Keystone logo
Carson-Newman University

Carson-Newman University

Carson-Newman University

Εισαγωγή

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπορείτε να φανταστείτε που είστε εδώ, παρά να μας επισκεφθείτε.

Όντας σε Carson-Newman είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε πώς μπορείτε να ταιριάζει σε αυτό το top-κατετάγη φιλελεύθερες τέχνες πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1851.

Δείτε τι η ζωή σας μπορεί να μοιάζουν εδώ. Περπατήστε πανεπιστημιούπολη μας και να πάρετε μια αίσθηση ότι θα είναι ένα σημαντικό μέρος του ενεργού πανεπιστημιούπολη που είναι 2.000 μαθητές ισχυρή.

Όραμα, δηλώσεις αποστολής, Πίστη

Όραση

Θα είναι η χριστιανική ελεύθερων τεχνών που βασίζεται σε πανεπιστήμιο της επιλογής στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας για την εκπαίδευση και την εξυπηρέτηση.

Αποστολή

Η αποστολή μας ως χριστιανική εκπαιδευτικούς είναι να βοηθήσει τους μαθητές μας να φτάσει το πλήρες δυναμικό τους ως μορφωμένους πολίτες και σε όλο τον κόσμο υπηρέτη-ηγέτες.

Επιβεβαίωση της Πίστης

Θεός - "Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τους ουρανούς και τη γη."(Γένεση 1: 1)
Υπάρχει ένας αληθινός Θεός, ο οποίος είναι ο Δημιουργός, Λυτρωτής, και συντηρητής του σύμπαντος. Ο Θεός είναι αιώνια? Ο Θεός είναι άγιος? Ο Θεός είναι αγάπη; Ο Θεός είναι τρισυπόστατος, όπως αποκάλυψε ο Πατέρας, ο Υιός και το Άγιο Πνεύμα, το καθένα με ξεχωριστή προσωπικά χαρακτηριστικά αλλά χωρίς διαίρεση της φύσης, την ουσία, ή να είναι, και οι οποίοι είναι η μόνη άξια λατρείας.

Χριστός - "Στο Χριστό όλο το πλήρωμα της θεότητας σωματικά μορφή."(Κολοσσαείς 2: 9)
Ο Χριστός είναι ο αιώνιος Υιός του Θεού, το δεύτερο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας, ο οποίος, στην ενσάρκωση του, συνελήφθη από το Άγιο Πνεύμα και γεννήθηκε από την Παρθένο Μαρία, πλήρως Θεός και πλήρως ανθρώπινα. Ο Ιησούς τέλεια έζησε και αποκάλυψε το θέλημα του Θεού, σταυρώθηκε, θάφτηκε, και αναστήθηκε από τους νεκρούς την τρίτη ημέρα. Έχοντας γίνει εξιλέωση για τις αμαρτίες της ανθρωπότητας στο σταυρό, ανέβηκε στον ουρανό, εξυψώνεται στο δεξί χέρι του Θεού, και θα επιστρέψει στην εξουσία και δόξα για να κρίνει τον κόσμο. Ο Χριστός κατοικεί σε όλους τους πιστούς ως το καθιστικό, πάντα παρούσα Κυρίου.

Άγιο πνεύμα - "Και εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώσει μια άλλη εισαγγελέα, να είναι μαζί σας για πάντα. Αυτό είναι το Πνεύμα της Αληθείας, τον οποίο ο κόσμος δεν μπορεί να λάβει, επειδή δεν τον βλέπει ούτε τον ξέρει. Μπορείτε να τον γνωρίζετε, γιατί μένει μαζί σας, και θα είναι σε σας."(Ιωάννης 14: 16-17)
Το Άγιο Πνεύμα είναι το Πνεύμα του Θεού. Το Πνεύμα εξυψώνει τον Ιησού Χριστό και κατάδικοι άνθρωπο της αμαρτίας, αδικίας και της κρίσης. Το Πνεύμα επιτρέπει την ανθρωπότητα να κατανοήσει την αλήθεια, καλεί όλους να Σωτήρα, αποτελέσματα αναγέννησης σε όσους δέχονται το Χριστό ως Σωτήρα και εμποτίζει τους πιστούς με τον καρπό του Πνεύματος.

σωτηρία - "Είναι από την επιείκεια μέσω της πίστης που σώζονται. Αυτό δεν είναι από τον εαυτό σας? είναι το δώρο του Θεού, δεν είναι αποτέλεσμα των έργων, μήπως και κάποιος πρέπει να καυχηθεί."(Εφεσίους 2: 8)"Όποιος καλεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί."(Ρωμαίους 10:13)
Η σωτηρία των αμαρτωλών είναι εξ ολοκλήρου έργο του Θεού της χάριτος, που προσφέρονται ελεύθερα σε όλους όσοι αποδέχονται τον Ιησού Χριστό ως Κύριο και Σωτήρα, ο οποίος από τη ζωή του, το θάνατο και την ανάσταση που λαμβάνονται αιώνια λύτρωση για τον πιστό. Αυτή η σωτηρία από την επιείκεια μέσω της πίστης ασφαλίζεται με τη μετάνοια και την αποδοχή του Ιησού Χριστού ως Κυρίου.

Γραφή - "ΈΝΑll Γραφή είναι θεόπνευστη και ωφέλιμη για διδασκαλία, rebuking, διόρθωση, και την κατάρτιση στην δικαιοσύνη. . . ."(2 Τιμόθεο 3: 16)"Ο νόμος του Κυρίου είναι τέλειος, αναβιώνοντας την ψυχή. Το καταστατικό του Κυρίου είναι αξιόπιστο, καθιστώντας σοφός το απλό. Οι εντολές του Κυρίου είναι σωστό, δίνοντας χαρά στην καρδιά. . . . Τα διατάγματα του Κυρίου είναι σίγουροι, και εντελώς δίκαιοι."(Ψαλμός 19: 7-9)
Η Αγία Γραφή είναι ένα θεόπνευστο βιβλίο της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, έγκυρες για την πίστη και την πρακτική, όπου ο δρόμος της σωτηρίας και άγια ζωή φωτίζεται. Το κριτήριο με το οποίο η Αγία Γραφή πρέπει να ερμηνευθεί είναι ο Ιησούς Χριστός.

Ανθρώπινο γένος - "Έτσι ο Θεός δημιούργησε την ανθρωπότητα κατ 'εικόνα του? στην εικόνα του Θεού, που τους δημιούργησε? αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε."(Γένεση 1:27)
Δημιουργήθηκε κατ 'εικόνα Θεού, η ανθρωπότητα είναι το επιστέγασμα έργο της δημιουργίας. Με ελεύθερη επιλογή, οι άνθρωποι επαναστατούν ενάντια στην αγάπη του Θεού, τη ρήξη της σχέσης με παραβαίνοντας τις εντολές του Θεού και εμπίπτουν καταδίκη. Μόνο η χάρη του Θεού μπορεί να επαναφέρει τον άνθρωπο σε σωστή σχέση με το Θεό και να τους επιτρέψει να εκπληρώσουν το δημιουργικό σκοπό του Θεού.

Η Εκκλησία - "Και ο ίδιος έχει βάλει όλα τα πράγματα κάτω από τα πόδια του και τον έχει κάνει το κεφάλι πάνω από όλα τα πράγματα για την εκκλησία, η οποία είναι το σώμα του, το πλήρωμα εκείνου που γεμίζει όλα σε όλους."(Εφεσίους 1: 20-23)
Η εκκλησία αποτελείται από όλους τους αληθινούς μαθητές του Χριστού. Ο Ιησούς Χριστός είναι η κεφαλή της Εκκλησίας. Χριστιανοί είναι να συνδεθούν με τις τοπικές εκκλησίες. Η εκκλησία είναι ένας αυτόνομος οργανισμός, που λειτουργεί κάτω από την εξοχότητα του Χριστού. Κάθε εκκλησία έχει δοθεί η εξουσία να προσκυνήσουν, να διενεργούν υπουργείο, και να ασκεί τα δώρα και τα προνόμια που τους παραχωρεί ο Χριστός.

τελευταία πράγματα - Στο Θεό δική του χρόνου και το δικό του τρόπο, ο Θεός θα φέρει τον κόσμο στο κατάλληλο άκρο του. Ο Θεός έχει ορίσει την ημέρα, όταν θα κρίνει τον κόσμο από τον Ιησού Χριστό, όταν όλοι οι άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν μόνο την ανταμοιβή τους? η αλύτρωτων θα υπεισέλθω σε αιώνια τιμωρία? οι δίκαιοι, στην αιώνια ζωή.

Μας Christian World View

Ο Christian University είναι ένα εκπαιδευτικό βραχίονα της εκκλησίας, το σώμα του Χριστού. Ο Χριστός είναι ο Κύριος του Christian University, όπως Εκείνος είναι η εκκλησία. Στον Χριστό, ". . . είναι κρυμμένα όλα τα θησαυροί της σοφίας και της γνώσης."(Κολοσσαείς 2: 3) Ο Χριστός είναι"η εικόνα του αόρατου Θεού. . . . Για από αυτόν όλα τα πράγματα δημιουργήθηκαν, τόσο στον ουρανό και στη γη, τα ορατά και τα αόρατα. . . έχουν όλα τα πράγματα δημιουργήθηκαν από Αυτόν και για Εκείνον. Και Αυτός είναι πριν από όλα τα πράγματα, και σ 'Αυτόν όλα τα πράγματα που συγκρατούνται μεταξύ τους."(Κολοσσαείς 1: 15-17) Ο Χριστός είναι ο δημιουργός και το κέντρο του σύμπαντος.

Ο Ιησούς διακήρυξε, «Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή.» (Ιωάννης 14: 6) Είναι αυτό τον τρόπο, αυτή η αλήθεια, αυτή η ζωή η χριστιανική Πανεπιστήμιο προωθεί. Ο Κύριος μας μας καλεί να "Αγαπούν τον Κύριο, τον Θεό σου, με όλη την καρδιά σου, με όλη την ψυχή σου, με όλη τη δύναμή σας, και με όλο το νου σου.»(Κατά Ματθαίον 22:37) Αυτή η πρόσκληση δεχόμαστε. Όλα αλήθεια είναι η αλήθεια του Θεού. Όλα ήχο μάθηση είναι ένα μέρος της χριστιανικής κληρονομιάς και καλώντας μας, και επικεντρώνεται σε μια χριστιανική κοσμοθεωρία, όπου ο Ιησούς είναι ο Κύριος, και είμαστε μαθητές Του.

βίβλος

Ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Carson-Newman του Πανεπιστημίου στην προγραμματισμένη συνεδρίασή της στις 19 Οκτωβρίου του 2007 έλαβε σύσταση από έναν διαχειριστή για να εξετάσει μια δήλωση σχετικά με τις πεποιθήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την Αγία Γραφή. Είτε πρόκειται για ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Carson-Newman Πανεπιστήμιο έχει εγκρίνει ομόφωνα την ακόλουθη δήλωση: «Εμείς, το Διοικητικό Συμβούλιο της Carson-Newman του Πανεπιστημίου, δεν επιβεβαιώνουν την Αγία Γραφή, όπως δίνεται από τον Θεό μέσω των ανθρώπων, για τους ανθρώπους. Η πλήρης και τελική Λόγο του Θεού αποκαλύπτεται στον Ιησού Χριστό. "

Επιβεβαίωση της Χριστιανικής Κοινότητας και Δεοντολογίας

Ως εκ προθέσεως χριστιανική ακαδημαϊκή κοινότητα Carson-Newman Πανεπιστήμιο προσπαθεί να ακολουθήσει χριστιανικές αρχές σε όλες τις πτυχές της κοινοτικής ζωής του. Εμείς οι ίδιοι να υποβάλουν τις διδασκαλίες και το παράδειγμα του Ιησού Χριστού σε όλες τις σχέσεις και τη δουλειά μας. Τα πρόσωπα που επιλέγουν να γίνει μέρος της οικογένειας Carson-Newman αναμένεται να αγκαλιάσει την ηθική, ηθική, και βιβλικές αξίες εντός και εκτός πανεπιστημίου. Στον τομέα της σεξουαλικότητας, είναι τρόπος ζωής συνάδουν με βιβλική διδασκαλία αναμενόμενο. Συγκεκριμένα ανέφερε, η σεξουαλική οικειότητα είναι να εκφράζεται αποκλειστικά μέσα στην διαθήκη του γάμου η οποία πρέπει να είναι μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Χριστιανικές αξίες μας εξυπηρετούν τα συμφέροντα όλων μέσα στην οικογένεια Carson-Newman.

Τοποθεσίες

  • 1646 Russell Ave., 37760, Jefferson City

Ερωτήσεις