Keystone logo
Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Εισαγωγή

Γιατί να επιλέξετε το CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Προσφέρει οκτώ (8) διαπιστευμένα master προγράμματα στην επιχείρηση.
 • Κατατάχθηκε ως η καλύτερη σχολή επιχειρήσεων στην Κύπρο με 3 Palmes of Excellence από το Eduniversal (2017 - 2019).
 • Διεθνής Σχολή από κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.
 • Γραφείο ισχυρής σταδιοδρομίας (πρακτική άσκηση, θέσεις εργασίας και ανταλλαγές Erasmus).
 • Ένα αρθρωτό σύστημα (χωρίς εξάμηνα) σας επιτρέπει να εξισορροπήσετε τις σπουδές και την επαγγελματική ζωή.
 • Βραδινά μαθήματα στη Λευκωσία και τη Λεμεσό.

CIIM - Το Cyprus International Institute of Management είναι μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα ηγετών επιχειρήσεων και μια ομάδα διακεκριμένων ακαδημαϊκών που εκπροσωπούν μερικές από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο. Στόχος μας ήταν να αντλήσουμε τους καλύτερους δασκάλους στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση ανεξάρτητα από την τοποθεσία και να διαθέσουμε το ταλέντο και την εμπειρία τους στην Κύπρο.

Για να ολοκληρώσει την αποστολή του, το CIIM πρωτοστάτησε στο αρθρωτό εκπαιδευτικό μοντέλο. Αυτό δίνει στα προγράμματά μας εξαιρετική ευελιξία, επιτρέποντας στους μαθητές να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο θέμα εντός σύντομων αλλά εντατικών χρονικών περιόδων. Αυτό παρέχει ελευθερία επιλογής που ταιριάζει ιδιαίτερα στις ανάγκες του εργαζόμενου μαθητή.

Μαθησιακά αποτελέσματα

 • Επαγγελματισμός & συμπεριφορά που μπορεί να κάνει: Δράστε επαγγελματικά και ανταποκριθείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση και περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν, αποδεχόμενοι προκλήσεις και εξεύρεση γρήγορων και ενεργών λύσεων.
 • Αποτελεσματική διαχείριση: Κάντε μετρήσιμες διαφορές στο περιβάλλον τους χρησιμοποιώντας αναλυτικές δεξιότητες, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων (μαζί με δεξιότητες ανθρώπων) για την αποτελεσματική διαχείριση της μονάδας, της εταιρείας ή του οργανισμού τους.
 • Δημιουργική και επιχειρηματική νοοτροπία: Προσδιορίστε υπάρχουσες ευκαιρίες ή δημιουργήστε νέες, εφαρμόζοντας πνευματική αυστηρότητα, κριτική και καινοτόμο σκέψη. να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε εύλογους κινδύνους για να δημιουργήσετε κοινή αξία για τον εαυτό τους, τον οργανισμό τους και την κοινωνία και να αντιμετωπίζετε τις αποτυχίες ως ευκαιρίες μάθησης.
 • Διαπροσωπικές δεξιότητες και συναισθηματική και πολιτιστική νοημοσύνη: Εκθέστε την οραματιστική ηγεσία, την αποτελεσματική επικοινωνία, τη συνεργασία, την ομαδική εργασία και τις διαπροσωπικές δεξιότητες. αναγνωρίστε και αποδεχτείτε την ατομική και συλλογική πολιτιστική ποικιλομορφία, επιδιώκοντας τη διασύνδεση μεταξύ διαφορετικών εθνών, πολιτισμών και πληθυσμών.
 • Διεθνοποίηση: Επίδειξη ευαισθητοποίησης και κατανόησης των παγκόσμιων θεμάτων και επιδίωξη διεθνών εμπειριών και αλληλεπιδράσεων.
 • Ενεργή γνώση και δια βίου μάθηση: Απόκτηση ενεργητικής γνώσης σε έναν ή περισσότερους τομείς διαχείρισης επιχειρήσεων. Γίνετε δια βίου μαθητές μέσω συνεχούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.
 • Ηθική & Κοινωνική Ευθύνη: Δράστε με τρόπο που να αποδεικνύει την ακεραιότητα, τη διαφάνεια, τον σεβασμό και άλλες ηθικές, κοινωνικές και πολιτικές ευθύνες, αναγνωρίζοντας την αλληλεξάρτηση και τη σύνδεσή τους με άλλους και με το περιβάλλον.

CIIM: Ο νέος τρόπος μελέτης!

Το CIIM λειτουργεί σύμφωνα με το πρόγραμμά σας και όχι το αντίστροφο.

Το CIIM ακολουθεί ένα καινοτόμο και βολικό σύστημα που ονομάζεται "Flexi Study" και τα μαθήματα βασίζονται σε ένα μοναδικό σύστημα εγγραφής.

Σύστημα μελέτης Flexi

 • Πλεονέκτημα 1: Επιλέξτε ΜΙΑ τάξη τη φορά, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε εξάμηνα!
 • Όφελος 2: Με το Σύστημα Μελέτης Flexi κάθε τάξη διαρκεί περίπου 1-2 εβδομάδες!
 • Πλεονέκτημα 3: Συνδυάστε την εργασία και τη μελέτη με βολικά μαθήματα νύχτας και σαββατοκύριακου!

Συνδυάστε την εργασία και τη μελέτη

Με βολικά μαθήματα νύχτας και σαββατοκύριακου, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε ενώ σπουδάζετε. Το πρόγραμμα προσαρμογής σας επιτρέπει να συνεχίσετε την καριέρα σας, να απολαύσετε την οικογένειά σας και να σπουδάσετε ταυτόχρονα.

Αξιολογήσεις τάξης

Για ορισμένα μαθήματα, πρέπει να κάνετε εξετάσεις και για άλλα, πρέπει να υποβάλετε γραπτή εργασία. Οι γραπτές εργασίες υποβάλλονται περίπου ένα μήνα μετά την τελευταία συνάντηση τάξης.

ECTS

 • Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πίστωσης και Συσσώρευσης
 • Για να αποφοιτήσετε από ένα πτυχίο από το CIIM, πρέπει να συγκεντρώσετε έναν ορισμένο αριθμό μονάδων ECTS (90 για MSC και 120 για MBA και MPSM).

Κυλιόμενες εισαγωγές

Οι αιτήσεις εισδοχής γίνονται δεκτές όλο το χρόνο. Δεν υπάρχει καθορισμένη περίοδος αίτησης ή προθεσμία για την υποβολή της αίτησής σας. Μόλις ληφθεί μια αίτηση, το σχολείο θα την εξετάσει και ο μαθητής που θα εισαχθεί μπορεί να ξεκινήσει μαθήματα συμμετέχοντας στην επόμενη προσφερόμενη τάξη.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Πιστοποιήσεις και Αναγνώριση

Το CIIM - Cyprus International Institute of Management , μια μη κερδοσκοπική διεθνής σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 1990, έχει όλα τα προγράμματά του διαπιστευμένα από τον Κυπριακό Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας και Διαπίστευσης στην Ανώτατη Εκπαίδευση (DI.PAE), σύμφωνα με τα πρότυπα και τις οδηγίες παρέχεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Διασφάλισης Ποιότητας (ENQA).

Διαπιστεύσεις και διεθνείς συνεργασίες

Το CIIM MBA είναι διεθνώς διαπιστευμένο από το EPAS. Προσφέρουμε επίσης ένα MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (υποστήριξη CyHRMA), ένα MSc στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, ένα MSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ένα MSc στη Διοίκηση Εκπαιδευτικής Ηγεσίας και MSc στη Επιχειρηματική Νοημοσύνη και το Analytics δεδομένων και ένα MSc στο Χρηματοοικονομικό Δίκαιο και τη Διεθνή Φορολογία.

Όλα τα προγράμματά μας έχουν επίσης πιστοποιηθεί από τον οργανισμό διαπίστευσης της κυβέρνησης της Κύπρου. Το CIIM Executive Education είναι διαπιστευμένο από παγκοσμίου φήμης φορείς που εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα προγραμμάτων κατάρτισης και ανάπτυξης που προσφέρονται στην Κύπρο.

Λειτουργούμε ως ινστιτούτο συνεργατών CFA, συνεργάτης ICAEW στη μάθηση, Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) Accredited Training Provider και Institute of Director (UK) Accredited Regional Training Center. Για να ολοκληρώσει την αποστολή του, το CIIM πρωτοστάτησε στο αρθρωτό εκπαιδευτικό μοντέλο. Αυτό δίνει στα προγράμματά μας εξαιρετική ευελιξία, επιτρέποντας στους μαθητές να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο θέμα εντός σύντομων αλλά εντατικών χρονικών περιόδων. Αυτό παρέχει ελευθερία επιλογής που ταιριάζει ιδιαίτερα στις ανάγκες του εργαζόμενου μαθητή.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Τοποθεσίες

 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Ερωτήσεις