Keystone logo
Divine Mercy University Master of Science στην παροχή συμβουλών (on-line)
Divine Mercy University

Master of Science στην παροχή συμβουλών (on-line)

Arlington, Ηνωμένες Πολιτείες

3 Years

Αγγλικά

Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Sep 2024

USD 20.620 / per year

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Το Master of Science στη Συμβουλευτική στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας

Το Master of Science (MS) στη Συμβουλευτική στην Κλινική Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική (CMHC) είναι ένα online πρόγραμμα παροχής συμβουλών βαθμό που αγκαλιάζει την Καθολική-χριστιανικό όραμα και εκπαιδεύει στις βασικές διατάξεις καθορίζονται από τα πρότυπα της βιομηχανίας. Οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες συμβουλές γνώσεις και δεξιότητες για να συμμετάσχουν σε κοινότητες ως αποτελεσματικοί ηγέτες της κοινότητας και υποστηρικτές της κοινωνικής δικαιοσύνης. Οι απόφοιτοι είναι συμπονετικός και ηθικά το έργο τους ως εκπαιδευμένους επαγγελματίες που τιμούν και σέβονται την έμφυτη αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου σε μια παγκόσμια, ποικιλόμορφο πληθυσμό.

Το online πρόγραμμα συμβουλευτικής βαθμός απαιτεί 66 ώρες πιστωτικές εξάμηνο των μαθημάτων, μια εμπειρία πρακτική άσκηση 100 ωρών με ένα ελάχιστο 40 ώρες την άμεση εξυπηρέτηση και ένα οικοτροφείο 600 ώρες με ένα ελάχιστο 240 ωρών άμεση εξυπηρέτηση. Οι μαθητές καλούνται επίσης να ταξιδέψουν για να ολοκληρώσει τρεις εκτεταμένη κατοικίες Σαββατοκύριακο σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Κατάσταση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται τόσο για ασύγχρονη (παραδοσιακά ηλεκτρονική μάθηση) με σημαντική χρήση του βίντεο taping των διαφόρων κλινικών και επαγγελματικές δεξιότητες που πρέπει να επανεξεταστεί από τους συμμαθητές και καθηγητές, και της ταυτόχρονης μάθησης όπου οι μαθητές θα έχουν εικονικό πρόσωπο με πρόσωπο αλληλεπιδράσεις μαθησιακή διαδικασία τους.

Το πρόγραμμα παροχής συμβουλών SOC είναι ένα entry-level, σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα εκπαίδευσης σύμβουλος. Διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για την πιστοποίηση και licensure στην Πολιτεία της Βιρτζίνια. Η αμερικανική συμβουλευτική ένωση (ACA) (2016) παρέχει πληροφορίες άδεια για κάθε κράτος.

Τι μπορώ να κάνω με ένα MS στη Συμβουλευτική;

Οι επιπέδου Μάστερ επαγγελματίες συμβούλους που απασχολούνται από τις κλινικές υπηρεσίες ψυχικής υγείας, συμβουλευτικά κέντρα, ιδιωτικά ιατρεία, ρυθμίσεις εκκλησία / αποστολή, νοσοκομεία, ιατρεία, υπηρεσίες στήριξης του σχολείου, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, καθώς και σε υπερπόντιες ρυθμίσεις.

Είναι το πρόγραμμα που προσφέρεται στην πολιτεία μου;

Divine Mercy University (DMU) είναι τόσο υποχρεούται και δεσμεύεται στην τήρηση κράτη νόμους που ρυθμίζουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Για τους σκοπούς της παρούσας περίληψης, εξ αποστάσεως εκπαίδευση περιλαμβάνει προγράμματα σε απευθείας σύνδεση 100%, σε απευθείας σύνδεση προγράμματα που απαιτούν κάποια on-the-εδάφους εμπειρίας, προγράμματα πιστοποιητικό, και των μη πιστωτικών προγραμμάτων ή / και τα μαθήματα που θα παραδοθούν στους μαθητές που κατοικούν εκτός του κράτους της Βιρτζίνια . Πολιτειακούς νόμους σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση ποικίλλουν κράτος-από-κράτος, και ακόμα και το πρόγραμμα-από-προγράμματος εντός ενός κράτους.

Διαπίστευση

Divine Mercy University είναι διαπιστευμένο από το Νοτίου Συνδέσμου κολέγια και τα σχολεία της Επιτροπής σχετικά με Κολέγια στους κυρίους ανάθεσης και διδακτορικό βαθμούς.

Η Κλινική προγράμματα σπουδών πρόγραμμα Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική ευθυγραμμίζεται με προγραμματικές προδιαγραφές πρεμιέρα της βιομηχανίας που καθόρισε το Συμβούλιο για τη Διαπίστευση της Συμβουλευτικής και συναφείς Εκπαιδευτικά Προγράμματα (CACREP). Το πρόγραμμα DMU-SOC CMHC δεν έχει ακόμη εγκριθεί από CACREP. DMU δεν μπορεί να κρατήσει οποιαδήποτε υπόσχεση ή εγγύηση γίνει CACREP διαπιστευμένο? Ωστόσο, DMU έχει δεσμευτεί να υποβάλλει αίτηση για CACREP διαπίστευση στο σχεδιασμό, την προετοιμασία και την ανάπτυξη του προγράμματος.

Απαιτήσεις του προγράμματος

Το Master of Science στο πρόγραμμα παροχής συμβουλών απαιτεί 66 ώρες πιστωτικές για την αποφοίτηση.

Μια εμπειρία πρακτική άσκηση 100 ωρών με ένα ελάχιστο 40 ώρες την άμεση εξυπηρέτηση και ένα οικοτροφείο 600 ώρες με ένα ελάχιστο 240 ώρες άμεσης εξυπηρέτησης απαιτούνται ως μέρος των πιστώσεων που φυσικά 66.

Οι απόφοιτοι του DMU Σχολής Συμβουλευτική Κλινική Ψυχικής Υγείας του προγράμματος Συμβουλευτικής θα είναι σε θέση να:

 1. Παρουσιάζουν μια ζωντανή επαγγελματική ταυτότητα σύμβουλος με τη θεμελιώδη γνώση και τις δεξιότητες του επαγγέλματος.
 2. Εισάγετε αφήγηση της ζωής του πελάτη με συμπόνια και σεβασμό.
 3. Αναπτύξουν προσωποκεντρική, ολοκληρωμένη σύλληψη περίπτωση για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό της θεραπείας.
 4. Απασχολούν βασικών κοινωνικών και συμπεριφορικών επιστημών, μια συνήθεια της αποδεικτικής λογικής, και τους πολλαπλούς ρόλους της επαγγελματικής συμβουλευτικής για την προώθηση των ανθρωπίνων άνθηση.
 5. Ενσωματώνουν ένα όραμα για την άνθηση πρόσωπο που τους εμπνέει, ως επαγγελματίες σύμβουλοι, και οι πελάτες τους να έχουν το θάρρος να εμπιστεύονται, ελπίδα και αγάπη.

Απαιτήσεις Ολοκλήρωση

Οι μαθητές πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις, προκειμένου να αποφοιτήσουν:

 1. Συμπληρώστε όλες τις απαιτήσεις υποψηφιότητα, πρακτική άσκηση και πρακτική
 2. Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα ώρες καθορισμένων μαθημάτων με ελάχιστο ΣΔΣ του 3,0 και δεν βαθμό χαμηλότερο από ό, τι ένα "Β"
 3. Πληρούν τις απαιτήσεις διάρκεια του Κουν 500 Συμβουλευτική advisement κάθε εξάμηνο
 4. Λάβετε μια ικανοποιητική σύσταση σχολής βασίζεται στην εξαμηνιαία Επαγγελματική διαδικασία επανεξέτασης των επιδόσεων.

Προθεσμίες

 1. Οι μαθητές συνήθως την ολοκλήρωση του προγράμματος κατά τη διάρκεια μιας περιόδου τριών ετών
 2. Η προθεσμία για την ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων είναι επτά (7) έτη, το οποίο μετράται από την ημερομηνία που ένας μαθητής αρχίζει μαθήματα στο Master of Science στο πρόγραμμα παροχής συμβουλών

Διδακτέα ύλη

Τα κράτη μέλη όσον αφορά τις απαιτήσεις Συμβουλευτική Βαθμός σχεδιαστεί να ολοκληρωθεί σε δύο-τρία χρόνια πλήρους φοίτησης. Το πρόγραμμα σπουδών μεταφέρεται κυρίως ασύγχρονη με σύγχρονη απαιτήσεις. Ασύγχρονη μάθηση είναι αυτό που συνήθως θεωρείται με online μάθησης: οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και την εργασία σε μαθησιακές δραστηριότητες σε οποιαδήποτε θέση και οποιαδήποτε στιγμή. Σύγχρονη μάθηση είναι όταν οι μαθητές αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο με άλλους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό μέσω διαφόρων τεχνολογιών, όπως video conferencing και επεκτάθηκε κατοικίες Σαββατοκύριακο.

Online video conferencing θα περιλαμβάνει τους φοιτητές κάνουν παίζει ρόλο ή επίδειξη δεξιοτήτων με βάση τα χρονοδιαγράμματα των φοιτητών (σύγχρονη) και στη συνέχεια, φορτώνοντας το βίντεο για τη σχολή ή / και σχόλια μαθητή (ασύγχρονη). Δεξιότητες θα καλύψει τις βασικές διαπροσωπικές δεξιότητες σε προηγμένες τεχνικές συμβουλευτικής, δεξιότητες παρουσίασης, καθώς και άλλες δεξιότητες που απαιτούνται για το επάγγελμα παροχή συμβουλών.

Το πρόγραμμα CMHC περιλαμβάνει 22 μαθήματα πιστωτική ρουλεμάν για συνολικά 66 διδακτικές ώρες. DMU λειτουργεί χρησιμοποιώντας μια Φθινόπωρο, Άνοιξη, και το μοντέλο εξάμηνο το καλοκαίρι, με δύο όρους 8 εβδομάδων το φθινόπωρο και την άνοιξη εξάμηνα, και έναν όρο 8 εβδομάδων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. μαθήματα DMU ικανοποιούν τις απαιτήσεις για 3 πιστώσεις εξάμηνο για κάθε μάθημα με λίγες εξαιρέσεις. Τα παρακάτω μαθήματα διαφέρουν:

 • Συμ 500, advisement 16 εβδομάδων (1 πλήρες εξάμηνο, ή 2 όρους, κάθε εξάμηνο εγγραφεί σε οποιοδήποτε άλλο μάθημα SOC, και μηδενικό κόστος / μηδέν πίστωσης).
 • Συμ 690, Πρακτική και Advanced Συμβουλευτική Δεξιότητες: Φυσικά 10 εβδομάδων (3 διδακτικές ώρες).
 • Συμ 691, Πρακτική Άσκηση 1: Φυσικά 16 εβδομάδων (1 πλήρες εξάμηνο, ή 2 όρους και τις 3 διδακτικές ώρες).
 • Συμ 692, Πρακτική Άσκηση 2: Φυσικά 16 εβδομάδων (1 πλήρες εξάμηνο, ή 2 όρους και τις 3 διδακτικές ώρες).
 • Συμ 500 Συμβουλευτική advisement (0)
 • Ίδρυμα 510 Κουν και Δεοντολογίας της Κλινικής Ψυχικής Υγείας Συμβουλευτική (3)
 • Συμ 520 Θεωρίες και Μοντέλα της Συμβουλευτικής και της προσωπικότητας (3)
 • Συμ 530 ανθρώπινη ανάπτυξη και εξέλιξη Δια Βίου (3)
 • Συμ 540 Εξέλιξης (3)
 • Συμ 550 Έρευνα και Αξιολόγηση Προγράμματος (3)
 • Συμ 560 κοινωνική και πολιτιστική ποικιλομορφία (3)
 • Συμ 570 Γάμος και Οικογένεια Θεωρία Συστημάτων (3)
 • Συμ 580 Συμβουλευτική δεξιότητες και βοηθώντας Σχέσεις (3)
 • Συμ 600 Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία - Διαχείριση κινδύνων και την ανθεκτικότητα (3)
 • Συμ 610 Ομάδα Συμβουλευτικής και Ομάδα Εργασίας (3)
 • Συμ 620 Αξιολόγηση και δοκιμές Δια Βίου (3)
 • Συμ 630 Κλινική Διάγνωση και Θεραπεία Σχεδιασμού (3)
 • Συμ 640 Κρίση & Τραύμα-Πρόληψη και Θεραπεία (3)
 • Συμ 650 Εξαρτήσεις Συμβουλευτική (3)
 • Συμ 660 Παιδιού και Εφήβου Συμβουλευτική (3)
 • Συμ 670 Γάμος, ζευγάρι και οικογενειακή συμβουλευτική (3)
 • Συμ 690 Συμβουλευτική Άσκησης / Σύνθετη Δεξιότητες Κλινικής Παρέμβασης (3)
 • Συμ 691 & 692 Συμβουλευτική Πρακτική Ι (3) & 2 (3)
 • ΨΝΘ 513 Η ανθούσα Πρόσωπο (3)
 • ΨΝΘ 523 ηθικό χαρακτήρα και Πνευματική Ανθηρό (3)
 • ΨΝΘ 533 Ανθηρό στις σχέσεις (3)

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα