδρομίας (MBA στο Μάρκετινγκ)
  • Κατατάχθηκε στο Top 140 στις QS Global MBA Rankings 2021
  • Το Online MBA της ΕΕ κατέλαβε την κορυφή στις Online Global Rankings του περιοδικού CEO για επτά χρόνια
  • Κατατάχθηκε στην κορυφαία βαθμίδα για παγκόσμια και ευρωπαϊκά προγράμματα MBA από το CEO Magazine
  • Το Executive MBA της ΕΕ κατέταξε το Tier One στα Global Executive MBA Rankings του περιοδικού CEO
  • Κατάταξη προγράμματος Premier DBA από το περιοδικό CEO
  • Περιλαμβάνεται ως κορυφαίο σχολείο επιχειρήσεων από το περιοδικό China Economic Review
  • Καταχωρήθηκε ως ένα από τα 30 κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για επιχειρηματικότητα από τις EU-Startups

  Τοποθεσίες

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

   • Geneva

    Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

    • Munich

     Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

     Ερωτήσεις