Keystone logo

5 Σε σύνδεση Πτυχίο Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Πτυχίο
  • Τουρισμός και Φιλοξενία
Πεδία μελέτης
  • Τουρισμός και Φιλοξενία (5)
  • Επιστροφή στην κύρια κατηγορία
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Σε σύνδεση Πτυχίο Προγράμματα σε Τουρισμός και Φιλοξενία

Πτυχίο είναι ένα προπτυχιακό πρόγραμμα που διαρκεί περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί. Πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο επιτρέπουν στους μαθητές να κερδίσουν αυτό το χαρακτηρισμό κάνοντας μαθήματα σε απευθείας σύνδεση, η οποία τους δίνει μεγαλύτερη ευελιξία.

Τι είναι ένα online Bachelor στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας; Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές με τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την παροχή άριστη εξυπηρέτηση των πελατών ως φιλοξενία επαγγελματία. Σχεδόν κάθε σχολείο προσφέρει μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά οι μαθητές συχνά μαθαίνουν πώς τοπικό πολιτισμό, το περιβάλλον και την οικονομία επηρεάζουν τη τουρισμό και τη φιλοξενία βιομηχανία. Ορισμένα προγράμματα μπορεί επίσης να επικεντρωθεί στην δημιουργική διαχείριση και ηγετικές ικανότητες. Οι μελετητές μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή, όπως είναι η ανάπτυξη τουριστικού προορισμού, σύμβαση και τη διαχείριση συνάντηση, και δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών.

Σε αυτό το πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να αναπτύξουν την επίλυση προβλημάτων και δεξιότητες ανθρώπων, η οποία συχνά είναι ευεργετική σε έναν αριθμό διαφορετικών θέσεων εργασίας, καθώς και στην προσωπική ζωή ενός ατόμου. Κερδίζουν το βαθμό σας δίνει επίσης στους φοιτητές μια ευρεία ποικιλία της σταδιοδρομίας για να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Το κόστος που συνδέεται με την απόκτηση αυτό το βαθμό μπορούν να διαφέρουν από το ένα σχολείο στο άλλο. Ορισμένοι παράγοντες επηρεάζουν το τι κάθε σχολείο έξοδα για δίδακτρα, ώστε οι μαθητές ενθαρρύνονται να έρθετε σε επαφή μαζί τους απευθείας για να μάθετε τι θα απαιτηθεί οικονομικά.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές σταδιοδρομίες διατίθεται στους τομείς της διαχείρισης, των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, εξυπηρέτηση πελατών και ειδικές εκδηλώσεις. Οι δυνητικοί εργοδότες μπορούν να είναι τα καζίνο, οι αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και θέρετρα, εταιρείες κρουαζιέρας, οι πάροχοι υπηρεσιών εστίασης, γραφεία επισκέπτη, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, ιστοσελίδες του διαδικτύου και εκδότες ταξιδιωτικών βιβλίων.Οι τύποι των θέσεων εργασίας μπορεί να περιλαμβάνει τις επιχειρήσεις διαχείρισης, διαχείρισης συμπόσιο, τις δραστηριότητες και τα προγράμματα σχεδιασμού, το εμπόριο δείχνουν τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης και την ανάπτυξη, τις προαγωγές, σχεδιασμού ταξιδιών και των σχέσεων πελατών.

Εάν μια εργασία στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας είναι ενδιαφέρον, να αρχίσει έρευνα σχολεία και τα προγράμματα τώρα. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.