Keystone logo
Καναδάς

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Σε σύνδεση Προγράμματα σε Καναδάς 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 295
  • Toronto, Καναδάς

  Η Σχολή Συνεχιζόμενων Σπουδών του Πανεπιστημίου του Τορόντο (UofT SCS) υποστηρίζει τους ενήλικες εκπαιδευόμενους με ειδικά σχεδιασμένα, μη πτυχιακά μαθήματα που παραδίδονται στην τάξη και διαδικτυακά, από ειδικούς εκπαιδευτές που είναι αναγνωρισμένοι ηγέτες στους τομείς τους. Ως αναπόσπαστο μέρος του πανεπιστημίου, το SCS ενεργοποιείται από την πνευματική ζωτικότητα του UofT και τα υψηλά πρότυπα διδασκαλίας και μάθησης.

  • Madison, Ηνωμένες Πολιτείες
  • Teaneck, Ηνωμένες Πολιτείες
  • + 3 περισσότερο

  Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Νιου Τζέρσεϊ, το FDU είναι ένα μη κερδοσκοπικό, μη θρησκευτικό ίδρυμα με πολλές πανεπιστημιουπόλεις. Ιδρύθηκε το 1942, το FDU απέκτησε καθεστώς τετραετίας το 1948 και έγκριση ως πανεπιστήμιο το 1956. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 100 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων διδακτορικών προγραμμάτων στη φαρμακευτική, τη νοσηλευτική πρακτική, την κλινική ψυχολογία και τη σχολική ψυχολογία. και μια σχολή επιχειρήσεων διαπιστευμένη από το AACSB. Τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε δύο πανεπιστημιουπόλεις του Νιου Τζέρσεϋ και σε δύο τοποθεσίες FDU εκτός των ΗΠΑ: το Wroxton College, στο Oxfordshire στην Αγγλία και το Vancouver Campus, στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά.

  • Olds, Καναδάς

  Από το ξεκίνημά του ως σχολή γεωργικών και οικιακών οικονομικών, το Olds College έχει επεκτείνει τις προσφορές προγραμμάτων του και έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει περισσότερα προγράμματα εστιασμένα στην καριέρα με τα χρόνια. Τα μαθήματα μαγειρικής και ραπτικής εξελίχθηκαν στο διάσημο πρόγραμμά μας Μόδας, τα μαθήματα μηχανημάτων έχουν εξελιχθεί σε προγράμματα Γεωργικής και Μηχανικής Βαρέων Καθηκόντων και δεξιότητες γεωργίας, όπως εξελίχθηκαν στα προγράμματα Διαχείρισης Γεωργίας και Κηπουρικής.

  • Winnipeg, Καναδάς

  Τοποθετημένο στο Winnipeg της Μανιτόμπα του Καναδά, το Booth University College είναι ένα χριστιανικό ίδρυμα με τις ρίζες του στην 156χρονη ιστορία του Στρατού της Σωτηρίας στην κάλυψη των αναγκών των πιο ευάλωτων της κοινωνίας. Βαθιά προσηλωμένοι στην κοινωνική δικαιοσύνη, συνδυάζουμε τη χριστιανική πίστη και την αυστηρή υποτροφία με το πάθος για υπηρεσία. Η προσέγγισή μας στη μάθηση βασίζεται στην ακαδημαϊκή αριστεία και βασίζεται σε ένα όραμα ελπίδας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ελέους για όλους.

  • Toronto, Καναδάς

  Το Osgoode Professional Development είναι ο βραχίονας δια βίου μάθησης της Νομικής Σχολής Osgoode Hall, μιας από τις κορυφαίες νομικές σχολές του Καναδά. Το OsgoodePD είναι γνωστό παγκοσμίως για τη δέσμευσή μας στη συνεχή καινοτομία στην εκπαιδευτική τεχνολογία και την παιδαγωγική. Ήμασταν το πρώτο νομικό πρόγραμμα στον Καναδά που προσφέραμε εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργαστήκαμε για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας, της προσβασιμότητας και της ευελιξίας. Το όραμά μας είναι να βρεθούμε στο επίκεντρο του καινοτόμου σχεδιασμού και παροχής επαγγελματικής νομικής εκπαίδευσης, επιτρέποντας την κατανόηση, τη σύνδεση και τον μετασχηματισμό.

  • London, Καναδάς

  Το King's University College στο Western University, που ιδρύθηκε το 1954, είναι ένα καθολικό πανεπιστήμιο φιλελεύθερων τεχνών που συνδέεται με ένα μεγάλο πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης. Οι μαθητές του King απολαμβάνουν το «The Best of Both Worlds» – μαθαίνουν σε μικρές τάξεις με καθοδήγηση εξαιρετικών σχολών σε μια μικρή, όμορφη πανεπιστημιούπολη ενώ απολαμβάνουν τις εμπειρίες του να είναι μέρος ενός ολοκληρωμένου πανεπιστημίου. Οι φοιτητές του King έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του Western University και αποφοιτούν με πτυχίο Western.

  • Montreal, Καναδάς

  Στο Kensley College , πιστεύουμε ακράδαντα η εκπαίδευση είναι το μόνο κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις πόρτες των απίστευτων ευκαιριών. Προσπαθούμε να παρέχουμε σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα όνειρά του και να βασιλέψει στο μέλλον του. Με τα χρόνια, πιστέψαμε στις ρίζες μας για να καθορίσουμε το πάθος του μαθητή!

  • Toronto, Καναδάς

  Φωλιασμένο στην καρδιά του Τορόντο, της πολυσύχναστης επιχειρηματικής πρωτεύουσας του Καναδά, το Fleming College Toronto διαθέτει πρακτικά προγράμματα που διδάσκονται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου, βοηθώντας τους μαθητές να βγουν από την τάξη και να μπουν στον χώρο εργασίας αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

  • St. Catharines, Καναδάς

  Στο Brock's Faculty of Education, δίνουμε στους εκπαιδευτικούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να πετύχουν, βάζοντας τη μάθηση στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

  • Toronto, Καναδάς

  Το IBU είναι το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο επόμενης γενιάς που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία. Θα επωφεληθείτε από την καθοδήγηση και την καθοδήγηση 1-on-1 για να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Ο προσωπικός σας ακαδημαϊκός σύμβουλος θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποστηρίξει. Με το μέγεθος της τάξης που ανέρχεται σε 30 μαθητές, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους συμμαθητές και τους καθηγητές σας.

  • Montreal, Καναδάς

  Musitechnic ιδρύθηκε το 1987 στο Μόντρεαλ από τον Gilles Valiquette, γνωστό μουσικό, συνθέτη και τραγουδιστή-τραγουδοποιό. Ήταν πεπεισμένος ότι η τεχνολογία (ιδιαίτερα οι υπολογιστές) θα γινόταν το επίκεντρο της παραγωγής ήχου και της μουσικής βιομηχανίας, στο σημείο να δημιουργήσει το πρώτο δίπλωμα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποκλειστικά αφιερωμένο στη σχεδίαση ήχου με τη βοήθεια υπολογιστή. Αυτό ήταν πολύ πριν όλοι μάθουν τι ήταν ένα ποντίκι υπολογιστή, ένα MP3 ή ακόμα και το Διαδίκτυο.

  • Kingston, Καναδάς

  Το Πανεπιστήμιο Queen's έχει υψηλή κατάταξη στον Καναδά για φοιτητική εμπειρία, υιοθετώντας μια προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς και προσφέροντας μάθηση πέρα από την τάξη. Αυτή η εμπειρία περιλαμβάνει τους περισσότερους κατά κεφαλήν συλλόγους από οποιοδήποτε Καναδικό Πανεπιστήμιο, καθώς και ένα ισχυρό πρόγραμμα διεθνών ανταλλαγών με περισσότερους από 220 συνεργάτες.

  • Toronto, Καναδάς

  Μελετώντας στο κέντρο του Τορόντο, θα ζήσετε, θα μάθετε και θα εργαστείτε στην καρδιά της μεγαλύτερης, ποικιλόμορφης οικονομίας του Καναδά. Προσφέρουμε περισσότερα από 160 πιστοποιητικά, διπλώματα, μεταπτυχιακά και προγράμματα σπουδών με επίκεντρο την καριέρα - ένα από τα ευρύτερα προγράμματα κολεγίων πλήρους απασχόλησης στον Καναδά. Τα περισσότερα από τα προγράμματά μας έχουν μια συνιστώσα επιτόπιας εκπαίδευσης που σας δίνει μια πολύτιμη ευκαιρία να εργαστείτε και να μάθετε με συνεργάτες του κλάδου που μπορεί ακόμη και μια μέρα να γίνουν ο μελλοντικός σας εργοδότης.

  • Ottawa, Καναδάς

  Οι αυριανές επιχειρήσεις πρέπει να ηγούνται από καρδιάς, με συμπόνια, φαντασία και σκοπό. Γνωρίζουμε ότι ένας καλύτερος κόσμος είναι αυτός που είναι πιο δίκαιος και δίκαιος, πιο βιώσιμος και νοιαστικός. Εδώ στο Sprott, οι μελλοντικοί ηγέτες αποκτούν την αυτοπεποίθηση να κάνουν δύσκολες ερωτήσεις, να αγκαλιάζουν διαφορετικές προοπτικές και να είναι αυθεντικοί στην ηγεσία τους. Για τους φοιτητές, τους αποφοίτους, τους καθηγητές και το προσωπικό μας, είμαστε μια κοινότητα για μια ζωή.

  • Montreal, Καναδάς

  Το Vanier είναι ένα αγγλικό κολέγιο γνωστό για την αριστεία στην εκπαίδευση με μια ποικιλία ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προγραμμάτων. Αυτή είναι μια πραγματικά καναδική εμπειρία με επίκεντρο τους φοιτητές που βασίζεται σε δύο τοποθεσίες πανεπιστημιούπολης κοντά στο κέντρο του Μόντρεαλ και οι δύο σε γραμμή μετρό.