Keystone logo
Γερμανία

Τα καλύτερα πανεπιστήμια για Σε σύνδεση Προγράμματα σε Γερμανία 2023

Αριθμός ιδρυμάτων: 238
  • Ulm, Γερμανία

  Το Πανεπιστήμιο Ulm είναι ένα κορυφαίο κέντρο μάθησης, διδασκαλίας, έρευνας και μεταφοράς. Από την ίδρυσή του το 1967 ως πανεπιστήμιο «κάτω από μια στέγη», έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά σε έναν ζωντανό διεθνή κόμβο καινοτομίας και γνώσης.

  • Berlin, Γερμανία

  Το FUBiS είναι ένα εντατικό, ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Freie Universität Berlin μέσω του οποίου οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν πιστωτικές μονάδες που μπορούν να συνυπολογιστούν στα πτυχία τους στα ιδρύματά τους. Οι συνεδρίες FUBiS διαρκούν 3 έως 6 εβδομάδες και πραγματοποιούνται τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

  • Heide, Γερμανία

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Δυτικής Ακτής είναι ένα από τα νεότερα δημόσια πανεπιστήμια στο Schleswig-Holstein και, εκτός από τον σύγχρονο εξοπλισμό, εστιάζει κυρίως στη διδασκαλία προσανατολισμένη στην πράξη και στην καλή εποπτεία. Συνολικά εγγράφονται περίπου 1.900 φοιτητές και δίνεται αξία σε ένα ατομικό περιβάλλον μάθησης και στην εργασία σε μικρές ομάδες στα μεμονωμένα μαθήματα. Η τοποθεσία στο Heide/Holstein είναι ιδανική για τις τουριστικές σας σπουδές, επειδή η πόλη βρίσκεται κοντά σε τουριστικά σημεία όπως το Büsum, το St. Peter-Ording, το Sylt και το Αμβούργο. Με λίγα λόγια: Μελετάτε πού λαμβάνει χώρα ο τουρισμός και επωφεληθείτε από την ισχυρή δικτύωση με τους πολυάριθμους (περιφερειακούς) πρακτικούς εταίρους από την τουριστική βιομηχανία. Επιπλέον, στο πανεπιστήμιό μας εδρεύει το Γερμανικό Ινστιτούτο Τουριστικής Έρευνας. Δεδομένου ότι το ινστιτούτο διεξάγει έρευνα προσανατολισμένη στις εφαρμογές, είναι δικτυωμένο σε εθνικό επίπεδο και απολαμβάνει εξαιρετική φήμη στην πράξη, μπορεί να είναι ευκολότερο για εσάς να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Μέσω μιας συνεχούς μεταφοράς γνώσεων από τα τρέχοντα ερευνητικά αποτελέσματα στη διδασκαλία, σας προσφέρουμε ένα πτυχίο προσανατολισμένο στο μέλλον.

  • Hamburg, Γερμανία

  Το Kühne Logistics University – Wissenschaftliche Hochschule für Logistik und Unternehmensführung (KLU) – είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο HafenCity του Αμβούργου. Το KLU είναι ένα από τα ελάχιστα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Γερμανία που δικαιούνται να χορηγήσουν τα δικά τους διδακτορικά. Οι κύριοι ερευνητικοί τομείς του ανεξάρτητου, πιστοποιημένου από το κράτος πανεπιστημίου είναι η Αειφορία, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός και η Δημιουργία Αξίας στους τομείς των Μεταφορών, της Παγκόσμιας Επιμελητείας και της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το 2020 KLU γιορτάζει τη 10η επέτειό του με το σύνθημα «10 χρόνια βραβευμένης διδασκαλίας και έρευνας».

  • Eltville, Γερμανία

  Ως συνδεδεμένο ινστιτούτο του Πανεπιστημίου του Ρέγκενσμπουργκ, το IRE|BS Real Estate Academy είναι αφοσιωμένο στην υψηλότερη ποιότητα και είναι διεθνής ηγέτης στην πανεπιστημιακή και μερική εκπαίδευση για επαγγελματίες ακινήτων. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, παραμένουμε συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τις απαιτήσεις για προσόντα ακίνητης περιουσίας.

  • Fulda, Γερμανία

  Το πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εκπαίδευσης με ιδιαίτερη έμφαση στην «υγεία, τη διατροφή και τα τρόφιμα». Αναλαμβάνονται πολυάριθμα έργα έρευνας και ανάπτυξης με ιδιωτικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Το Πανεπιστήμιο Fulda συνεργάζεται με περίπου. 100 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των διεθνών προγραμμάτων αυξάνεται συνεχώς: Πτυχίο όπως "Διεθνείς Επιχειρήσεις και Διοίκηση", "Επιστήμη και Μηχανική" ή "Διεθνείς Επιστήμες Υγείας" καθώς και προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών όπως "Διεθνής Διοίκηση", "Διαπολιτισμική Επικοινωνία και Ευρωπαϊκές Σπουδές" , "Διεθνείς Σπουδές Επιχειρήσεων Τροφίμων και Καταναλωτών" ή "Παγκόσμια Ανάπτυξη Λογισμικού" διδάσκονται εν μέρει ή εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά.

  • Potsdam, Γερμανία

  Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών για τον Αθλητισμό και τη Διοίκηση του Πότσνταμ - ως μη κερδοσκοπικό ίδρυμα της Κρατικής Αθλητικής Ένωσης του Βραδεμβούργου (LSB) - έχει αναπτύξει την εστίαση στον αθλητισμό και την υγεία ως ανεξάρτητο ειδικό προφίλ. Κατά την υλοποίηση, τα όρια στη διδασκαλία και την έρευνα, καλλιεργούνται σχέσεις με άλλα αντικείμενα και δημιουργούνται δίκτυα με την πρακτική. Στην πορεία της αυξημένης σημασίας του αθλητισμού για το κοινωνικό σύνολο, προέκυψε μια διευρυμένη κατανόηση του αθλητισμού, η οποία π.χ. Β. περιλαμβάνει την αθλητική κίνηση σε προληπτικά και θεραπευτικά πλαίσια καθώς και τη διαχείριση για την οργάνωση εταιρειών από τον κλάδο του αθλητισμού και της άσκησης. Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, η αθλητική επιστήμη βρίσκεται επίσης σε φάση ανατροπής.

  • Munich, Γερμανία

  Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών HM Hochschule München! Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 2.500 διεθνείς φοιτητές και ερευνητές εντάσσονται στην ταλαντούχα ακαδημαϊκή κοινότητα μας σε μια από τις πιο όμορφες, ιστορικές και υψηλής τεχνολογίας πόλεις της Γερμανίας. Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας στη Γερμανία, στο Μόναχο και στο πανεπιστήμιό μας.

  • Dortmund, Γερμανία
  • Frankfurt, Γερμανία
  • + 5 περισσότερο

  Το International School of Management (ISM) κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων ιδιωτικών σχολών επιχειρήσεων της Γερμανίας. Ιδρύθηκε το 1990, το ISM διαθέτει επτά πανεπιστημιουπόλεις στο Ντόρτμουντ, τη Φρανκφούρτη επί του Μάιν, το Μόναχο, το Αμβούργο, την Κολωνία, τη Στουτγάρδη και το Βερολίνο και φιλοξενεί πάνω από 3850 φοιτητές. Η διεθνότητα, ο ισχυρός πρακτικός προσανατολισμός και η προσωπική ατμόσφαιρα μάθησης είναι εξίσου μέρος της ιστορίας επιτυχίας του ISM με τη διδασκαλία των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την εντατική εκπαίδευση των soft skills. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο συναρπαστικά πρακτικά έργα, μελέτες περιπτώσεων και πρακτική άσκηση, αλλά και τη στενή αλληλεπίδραση με ομιλητές από τον επιχειρηματικό κόσμο. Αυτοί οι παράγοντες επιτυχίας αντικατοπτρίζονται σε όλα τα προγράμματα Bachelor, Master και MBA του ISM.

  • Munich, Γερμανία

  Η Σχολή Ιατρικής Έρευνας του Μονάχου (MMRS) είναι ένα κεντρικό ίδρυμα της Ιατρικής Σχολής του LMU. Έχει σχεδιαστεί ως δομή ομπρέλα που καλύπτει όλες τις διδακτορικές σπουδές (τακτικές διδακτορικές διατριβές και δομημένα προγράμματα διδακτορικών διατριβών) στους τομείς της ιατρικής του ανθρώπου, της οδοντιατρικής, της ανθρώπινης βιολογίας και των βιοεπιστημών.

  • Berlin, Γερμανία

  Το CODE είναι ένα διεθνές περιβάλλον μάθησης χωρίς αποκλεισμούς που προσελκύει ψηφιακούς πρωτοπόρους από όλο τον κόσμο και τους δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Ως κοινότητα, διεγείρουμε τη μετασχηματιστική καινοτομία ενισχύοντας τη δημιουργικότητα, την κριτική σκέψη, τη συνεργασία και τη μάθηση με γνώμονα την περιέργεια.

  • Berlin, Γερμανία

  Το Sigmund Freud Private University (SFU) είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο διαπιστευμένο σύμφωνα με την αυστριακή νομοθεσία από το 2005 με παραρτήματα στη Βιέννη, το Λιντς, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Μιλάνο και τη Λιουμπλιάνα.

  • Berlin, Γερμανία

  Το Catalyst είναι ένα ινστιτούτο δημιουργικής εκμάθησης τεχνών και τεχνολογίας που εδρεύει στο εξαιρετικό Funkhaus του Βερολίνου. Τα μαθήματά μας καλύπτουν παραγωγή και απόδοση ηλεκτρονικής μουσικής, παραγωγή ήχου και μουσικής, ηχοληψία, παραγωγή ταινιών, δημιουργία ταινιών, οπτικά εφέ και υποκριτική. Κυμαίνονται από καλοκαιρινά μαθήματα διάρκειας 4 εβδομάδων για αρχάριους έως μαθήματα επιπέδου πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου που επικυρώνονται από τον πανεπιστημιακό μας εταίρο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  • London, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Berlin, Γερμανία
  • + 1 περισσότερο

  MetFilm School είναι μια κορυφαία σχολή κινηματογράφου, τηλεόρασης και διαδικτυακών μέσων που προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και σύντομα μαθήματα σε διάφορους τομείς χειροτεχνίας. Η Σχολή έχει πανεπιστημιουπόλεις στο Λονδίνο, το Λιντς και το Βερολίνο.

  • Vallendar, Γερμανία
  • Düsseldorf, Γερμανία

  Το WHU – Otto Beisheim School of Management είναι το #1 Γερμανικό Business School για προγράμματα σπουδών. Διαπιστευμένο από τα EQUIS, AACSB και FIBAA, το WHU προσφέρει ακαδημαϊκά προγράμματα καθώς και εκπαίδευση για στελέχη, ακολουθώντας τέσσερις βασικές αξίες με θάρρος και δέσμευση: κοινότητα, κοσμοπολιτεία, επιχειρηματικότητα και αριστεία. Παρά το COVID-19, το WHU είναι έτοιμο να αναπτυχθεί και να προγραμματίσει μπροστά.