Keystone logo
European College for Liberal Studies

European College for Liberal Studies

European College for Liberal Studies

Εισαγωγή


Αφιερωμένο από το 2002 στη διαπολιτισμική εκπαίδευση με παγκόσμια προοπτική, European College for Liberal Studies ( ECLS ) είναι ένα ανεξάρτητο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με πανεπιστημιουπόλεις στην Ευρώπη και την Ασία. ECLS προσφέρει ευέλικτες φιλελεύθερες και παγκόσμιες σπουδές σε προπτυχιακό (Bachelor/BA) και (Μεταπτυχιακό) επίπεδο ( Master/MA και Doctor/PhD ) που οδηγούν σε ιδιωτικά πτυχία.


Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών μας βασίζονται στο αμερικανικό μοντέλο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επιτρέποντας στους φοιτητές να επιλέξουν τα μαθήματά τους με βάση τις απαιτήσεις μαθημάτων, προηγούμενες σπουδές, τρέχοντα ενδιαφέροντα και μελλοντικές φιλοδοξίες.


Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών ημερομηνιών έναρξης το φθινόπωρο, το χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι κάθε ακαδημαϊκού έτους. Ο σπονδυλωτός σχεδιασμός μαθημάτων και η δομή του προγράμματος επιτρέπουν τον βέλτιστο σχεδιασμό περαιτέρω εκπαίδευσης.


Οι μαθητές μπορούν να μεταφέρονται μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων σε τριμηνιαία βάση με εγγυημένη συμβατότητα προγράμματος. Το ακαδημαϊκό μας ημερολόγιο που βασίζεται σε τρίμηνα επιτρέπει μια συνεχή εμπειρία σπουδών στο εξωτερικό σε όλη την Ευρώπη και την Ασία.

Οι 9 παγκόσμιες τοποθεσίες μας στην πανεπιστημιούπολη βρίσκονται στο Άμστερνταμ, την Αμβέρσα, τη Βαρκελώνη, τις Βρυξέλλες, τη Γενεύη, τη Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Τόκιο και τη Ζυρίχη.

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας βρίσκονται όλες στο κέντρο της πόλης πολλών συναρπαστικών προορισμών. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να μεταφέρονται μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων για ένα ή περισσότερα τρίμηνα, αλλά μπορούν επίσης να επιλέξουν μια ενιαία πανεπιστημιούπολη ως προορισμό της επιλογής τους. Οι φοιτητές που προτιμούν μικρότερες περιόδους στο εξωτερικό μπορούν να συμμετάσχουν στα σεμινάριά μας που διδάσκονται από επισκέπτες καθηγητές σε πολλές από τις πανεπιστημιουπόλεις μας κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.Η πραγματικά παγκόσμια κοινότητα φοιτητών, καθηγητών και προσωπικού, αποτελείται από περισσότερες από 95+ διαφορετικές εθνικότητες από όλο τον κόσμο, με τους μαθητές να δείχνουν μεγάλη εκτίμηση για την πολιτιστική ποικιλομορφία και την επιχειρηματική πρωτοβουλία.


Ακαδημαϊκά καταρτισμένοι και επαγγελματικά έμπειροι καθηγητές συνδέουν τη θεωρία με την πράξη φέρνοντας σύγχρονες περιπτωσιολογικές μελέτες στην τάξη, προετοιμάζοντας τους μαθητές να γίνουν οι παγκόσμιοι ηγέτες του μέλλοντος.


Τα μικρά μεγέθη τάξεων με έως και 30 μαθητές επιτρέπουν στους καθηγητές να χρησιμοποιούν διαδραστικές μεθόδους διδασκαλίας, αυξάνοντας έτσι την ομαδική αλληλεπίδραση, βελτιώνοντας τη δυναμική της ομάδας και δημιουργώντας μακροχρόνιες συνδέσεις μεταξύ των μαθητών.

Εισαγωγές

Η ηλεκτρονική αίτηση είναι εύκολη και μπορεί να ολοκληρωθεί σε μόλις 5 λεπτά! Μόλις υποβάλετε την αίτησή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σε 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες σχετικά με την κατάσταση της αίτησής σας.

Πώς να υποβάλετε την αίτησή σας

Βήμα 1: Ξεκινήστε την αίτησή σας εδώ

Βήμα 2: Στείλτε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα αίτησης στο τμήμα εισαγωγής

Βήμα 3: Μετά την εξέταση και την έγκριση, θα λάβετε τα επίσημα έγγραφα αποδοχής

Βήμα 4: Πληρώστε τα απαιτούμενα τέλη προγράμματος για να επιβεβαιώσετε την αποδοχή σας.

Βήμα 5: Ξεκινήστε τις σπουδές σας!

Προσεχείς ημερομηνίες έναρξης

 • 15 Αυγούστου 2022
 • 3 Οκτωβρίου 2022
 • 14 Νοεμβρίου 2022
 • 9 Ιανουαρίου 2023
 • 20 Φεβρουαρίου 2023
 • 3 Απριλίου 2023
 • 15 Μαΐου 2023
 • 2 Ιουλίου 2023

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Το Τμήμα Εισδοχής μας εφαρμόζει μια κυλιόμενη διαδικασία εισδοχής και δεν ορίζει προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων λόγω των πολλαπλών διαθέσιμων ημερομηνιών έναρξης. Οι αιτήσεις εξετάζονται συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Μόνο σε περίπτωση που απαιτείται φοιτητική βίζα, συνιστούμε να κάνετε αίτηση 1-3 μήνες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης.

Λάβετε μέρος σε ένα από τα επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια εισδοχής

Εγγραφείτε εδώ: επερχόμενα διαδικτυακά σεμινάρια εισδοχής – United International Business Schools (UIBS)

Απαιτήσεις Βίζας

Τοποθεσίες

 • Rambla de Catalunya 2-4 , 08007, Barcelona

 • Rue Guimard 7 , 1040 , Brussels

 • Calle de Goya 6, 28001 , Madrid

 • Brandschenkestrasse 38, 8002, Zürich

 • 1-6-1 Otemachi , 100-0004 , Tokyo

 • Antwerp, Βέλγιο

 • Keizersgracht 555 Amsterdam, Netherlands, , Amsterdam

 • Quai de l'Île 13 1204 Geneva, Switzerland, , Geneva

 • Piazza Vetra 17 20123 Milan, Italy, , Milan

Ερωτήσεις