Keystone logo
ARC Academy

ARC Academy

ARC Academy

Εισαγωγή

Το ARC Academy βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καλλιέργειας ταλέντων στον δυναμικό τομέα της ανάπτυξης παιχνιδιών. Η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές να ξεκλειδώσουν και να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους στη δημιουργική βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Στο ARC Academy, οι μαθητές αποκτούν ανεκτίμητες γνώσεις και δεξιότητες, δημιουργούν νέες συνδέσεις, αλληλεπιδρούν με έμπειρους επαγγελματίες από κορυφαία στούντιο παιχνιδιών και βελτιώνουν τα χαρτοφυλάκια τους. Το πρόγραμμα σπουδών μας έχει σχεδιαστεί με πρακτική εστίαση, διασφαλίζοντας ότι ευθυγραμμίζεται με τα τρέχοντα πρότυπα της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών.

Οι μαθητές βυθίζονται σε ένα περιεκτικό περιβάλλον μάθησης, κατακτώντας τα βασικά στοιχεία για μελλοντικές σταδιοδρομίες στο Σχεδιασμό παιχνιδιών, την Τέχνη Εννοιολογικών Παιχνιδιών, την Τρισδιάστατη Τέχνη και τον Προγραμματισμό Παιχνιδιών. Το αποκορύφωμα της εμπειρίας του ARC είναι ένα πρακτικό έργο: η δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού. Αυτή η συλλογική προσπάθεια συγκεντρώνει 2D & Τρισδιάστατοι καλλιτέχνες, σχεδιαστές παιχνιδιών και προγραμματιστές, όλα υπό την καθοδήγηση έμπειρων μεντόρων. Μαζί, κατασκευάζουν το ντεμπούτο τους παιχνίδι, εφαρμόζοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απέκτησαν μέσω των σπουδών τους στο ARC Academy.

Γιατί ARC;

Το 84% των επιτυχημένων αποφοίτων μας ξεκινούν τη σταδιοδρομία τους στις βιομηχανίες τυχερών παιχνιδιών και δημιουργικότητας.

Το ARC Academy είναι ένα μέρος όπου οι μαθητές αποκτούν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες, κάνουν νέες συνδέσεις, γνωρίζουν επαγγελματίες από στούντιο παιχνιδιών και δημιουργούν τα χαρτοφυλάκια τους.

Ελάτε στη Βουλγαρία για να μελετήσετε προγραμματιστές παιχνιδιών και ταινίες! Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με διεθνείς φοιτητές.

Φιλοδοξία

Φιλοδοξούμε να πετύχουμε, να δημιουργήσουμε, να καινοτομήσουμε και το πιο σημαντικό - να πετύχουμε την ευτυχία στη ζωή. Η οικοδόμηση μιας καριέρας στον δημιουργικό τομέα είναι ικανοποιητική σε τόσα πολλά επίπεδα και συμβάλλει πάρα πολύ στον παράγοντα ευτυχίας. Το ARC Academy είναι εδώ για να βοηθήσει τους μαθητές να κατευθύνουν τις φιλοδοξίες τους προς μια πορεία προς την επαγγελματική και προσωπική ικανοποίηση.

Ευθύνη

Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο αγαθό που μπορεί να έχει ο καθένας μας. Οι ιδρυτές της ARC Academy είναι πάνω από όλα γονείς. Γονείς που έχουν βιώσει επίσης την απογοήτευση να γνωρίζουν ότι ο χρόνος του παιδιού τους χάνεται από ένα άχρηστο ή ξεπερασμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ARC Academy παίρνει πολύ σοβαρά τον χρόνο που επενδύουν οι μαθητές στη μάθηση και ξεκινάμε κάθε σχολική μέρα έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης που φέρουμε απέναντι στα παιδιά μας.

Δημιουργικότητα

Η πιο θαυματουργή πτυχή της δημιουργικότητας είναι η ικανότητα να δημιουργείς εικόνες και αφηγήσεις από το φαινομενικά τίποτα. Να εμπνευστείτε και αυτή η έμπνευση να οδηγήσει σε κάτι – ψυχαγωγία, σχεδιασμός, παιχνίδια, όπως πείτε. Η δημιουργικότητα και η φαντασία βρίσκονται στον πυρήνα όλων όσων αντιπροσωπεύει το ARC Academy. Το μόνο που χρειάζονται οι άνθρωποι είναι μια διέξοδος για να εκφράσουν τις ιδέες τους. Διδάσκουμε τις δεξιότητες που καθιστούν δυνατή την απελευθέρωση του δημιουργικού δυναμικού των μαθητών μας. Η φαντασία μας ποτέ δεν κοιμάται πραγματικά αν την προστατεύουμε και τα ταΐζουμε σωστά.

Οι πεποιθήσεις

Πιστεύουμε ότι το να φέρουμε μαζί τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση για να βοηθήσουμε στην ανατροφή μελλοντικών ηγετών είναι ένας στόχος στον οποίο αξίζει να επενδύσουμε.

Πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να αναπτυχθούν χωρίς εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, και εάν η επιχείρηση δεν αναπτυσσόταν, δεν θα υπήρχαν θέσεις εργασίας με υψηλή αμοιβή που θα ανάγκαζαν τους νέους να παραμείνουν στη χώρα τους. Είναι ένας φαύλος κύκλος που είμαστε σε αποστολή να σπάσουμε.

Διαπίστευση

Οι μαθητές που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τα μαθήματά μας θα λάβουν ένα αναγνωρισμένο από το κράτος "Πιστοποιητικό Επάρκειας" και ένα Πιστοποιητικό από την Ακαδημία ARC. Αυτά τα έγγραφα αναγνωρίζονται από τα στούντιο παιχνιδιών και επιβεβαιώνουν τις δεξιότητες των αποφοίτων της Ακαδημίας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν επαγγελματική σταδιοδρομία και να έχουν εμπιστοσύνη στον τομέα που έχουν επιλέξει.

Εισαγωγές

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ARC Academy για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025 θα ανοίξει την 1η Νοεμβρίου 2023. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Ακαδημία μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους κατά τη διάρκεια της πρόωρης ή κανονικής εισαγωγής.

Πρόωρη είσοδος ARC Academy έως τις 31 Μαρτίου

Οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν τα έγγραφά τους έως τις 31 Μαρτίου, για τη φόρμα εκπαίδευσης εντός πανεπιστημιούπολης ή εξ αποστάσεως, θα συμμετάσχουν δωρεάν στο προκαταρκτικό μάθημα ARC Academy .

Θα διεξαχθεί σε διάστημα τριών μηνών (από 25.04. έως 4.07.) και τα μαθήματα θα είναι διαδικτυακά. Κάθε εβδομάδα οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν εργασίες και σχόλια από τους εισηγητές. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικούς από τους μελλοντικούς συναδέλφους τους.

Οι μαθητές που γίνονται δεκτοί κατά την περίοδο της πρώιμης εφαρμογής και περνώντας το μάθημα θα αποκτήσουν νέες γνώσεις, θα βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν πιο εύκολα στο μαθησιακό περιβάλλον τον Οκτώβριο.

Πρόωρη εισαγωγή Εγγραφείτε στο Προκαταρκτικό μάθημα για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025

Στην ARC Academy , πιστεύουμε στο ταλέντο των νέων και προσπαθούμε να το εξελίξουμε και να το μετατρέψουμε σε ένα ονειρεμένο επάγγελμα. Τα προγράμματα σπουδών μας αναπτύσσονται σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές από τη βιομηχανία παιχνιδιών και ταινιών, και οι καθηγητές μας είναι αποδεδειγμένοι επαγγελματίες σε αυτούς τους τομείς. Πάνω από το 84% των μαθητών που έχουν αποφοιτήσει από την Ακαδημία μέχρι σήμερα έχουν βρει τον τόπο απασχόλησής τους στο παιχνίδι και τις βιομηχανίες ψυχαγωγίας .

Η εκπαίδευση ARC Academy είναι δυναμική και πρακτική. Μέσα σε 4 εξάμηνα μαθαίνετε το απαιτούμενο λογισμικό και εργάζεστε σε πρακτικά έργα – ατομικά και ομαδικά – που σχετίζονται με έναν από τους πέντε τομείς: Σχεδιασμός παιχνιδιών, Concept art, 3D Art και Προγραμματισμός παιχνιδιών.

Πλεονεκτήματα της πρώιμης εφαρμογής:

  • Εκμάθηση και βελτίωση βασικών δεξιοτήτων
  • Εξοικείωση με τη διεπαφή και τη λειτουργικότητα του βασικού λογισμικού
  • Γνωριμία με μερικούς από τους ομιλητές του διετούς προγράμματος
  • Λήψη σχολίων από επαγγελματίες του χώρου
  • Δικτύωση με μελλοντικούς συμμαθητές
  • Ευκολότερη προσαρμογή στο μαθησιακό περιβάλλον
  • Επιπλέον: Συμμετοχή σε αυτοπρόσωπο masterclass τον Μάιο, μαζί με φοιτητές στην Ακαδημία

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρώιμη εφαρμογή

Κάντε αίτηση έως τις 31 Μαρτίου 2024 και εγγραφείτε στο Προκαταρκτικό μας μάθημα για το ακαδημαϊκό έτος 2024/2025. Η έγκαιρη αίτηση σάς δίνει την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με τη μεθοδολογία και τη δυναμική των προγραμμάτων μας πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Θα συναντήσετε κάποιους από τους καθηγητές που θα σας δώσουν συγκεκριμένες εργασίες και σχόλια. Θα γνωρίσετε το κύριο λογισμικό που χρησιμοποιείται στα αντίστοιχα πεδία (Photoshop, Blender κ.λπ.) Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο ARC Academy πιο έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση.

Διαδικασίες για την υποβολή αίτησης για τα προγράμματα εκπαίδευσης στην Πανεπιστημιούπολη και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Για να φτάσετε στην είσοδο μαζί μας, πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

Βήμα 1: Έντυπο αίτησης

Επισυνάψτε το βιογραφικό σας, έναν σύνδεσμο προς το χαρτοφυλάκιό σας και μια συνοδευτική επιστολή. Συμπληρώστε όλα τα πεδία και επισυνάψτε τα απαραίτητα αρχεία/συνδέσμους. Η εφαρμογή περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία, το βιογραφικό σας, το χαρτοφυλάκιο και τα κίνητρα για σπουδές στην Ακαδημία. Θα πρέπει επίσης να επισυνάψετε το πιστοποιητικό σας για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας*.

*Μπορείτε να αποδείξετε το επίπεδό σας μέσω ενός πιστοποιητικού, ενός διπλώματος σχολής ξένων γλωσσών ή ενός τεστ στο ARC Academy . Τα αποδεκτά πιστοποιητικά είναι TOEFL, IELTS, εξετάσεις Cambridge English Qualifications και PTE (Pearson Test of English)

Μόλις υποβληθεί η αίτηση, η ομάδα του ARC Academy θα σας στείλει email για να επιβεβαιώσει ότι η αίτηση έχει παραληφθεί και θα μπορείτε να επιλέξετε μια θέση για συνέντευξη.

Βήμα 2: Συνέντευξη

Η συνέντευξη είναι η ευκαιρία σας να παρουσιάσετε συνοπτικά τον εαυτό σας ως ποιοτικό υποψήφιο για ARC Academy . Θα εξετάσουμε τα αποτελέσματα της εφαρμογής και των πρακτικών εργασιών σας. Θα μιλήσουμε για το κίνητρό σας να μάθετε και πώς βλέπετε τον εαυτό σας ως καλλιτέχνη/σχεδιαστή παιχνιδιών/προγραμματιστή παιχνιδιών. Θα είστε σε θέση να αναλύσετε τα βασικά σημεία της αίτησής σας και θα απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το μαθησιακό σας ταξίδι στο ARC.

Βήμα 3: Πρακτική εργασία

Ως τελικό βήμα θα σας δοθεί μια εργασία με συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εργασία εντός ενός χρονικού πλαισίου που ορίζεται από την Ομάδα Εισδοχής.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Εάν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε Σχεδίαση Παιχνιδιών, Concept Art, 3D Art ή Προγραμματισμό παιχνιδιών, είτε σε μορφή εκπαίδευσης στην πανεπιστημιούπολη είτε εξ αποστάσεως, ARC Academy παρέχει υποτροφίες για σπουδές σε στούντιο παιχνιδιών.

Φέτος θα έχουμε τρεις διαγωνισμούς υποτροφιών, που θα ανέρχονται στο 30% των διδάκτρων .

Ερωτήσεις