Keystone logo
Πορτογαλία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Σε σύνδεση Προγράμματα σε Πορτογαλία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 85
  • Evora, Πορτογαλία

  Το Πανεπιστήμιο της Évora είναι ένα δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του οποίου η αρχή χρονολογείται από το 1559. Αφού έκλεισε τον 18ο αιώνα, το πανεπιστήμιο επαναλειτούργησε το 1979. Επί του παρόντος, είναι οργανωμένο σε τμήματα που ομαδοποιούνται σε σχολές που σχετίζονται με συγκεκριμένες επιστημονικές τομείς, όπως ειδικότερα Τέχνες, Επιστήμες και Τεχνολογία, Κοινωνικές Επιστήμες, Νοσηλευτική Σχολή.

  • Lisbon, Πορτογαλία

  Να συμβαδίζει με τους καιρούς που αλλάζουν και να σεβαστεί τις απαιτήσεις τους. Να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Να γεμίσουμε με περηφάνια όσους, μαζί με εμάς, αποφάσισαν να συνεισφέρουν σε μια δικαιότερη και καλύτερη κοινωνία. Αυτή είναι η δέσμευση NOVA School of Law .

  • Lisbon, Πορτογαλία

  Η ULisboa είναι υπεύθυνη να κάνει την πόλη της Λισαβόνας μια από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες πολιτισμού και επιστήμης, καθώς υποδέχεται περισσότερους από 9000 ξένους φοιτητές κάθε χρόνο – περίπου το 17,8% του συνολικού αριθμού φοιτητών – από περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι είναι αναζητώντας εκπαίδευση υψηλής ποιότητας καθώς και διαφορετική κουλτούρα, ευχάριστο καιρό και τη φιλοξενία που έχουν να προσφέρουν η Λισαβόνα και η Πορτογαλία.

  • Rio de Mouro, Πορτογαλία

  Η δημιουργία μιας Católica Medical School ήταν έργο της Universidade Católica Portuguesa για περισσότερα από 20 χρόνια, αλλά μόνο τώρα έχουν συγκεντρωθεί οι κατάλληλες συνθήκες για τη δημιουργία της. Η Ιατρική μας Σχολή ξεκινά το ταξίδι της σε μια μοναδική στιγμή του πολιτισμού μας: μια πανδημία σε παγκόσμια κλίμακα που έχει επιβάλει τόσες πολλές αλλαγές, δυσκολίες, ερωτήματα και αμφιβολίες που μας αναγκάζουν να ξανασκεφτούμε δύο θεμελιώδεις τομείς για τον άνθρωπο: την εκπαίδευση και την υγεία. Με μεγάλο ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης αφιερώνουμε τους εαυτούς μας στη δημιουργία αυτής της Ιατρικής Σχολής, δεδομένης της τεράστιας αξίας της για όσους έχουν το επάγγελμα να ασκούν την ιατρική καθώς και να συμβάλλουν στην αριστεία της διδασκαλίας της Ιατρικής στην Πορτογαλία .

  • Monte de Caparica, Πορτογαλία

  Από την έναρξή του, το Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior, CRL είναι μια κοινότητα μαθητών, δασκάλων και προσωπικού, της οποίας η αποστολή είναι «αφιερωμένη στην πρόοδο στη γνώση, στη μάθηση και στην εκπαίδευση των μαθητών της, στην υπηρεσία της βελτίωσης των συνθηκών υγείας για η παγκόσμια κοινωνία στον 21ο αιώνα». Είναι εδώ και πολύ καιρό ένα ίδρυμα αναφοράς στη διδασκαλία της υγείας στην Πορτογαλία.

  • Lisbon, Πορτογαλία
  • Porto Salvo, Πορτογαλία
  • + 1 περισσότερο

  Το Instituto Superior Técnico (Técnico) είναι η Σχολή Μηχανικών του Πανεπιστημίου της Λισαβόνας. Δημιουργήθηκε σχεδόν πριν από 11 δεκαετίες, το Técnico έχει περίπου 12.000 μαθητές από περισσότερες από 60 διαφορετικές εθνικότητες. Το Técnico, με κορυφαία κατάταξη στην Πορτογαλία, αναγνωρίζεται διεθνώς για την ακαδημαϊκή και επιστημονική του αριστεία στους τομείς της Μηχανικής, της Αρχιτεκτονικής, της Επιστήμης και της Τεχνολογίας, για την προώθηση της σχέσης μεταξύ πανεπιστημίου-επιχειρήσεων-κοινωνίας και για την ενθάρρυνση της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και η γνώση.

  • Evora, Πορτογαλία
  • Rome, Ιταλία
  • + 1 περισσότερο

  Στόχος αυτού του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένες δεξιότητες στην αρχαιολογία και στον αναλυτικό χαρακτηρισμό υλικών από την προϊστορία (Μεγαλιθική) έως την κλασική εποχή (ελληνική και ρωμαϊκή). Η μελέτη και η διατήρηση των υλικών της Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι ένας ερευνητικός τομέας με ισχυρή πολυεπιστημονική χροιά και απαιτεί δεξιότητες που καλύπτουν τα πεδία έρευνας των Ανθρωπιστικών και Επιστημών. Το ARCHMAT παρέχει μια κοινή, ολοκληρωμένη πλατφόρμα για αριστούχους σπουδαστές που προέρχονται είτε από επιστημονικό ή ανθρωπιστικό υπόβαθρο, ώστε να κατανοήσουν τις προηγμένες επιστημονικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη διερεύνηση αρχαιολογικών υλικών και στοχεύει να σχηματίσει εξειδικευμένους επαγγελματίες εμπειρογνώμονες στον αναδυόμενο τομέα της Αρχαιομετρίας, π.χ. Εφαρμοσμένες Φυσικοχημικές Επιστήμες στη μελέτη υλικών Αρχαιολογικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

  • Lisbon, Πορτογαλία

  NOVA University Lisbon ιδρύθηκε στις 11 Αυγούστου 1973 και είναι το νεότερο από τα τρία κρατικά πανεπιστήμια της Λισαβόνας. Ενσωματωμένο στο πλαίσιο της επέκτασης και της διαφοροποίησης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το Πανεπιστήμιο υιοθέτησε ένα νέο μοντέλο στο πορτογαλικό σύστημα που τόνισε τις διεπιστημονικές προσεγγίσεις, τις τεχνολογικές εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα διασφάλισε τις προσφορές σε παραδοσιακούς ακαδημαϊκούς τομείς, όπως η ιατρική, οι επιστήμες και οι ανθρωπιστικές επιστήμες.

  • Porto, Πορτογαλία

  Ένα σπουδαίο πανεπιστήμιο μεταφράζει τις βασικές του αξίες σε κοινωνικό αντίκτυπο, μετρά τη φιλοδοξία με κοινωνική ευθύνη, εργαζόμενος όχι για το κέρδος των λίγων αλλά για το καλό της ανθρωπότητας. Ως κορυφαίο ερευνητικό πανεπιστήμιο, το Universidade Católica Portuguesa συμβάλλει στην ενδυνάμωση της κοινωνίας με την παραγωγή επιστήμης που αλλάζει τη ζωή, τους μορφωμένους πολίτες και τους μελλοντικούς επιχειρηματίες.

  • Lisbon, Πορτογαλία

  Καλώς ήλθατε στη Σχολή Ανθρωπίνων Επιστημών! Φημισμένη για την καλλιέργεια διεπιστημονικού περιβάλλοντος έρευνας και διδασκαλίας, η Σχολή Ανθρωπίνων Επιστημών (Πορτογαλικό ακρωνύμιο FCH εφεξής) παρέχει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων που είναι αγκυροβολημένα σε πέντε βασικούς επιστημονικούς τομείς - Επιστήμες Επικοινωνιών, Κοινωνικές Επιστήμες Πολιτιστικές Σπουδές, Φιλοσοφία και Ψυχολογία - και δύο ινστιτούτα: το Ινστιτούτο Οικογενειακών Επιστημών και το Ινστιτούτο Ανατολικών Σπουδών.

  • Portalegre, Πορτογαλία

  Το Πολυτεχνείο του Portalegre είναι ένα δημόσιο ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης που ενσωματώνει την Ανώτατη Σχολή Εκπαίδευσης και Κοινωνικών Επιστημών (ESECS-IPPortalegre), την Ανώτατη Σχολή Τεχνολογίας και Διαχείρισης (ESTG-IPPortalegre), την Ανώτατη Σχολή Υγείας (ESS-IPPortalegre) , στο Portalegre, και το Escola Superior Agrária (ESAE-IPPortalegre), στο Elvas.

  • Porto, Πορτογαλία

  ISAG - European Business School είναι ένα Ιδιωτικό Πολυτεχνικό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1979 και βρίσκεται στην πόλη του Πόρτο. Με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας και παράδοσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με γνώμονα μια διδασκαλία υψηλής ποιότητας και μια καινοτόμο και ασεβή θέση. Η ISAG πρωτοστάτησε στα μαθήματα Διοίκησης και Τουρισμού στη Βόρεια Πορτογαλία. Η ISAG - EBS ενισχύει τη στρατηγική της διεθνοποίησης, καθώς και τη θέση της ως ένα από τα καλύτερα Business Schools στην Πορτογαλία.

  • Alfena, Πορτογαλία

  Η INGENIARIUS είναι μια ΜΜΕ που ιδρύθηκε το 2014, ικανή να παράγει και να παρέχει εξαιρετικά καινοτόμες λύσεις ρομποτικής προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Η ρομποτική είναι το πάθος μας, με την τεχνογνωσία μας να κυμαίνεται από τη μηχανοτρονική έως τον έλεγχο υψηλού επιπέδου και τις περιπτώσεις χρήσης που κυμαίνονται από εφαρμογές ενός ρομπότ έως απαιτητικές εφαρμογές πολλαπλών ρομπότ.

  • Lisbon, Πορτογαλία

  Η ύπαρξη της πρώτης Σχολής Επιχειρήσεων για να εκπαιδεύσει στελέχη, που συνδέονται με ένα πανεπιστήμιο, να γεννηθεί στην Πορτογαλία είναι ένα γεγονός από το 1988. Γεγονός που χτίστηκε, μεταξύ άλλων, από την αναπόφευκτη προσωπικότητα του Eduardo Gomes Cardoso.

  • Trondheim, Νορβηγία
  • Toulon, Γαλλία
  • + 2 περισσότερο

  Το Πανεπιστήμιο της Τουλόν ιδρύθηκε το 1968 και είναι ένας διεπιστημονικός φορέας με 3 πανεπιστημιουπόλεις. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει εκατό διαφορετικούς βαθμούς (εξαιρουμένης της ιατρικής σχολής) και λειτουργεί 15 ερευνητικές μονάδες. Καλοστημένο σε όλη την περιοχή, το Πανεπιστήμιο της Τουλόν συνεργάζεται στενά με τους κοινωνικούς και οικονομικούς φορείς της περιοχής για να προσαρμόσει τα ακαδημαϊκά προγράμματα και τις ερευνητικές του δραστηριότητες στις ανάγκες τους.