Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Εισαγωγή

Carey Theological College

Διαδικτυακό Ευαγγελικό Σεμινάριο του Καναδά

Carey Theological College παρέχει θεολογική εκπαίδευση μέσω διαπιστευμένων προγραμμάτων που κυμαίνονται από πτυχίο έως διδακτορικό· Εξοπλίστε την τοπική εκκλησία με διαδικτυακούς πόρους, εργαστήρια, σεμινάρια, καταφύγια και συνέδρια. και μαθητές φοιτητές του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας μέσω του μοναδικού μας προγράμματος χριστιανικής κοινότητας και κατοικίας.

Στο Carey Theological College , στόχος μας είναι να προσφέρουμε μαθητεία για κάθε εποχή της ζωής. Ο Carey πιστεύει ότι η μαθητεία πρέπει να είναι πρακτικά εφικτή, προσωπική και προσβάσιμη σε όλους. Αναγνωρίζουμε ότι ο κόσμος χρειάζεται χριστιανούς ηγέτες που επηρεάζουν τις παγκόσμιες κοινότητές μας για να συμμετέχουν σε αυτό που ήδη κάνει ο Θεός στον κόσμο. Η Carey ικανοποιεί αυτήν την ανάγκη εστιάζοντας σε δύο βασικούς τομείς:

Forming Pastors: Όλα τα μεταπτυχιακά μαθήματα και τα διαπιστευμένα προγράμματα του Carey προσφέρονται online, ώστε οι μαθητές μας να μπορούν να μελετούν και να αναπτύσσουν την πίστη τους οπουδήποτε και όποτε. Με το μοναδικό μας οικονομικό μοντέλο, οι απόφοιτοί μας βιώνουν τα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκής αριστείας που τους προετοιμάζει αποτελεσματικά για το υπουργείο με ελάχιστο έως καθόλου χρέος. Η διαδραστική μας πλατφόρμα μάθησης ενθαρρύνει την ενεργό μάθηση και τη βαθιά δέσμευση τόσο από μαθητές όσο και από εκπαιδευτές.

Μαθητοποίηση φοιτητών UBC: Η κατοικία του Carey είναι ένα ασφαλές σπίτι για προπτυχιακούς φοιτητές που επιδιώκουν να ενισχύσουν την πίστη τους στη χριστιανική μας κοινότητα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο UBC. Χρεώνουμε προσιτές τιμές για ένα ιδιωτικό δωμάτιο με μπάνιο και γεύματα συν τη μοναδική μας εμπειρία μαθητείας. Ένας ιερέας οδηγεί αυτούς τους μαθητές στη μελέτη της Αγίας Γραφής, την καθοδήγηση, τα πνευματικά καταφύγια και τις κοινωνικές δραστηριότητες. Καθώς αποφοιτούν από το UBC, γίνονται χριστιανοί ηγέτες στα επαγγέλματα που έχουν επιλέξει.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ CAREY

Η CAREY προσφέρει εννέα διαφορετικά μεταπτυχιακά προγράμματα. Κάθε πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνει διαφορετικούς στόχους, να ταιριάζει σε διαφορετικά ενδιαφέροντα και να προοδεύει το ταξίδι σας με πίστη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών μας:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ την CAREY;

Η σημερινή Χριστιανική διακονία έχει υποχωρήσει σε καταρτισμένους και ικανούς ηγέτες. Αλλά ο Κάρεϊ δεν πιστεύει ότι ο Θεός έχει σταματήσει να καλεί γυναίκες και άνδρες σε διακονία. Το Σεμινάριο είναι συχνά μακριά από το σπίτι και οι πιθανοί μαθητές θα πρέπει να σκεφτούν να ξεριζώσουν τη ζωή τους για να έχουν πρόσβαση σε ένα σχολείο που προσφέρει θεολογική εκπαίδευση. Επιπλέον, οι μεταπτυχιακές σπουδές μπορεί να είναι δαπανηρές. Οι φοιτητές που αποφοιτούν με χρέη συχνά περιορίζονται στο πού και πώς μπορούν να υπηρετήσουν ενώ εξοφλούν το χρέος τους.

ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η CAREY ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ;

ΑΡΘΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Pathways ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
ΜΟΝΤΕΛΟ
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
ΒΟΗΘΕΙΑ

ΑΡΘΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Pathways

Τα προγράμματά μας είναι χτισμένα σε ένα σπονδυλωτό μοντέλο πίστωσης στο οποίο ένα επίπεδο μπορεί να οικοδομηθεί σε ένα άλλο, επιτρέποντας στον εκπαιδευόμενο να προχωρήσει σε υψηλότερο βαθμό με τον δικό του ρυθμό. Αυτό το μοντέλο δίνει στους σπουδαστές μας την ευελιξία να συσσωρεύσουν τις επιλογές τους για βασικά μαθήματα, μαθήματα απαιτούμενων προγραμμάτων και μαθήματα επιλογής για να αποκτήσουν δίπλωμα ή να προετοιμάσουν ένα Pathway σε ανώτερο ακαδημαϊκό πτυχίο.

Όλα τα βασικά μαθήματα του Carey εκτελούνται μία φορά το χρόνο, ενώ οι απαιτήσεις του προγράμματος και τα μαθήματα επιλογής εναλλάσσονται κάθε 3-4 χρόνια με βάση τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε για μαθήματα οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους και το πρόγραμμά σας Pathway θα συνεχίσει να είναι σε καλό δρόμο. Σε γενικές γραμμές, είναι συνετό να προγραμματίσετε να παρακολουθήσετε τα απαιτούμενα μαθήματα νωρίς στο πρόγραμμα για να αφήσετε τη μεγαλύτερη ευελιξία για τα μαθήματα επιλογής και την εξειδίκευση περαιτέρω.

Για μια πλήρη επισκόπηση του αρθρωτού μας προγράμματος Pathways , κάντε κλικ εδώ.

ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ

Η συνεργασία του Carey με το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας μας επιτρέπει να επιδιώξουμε καινοτομίες στις Τεχνολογίες Μάθησης και να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές έχουν βελτιστοποιημένη πρόσβαση σε διάφορες πλατφόρμες για να βελτιώσουν την μαθησιακή τους εμπειρία.

ΑΝΙΠΤΑΜΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ
Το Zoom είναι ένα εργαλείο διαδικτυακής διάσκεψης και συνεργασίας βίντεο/ήχου που επιτρέπει συναντήσεις και συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο με τους συμφοιτητές σας και με το διδακτικό προσωπικό. Αντί να είμαστε μια πλατφόρμα αποκλειστικά για διαλέξεις, χρησιμοποιούμε το Zoom για να διευκολύνουμε τις εμπειρίες μάθησης από ομοτίμους και την ανάπτυξη της κοινότητας.
ΠΟΠΟΥΛΗ
Το Populi είναι μια από τις κεντρικές πλατφόρμες που θα χρησιμοποιήσετε για εγγραφές, πληρωμές, συμμετοχή στην κοινότητα, ακόμη και μαθήματα. Το Populi μπορεί εύκολα να χειριστεί βίντεο, ομαδικές συζητήσεις, κοινή χρήση αρχείων και ενσωματώσεις με πολλά populi LTI (Λειτουργικότητα Εργαλείων Μάθησης) που είναι διαθέσιμα σήμερα.
EBSCO
Για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε πόρους για μαθήματα και έρευνα, η Carey διαθέτει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ψηφιακή βιβλιοθήκη μέσω της συλλογής μας EBSCO. Πιστεύουμε ότι οι μαθητές δεν πρέπει να χάνουν τη μάθησή τους επειδή δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά βιβλία ή δυσκολεύονται να βρουν ένα αντίγραφο. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε όλους τους απαραίτητους πόρους για τα μαθήματα σχεδόν 100% δωρεάν για όλους τους μαθητές στα προγράμματά μας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ CAREY

Τα μαθήματα του Carey περιλαμβάνουν γενικά αυτά τα τμήματα. Ανάγνωση, Συζήτηση Φόρουμ, Εργασίες & Online Τάξη.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η αποστολή του Carey είναι να ενδυναμώσει τους πιστούς χριστιανούς ηγέτες για κάθε γενιά, κάθε πολιτισμό και κάθε κοινότητα.

Προκειμένου να επιτύχουμε τις αποστολές μας, διατηρούμε τα δίδακτρα μας ανταγωνιστικά για να κάνουμε τη θεολογική εκπαίδευση όσο το δυνατόν πιο προσιτή. Επιπλέον, η Carey είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να προσφέρει μια ποικιλία πόρων οικονομικής βοήθειας για να βοηθήσει στη μείωση των δαπανών που σχετίζονται με τη μελέτη. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δίδακτρα και την οικονομική βοήθεια.

Στατιστική

 • Διεθνείς φοιτητές:

  95%

 • 0
 • Αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές:

  12 σε 1

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Ερωτήσεις