Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Εισαγωγή

Το Ducere Global Business School είναι ένας αναγνωρισμένος ηγέτης στις συνεργασίες πανεπιστημίου-επιχειρήσεων, για το σχεδιασμό και την παράδοση πτυχίων που έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην καριέρα. Συνεργαζόμαστε με μεγάλα πανεπιστήμια σε 4 ηπείρους, παγκόσμιες εταιρείες, κυβερνητικά τμήματα και ΜΚΟ, καθώς και ως μέλος του AACSB, του Ιδρύματος Κλίντον, των Ηνωμένων Εθνών και διαφόρων παγκόσμιων επιμελητηρίων, για να διασφαλίσουμε ότι τα προγράμματά μας είναι τρέχοντα, σχετικά και συνδεδεμένα με τον κλάδο .

Έχουμε μια αποστολή τόσο των επιχειρήσεων όσο και της φιλανθρωπίας. Η Ducere έχει χρηματοδοτήσει και υποστηρίξει τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Ducere σε 27 αφρικανικά έθνη με ποσό εκατομμυρίων δολαρίων.

Εφαρμοσμένος

Πτυχία προσαρμοσμένα στις σταδιοδρομίες και τα πάθη των μεμονωμένων μαθητών. Εταιρικά παραδοτέα που βασίζονται σε έργα για να προσφέρουν πραγματικό αντίκτυπο.

Οραμα

Παροχή των πιο συναφών, αναγνωρισμένων από τον κλάδο πτυχίων, που εκκινούν τη σταδιοδρομία προς τα εμπρός.

Βιομηχανία

Γίνετε μέλος ενός δικτύου παγκόσμιων βιομηχανικών συνεργατών και εκατοντάδων παγκόσμιων ηγετών.

Ευέλικτο & Προσβάσιμο

100% online. Πολλαπλές Pathways και επιλογές εισόδου.

Εκτίμηση

Χωρίς Εξετάσεις. Οι αξιολογήσεις έχουν σχεδιαστεί για να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν πρακτικές δεξιότητες και εφαρμογές.

Κοινωνική επιχείρηση

Η εκπαίδευσή σας βοηθά όσους έχουν ανάγκη να αποκτήσουν εκπαίδευση επίσης, μέσω του έργου του Ιδρύματος Ducere σε όλη την Αφρική.

Μια εξαιρετική εμπειρία μαθητή

Από ευέλικτη και αυτοκατευθυνόμενη διαδικτυακή μελέτη έως επιχειρηματικά έργα σε πραγματικό κόσμο και δυναμικές βιομηχανικές εκδηλώσεις, έχουμε σχεδιάσει κάθε πρόγραμμα για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου εκπαιδευόμενου.

Τόσο τα μαθήματα Bachelor όσο και MBA συνδυάζουν την καθηλωτική διαδικτυακή μάθηση με μια εφαρμοσμένη προσέγγιση αξιολόγησης. Σύμφωνα με αυτό το μοντέλο, οι μαθητές αποφασίζουν πότε και πώς θα σπουδάσουν, ενώ ολοκληρώνουν πρακτικές αξιολογήσεις που σχετίζονται με τις δικές τους ανάγκες σταδιοδρομίας και τις ανάγκες της βιομηχανίας.

Έτσι, αντί για εξετάσεις, θα μπορούσατε να εργάζεστε σε επιχειρηματικά σχέδια, μελέτες περιπτώσεων έργων και πολλά άλλα, ενώ απολαμβάνετε πρόσβαση στο πρόγραμμα σπουδών και το περιεχόμενο μαθημάτων που είναι πιο σχετικό με τον κλάδο της Αυστραλίας.

Όπως κι αν επιλέξετε να σπουδάσετε, θα λάβετε εξατομικευμένη υποστήριξη και συμβουλές μέσω της ομάδας υποστήριξης σπουδαστών Ducere, μαζί με εμπεριστατωμένα πρακτικά σχόλια από το ακαδημαϊκό προσωπικό. Σε κάθε στάδιο του μαθητικού σας ταξιδιού, η Ducere θα συνεργαστεί μαζί σας για να καλλιεργήσετε τον ψηφιακό γραμματισμό, την κριτική τεχνογνωσία και τις επιχειρηματικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχία σε μια οικονομία που μεταμορφώνεται από την καινοτομία.

Μάθετε μέσα από την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα μάθησης στον κόσμο, σχεδιασμένη για να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας

Μάθετε μέσω μιας υπερσύγχρονης πλατφόρμας με φοιτητές και καθηγητές σε όλο τον κόσμο με φόρουμ συζητήσεων και υποστήριξη 24/7.

Οι εκπαιδευτικοί πόροι περιλαμβάνουν περιοδικά, καταστρώματα διαφανειών, περιεχόμενο βίντεο, κινούμενα σχέδια και άλλους τρόπους παράδοσης για τη δημιουργία του πιο ελκυστικού ψηφιακού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

Πρακτική και Βιομηχανία-Σχετική Ανώτατη Εκπαίδευση

Τα μαθήματα παραδίδονται σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς για την παροχή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που προετοιμάζει πραγματικά τους αποφοίτους να κάνουν τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Οι εταιρικές συνεργασίες της Ducere υποστηρίζουν τη δημιουργία πρακτικού και σχετικού περιεχομένου μαθημάτων. έργα πραγματικής βιομηχανίας που συνδέουν τους μαθητές με τον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο και αποκλειστικές βιομηχανικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από κορυφαίες εταιρείες της Αυστραλίας.

Πραγματικές πληροφορίες από παγκόσμιους ηγέτες και επιχειρηματίες καινοτόμους

Το Ducere Global Leaders Faculty περιλαμβάνει πάνω από 250 ηγέτες του κλάδου από τα υψηλότερα κλιμάκια της δημόσιας ζωής, συμπεριλαμβανομένων πρώην Προέδρων, Πρωθυπουργών, Διευθύνων Σύμβουλων, επιχειρηματιών και φιλάνθρωπους.

Οι γνώσεις βίντεο από αυτούς τους ηγέτες είναι συνυφασμένες σε όλο το περιεχόμενο των μαθημάτων και το πρόγραμμα σπουδών, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ακαδημαϊκών σπουδών και πρακτικής, σχετικής με τη βιομηχανία μάθησης.

Οι σπουδαστές κερδίζουν την περαιτέρω ευκαιρία να ακούσουν από και να συνεργαστούν με τους επιχειρηματίες Global Leaders προσωπικά σε αποκλειστικές εκδηλώσεις της Ducere.

Πτυχία Σχεδιασμένα από την Ducere, Διαπιστευμένα από Πανεπιστημιακούς Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Τα πτυχία Ducere δημιουργούνται σε συνεργασία με εκατοντάδες κορυφαίους επιχειρηματικούς, πολιτικούς και φιλανθρωπικούς ηγέτες στον κόσμο. Όλα τα πτυχία είναι επίσημα διαπιστευμένα από το δίκτυο των πανεπιστημιακών συνεργατών του. Το αποτέλεσμα είναι μια απαράμιλλη πανεπιστημιακή εμπειρία που προσφέρει στους φοιτητές έναν μοναδικό συνδυασμό διαπίστευσης κύρους με σχετική εφαρμοσμένη μάθηση.

Τοποθεσίες

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Ερωτήσεις