Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Εισαγωγή

EDHEC Business School: διαμόρφωση διαδικτυακής εκπαίδευσης

Με τη φιλοδοξία να βελτιώσει την ψηφιακή του ανάπτυξη, το EDHEC Business School δημιούργησε το EDHEC Online, μια 100% διαδικτυακή ψηφιακή πλατφόρμα. Με την επιθυμία να ανταποκριθεί στη ζήτηση για ευελιξία από επαγγελματίες και μελλοντικούς μάνατζερ, το EDHEC Online απευθύνεται κυρίως σε ενεργούς επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες για να ενισχύσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία μέσω διπλωματικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου, προσβάσιμη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

Πλήρης σειρά διαδικτυακών μαθημάτων

Από το εξειδικευμένο Bachelor of Science έως τα προγράμματα στελεχών και Master of Science, το EDHEC Online βασίζεται σε έναν νέο τρόπο μάθησης, προσφέροντας διπλώματα και μαθήματα πιστοποίησης στη διαχείριση σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με νέες επιχειρηματικές προκλήσεις. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται από καθηγητές του EDHEC Business School και ειδικούς εταιρειών που φέρνουν την τεχνογνωσία και την τεχνογνωσία τους.

Μια πλατφόρμα αριστείας

Το EDHEC Business School είναι συνιδρυτής του International Future of Management Education (FOME) σε συνεργασία με το Imperial College του Λονδίνου και πολλές άλλες γνωστές σχολές επιχειρήσεων και πανεπιστήμια παγκόσμιας κλάσης. Ο στόχος αυτής της συμμαχίας είναι να φέρει επανάσταση στα διπλώματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης συνδυάζοντας τεχνολογική και παιδαγωγική τεχνογνωσία.

Επιπλέον, αρκετές συνεργασίες ή συμφωνίες με βασικούς παίκτες στον κόσμο της EdTech εμπλουτίζουν τη μαθησιακή εμπειρία που προσφέρει η EDHEC Online.

Ένας στόχος: να εμπλουτιστεί η μαθησιακή εμπειρία

Το EDHEC Online επιτρέπει στο EDHEC Business School να παρέχει πρόσβαση στο εξαιρετικό περιεχόμενό του σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές, με γνώμονα τις σημαντικές ψηφιακές καινοτομίες. Η EDHEC Online έχει αναπτύξει ένα σύστημα «τοπικής ηλεκτρονικής μάθησης», που βασίζεται σε 4 πυλώνες και επικεντρώνεται στον μαθητή:

 • Μια αποκλειστική υποστήριξη από καθηγητές EDHEC μέσω τακτικών ατομικών και ομαδικών συνεδριών καθοδήγησης,
 • Προνομιακές αλληλεπιδράσεις με καθηγητές EDHEC και ακαδημαϊκούς μέντορες κατά τη διάρκεια εβδομαδιαίων συναντήσεων σε εικονικές τάξεις και στην ηλεκτρονική πανεπιστημιούπολη,
 • Νέες τεχνολογίες για εξατομικευμένη μάθηση (βίντεο, κουίζ, μάθηση μέσω κινητού τηλεφώνου, διαδικτυακές αξιολογήσεις κ.λπ.)
 • Καινοτόμες μαθησιακές εμπειρίες είτε αυτοπροσώπως είτε εξ αποστάσεως (ομαδική δημιουργία, σεμινάρια, επαγγελματικά παιχνίδια κ.λπ.)

"Με τη δημιουργία του EDHEC Online, το EDHEC Business School τοποθετείται στην πρώτη γραμμή του αυριανού μοντέλου πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων. Προσφέρουμε έτσι στους φοιτητές μας πολλαπλές ευκαιρίες για διπλωματικά μαθήματα σε υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκής και τεχνολογικής αριστείας για να επιτύχουν σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως ".

Benoit ARNAUD, Κοσμήτορας Προγραμμάτων και Διευθυντής του EDHEC Online

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η EDHEC ιδρύθηκε από επιχειρηματίες που ήταν αποφασισμένοι να εκπαιδεύσουν και να καλλιεργήσουν την επόμενη γενιά ηγετών επιχειρήσεων. Πάνω από έναν αιώνα αργότερα, τα προγράμματα σπουδών του EDHEC συνεχίζουν να κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στην Ευρώπη (κατάταξη των Financial Times).

Προγράμματα διεθνώς διαπιστευμένα και υψηλής κατάταξης

Χάρη στην τριπλή διαπίστευσή του (EQUIS, AACSB και AMBA), το EDHEC Business School είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία επιχειρήσεων στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Το να ανήκεις στον πολύ στενό κύκλο των τριπλών διαπιστευμένων ιδρυμάτων αποτελεί εγγύηση ακαδημαϊκής αριστείας και διεθνοποίησης των μαθημάτων.

Αυτή η αναζήτηση εξαίρεσης αναγνωρίζεται σε εθνικές και διεθνείς κατατάξεις. Θεωρείται μία από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στη Γαλλία, η παγκόσμια επιρροή της συνεχίζει να εξελίσσεται. Κατατάσσεται στα 7 κορυφαία Ευρωπαϊκά Σχολεία Επιχειρήσεων για το 2022 από τους Financial Times, το EDHEC Business School συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αριστεία και την τεχνογνωσία των προγραμμάτων κατάρτισης του. Η ηγεσία της έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια σκηνή χάρη στη δέσμευση των καθηγητών, των συνεργατών και των φοιτητών της που συμβάλλουν στο κύρος της EDHEC, πολύ πέρα από τα τείχη του σχολείου.

Η διεθνής μας κατάταξη

 • #5 Master in Finance, Financial Times, 2021
 • #2 Executive MBA στη Γαλλία, The Economist, 2020
 • #9 Προγράμματα Master in Management (MiM), Financial Times, 2021
 • #7 Business School στην Ευρώπη, Financial Times, 2022

Ένα κοσμοπολίτικο οικοσύστημα

Στο EDHEC Business School, φοιτητές από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα συναντώνται, συνεργάζονται και εξελίσσονται μαζί:

 • 8.600 φοιτητές εγγράφηκαν σε παραδοσιακά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εκ των οποίων το 35% ήταν διεθνείς
 • 245 συμφωνίες ανταλλαγής και διπλού πτυχίου με κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα στον κόσμο
 • Ένα δίκτυο περίπου 50.000 αποφοίτων σε 130 χώρες

Μια καινοτόμος προσέγγιση στη διαδικτυακή μάθηση

Ως συνιδρυτής της διεθνούς συμμαχίας Future of Management Education (FOME) , η EDHEC συνεργάζεται με μερικές από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο για να φέρει επανάσταση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση . Πώς λειτουργεί το FOME; Τα μέλη του δικτύου συνδυάζουν παιδαγωγικούς και ψηφιακούς διδακτικούς πόρους για να φέρουν νέα έρευνα και γνώση σε ακόμη περισσότερους μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές εκμάθησής σας είναι πραγματικά απεριόριστες. Αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν σας εμποδίζει να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε νέες επιχειρηματικές και διοικητικές δεξιότητες.

Ποια είναι τα μέλη της FOME;

Καθένα από τα μέλη του FOME φέρνει το δικό του σύνολο επιχειρηματικών, διοικητικών και οικονομικών εμπειρογνωμόνων, καθώς και τη δική του ομάδα ειδικών και ερευνητών σε θέματα. Οι επιλογές για μαθήματα και μάθηση είναι ατελείωτες και τα αποκτάτε όλα μέσω του EDHEC Online.

Τα μέλη του FOME πιστεύουν ότι η ψηφιακή μάθηση θα πρέπει να έχει τον ίδιο αντίκτυπο με την εκμάθηση πρόσωπο με πρόσωπο, και έτσι επικεντρώνονται μόνο στο να φέρουν στην αγορά εκείνες τις τεχνολογίες μάθησης που θα εμπνεύσουν τους μαθητές να μεταμορφώσουν πραγματικά τους εαυτούς τους και τους οργανισμούς τους.

Δίκτυο Αποφοίτων EDHEC για εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Οι 54.000 απόφοιτοι της EDHEC εργάζονται σε περισσότερες από 4.500 διαφορετικές εταιρείες και ζουν σε 130 διαφορετικές χώρες , αλλά εξακολουθούν να συγκεντρώνονται συχνά για να αναπολήσουν τον χρόνο τους στην EDHEC και τη σταδιοδρομία, τις οικογένειες και τη ζωή τους από την αποφοίτησή τους. Κατά τη διάρκεια κάθε δεδομένου έτους, οι απόφοιτοι της EDHEC συναντώνται σε εστιατόρια, κλαμπ, αίθουσες συνεδριάσεων και ιδιωτικές κατοικίες για 550 εκδηλώσεις το χρόνο .

Αυτές οι ευκαιρίες παρέχουν χρόνο για τη σύνδεση διαφόρων γενεών αποφοίτων EDHEC και για τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων μεταξύ αποφοίτων διαφορετικού πολιτισμικού υπόβαθρου. Πολλοί απόφοιτοι δημοσιεύουν ανοίγματα μέσω του διαδικτυακού φόρουμ εργασίας του Κέντρου Καριέρας της EDHEC επειδή θέλουν να συνεργαστούν με άλλους αποφοίτους της EDHEC—ο δεσμός είναι τόσο ισχυρός!

Ένα δίκτυο αποφοίτων διαθέσιμο για διαδικτυακούς φοιτητές

Οι διαδικτυακοί φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα σπουδών επωφελούνται επίσης από το εκτεταμένο δίκτυο αποφοίτων της EDHEC. Οι πρεσβευτές των σχολείων βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και φιλοξενούν τακτικά κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Ένα δείγμα εκδηλώσεων αποφοίτων περιλαμβάνει:

 • το ετήσιο EDHEC Rendez-Vous,
 • Ημέρα των Πρεσβευτών,
 • Πάρτι καλωσορίσματος νέων φοιτητών,
 • και Ημέρα Αποφοίτων Πανεπιστημιούπολης.

Οι διαδικτυακοί φοιτητές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο αποφοίτων της EDHEC για να βρουν μέντορες και φίλους μελέτης εάν αντιμετωπίζουν δυσκολίες με ένα συγκεκριμένο θέμα.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Lille

   Lille, Γαλλία

   Chat with students

   Ερωτήσεις