Keystone logo
ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business School

ALBA Graduate Business School

Εισαγωγή

Alba Graduate Business School: Shaping Future Business Leaders in Athens

Το Alba Graduate Business School είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό μέρος για σπουδές. είναι όπου η καινοτόμος σκέψη και τα επιχειρηματικά έξυπνα έρχονται μαζί. Στην καρδιά της Αθήνας, αυτή η κορυφαία ευρωπαϊκή σχολή επιχειρήσεων είναι γνωστή για το ότι κάνει τα πράγματα διαφορετικά και βοηθά τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν την εκδοχή της επιτυχίας τους.

Εκπαίδευση που ξεχωρίζει

Αγκαλιάζοντας την ευελιξία και την επιχειρηματική συνάφεια ως βασικές αξίες μας, παραμένουμε πιστοί στο σύνθημά μας "Business Unusual" σε όλη τη σουίτα μας με 4 προγράμματα MBA και 9 MSc . Οι προσφορές μας είναι ποικίλες, εκτείνονται σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην τάξη, υβριδικές προσφορές που περιλαμβάνουν εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα και ένα κορυφαίο διαδικτυακό πρόγραμμα, όλα επιμελημένα για να εξοπλίσουν τους μαθητές μας με καινοτόμο και πρακτική επιχειρηματική οξυδέρκεια. Αυτή είναι η εκπαίδευση σχεδιασμένη για τους κινητήριους παράγοντες, τους καινοτόμους και τους οραματιστές ηγέτες του αύριο.

Μια κοινότητα που νοιάζεται

Με περίπου 400 μεταπτυχιακούς φοιτητές , η Alba είναι ένα μέρος όπου όλοι έχουν την προσοχή που χρειάζονται. Οι δάσκαλοι είναι κορυφαίοι, με πολλούς να προέρχονται από διάσημα σχολεία όπως το Harvard και το London Business School. Δεν είναι μόνο καλοί στη διδασκαλία. είναι επίσης ηγέτες στους τομείς τους, συχνά δημοσιεύουν την έρευνά τους και μοιράζονται νέες ιδέες στην επιχείρηση.

Ακαδημαϊκή Αριστεία και Διεθνής Αναγνώριση

Η δέσμευση της Alba για ακαδημαϊκή αριστεία αντανακλάται έντονα στην ποικιλόμορφη σχολή της . Αποτελούμενο από κατοίκους εμπειρογνώμονες με μεγάλη διεθνή εμπειρία, τα μέλη ΔΕΠ μας όχι μόνο διεξάγουν αποτελεσματική έρευνα αλλά και εφαρμόζουν απρόσκοπτα τα ευρήματά τους στην τάξη, διασφαλίζοντας μια δυναμική και εμπλουτισμένη μαθησιακή εμπειρία για Φοιτητές. Για να ενισχύσει αυτή τη δέσμευση, η Alba συνεργάζεται στρατηγικά με διακεκριμένους μελετητές από κορυφαία ιδρύματα και φιλοξενεί προσκεκλημένους ομιλητές γνωστούς για την τεχνογνωσία τους από μέρη κύρους όπως το Χάρβαρντ, το INSEAD και το Wharton. Επιδεικνύοντας τη δέσμευσή μας σε μια ολιστική προσέγγιση που υπερβαίνει τη θεωρητική μάθηση, η Alba ενσωματώνει ενεργά εκπαιδευτικούς από διάφορους κλάδους. Αυτή η ενσωμάτωση όχι μόνο εμπλουτίζει την ακαδημαϊκή εμπειρία φέρνοντας προοπτικές του πραγματικού κόσμου στην τάξη, αλλά επίσης ενισχύει σημαντικά την πρακτική συνάφεια και εφαρμογή της εκπαίδευσής μας.

Επιπλέον, η διεθνής αναγνώριση της Alba υπογραμμίζεται από τη διαπίστευσή της από τη NECHE, τη διαπίστευση AMBA για τα προγράμματα MBA της και τη διαπίστευση EFMD για το MSc in Finance και το MSc in SHRM . Αυτές οι διαπιστεύσεις εδραιώνουν τη θέση της Alba στο παγκόσμιο ακαδημαϊκό τοπίο, τονίζοντας τη δέσμευσή της να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και παγκοσμίως αναγνωρισμένης.

Συνδέσεις παγκόσμιας κλάσης

Το Alba ξεπερνά την τάξη, συνδέοντας μαθητές με πάνω από 80 συνεργαζόμενα σχολεία σε όλο τον κόσμο για ανταλλαγές, κοινά πτυχία και ταξίδια που δείχνουν τι σημαίνει διεθνής επιχείρηση. Αυτή η παγκόσμια προοπτική είναι ένα μεγάλο μέρος αυτού που κάνει μια εκπαίδευση από την Alba τόσο ξεχωριστή.

Καλωσορίζοντας διεθνείς φοιτητές

Για φοιτητές που προέρχονται από άλλες χώρες, το Alba είναι ένα φιλόξενο μέρος με όλη τη βοήθεια που χρειάζονται για να εγκατασταθούν, από την υποστήριξη έκδοσης βίζας μέχρι την εύρεση ενός ωραίου τόπου διαμονής. Διατίθενται επίσης Υποτροφίες, οι οποίες καλύπτουν έως και το 35% των διδάκτρων για όσους δείχνουν ότι είναι πραγματικά καλοί σε αυτό που κάνουν.

Το μονοπάτι σας προς την επιτυχία στο Alba

Το Alba Graduate Business School έχει δεσμευτεί να προωθήσει την επιτυχία σας, είτε μέσω της εξασφάλισης εξαιρετικών θέσεων εργασίας είτε μέσω της κατάδυσης στην επιχειρηματικότητα.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας στην Άλμπα είναι αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στους μαθητές να βρουν ικανοποιητικές ευκαιρίες απασχόλησης. Μέσω εξατομικευμένης βοήθειας, εργαστηρίων και εκδηλώσεων, το Γραφείο Σταδιοδρομίας διασφαλίζει ότι οι μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για να εντυπωσιάσουν τους εργοδότες και να ευδοκιμήσουν στην καριέρα τους.

ΜΠΡΟΣΤΑ: Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Alba:

Στο AHEAD, το Alba Hub for Entrepreneurship and Development , το επιχειρηματικό πνεύμα ανθίζει σε συγχρονισμό με την ουσία του "Business Unusual". Το AHEAD είναι το ιδανικό μέρος για φοιτητές και αποφοίτους της Alba, προσφέροντας εξατομικευμένες συνομιλίες, ειδικές εκδηλώσεις, ευκαιρίες δικτύωσης και αναγνώριση για τους #AlbaEntrepreneurs. Το AHEAD δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να αγκαλιάσουν με σιγουριά την επιχειρηματικότητα και να επιτύχουν στο δυναμικό επιχειρηματικό τοπίο, ευθυγραμμίζοντας με το όραμα της Alba για αριστεία στην εκπαίδευση, την προβολή και τις υποτροφίες.

Ένα δίκτυο που διαρκεί μια ζωή:

Με την αποφοίτησή σας από την Alba, γίνεστε μέλος των αποφοίτων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, μιας ισχυρής κοινότητας 62.000 μελών και του ισχυρού δικτύου 6.000 αποφοίτων της Alba. Αυτό το δίκτυο είναι ένας δια βίου πόρος, που προσφέρει υποστήριξη στους τρέχοντες φοιτητές, πολύτιμες συμβουλές και συνεχείς συνδέσεις. Στην Alba, όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους να βοηθούν ο ένας τον άλλον για να πάνε καλύτερα στα επαγγελματικά τους ταξίδια.

Το Alba Graduate Business School είναι όπου οι μαθητές δεν μαθαίνουν μόνο για την επιτυχία. ετοιμάζονται να το πραγματοποιήσουν στον πραγματικό κόσμο. Είναι ένα μέρος για όσους θέλουν να κάνουν τη διαφορά και να πρωτοστατήσουν στις επιχειρήσεις. Καλώς ήρθατε σε ένα σχολείο όπου οι επιχειρήσεις κάθε άλλο παρά συνηθισμένες είναι. Καλώς ήρθατε στην Άλμπα.

Δια βίου μάθηση

Η δέσμευση της Alba για ηγεσία και ανάπτυξη εκτείνεται πέρα ​​από την τάξη— πάνω από 11.000 στελέχη έχουν προωθήσει τις δεξιότητές τους μέσω των Προγραμμάτων Ανάπτυξης Στελεχών της,

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το ALBA βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κοντά στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην οδό Ξενίας 6-8. Οι εγκαταστάσεις της Σχολής καλύπτουν συνολικά 5.750 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνουν:

 • 12 αίθουσες διδασκαλίας (πλήρως εξοπλισμένες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό)
 • 7 αμφιθέατρα
 • 2 Εργαστήριο Πληροφορικής, Αίθουσες ομαδικής μελέτης
 • Βιβλιοθήκη
 • Φοιτητικό σαλόνι /Καφετέρια

  Απαιτήσεις Βίζας

  Για υποψηφίους που δεν είναι μέλη της ΕΕ, απαιτείται φοιτητική βίζα (D.4.1) για να σπουδάσουν στο Alba. Κανένα άλλο είδος βίζας δεν είναι αποδεκτό, ΜΟΝΟ φοιτητική βίζα ισχύει για την Ελλάδα. Οι φοιτητικές βίζες στην Ελλάδα εκδίδονται μόνο για σπουδές πλήρους φοίτησης, υπό την προϋπόθεση ότι οι φοιτητές σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη και διαθέτουν επαρκή κεφάλαια για να καλύψουν τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσής τους κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα. Οι φοιτητές Alba με φοιτητικές VISA δεν επιτρέπεται να εργαστούν στην Ελλάδα με πλήρη ή μερική απασχόληση. Μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε προγράμματα μη αμειβόμενης πρακτικής άσκησης.

  Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, οι διεθνείς φοιτητές έρχονται σε άμεση επαφή με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων για την έναρξη της διαδικασίας VISA.

  Πριν λήξει η VISA των φοιτητών, το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων παρέχει πλήρη καθοδήγηση και βοήθεια στους φοιτητές για την έκδοση 12μηνης άδειας φοιτητικής διαμονής στην Ελλάδα. Η Alba καλύπτει τα έξοδα προμήθειας άδειας διαμονής (166 Ευρώ) και όλα τα έξοδα δικηγόρου που θα υποβάλουν τα έγγραφα για λογαριασμό των φοιτητών στο περιφερειακό γραφείο μετανάστευσης στην Αθήνα.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Υποτροφίες

  Διατίθενται μερικές υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές έως και 30% επί των διδάκτρων. Εάν θέλετε να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα .

  Κατάταξη

  EDUNIVERSAL BEST MASTER RANKING 2021

  Τον Απρίλιο του 2021, η Eduniversal δημοσίευσε τη νέα της κατάταξη για το 2021 για τα καλύτερα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών και MBA . Η κατάταξη περιλαμβάνει 50 ειδικότητες, που καλύπτουν 136 διαφορετικές χώρες σε 9 γεωγραφικές ζώνες. Προτάθηκαν και αξιολογήθηκαν περισσότερα από 22.000 μεταπτυχιακά προγράμματα από 1800 πανεπιστήμια και σχολεία σε όλο τον κόσμο και κατατάχθηκαν 5.416 προγράμματα.

  Πολλά από τα προγράμματα της Alba εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στην κατηγορία τους.

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AMBA

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Athens

   ALBA Graduate Business School 6-8 Xenias Str. , 115 28, Athens

    Ερωτήσεις