Keystone logo
Arden University

Arden University

Arden University

Εισαγωγή

Εγγραφείτε στο Arden, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Arden University πιστεύουμε ότι ο καθένας, παντού έχει το δικαίωμα να κερδίσει τα οφέλη ζωής και καριέρας που μπορεί να φέρει η τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κάνουμε την πανεπιστημιακή εμπειρία βολική και προσιτή σε φιλόδοξους και με κίνητρα ανθρώπους όπως εσείς, γι' αυτό είμαστε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο*.

Η αποστολή μας είναι να συνδέσουμε ενήλικες εκπαιδευόμενους όπως εσείς με ευκαιρίες σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που σας παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τους στόχους της καριέρας και της ζωής σας. Αμφισβητούμε τις συμβατικές αντιλήψεις περί σπουδών πτυχίου παρέχοντας ευέλικτα, επαγγελματικά μαθήματα με χρονοδιαγράμματα και επιλογές μάθησης που ταιριάζουν με τις υποχρεώσεις της ζωής σας.

*Περισσότεροι πρωτοετείς προπτυχιακοί φοιτητές στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015-2021 από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο (στοιχεία HESA)

Περιφερειακή Προσφορά

Πρόσφατα κυκλοφορήσαμε μια ειδική προσφορά που επιτρέπει σε κατοίκους και υπήκοους περισσότερων από 115 χωρών να λαμβάνουν έκπτωση 25% στα δίδακτρα προπτυχιακών μαθημάτων τους ή 40% έκπτωση στα τέλη μεταπτυχιακών μαθημάτων όταν επιλέγετε να σπουδάσετε στο Διαδίκτυο! Ρωτήστε παρακάτω για πλήρεις λεπτομέρειες. Πανεπιστήμιο Άρντεν ","author_url":"","πηγή":""}" />

189690_Facebook-CoverPhoto-820x312-GREEN.jpeg

Πιστοποιήσεις

Ως μέρος της δέσμευσής μας για αριστεία στη διδασκαλία και τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας στο περιεχόμενο που παρέχουμε στα μαθήματά μας, τα μαθήματα Arden University έχουν λάβει διαπίστευση και πιστοποίηση από πολλούς από τους πιο αναγνωρισμένους και σεβαστούς επαγγελματικούς φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου. Συμμετέχοντας αποφοίτους, εμπειρογνώμονες του κλάδου και διδάσκοντες στη δημιουργία του υλικού μαθημάτων μας, αυτό σημαίνει ότι μαθαίνετε βασικές πρακτικές δεξιότητες, πολύτιμες στο χώρο εργασίας.

Όλα τα προγράμματά μας είναι εγκεκριμένα QAA και ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων μας είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς όπως το Chartered Management Institute (CMI), η British Psychological Society (BPS) και η Ένωση Ορκωτών Ορκωτών Λογιστών (ACCA) και άλλα από 20 άλλους επαγγελματικούς φορείς διαπίστευσης. Αυτές οι διαπιστεύσεις δεν είναι απλώς ένα σημάδι ποιότητας. είναι περιζήτητα από τους εργοδότες, βοηθώντας σας να προχωρήσετε στην καριέρα σας ξεχωρίζοντας και μεγιστοποιώντας τις μελλοντικές σας προοπτικές.

Γιατί να σπουδάσω με τον Άρντεν;

Εστίαση στην απασχολησιμότητα

Τα διαδικτυακά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την καριέρα σας. Οι καθηγητές μας επενδύουν στην επιτυχία σας τόσο εντός όσο και εκτός των μαθημάτων μας και τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν ευκαιρίες για εφαρμογή πρακτικών δεξιοτήτων σε μεμονωμένες ενότητες και ολοκλήρωση ενός ανεξάρτητου ερευνητικού έργου. Ως μαθητής του Arden, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους πόρους στην αποκλειστική μας Πύλη Καριέρας:

 • Κατασκευαστής βιογραφικού
 • Προσομοιωτής συνέντευξης
 • Παγκόσμια μηχανή αναζήτησης εργασίας
 • Συμβουλές εργοδότη
 • Μπόνους μαθήματα επιχειρηματικών δεξιοτήτων

Εφαρμοσμένες δεξιότητες

Όταν αποφοιτήσετε με το πτυχίο σας από το Arden University , θα:

 • Έχετε δείξει την ικανότητά σας να μαθαίνετε και να επιλύετε προβλήματα στην περιοχή εστίασής σας
 • Έχετε μια εις βάθος κατανόηση του αντικειμένου σας
 • Να είστε σε θέση να λάβετε μια απόφαση σχετικά με το πώς να διαχειριστείτε τον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας σας ως αποτέλεσμα των ενοτήτων σας
 • Να έχετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα μεγιστοποιήσουν την απασχολησιμότητα και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας σας

Κορυφαίος διαδικτυακός προγραμματισμός

 • Πάνω από μισό εκατομμύριο βιβλία και περιοδικά είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική μας βιβλιοθήκη
 • Υλικά με εύκολη λήψη
 • Προσβάσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και εκτός σύνδεσης
 • Με το δικό σας ρυθμό μελέτης περιεχόμενο

184044_manservice700.jpg

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η διαδικτυακή μελέτη σάς δίνει πλήρη έλεγχο (συν είναι πιο προσιτή).

Αφού εγγραφείτε, θα μελετήσετε το πτυχίο σας μέσω του ilearn, της πλατφόρμας ψηφιακής εκμάθησης και της πανεπιστημιούπολης στο cloud. Επιπλέον, όλοι όσοι σπουδάζουν μαζί μας λαμβάνουν δωρεάν συνδρομή στο Microsoft Office 365.

ilearn, την εικονική σας τάξη

 • Πλήρης πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο
 • Μελετήστε στο σπίτι, στις μετακινήσεις σας στη δουλειά ή πίνοντας έναν καφέ. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πότε και πού μπορείτε να μάθετε.
 • Πάνω από μισό εκατομμύριο βιβλία, περιοδικά και πόρους, σε οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή.
 • Αλληλεπιδράστε και δικτυωθείτε στην διαδικτυακή μας κοινότητα, Unitu.

Εξαιρετική υποστήριξη μαθητών

 • Υποστήριξη ένας προς έναν με καθηγητές
 • Προπονητές επιτυχίας
 • Προαιρετικά εργαστήρια ακαδημαϊκών δεξιοτήτων
 • Τακτικές ώρες γραφείου στο διαδίκτυο
 • 24/7 πρόσβαση σε εμπιστευτικές πηγές ψυχικής υγείας, όπως το Togetherall
 • Κέντρο καριέρας με αφοσιωμένη ομάδα σταδιοδρομίας για την προετοιμασία του βιογραφικού σας και των αιτήσεων εργασίας
 • Πάνω από 80 δάσκαλοι και προσωπικό υποστήριξης αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας
 • Αλληλεπιδράστε και δικτυωθείτε στην διαδικτυακή μας κοινότητα, Unitu.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Τοπική προσφορά, για επιλεγμένες χώρες

  • Μείωση 25% στα δίδακτρα για προπτυχιακά προγράμματα.
  • Μείωση 40% στα δίδακτρα για μεταπτυχιακά προγράμματα.
  • Η περιφερειακή υποτροφία είναι ανοιχτή σε κατοίκους επιλέξιμων χωρών - ζητήστε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

  Early Bird Προσφορά

  Arden UniversityΗ προσφορά Early Bird δίνει σε διεθνείς φοιτητές που σπουδάζουν ένα από τα μαθήματα του ιδρύματος, προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού μας στο Διαδίκτυο την ευκαιρία να λάβουν 1.000 £ από τα δίδακτρα τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε δεκτοί στο επιλέξιμο μάθημά σας και να πληρώσετε το τέλος κράτησης πριν από τη λήξη της προθεσμίας. Είναι τόσο απλό. Λάβετε υπόψη ότι η Προσφορά Early Bird δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προγράμματα ανανέωσης ή σύντομα μαθήματα και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσφορές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, ρωτήστε για ημερομηνίες και λεπτομέρειες.

  Επιλογές χρηματοδότησης

  Στο Arden, πιστεύουμε ότι το κόστος δεν πρέπει να σας εμποδίσει να κερδίσετε μια πολύτιμη εκπαίδευση. Τα προγράμματα σπουδών μας κοστίζουν λιγότερο από το μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά διατηρούμε ένα ανταγωνιστικό ακαδημαϊκό πρότυπο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

  Προσφέρουμε ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης για τα προγράμματά μας για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μπορούν να επικεντρωθούν στις σπουδές τους, αντί να αγχώνονται στα οικονομικά. Τα δίδακτρα των μαθημάτων σας καθορίζονται με βάση τον τόπο διαμονής σας και τον τύπο του προγράμματος που σπουδάζετε.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Εισαγωγές

  Η αίτηση είναι δωρεάν και εύκολη

  Ξεκινήστε εδώ ρωτώντας και ένας από τους Εκπαιδευτικούς μας Σύμβουλους θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της αίτησής σας, κάνοντάς την όσο το δυνατόν πιο σαφή και ομαλή.

  Μη τυπική επιλογή εισόδου

  Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε ένα από τα προγράμματά μας, αλλά δεν πληροίτε τις τυπικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να υποβάλετε αίτηση μέσω της μη τυπικής διαδρομής εισόδου μας, η οποία λαμβάνει μια πιο ολιστική άποψη των προσόντων και της επαγγελματικής σας εμπειρίας κατά την εξέταση της αίτησής σας επεξεργάζομαι, διαδικασία.

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Coventry

   1A Brandon Lane Coventry CV3 3RD, , Coventry

  Ερωτήσεις