Keystone logo
Alef Trust

Alef Trust

Alef Trust

Εισαγωγή

Online. Ποτέ μακρινά.

Εκπαιδεύουμε μέσω μιας μοναδικής ηλεκτρονικής προσέγγισης, παρέχοντας εικονικά μαθήματα και καθοδήγηση 1 προς 1. Εστιάζουμε στους τομείς της διαπροσωπικής ψυχολογίας, των σπουδών της συνείδησης, της πνευματικότητας και της εφαρμογής των διαπροσωπικών αρχών στην ακαδημαϊκή, επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη. Συνεργαζόμαστε με την Διεθνή Εταιρεία Μεταμόσχευσης και το Επιστημονικό και Ιατρικό Δίκτυο για να προσφέρουμε μια ολιστική και ολοκληρωμένη εμπειρία εκμάθησης στο ευρύτερο δυνατό κοινό.

Το 100% διαδικτυακό μας μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc, το οποίο ξεκινά ετησίως τον Σεπτέμβριο, συγκεντρώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο που εργάζονται σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους. Η διεθνής μαθησιακή μας κοινότητα περιλαμβάνει προπονητές, θεραπευτές και συμβούλους, καθώς και επαγγελματίες υγείας και εκπαίδευσης και άτομα από πολλά άλλα επαγγέλματα.

Το Alef Trust

116797_LLatBBNov182.jpeg

Alef Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από τον καθηγητή (Brian) Les Lancaster και την Dr. Jessica Bockler. Ο καθηγητής Λάνκαστερ είναι Ομότιμος Καθηγητής Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ (LJMU) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναπληρωτής Διακεκριμένος Καθηγητής Ολοκληρωμένης και Υπερπροσωπικής Ψυχολογίας στο Ινστιτούτο Ολοκληρωτικών Σπουδών της Καλιφόρνια. και Επίτιμος Ερευνητής στο Κέντρο Εβραϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Αυτή τη στιγμή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Association for Transpersonal Psychology και στο παρελθόν έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Transpersonal Psychology της British Psychological Society και Πρόεδρος της International Transpersonal Association. Εκτός από πολλά άρθρα και κεφάλαια σε βιβλία συναδέλφων, τα δημοσιευμένα έργα του καθηγητή Λάνκαστερ περιλαμβάνουν: Νους, Εγκέφαλος και Ανθρώπινο Δυναμικό, νικητής του Βραβείου Καλύτερου Βιβλίου Επιστημονικού και Ιατρικού Δικτύου. Η ουσία της Καμπάλα; και, Approaches to Consciousness: The Marriage of Science and Mysticism.

116720_JessicaBockler.jpeg

Η Dr.Jessica Bockler είναι Εφαρμοσμένος Θεατρολόγος και Μεταπτυχικός Ψυχολόγος. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ. Στην έρευνά της εξερεύνησε το «Θέατρο ως μετασχηματιστική πρακτική», εξετάζοντας το σκάφος του ηθοποιού ως όχημα για (προσωπική) ανάπτυξη και ανάπτυξη. Ο Δρ Bockler είναι επίσης ένας ασκούμενος Sesame, εκπαιδευμένος στη χρήση της ιστορίας, του δράματος και του κινήματος ως όχημα για να δουλέψει με την ψυχή. Είναι Διευθύντρια Creative Alternatives, μια υπηρεσία τέχνης και ψυχικής υγείας που λειτουργεί στο Merseyside του Ηνωμένου Βασιλείου και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη δυναμική του νου και του σώματος, τη σωματική ψυχολογία, τη δημιουργική επίλυση συγκρούσεων, την ψυχολογία της Jungian και την ψυχολογία της τελετουργίας.

Το Les και η Jessica ασχολούνται βαθιά με κάθε πτυχή της διδασκαλίας και της μάθησης στο Alef Trust . Καθένας διδάσκει στοιχεία του προγράμματος MSc και προσωπικά πηγή τα πιο διακεκριμένα μέλη ΔΕΠ για να οδηγήσει συγκεκριμένες ενότητες.

Έχουμε μια πραγματικά παγκόσμια κοινότητα μαθητών, δασκάλων και αποφοίτων. Οι μαθητές εφαρμόζουν τη μάθησή τους σε όλους τους τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένων θεραπευτικών, περιβαλλοντικών, κοινωνικών, επιχειρηματικών και προσωπικών αναπτυξιακών πλαισίων. Παρέχουμε επίσης ευκαιρίες ανοιχτής μάθησης σε άτομα σε όλο τον κόσμο που θέλουν να σπουδάσουν καθαρά για προσωπικό εμπλουτισμό. Οι ανοιχτοί μαθητές μας έχουν πρόσβαση στους ίδιους πόρους υψηλής ποιότητας με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές μας και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μαθησιακής μας κοινότητας. Σας προσκαλούμε θερμά να συμμετάσχετε στην κοινότητα των μαθητών μετασχηματισμού. Ο Nick Theo, ο Διαχειριστής Προγράμματος και ο Καταχωρητής μας θα χαρούμε να σας μιλήσουμε για τις επιλογές σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα MSc.

Απαιτήσεις Βίζας

Δεδομένου ότι το MSc του Alef Trust στη Συνείδηση, την Πνευματικότητα και την Υπερπροσωπική Ψυχολογία είναι πλήρως διαδικτυακό, δεν υπάρχουν απαιτήσεις για ταξίδια και, ως εκ τούτου, δεν απαιτείται βίζα. Επιπλέον, το Alef Trust δεν μπορεί να προσφέρει βίζα σε κανέναν από τους μαθητές μας.

Μαρτυρίες Φοιτητών

Τοποθεσίες

  • Metropolitan Borough of Wirral

    Somersby, Dibbinsdale Road, Bromborough, CH63 0HJ, Metropolitan Borough of Wirral

Ερωτήσεις