Keystone logo

6 Σε σύνδεση BBA Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BBA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (6)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Σε σύνδεση BBA Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία

Τι είναι ένα πρόγραμμα πτυχίο BBA; Μια Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πρόγραμμα διαρκεί γενικά τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί, και η παρακολούθηση μαθημάτων έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους μαθητές για τις απαιτήσεις των επιχειρηματικών και οικονομικών επαγγελματικά πεδία. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους ως απαραίτητη προϋπόθεση, και μπορεί να έχουν την ευκαιρία να ειδικεύονται.

Τι είναι ένα online BBA στον Τουρισμό και την Φιλοξενία; θέματα κοινών μαθημάτων περιλαμβάνουν τη διαχείριση του τουρισμού, διαχείριση γεγονότων, τη λογιστική, τη στρατηγική διαχείριση των επιχειρήσεων, την ανάπτυξη web εφαρμογή, συστήματα υποστήριξης διαχείρισης και παγκόσμιες στρατηγικές μάρκετινγκ. Να σταθεροποιήσει μια βαθύτερη κατανόηση των επιχειρηματικών αρχών, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να συνεχίσουν περιπτωσιολογικές μελέτες και επιστημονικά περιοδικά. Στη διάρκεια των σπουδών, οι φοιτητές μπορούν επίσης να ενθαρρυνθούν να ακολουθήσουν πρακτικής άσκησης με τις καθιερωμένες εταιρείες ιδανική επαγγελματική τους θέση.

Με ένα online BBA στον Τουρισμό και την Φιλοξενία, οι μαθητές προετοιμάζονται για τις ακαμψίες μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον τουρισμό και τις βιομηχανίες φιλοξενίας που σχετίζονται. Οι απόφοιτοι έχουν συνήθως ένα ευρύ σύνολο ικανοτήτων που σχετίζονται με τη διαχείριση των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας και της καινοτόμου έρευνας. Με αυτές τις δεξιότητες στη διάθεσή τους, οι μαθητές μπορούν να αναμένουν να πληρούν τις προϋποθέσεις για περισσότερες θέσεις εργασίας συνολικά.

Το κόστος μιας online BBA στον Τουρισμό και την Φιλοξενία συνήθως θα ποικίλουν ανάλογα με την προτίμηση των μαθητών. Μερικοί μελετητές μειώσει το κόστος της εκπαίδευσης με μεγαλύτερη αναλογίες μαθήματα σε απευθείας σύνδεση με βάση και ψηφιακό υλικό.

Με ένα online BBA στον Τουρισμό και την Φιλοξενία, οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να βρουν απασχόληση στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, αλλά μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για τις θέσεις στη διοίκηση επιχειρήσεων, λογιστική και τα ταξίδια. Κοινές θέσεις περιλαμβάνουν ταξιδιωτικοί πράκτορες, διαμονή διευθυντές, τα ταξίδια τους συντονιστές και τους σχεδιαστές εκδήλωση.Πολλοί φοιτητές επιδιώκουν ακόμη και τις επιχειρηματικές προσπάθειες που σχετίζονται με τον τουρισμό, όπως ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία σύμβαση σχεδιασμού.

Πάρτε τον έλεγχο του μέλλοντός σας και jumpstart την καριέρα και την εκπαίδευσή σας με ένα online BBA στον Τουρισμό και τη φιλοξενία. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.