Keystone logo
Ομάν

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Σε σύνδεση Προγράμματα σε Ομάν 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 25
  • Muscat, Ομάν

  Βρίσκεται στην καρδιά του Μουσκάτ, το Muscat University του Μουσκάτ ιδρύθηκε το 2016 με αποστολή να μεταμορφώσει άτομα και κοινότητες μέσω της διδασκαλίας και της μάθησης που εμπλέκεται στη βιομηχανία, ενημερωμένη από την έρευνα που είναι τόσο αυστηρή όσο και σχετική. Θα επιτύχουμε επιτυχία παρέχοντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον μάθησης σε μια περιεκτική κουλτούρα παγκόσμιας ιθαγένειας.

  • Al Jazirah Al Hamra, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • + 8 περισσότερο

  Ascencia Business School παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να σπουδάσουν Διεθνή Πανεπιστημιακά Προγράμματα ενώ ζουν στα ΗΑΕ. Ο κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας μια ποιοτική, οικονομικά αποδοτική εκπαίδευση και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα. Ascencia Business School έχει καλή κατανόηση της τοπικής αγοράς και τεράστια εμπειρία στη διαχείριση της εκπαίδευσης από το 2006. Εξερευνήσαμε την αγορά της Μέσης Ανατολής και βρήκαμε τρόπους για την επιτυχημένη εμπορία του πλήρως διαπιστευμένου, εγκεκριμένου και αναγνωρισμένου προγράμματος σπουδών. Τα μαθήματά μας παραδίδονται από διδάσκοντες από τη Δύση που κατέχουν διδακτορικά και προέρχονται από ακαδημαϊκούς και έχουν σχετική βιομηχανική εμπειρία.

  • Seeb, Ομάν

  Το Πανεπιστήμιο Sultan Qaboos είναι η υλοποίηση της υπόσχεσης που ανακοίνωσε η Αυτού Μεγαλειότητα Σουλτάνος Qaboos Bin Said κατά τη διάρκεια της 10ης επετείου της Εθνικής Ημέρας του Ομάν το 1980. Η κατασκευή ξεκίνησε το 1982 και οι πρώτοι φοιτητές του Πανεπιστημίου Sultan Qaboos εγγράφηκαν το 1986. Σύμφωνα με τις Βασιλικές Οδηγίες της Αυτού Μεγαλειότητας, το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε με πέντε κολέγια. συγκεκριμένα Ιατρική, Μηχανική, Γεωργία, Εκπαίδευση και Επιστήμη. Επιπλέον, το College of Arts ιδρύθηκε το 1987, μετά το College of Commerce and Economics που αναπτύχθηκε το 1993. Το Κολλέγιο Νομικής εντάχθηκε στο Πανεπιστήμιο το 2006 και τελικά, το Κολλέγιο Νοσηλευτικής ιδρύθηκε το 2008.

  • Al Buraimi, Ομάν

  Al Buraimi University College πανεπιστημιακό κολέγιο Al Buraimi είναι το πρώτο πανεπιστημιακό κολέγιο στο Κυβερνείο Al Buraimi. Η ίδρυσή του ήταν μια πράξη άμεσης ερμηνείας και μια αληθινή ανταπόκριση στο υπέρτατο κάλεσμα της Αυτού Μεγαλειότητας, σουλτάνου Qaboos Bin Saeed, ας αναπαύσει εν ειρήνη, προς τον ιδιωτικό τομέα να αρχίσει να επενδύει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω της ίδρυσης νέων ιδιωτικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων που δεσμεύονται να διατηρήσουν μεγαλύτερη εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε διάφορους ακαδημαϊκούς τομείς για τους υποψήφιους φοιτητές του Ομάν με στόχο την κάλυψη των αναγκών της τοπικής αγοράς εργασίας με ειδικευμένες τοπικές δυνατότητες για να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες οικονομικές αλλαγές. Η φοίτηση στο κολέγιο που ξεκίνησε στις αρχές του δεύτερου εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους (2003 – 2004) ήταν μια δυναμική αφετηρία βασισμένη στην απίστευτη εμπειρία συνεργασίας με το California State University με σκοπό την επίτευξη του ακραίου οφέλους από τις εμπειρίες του και προηγμένη ακαδημαϊκή τεχνογνωσία σε ακαδημαϊκούς τομείς σπουδών, επιστημονική έρευνα, διασφάλιση ποιότητας κ.λπ. Επιπλέον, η πολύτιμη διοικητική και τεχνική βοήθεια του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης έχει βοηθήσει σημαντικά το κολέγιο να πρωτοπορήσει σε σχέση με τα άλλα κολέγια και πανεπιστήμια της περιοχής. Οι έντιμες οδηγίες της Αυτού Μεγαλειότητας, είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη, αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο για τη θέσπιση βασικών κανόνων και αποτελεσματικών πρακτικών για την ανάπτυξη ακαδημαϊκών γνώσεων και επαγγελματικών δεξιοτήτων από τα ακαδημαϊκά ιδρύματα. Αυτό, με τη σειρά του, θα επέτρεπε στις σημερινές και τις επόμενες γενιές να υπηρετήσουν αποτελεσματικά και δημιουργικά την κοινότητα και τη χώρα. Επιπλέον, η φυσική και πνευματική υποστήριξη που προσφέρεται στις ακαδημαϊκές σχολές έχει οδηγήσει στη διατήρηση των υψηλότερων εκπαιδευτικών προτύπων συμβατών με τα διεθνή κριτήρια ποιότητας. Το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό του κολεγίου έχει δώσει μεγάλη προσοχή σε αυτά τα βασικά στοιχεία, ξεκινώντας από τη δημιουργία εγκαταστάσεων που να ευνοούν την καινοτομία, τον πειραματισμό και τη δημιουργικότητα στη νέα πανεπιστημιούπολη, υιοθετώντας σύγχρονες τεχνικές διδασκαλίας και, τέλος, χτίζοντας ικανό ανθρώπινο δυναμικό ικανό να προσφέρει γνώση στους μαθητές για την προώθηση της ευημερίας και της προόδου της χώρας.

  • Muscat, Ομάν

  ? ??????? ??? ?????????? ???????????? ????????????? (GUtech) ?????? ?? ?????????? ??? ?? 2003, ???? ? ??????????? Omanis ????????? ?? ?????????? ???? ?????? ??????????? ????????????? ??? ????. ?? ????? ???? ??????????? ??? ??? ??????? ??? ????????????? ??? ????????? Qaboos ??? ??? ?????? ????????? ???????????? ??????????? ??? ???? ??? ??????? ?????????.

  • Muscat, Ομάν

  Η ιστορία του γερμανικού τεχνολογικού πανεπιστημίου (GUtech) μπορεί να ανιχνευθεί από το 2003, όταν ο οραματιστής Omanis προέβλεψε τη δημιουργία ενός υψηλής τεχνολογίας πανεπιστημίου στο Ομάν. Το όραμα αυτό εμπνεύστηκε από τις οδηγίες της Μεγαλειότητας του Σουλτάνου Qaboos για την παροχή ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ομάν από ιδιώτες επενδυτές.

  • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
  • Oman Online, Ομάν
  • + 7 περισσότερο

  Το Exeed College, που οραματίστηκε το 2016, είναι μια φημισμένη επιχείρηση του Westford Education Group που παρέχει κορυφαία διαδικτυακά/μερικής απασχόλησης ακαδημαϊκά προγράμματα. Ένας πάροχος παγκόσμιας κλάσης διαχείρισης εκπαίδευσης με έδρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Exeed College διευκολύνει διδακτορικά προγράμματα στη διοίκηση επιχειρήσεων και εκπαίδευση, εξειδικευμένα προγράμματα MBA, μεταπτυχιακά προγράμματα στην εκπαίδευση και διάφορα προγράμματα προσόντων εκπαιδευτικών μέσω της εκτεταμένης παρουσίας του στο GCC, Αφρική, Ασία, Νότια Ανατολικές και Ευρωπαϊκές χώρες.

  • Muscat, Ομάν

  - το Εθνικό Ινστιτούτο Φιλοξενίας - είναι ο κορυφαίος πάροχος ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης για τις βιομηχανίες φιλοξενίας, εστίασης και ταξιδιών στην περιοχή του Κόλπου. Βρίσκεται στο Muscat, Ομάν, λειτουργεί με τη σαφή πρόθεση να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη και επαγγελματική εκπαίδευση.

  • Seeb, Ομάν

  Το Κολέγιο Μηχανικών, παλαιότερα γνωστό ως Caledonian College Of Engineering , ιδρύθηκε το 1996. Το πρώτο ιδιωτικό κολέγιο μηχανικής στο Σουλτανάτο του Ομάν. Προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα (UG) και μεταπτυχιακά προγράμματα στη Μηχανική σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και τα προγράμματα UG είναι διαπιστευμένα από το IET (UK) και το CIOB (UK). το ίδρυμα είναι διαπιστευμένο από την OAAA (Ομάν)

  • Muscat, Ομάν

  Το MGi - Modern Gulf Institute - προσφέρει προγράμματα και εργαστήρια κατάρτισης για επιχειρήσεις, επαγγελματική ανάπτυξη, διαχείριση και μαλακές δεξιότητες, καθώς και μαθήματα που στοχεύουν να βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην Αγγλική Γλώσσα, το IELTS και τους υπολογιστές για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Προσφέρουμε συμβουλευτικές και εκτελεστικές λύσεις καθοδήγησης.

  • Sohar, Ομάν

  Κολλέγιο Εφαρμοσμένων Επιστημών - Το Sohar είναι ένα από τα έξι κολέγια του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης, που ιδρύθηκε το 1990 και βρίσκεται στην πόλη Sohar στο Κυβερνείο της Βόρειας Αλμπατίνα. Το όραμα των κολλεγίων έγκειται στο να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην παρουσίαση του Ομάν στον κόσμο ως αναπτυσσόμενου έθνους που αντανακλάται στη συμβολή στον τομέα των εφαρμοσμένων επιστημών και στην ανάπτυξη της κοινότητας της γνώσης σε ό, τι επιβεβαιώνει με τους πολιτιστικούς κανόνες του Ομάν.

  • Muscat, Ομάν

  Το Scientific College of Design είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης τέχνης και σχεδιασμού που βρίσκεται στο Muscat του Σουλτανάτου του Ομάν. Ιδρύθηκε με υπουργικό διάταγμα και ρυθμιζόταν από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης, το κολέγιο ξεκίνησε επίσημα τα ακαδημαϊκά του προγράμματα και υπηρεσίες τον Οκτώβριο του 2004. Το κολέγιο διοικείται από ένα συμβούλιο διαχειριστών, με επικεφαλής τη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων και Κολλεγίων.

  • Al Azaiba South, Ομάν

  Το Pioneer Institute of Management and Technology είναι η κορυφαία εκπαίδευση του GCC που βρίσκεται στο Muscat του Ομάν. Προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα κατάρτισης στους τομείς της Πληροφορικής, της Τεχνολογίας Βάσεων Δεδομένων, της Διαχείρισης Έργων, των Soft Skills και πολλά άλλα. Διοικείται από μια ομάδα απίστευτα ταλαντούχων επαγγελματιών που έχουν περισσότερα από 30 χρόνια συνδυασμένης τεχνολογίας IT και εταιρικής εκπαίδευσης.

  • Birkat Al Mouz, Ομάν

  Το University Of Nizwa Νίζουα (UoN) ιδρύθηκε στο Σουλτανάτο του Ομάν το 2004 ως σχολή που διέπεται από μη κερδοσκοπικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Βρίσκεται 140 χλμ. Από την εθνική πρωτεύουσα του Μουσκάτ στην εσωτερική περιοχή του Al-Dakhiliya κοντά στην ιστορική πρώην πρωτεύουσα της Νίζουα. Το Πανεπιστήμιο επιδιώκει να παρέχει ένα προοδευτικό και ασφαλές περιβάλλον μάθησης που σέβεται τις παραδόσεις και τις αξίες του Σουλτανάτου.

  • Sohar Port, Ομάν

  Το International Maritime College Oman (IMCO) είναι ένα μοναδικό κολέγιο στο Ομάν, τις χώρες του GCC και όχι μόνο. Η IMCO ιδρύθηκε στις 24 Απριλίου 2005 και ανήκει στην κυβέρνηση του Ομάν (ASYAD).