Keystone logo
© Daytona State College Marketing
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Εισαγωγή

Ρωτήστε οποιονδήποτε από τους μαθητές μας γιατί επέλεξε Daytona State College, και θα σας πουν για τα κορυφαία προγράμματα και τους τίτλους σπουδών μας, την ποιοτική σχολή και το προσωπικό που νοιάζεται, την άφθονη ακαδημαϊκή υποστήριξη, την ομαλή μετάβαση στα πανεπιστήμια, το 12 εξαιρετικό πτυχίο μας προγράμματα, καθώς και διασκεδαστικές δραστηριότητες στην πανεπιστημιούπολη.

Ως φοιτητής σε ένα από τα κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενα κρατικά κολέγια της Φλόριντα, θα βρείτε μια πλούσια κολεγιακή εμπειρία που επικεντρώνεται σε εσάς. Η έρευνα δείχνει ότι οι μαθητές που συμμετέχουν σε δυναμικές εμπειρίες κολεγίου τείνουν να είναι πιο επιτυχημένοι και η εκπαίδευσή σας στην πολιτεία Daytona θα ξεπεράσει πολύ τα μαθήματά σας.

Μέσα από τις πολλές φοιτητικές λέσχες και τις δραστηριότητές μας, μπορείτε να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να εξερευνήσετε νέα πάθη, δημιουργώντας παράλληλα μοναδικές ευκαιρίες για φιλία, μάθηση και ηγεσία. Βυθιστείτε σε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων τέχνης, θεατρικών παραστάσεων και μουσικών παραστάσεων. Το Southeast Museum of Photography, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, είναι ένα από τα κορυφαία μουσεία της Αμερικής που είναι αποκλειστικά αφιερωμένα στη φωτογραφία.

Στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης, θα ανακαλύψετε το υπέροχο Φοιτητικό Κέντρο και τις ανέσεις του, ευκαιρίες φοιτητικής ζωής και υπηρεσίες ακαδημαϊκής υποστήριξης. Οι περιοχές μελέτης και υποστήριξης περιλαμβάνουν τη Βιβλιοθήκη, το Κέντρο Γραφής, το εργαστήριο υπολογιστών και το Κέντρο Ακαδημαϊκής Υποστήριξης. Μετά από όλη αυτή τη μελέτη, κάντε ένα διάλειμμα, χαλαρώστε και διασκεδάστε στην ολοκαίνουργια αίθουσα διαμονής στην πανεπιστημιούπολη, στο γυμναστήριο, στην εσωτερική πισίνα και στο γυμναστήριο.

Εκτός από τα υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκά μας προγράμματα και τις διασκεδαστικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στην πανεπιστημιούπολη, θα βρίσκεστε επίσης κοντά σε αξιοθέατα της Κεντρικής Φλόριντα, όμορφες παραλίες και κρατικά πάρκα με μίλια μονοπατιών, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Η περιοχή Daytona Beach είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρεθείτε, με εξαιρετικό κλίμα όλο το χρόνο, εξαιρετική κεντρική τοποθεσία και πολλά να δείτε και να κάνετε.

Κατώτατη γραμμή, οι μαθητές επιλέγουν την πολιτεία Daytona επειδή είναι μια έξυπνη επιλογή και προσφέρει την πλήρη εμπειρία κολεγίου!

Οραμα

Daytona State College είναι η κορυφαία πηγή εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη διευκόλυνση της ατομικής προόδου και της οικονομικής ανάπτυξης στις κομητείες Volusia και Flagler.

Δήλωση αποστολής

Daytona State College, ένα ολοκληρωμένο δημόσιο κολέγιο, παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά ευέλικτων προγραμμάτων από τον εμπλουτισμό της κοινότητας έως το πτυχίο απολυτηρίου, δίνοντας έμφαση στην επιτυχία των μαθητών, αγκαλιάζοντας την αριστεία και τη διαφορετικότητα, καθώς και ενισχύοντας την καινοτομία για τη βελτίωση της διδασκαλίας και της μάθησης.

Οι αξίες μας

 • Κοινότητα. Η κοινότητα Daytona State College περιλαμβάνει τους φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και το κοινό που εξυπηρετούμε. Η κοινότητά μας βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, την αποτελεσματική και ανοιχτή επικοινωνία και την αστική ευθύνη.
 • Ακεραιότητα. Το Daytona State προσπαθεί για τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα σε όλους τους τομείς λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένης της δίκαιης και συνεπούς μεταχείρισης όλων των μελών της κοινότητας της Πολιτείας Daytona. Το κολέγιο υποστηρίζει πλήρως την ακαδημαϊκή ελευθερία και το δικαίωμα της πνευματικής αναζήτησης.
 • Υπεροχή. Για να επιτύχει ακαδημαϊκή αριστεία, επαγγελματισμό και ποιότητα σε όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, η Daytona State χρησιμοποιεί ένα σύστημα συνεχούς βελτίωσης που βασίζεται στην αξιολόγηση, την υπευθυνότητα και τη δέσμευση με ολόκληρη την κοινότητα.
 • Ποικιλία. Η διαφορετικότητα των ανθρώπων, η σκέψη και η έκφραση παρέχουν ενέργεια και ζωντάνια για τη μαθησιακή διαδικασία. Η Πολιτεία Daytona γιορτάζει τόσο την πρωτοτυπία όσο και τη διάκριση των ατόμων και των πολιτισμών, ενώ ταυτόχρονα εκτιμά τους κοινούς δεσμούς που μας ενώνουν ως παγκόσμια κοινότητα.
 • Καινοτομία. Η καινοτομία και η δημιουργικότητα είναι τα κλειδιά για την ανάπτυξή μας ως θεσμό, καθώς και για την ανάπτυξη και την επιτυχία των μαθητών μας. Η Πολιτεία Daytona υπερηφανεύεται για την ικανότητά της να προσαρμόζεται σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως, βρίσκοντας θετικές και δημιουργικές λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
 • Μαθητική επιτυχία. Δεν υπάρχει αξία πιο σημαντική από την επιτυχία των μαθητών μας. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές δεξιότητες, γνώσεις και ώθηση για επιτυχία στην τάξη, στο χώρο εργασίας και στη ζωή. Πέρα από αυτή την επιτυχία, ελπίζουμε να εμφυσήσουμε στους μαθητές μας μια δια βίου αγάπη για τη μάθηση.

Στρατηγικές Προτεραιότητες

 • Εξασφάλιση ακαδημαϊκής αριστείας. Προσφέρετε ποιοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν τις ανάγκες ακαδημαϊκού και μη εργατικού δυναμικού των κομητειών Volusia και Flagler και όχι μόνο.
 • Ενίσχυση της επιτυχίας των μαθητών. Αυξήστε την ανάπτυξη των μαθητών και την ακαδημαϊκή υποστήριξη για να βελτιώσετε την απόδοση, τη δέσμευση και τη διατήρηση των μαθητών.
 • Δημιουργία κοινοτικών συνεργασιών. Επεκτείνετε και δημιουργήστε συνεργασίες με επιχειρηματικούς, κοινοτικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς που ενισχύουν την αποστολή και το όραμα του Κολλεγίου.
 • Δώστε έμφαση στη Θεσμική Αποτελεσματικότητα. Εξασφάλιση αποτελεσματικής και αποτελεσματικής χρήσης των πόρων του κολεγίου (δημοσιονομικούς, φυσικούς, ανθρώπινους και τεχνολογικούς).

δοκιμή

Τοποθεσίες

Τοποθεσίες
 • Daytona Beach

  West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις