Keystone logo
Academy of Leadership Sciences Switzerland

Academy of Leadership Sciences Switzerland

Academy of Leadership Sciences Switzerland

Εισαγωγή

ΓΙΑ ΤΟ ALSS

Προσφέρουμε τις εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες χρησιμοποιώντας μικτή μάθηση που συνδυάζει διαδικτυακά ψηφιακά μέσα με παραδοσιακές μεθόδους στην τάξη. Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν 100% διαδικτυακά ή μεικτή μέθοδο διαδικτυακά και πρόσωπο με πρόσωπο, συναντώντας μία έως δύο φορές το χρόνο για μια εβδομάδα στη Ζυρίχη-Ελβετία, Ντουμπάι-ΗΑΕ ή Λας Βέγκας-ΗΠΑ. Προσφέρουμε τα μαθήματά μας, τα εργαστήρια και τα προγράμματα στους ακόλουθους τομείς: Ηγεσία και Διοίκηση Επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένων των ειδικεύσεων), Ηγεσία στην Ανώτατη Εκπαίδευση, Ηγεσία στην Πολιτική, Ηγεσία στην Υγειονομική Περίθαλψη, Ηγεσία στο Δίκαιο και Ηγεσία και Τέχνες. Τα προγράμματα ηγεσίας μας εστιάζουν στις ικανότητες της αποτελεσματικής ηγεσίας που σας εκθέτουν σε αρχές χρήσιμες σε οποιονδήποτε τομέα σταδιοδρομίας. Οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να οδηγήσουν την οργάνωσή τους σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

ALSS δεσμεύεται να σας προσφέρει ευέλικτους, βολικούς και υψηλής ποιότητας πτυχία και μαθήματα. Είτε θέλετε να προωθήσετε την καριέρα σας με μεταπτυχιακό από οποιοδήποτε από τα προγράμματά μας, είτε απλώς να παρακολουθήσετε μερικά μαθήματα σε μια περιοχή ενδιαφέροντος, έχουμε ένα πρόγραμμα μάθησης που είναι κατάλληλο για εσάς.

ALSS δραστηριοποιείται στην Ελβετία και σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζουμε την αριστεία στην ηγετική εκπαίδευση, την έρευνα, την παροχή συμβουλών, τη συμβουλευτική και την καθοδήγηση. Θέλουμε οι ηγέτες να βελτιωθούν, γι 'αυτό τους παρέχουμε ενημερωμένα ερευνητικά αποτελέσματα, πρακτική ηγεσία και μάθηση διαχείρισης.

 • Όροι έναρξης:
  • 1η Μαρτιου
  • Οκτώβριος 1
 • Επιλογές μελέτης: Διαδικτυακά 100% ή μικτά στο διαδίκτυο και πρόσωπο με πρόσωπο, μία εβδομάδα στη Ζυρίχη-Ελβετία, το Ντουμπάι-ΗΑΕ ή το Σαν Ντιέγκο-ΗΠΑ
 • Τέλη: 16500 SFR
 • Όροι διδασκαλίας: για κάθε μάθημα 1500 SFR, που καταβάλλεται τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη του μαθήματος.

Άλλα διαθέσιμα μαθήματα:

ALSS προσφέρει επίσης Μαθήματα Πιστοποιητικό Προηγμένων Σπουδών (διάρκεια 8 εβδομάδων, online)

Μικρά μαθήματα (διάρκεια 4 εβδομάδες, online):

Κάντε κλικεδώ για να δείτε την πλήρη επισκόπηση των μαθημάτων.

Γιατί να επιλέξετε την Ακαδημία Επιστημών Ηγεσίας - Ελβετία;

ALSS αφορά την προσωπική ανάπτυξη και την κοινότητα. Όταν επιλέγετε να παρακολουθήσετε το ALSS , δεν συμμετέχετε μόνο σε μια ομάδα διαφορετικών φοιτητών και καθηγητών. συμμετέχετε σε μια ομάδα ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα που μοιράζονται μια μοναδική εμπειρία.

Η σχολή μας είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε την εκπαίδευσή σας με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις - είναι η δέσμευσή μας. Μέσω ευέλικτου προγραμματισμού τάξεων, αφοσιωμένων συμβούλων σταδιοδρομίας και ποιοτικών προγραμμάτων, το ALSS προσπαθεί να παρέχει ένα φροντιστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης για να εξασφαλίσει την επιτυχία σας ως μαθητής.

 • Προσφέρουμε μια φοιτητική εκπαίδευση που είναι ευέλικτη και παρέχει εξατομικευμένη προσοχή στις ανάγκες των μαθητών.
 • Έχουμε διαφορετικό πληθυσμό καθηγητών και φοιτητών, παρέχοντας στους φοιτητές ένα άνετο μαθησιακό περιβάλλον.
 • Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να μελετήσετε και να μάθετε με μαθητές από όλο τον κόσμο.
 • Βοηθάμε τους μαθητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσω μικρών τάξεων και εξατομικευμένης προσοχής. Αυτό ενθαρρύνει τις διαδραστικές συζητήσεις και εξασφαλίζει εξαιρετική επικοινωνία και ανατροφοδότηση μεταξύ φοιτητών και καθηγητών.
 • Σύγχρονες εγκαταστάσεις και τοποθεσίες σε μερικά από τα πιο γραφικά μέρη της Ελβετίας.
 • Προωθούμε τη διεθνοποίηση: οι φοιτητές και το σώμα των σχολών έχουν διαφορετικές εθνικότητες.
 • Η ευκαιρία να σπουδάσετε με καθηγητές που φέρνουν το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης και εμπειρίας στην τάξη.
 • Έχουμε πολύ καταρτισμένους καθηγητές που έχουν τόσο εκπαιδευτική όσο και πρακτική εμπειρία στους τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους.
 • Ενημερώνουμε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα για να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και τις μεθόδους διδασκαλίας.
 • Παρέχουμε προσαρμοσμένα προγράμματα, καθώς και ρυθμίσεις πρόσωπο με πρόσωπο και εξ αποστάσεως μάθησης για εργαζόμενους.

Στατιστική

10 +

χρονια ΠΕΙΡΑΣ

100 +

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

2.000 +

Ικανοποιημένοι μαθητές

20 +

Χώρες

  Τοποθεσίες

  • Zürich

   Leutschenbachstrasse 95, 8050, Zürich

   • Zürich

    Leutschenbachstrasse, 95, 8052, Zürich

    Ερωτήσεις