Keystone logo

2 Σε σύνδεση BBA Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • BBA
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
  • Ξενοδοχειακή Διαχείριση
  • Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (2)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

    Σε σύνδεση BBA Προγράμματα σε Διεθνής Διαχείριση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

    Οι φοιτητές που έχουν αποφοιτήσει από το λύκειο μπορούν να προχωρήσουν στην επίτευξη ενός online Bachelor of Business Administration. Αυτά τα προσόντα μπορεί να οδηγήσουν σε πολλές προοπτικές απασχόλησης στον επιλεγμένο τομέα σπουδών τους ή μπορεί να αποτελέσουν άλλο ένα ορόσημο προς μια μεγαλύτερη πρόοδο με ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα.

    Τι είναι ένα online BBA στη International Hotel Management; Αυτό το πτυχίο μπορεί να δώσει στους σπουδαστές μεγαλύτερη κατανόηση του τομέα της φιλοξενίας, προετοιμάζοντάς τους για καθήκοντα εισόδου ή διοίκησης σε συναφείς τομείς. Συγκεκριμένοι στόχοι σπουδών μπορεί να περιλαμβάνουν μαθήματα στη διαχείριση ξενοδοχείων, διαχείριση επιχειρήσεων και φήμης ή εστίαση στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών. Τα μεμονωμένα μαθήματα μπορούν να ποικίλουν οπουδήποτε από τη διαχείριση της ποιότητας της υπηρεσίας και την υπηρεσία καθαριότητας μέχρι την εποπτεία των ξενοδοχείων.

    Οι δεξιότητες μάθησης σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να εξεταστούν για κάθε οδό μελέτης.Πολλά από αυτά τα μαθήματα διδάσκουν τις διοικητικές, ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητες που ισχύουν για μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων εργασίας και επαγγελματικών σταδιοδρομιών στον σχετικό τομέα.

    Δεδομένου ότι ένα BBA μπορεί να διαρκέσει έως και τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και το κόστος του προγράμματος να διαφέρει μεταξύ των ιδρυμάτων, η ολοκλήρωση των πληρωμών εκ των προτέρων γενικά δεν είναι σκόπιμη. Θα πρέπει να ληφθούν υπόψη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επιλεγέν σχολείο και τον αριθμό των ετών.

    Η πολλαπλή σταδιοδρομία στον κλάδο της φιλοξενίας μπορεί να προσεγγιστεί μέσω αυτού του προγράμματος σπουδών. Στις θέσεις εργασίας μπορεί να περιλαμβάνεται διεθνής διευθυντής θέρετρων ή ξενοδοχείων, υπεύθυνος κράτησης ή επιστάτη και πολλές ευκαιρίες για το μάρκετινγκ και την κατεύθυνση πωλήσεων σε αυτά τα τμήματα. Οι σπουδαστές μαθαίνουν πολύτιμες ιδέες που μπορούν να τις κατευθύνουν προς το να λειτουργούν προγράμματα κρατήσεων ξενοδοχείων ή εστιατορίων σε απευθείας σύνδεση, την εξυπηρέτηση πελατών και άλλες βασικές επιχειρηματικές ή ηγετικές επιχειρήσεις όπως απαιτείται στη θέση.

    Η εύρεση του πού πρέπει να επιτευχθεί ένα BBA έχει γίνει πολύ πιο προσιτή λόγω των ηλεκτρονικών ακαδημιών που προσφέρουν διεθνείς και απομακρυσμένες ευκαιρίες. Αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο ίδρυμα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.