Keystone logo
Πολωνία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Σε σύνδεση Προγράμματα σε Πολωνία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 139
  • Katowice, Πολωνία

  Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο Κατοβίτσε ιδρύθηκε το 1937 και είναι η μεγαλύτερη και παλαιότερη σχολή επιχειρήσεων στην περιοχή της Σιλεσίας, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Πολωνία.

  • Łódź, Πολωνία

  Η Ακαδημία Κινηματογράφου, Τέχνης και Σχεδίου είναι μια ελίτ ακαδημία, που εκπαιδεύει φοιτητές με βάση τη θεωρία και το δημιουργικό πείραμα, υπό την ατομική επίβλεψη διδακτικών ομάδων που αποτελούνται από καθηγητές από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Πολωνίας, καθώς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες στον τομέα. Η ιδέα να δημιουργηθεί μια ακαδημία βασισμένη σε πραγματικές εμπειρίες ζωής και επίγνωση των αλλαγών στον τομέα, οδήγησε στη δημιουργία της μοναδικής ακαδημίας στην Πολωνία που διαθέτει μια τόσο μοναδική οργανωτική δομή και μια τέτοια σύγχρονη κατανόηση της εκπαίδευσης για το μέλλον. Όταν καλωσορίζει τους μαθητές στα κεντρικά γραφεία του στο ιστορικό παλάτι του Σόιμπλερ, η Σχολή τους προσφέρει εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εργαστήρια και αίθουσες διαλέξεων εξοπλισμένες με τον πιο πρόσφατο εξειδικευμένο εξοπλισμό, αίθουσα κινηματογράφου, βιβλιοθήκη και Γκαλερί Εκθέσεων.

  • Warsaw, Πολωνία

  Το University of Economics and Human Sciences στη Βαρσοβία – μια νέα διάσταση της εκπαίδευσης. Το University of Economics and Human Sciences στη Βαρσοβία είναι ένα Πανεπιστήμιο νέων ευκαιριών. Η σύγχρονη πανεπιστημιούπολη μας, που βρίσκεται στην καρδιά της Βαρσοβίας, προσφέρει στους φοιτητές έναν χώρο όπου μπορούν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους, να χτίσουν τη σταδιοδρομία τους και να συμμετάσχουν σε διάφορα έργα.​

  • Pomorska, Πολωνία

  Gdansk Foundation for Management Development (GFKM) είναι μια εταιρεία κατάρτισης και παροχής συμβουλών που ειδικεύεται στην παροχή προγραμμάτων κατάρτισης, υποστήριξης και ανάπτυξης για διευθυντικά στελέχη και υπαλλήλους μεγάλων και μεσαίων εγχώριων καθώς και ξένων εταιρειών.

  • Dabrowa Gornicza, Πολωνία

  Το Πανεπιστήμιο WSB όχι μόνο θέτει τα πρότυπα εκπαίδευσης στην πολωνική αγορά, αλλά έχει επίσης εδραιώσει τη θέση του στις ξένες αγορές, αποτελώντας ισχυρό θεσμικό εταίρο στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας. Αυτό επιβεβαιώνεται από τη 2η θέση του υψηλού Πανεπιστημίου στην κατάταξη διεθνοποίησης στην Πολωνία. Το Πανεπιστήμιο WSB ήταν και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Πολωνία για πολλά χρόνια. Η δυνατότητα πραγματοποίησης μέρους των σπουδών στο εξωτερικό, πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, προγράμματα που επιτρέπουν την απόκτηση δύο διπλωμάτων ταυτόχρονα - πολωνικά και ξένα, συμμετοχή σε πολλά διεθνή έργα, είναι μερικές μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρουμε στους φοιτητές μας.

  • Gdańsk, Πολωνία

  Gdansk University of Physical Education and Sport είναι το μοναδικό αθλητικό πανεπιστήμιο στην Πομερανία όπου πραγματοποιούνται θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα τόσο από αναγνωρισμένους επιστήμονες όσο και από ειδικούς υψηλής ειδίκευσης στους τομείς που σχετίζονται με επιμέρους τομείς σπουδών, καθώς και από προπονητές Ολυμπιακών και εθνικών ομάδων και εξαιρετικούς αθλητές. Η διδακτική προσφορά του Gdansk University of Physical Education and Sport του Γκντανσκ είναι σύγχρονη, ευρεία και ποικίλη. Ως μέρος του πεδίου σπουδών, ένας φοιτητής μπορεί να επιλέξει μια εξειδίκευση από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας και να τη συμπληρώσουν με άλλες ειδικότητες που προσφέρει το πανεπιστήμιο.

  • Bialystok, Πολωνία

  Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Bialystok είναι ένα σύγχρονο, ταχέως αναπτυσσόμενο δημόσιο πανεπιστήμιο, με αποστολή να παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση για επαγγελματικό, υπεύθυνο, κορυφαίο ιατρικό προσωπικό. να διεξάγει επιστημονική έρευνα στο πιο προηγμένο επίπεδο παγκοσμίως· να εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις σε συνεργασία με παρόχους ιατρικών υπηρεσιών και να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες.

  • Wrocław, Πολωνία

  Το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Βρότσλαβ ιδρύθηκε το 1945, κυρίως ως αποτέλεσμα της συμμετοχής του ακαδημαϊκού προσωπικού του πλέον ανεπαρκούς Τεχνικού Πανεπιστημίου της Λβιβ και του Πανεπιστημίου Jan Kazimierz στο Λβιβ, το οποίο προσάρμοσε τα κατεστραμμένα κτίρια της Γερμανικής Τεχνολογικής Σχολής. - Technische Hochschule.

  • Gdańsk, Πολωνία

  Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Γκντανσκ (Πολωνική ονομασία: Politechnika Gdańska) είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Πολωνία και το μεγαλύτερο τεχνικό πανεπιστήμιο στη Βόρεια Πολωνία. Ιδρύθηκε το 1904 και έκτοτε εκπαιδεύει μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης σε διάφορους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας. Βρίσκεται στο Γκντανσκ - μια πόλη με χίλια χρόνια παράδοσης και την πύλη προς την πολωνική παράκτια γραμμή - είναι το ιδανικό μέρος για να σπουδάσετε και να απολαύσετε τη φοιτητική ζωή.

  • Stockholm, Σουηδία
  • Boden, Σουηδία
  • + 3 περισσότερο

  The Rookies Certified School & Top Ranked School στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

  • Gdańsk, Πολωνία

  Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Γκντανσκ (Πολωνική ονομασία: Politechnika Gdańska) είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Πολωνίας και το μεγαλύτερο τεχνικό πανεπιστήμιο στη Βόρεια Πολωνία. Ιδρύθηκε το 1904 και έκτοτε εκπαιδεύει μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης σε διάφορους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας. Βρίσκεται στο Γκντανσκ – μια πόλη με χιλιόχρονη παράδοση και την πύλη προς την πολωνική ακτογραμμή – είναι το τέλειο μέρος για να σπουδάσετε και να απολαύσετε τη φοιτητική ζωή.

  • Olsztyn, Πολωνία

  Το University of Warmia and Mazury in Olsztyn (UWM) ιδρύθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 1999. Το ίδρυμα προέκυψε από τη συγχώνευση τριών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Olsztyn, δηλαδή της Ακαδημίας Γεωργίας και Τεχνολογίας, της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και του Θεολογικού Ινστιτούτου Warmian. Η αποστολή του University of Warmia and Mazury in Olsztyn είναι να διεξάγει ποικίλες δραστηριότητες με στόχο την εκπαίδευση πτυχιούχων και επιστημονικού προσωπικού υψηλής ειδίκευσης, τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομίας της περιοχής και τον εμπλουτισμό του εθνικού πολιτισμού.

  • Wrocław, Πολωνία

  The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw προσφέρει κορυφαία εκπαίδευση για την τέχνη και το σχεδιασμό σε τρία επίπεδα — Bachelor, Master και Ph.D. Είμαστε ένα κρατικό πανεπιστήμιο και εκπαιδεύουμε φοιτητές πλήρους και μερικής φοίτησης σε τέσσερις σχολές: Σχολή Ζωγραφικής και Γλυπτικής, Σχολή Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, Σχολή Κεραμικής και Γυαλιού και Σχολή Γραφικών και Τέχνης μέσων.

  • Warsaw, Πολωνία

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Jelenia Góra, Πολωνία
  • Świerzawa, Πολωνία
  • + 1 περισσότερο

  ff