Master στην κουζίνα, σεφ και επαγγελματίας σεφ
Euroinnova International Online Education
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
Atarfe, Ισπανία
Γλώσσες
Ισπανικά
Μορφή μελέτης
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
Διάρκεια
800 ώρες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης
Δίδακτρα
EUR 2.380 / per course
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Εισαγωγή
Εγγραφείτε σε αυτό το Online Cooking Master και γίνετε έμπειρος σεφ. Δώστε στην επαγγελματική σας καριέρα την ώθηση που σας αξίζει και αναδείξτε την εκπαίδευσή σας σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά εργασίας χάρη στο Euroinnova Business School.
Η κουζίνα, γαστρονομική τέχνη
Η έννοια της κουζίνας εμπνέει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε κάθε χώρα το μαγείρεμα γίνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, μεταδίδει τα έθιμα και τις παραδόσεις του που αντικατοπτρίζουν τον τρόπο ζωής ενός συγκεκριμένου πληθυσμού, αποτελώντας την μαγειρική τέχνη που αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο.
Η κοινωνία των μεγάλων πόλεων έχει αλλάξει πολλές διατροφικές συνήθειες, πολλοί επιλέγουν το εύκολο πράγμα και καταφεύγουν στο γρήγορο φαγητό, είναι ένα κακώς επεξεργασμένο φαγητό και θεωρείται ανθυγιεινό, καθώς περιέχει αφύσικες ουσίες που εισέρχονται στο σώμα μας, καθώς περιλαμβάνουν πολλά συντηρητικά και ΓΤΟ που παράγουν πολύ -προθεσμίες προκατάληψης για την υγεία μας.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντική είναι η υγιεινή διατροφή και να μην καταφεύγουμε σε γρήγορο φαγητό ή άλλα είδη τροφίμων που δεν παράγουν οφέλη όπως ορίζονται από τις επιστήμες υγείας. Έχοντας ήδη γνωρίσει τη σημασία της Κουζίνας στον άνθρωπο και τη δική της επεξεργασία που συνδέεται με υγιεινά τρόφιμα στα οποία είναι κατανοητό ότι αποτελεί βασική και θεμελιώδη λειτουργία στην ανθρώπινη ανάπτυξη.
Τι θα μάθετε;
Χάρη σε αυτό το Online Master of Professional Chef and Chef, με επίσημο πτυχίο πανεπιστημίου, θα σας διδάξει τεχνικές και γνώσεις στον τομέα της μαγειρικής, και θα γίνει ειδικός στον τομέα.
Μόλις εξειδικευτείς, θα μπορέσεις να γίνεις κύριος σεφ όντας ένας εξειδικευμένος σεφ που ηγείται της δικής του ομάδας κουζίνας. Όλα τα μεγάλα εστιατόρια έχουν έναν κύριο σεφ ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επιλογή των θεμάτων και την προετοιμασία των μενού καθώς και για την αξιολόγηση και διαχείριση της προετοιμασίας και της διαδικασίας στην κουζίνα.
Ποιος είναι για;
Επικεντρώνεται σε άτομα που είναι αφοσιωμένα στον τομέα της φιλοξενίας και σε επιχειρηματικά μοντέλα αφιερωμένα στην εμπορευματοποίηση των προμαγειρεμένων τροφίμων, των εταιρειών αποθήκευσης και συσκευασίας, των ωμών τροφίμων και όλων των πτυχών που έχουν να κάνουν με τον τομέα της μαγειρικής και των τροφίμων.
Μεθοδολογία μαθημάτων
Έχετε ακόμα αμφιβολίες; Μην ανησυχείτε, στη Euroinnova είμαστε προσεκτικοί στις ανάγκες σας και θα λύσουμε οποιαδήποτε αμφιβολία χωρίς υποχρέωση. Αίτημα πρόσβασης! μέσω των κοινωνικών μας δικτύων, της εξυπηρέτησης πελατών, του ιστότοπού μας ή μέσω της συμβουλευτικής μας ομάδας. Επιπλέον, αν εγγραφείτε τώρα θα έχετε στα χέρια σας την απόκτηση διδακτικού υλικού που σχετίζεται με τις πιο εξαιρετικές γαστρονομίες στον κόσμο.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το Master στη Μαγειρική. Το Professional Chef and Chef de Cuisine διδάσκεται εντελώς από απόσταση, γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη μελέτη και τον συνδυασμό του με την εργασία και την προσωπική σας ζωή.
Εγγραφείτε στο Euroinnova και επωφεληθείτε από αυτήν την ευκαιρία!
Γενικά χαρακτηριστικά
Περίληψη επαγγελματικών ευκαιριών για διαδικτυακή κύρια μαγειρική:
Αυτός ο Μάστερ στη Μαγειρική. Το Professional Cook and Chef de Cuisine σας προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση στον τομέα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι για την Περιοχή Φιλοξενίας και Τουρισμού είναι πολύ σημαντικό να εμβαθύνεις και να αποκτήσεις τις γνώσεις του Chef de Cuisine και / ή του Professional Cook, ως ένα μάθημα με εξαιρετικό περιεχόμενο και με το οποίο θα μπορέσεις να εξελιχθείς ως επαγγελματίας.
Στόχοι του master cocina online:
Αυτό το Master στη Μαγειρική θα διευκολύνει την επίτευξη των ακόλουθων καθιερωμένων στόχων: Εισαγάγετε τον μαθητή στους διαφορετικούς χώρους της κουζίνας, καθώς και τη γνώση εργαλείων, υλικών και επίπλων. Μυήστε τον μαθητή στις τεχνικές του τμήματος κουζίνας. Οργανώστε, συντονίστε και ελέγξτε την ομάδα εργασίας και διαχειριστείτε εσωτερικά το τμήμα σας. Οργανώστε διαδικασίες εργασίας για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης και της διαχείρισης της εγκατάστασης. Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμπλέκονται στην προετοιμασία των πιάτων.
- Αναλύστε, ρυθμίστε και εκτελέστε τη διαδικασία εκτέλεσης και διατήρησης βασικών επεξεργασιών πολλαπλών εφαρμογών που είναι κατάλληλες για την μετέπειτα προετοιμασία πιάτων με λαχανικά, αποξηραμένα όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αυγά, ψάρια, μαλακόστρακα, μαλάκια, κρέας, πουλερικά και κυνήγι, γλυκά και στοιχειώδη επιδόρπια.
- Αναλύστε, συντονίστε και εφαρμόστε τις βασικές τεχνικές ψησίματος και μαγειρέματος λαχανικών, αποξηραμένων οσπρίων, ζυμαρικών, ρυζιού, αυγών, ψαριών, καρκινοειδών, μαλακίων, κρέατος, πουλερικών και κυνηγιού και, όπου απαιτείται, συντήρησης, για την παρασκευή γαστρονομικών σκευασμάτων και στοιχειωδών πιάτων και επιδόρπια.
- Αναλύστε, ρυθμίστε και εκτελέστε τη διαδικασία αναγέννησης που απαιτείται από τα μαγειρικά σκευάσματα με βάση λαχανικά, αποξηραμένα όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, αυγά, ψάρια, καρκινοειδή, μαλάκια, κρέας, πουλερικά και κυνήγι, καθώς και βασικά σκευάσματα ζαχαροπλαστικής και βασικά επιδόρπια, για μεταγενέστερη χρήση ή κατανάλωση.
- Αναλύστε και πραγματοποιήστε εργασίες τελικής επεξεργασίας βασικών παρασκευασμάτων ζαχαροπλαστικής και στοιχειώδη επιδόρπια και γαστρονομικές επεξεργασίες λαχανικών, αποξηραμένων οσπρίων, ζυμαρικών, ρυζιού, αυγών, ψαριών, καρκινοειδών, μαλακίων, κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων σύμφωνα με τον ορισμό, την κατάσταση και το είδος της υπηρεσίας, για να ανταποκριθεί στο βέλτιστο μάρκετινγκ.
- Εξασκηθείτε σε πιθανές παραλλαγές στις γαστρονομικές επεξεργασίες, δοκιμάζοντας τροποποιήσεις όσον αφορά τις τεχνικές, τη μορφή και την κοπή των ειδών, εναλλακτικά συστατικά, συνδυασμό γεύσεων και μορφή παρουσίασης και διακόσμησης.
- Αξιολογήστε τις πληροφορίες που δημιουργούνται από άποψη γεύσεων, προσδοκιών ή αναγκών μιας πιθανής ζήτησης, συνάγοντας τις απαραίτητες αλλαγές στη διαδικασία μαγειρικής παραγωγής για να κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές.
- Αναλύστε μαγειρικές επεξεργασίες που περιγράφουν τις διαδικασίες εκτέλεσης τους.
- Πραγματοποιήστε, συντονίστε και διατηρήστε μαγειρικές επεξεργασίες που είναι γενικά πολύπλοκες και αντιπροσωπευτικές για τις τυπικές γαστρονομικές τους αξίες: εδαφικές ή προσωρινές.
- Σχεδιάστε και φτιάξτε διακοσμητικά για κάθε είδους γαστρονομικές επεξεργασίες, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές γραφικών και διακόσμησης.
- Αναλύστε τον τομέα εστιατορίων.
- Αναλύστε και καθορίστε γαστρονομικές προσφορές όπως μενού, γράμματα ή άλλες σημαντικές προσφορές (γκαλά, συμπόσια).
- Καθορίστε τα χαρακτηριστικά των τροφίμων και των ποτών λαμβάνοντας υπόψη συγκεκριμένες γαστρονομικές προσφορές και το επίπεδο ποιότητας των προϊόντων.
- Υπολογίστε τις εξωτερικές και εσωτερικές ανάγκες τροφοδοσίας του jaeneros που σχετίζονται με συγκεκριμένες γαστρονομικές προσφορές, γράφοντας τις παραγγελίες αιτήματος.
- Αναπτύξτε την εσωτερική διαδικασία προμήθειας jaeneros και βασικές επεξεργασίες πολλαπλών εφαρμογών σύμφωνα με τις γαστρονομικές προσφορές ή τα καθορισμένα σχέδια εργασίας, που αναφέρονται σε λαχανικά, αποξηραμένα όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι και αυγά.
- Πραγματοποιήστε τη λήψη τροφίμων και ποτών για την επακόλουθη αποθήκευση και διανομή τους.
- Αναλύστε τα συστήματα αποθήκευσης τροφίμων και ποτών και εκτελέστε τις εγγενείς λειτουργίες σύμφωνα με τα επιλεγμένα συστήματα.
- Υπολογίστε το κόστος των πρώτων υλών για να εκτιμήσετε τις πιθανές τιμές των σχετικών γαστρονομικών προσφορών.
- Αναγνωρίστε και εφαρμόστε τα ισχύοντα και αναγκαία πρότυπα και μέτρα για τη διασφάλιση της ποιότητας υγιεινής-υγιεινής της δραστηριότητας φιλοξενίας.
- Αξιολογήστε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που προέρχονται από την ξενοδοχειακή επιχείρηση.
Επαγγελματικές ευκαιρίες για online κύρια μαγειρική:
Χάρη σε αυτό το Master in Cooking θα αυξήσετε την κατάρτισή σας στον τομέα της φιλοξενίας επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα τόσο σε μεγάλες, μεσαίες όσο και σε μικρές εταιρείες, κυρίως στον τομέα της φιλοξενίας, αν και μπορείτε επίσης να εργαστείτε μόνοι σας σε μικρές εγκαταστάσεις στην υποτομέας τροφοδοσίας.
Για τι σε προετοιμάζει ο διαδικτυακός κύριος μαγειρικής:
Αυτό το Master στη Μαγειρική. Ο επαγγελματίας μάγειρας και ο επικεφαλής της κουζίνας σας προετοιμάζει να αποκτήσετε συγκεκριμένες γνώσεις στην περιοχή αναπτύσσοντας τις δεξιότητες των μαθητών για να λειτουργήσουν επαγγελματικά στον τομέα.
Ποιος είναι ο διαδικτυακός κύριος μαγειρικής που στοχεύει:
Αυτό το Master στη Μαγειρική. Το Professional Chef and Chef απευθύνεται σε όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού και θέλουν να ειδικευτούν στον Σεφ και / ή τον Επαγγελματία Σεφ.
Επίσημος χαρακτήρας της εκπαίδευσης:
Αυτή η κατάρτιση δεν περιλαμβάνεται στο πεδίο της επίσημης ρυθμιζόμενης κατάρτισης (Παιδική Εκπαίδευση, Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Επίσημη Επαγγελματική Κατάρτιση FP, Baccalaureate, Πανεπιστημιακό Πτυχίο, Επίσημο Πανεπιστήμιο Master και Διδακτορικό). Είναι συνεπώς μια συμπληρωματική ή / και εξειδικευμένη κατάρτιση, που αποσκοπεί στην απόκτηση ορισμένων δεξιοτήτων, ικανοτήτων ή ικανοτήτων επαγγελματικής φύσης, οι οποίες μπορούν να αξιολογηθούν ως προσόν σε πίνακες εργασίας ή / και διαγωνιστικές εξετάσεις, πάντα στο τμήμα Κατάρτισης. Συμπληρωματικό και / ή Συνεχής Εκπαίδευση, είναι πάντα απαραίτητο να αναθεωρούμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για την αξιολόγηση της συγκεκριμένης δημόσιας τράπεζας θέσεων εργασίας στην οποία επιθυμούμε να υποβάλουμε αίτηση.