Web έκφρασης: από την πρώτη σελίδα στον ιστό έκφρασης

Study 365

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Web έκφρασης: από την πρώτη σελίδα στον ιστό έκφρασης

Study 365

Επισκόπηση

Η Janine ξεκινάει με μια γρήγορη επισκόπηση των διαφορών μεταξύ του FrontPage και του Web Expression, επισημαίνοντας τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσαρμόσετε τη διεπαφή αυτού του νέου προγράμματος σχεδιασμού ιστοσελίδων για να το κάνετε δικό σας. Στη συνέχεια, θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση από τα σχέδια Web που δημιουργήθηκαν με πίνακες HTML σε προηγμένες διατάξεις με CSS χρησιμοποιώντας το Expression Web και πολλά άλλα. Στο Web έκφρασης: Από το FrontPage στο Web έκφρασης, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε δυναμικά πρότυπα ιστού για να αυτοματοποιήσετε τις συνολικές αλλαγές και να διαχειριστείτε στοιχεία πλοήγησης σε πολλές σελίδες. Μετακινηθείτε πέρα ​​από τις δυνατότητες του FrontPage, όπως τα θέματα, τα κοινά σύνορα και τα πακέτα ιστού που δεν υποστηρίζονται στον ιστό έκφρασης. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του σχεδιασμού ιστοσελίδων που βασίζονται σε πρότυπα και δημιουργήστε ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες σε όλους στον Ιστό!

Η εκμάθηση με τη Μελέτη 365 έχει πολλά πλεονεκτήματα. Το υλικό του μαθήματος παραδίδεται κατευθείαν σε εσάς και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σας. Δημιουργείται από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε ακριβείς πληροφορίες, οι οποίες είναι ενημερωμένες και εύκολα κατανοητές.

Αυτό το μάθημα αποτελείται από επαγγελματικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο παρέχεται μέσω συστήματος που θα έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα για 365 ημέρες (12 μήνες).

Ποιος είναι;

 • Σχεδιαστές γραφικών
 • Κάμεραμαν
 • Καλλιτέχνες
 • Σχεδιαστές επιχειρήσεων
 • Δημιουργικά
 • Σχεδιαστές

Περίγραμμα μαθήματος

Το μάθημα αυτό αποτελείται από τις ακόλουθες ενότητες:

 • Ενότητα 1: Σύγκριση του FrontPage & Web έκφρασης
 • Ενότητα 2: Δημιουργία ιστότοπων στο Web σε σχέση με το FrontPage
 • Ενότητα 3: Δημιουργία σχεδίων CSS στο Web
 • Ενότητα 4: Δημιουργία & Χρήση προτύπων δυναμικών σελίδων
 • Ενότητα 5: Διαχείριση τοποθεσιών Web στο Web σε σχέση με το FrontPage

Διάρκεια:

Από την ημέρα που αγοράζετε το μάθημα, θα έχετε 12 μήνες πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μελέτης. Καθώς η πορεία είναι αυτοτροφοδοτούμενη, μπορείτε να αποφασίσετε πόσο γρήγορα ή αργά η εκπαίδευση πηγαίνει και είναι σε θέση να ολοκληρώσει το μάθημα σταδιακά, επανεξετάζοντας την εκπαίδευση ανά πάσα στιγμή.

Μέθοδος αξιολόγησης:

Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε μία αποστολή που πρέπει να υποβάλετε (χρειάζεστε ένα σήμα 65% για να περάσετε) και μπορείτε να υποβάλετε την ανάθεση ανά πάσα στιγμή. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο £ 19 για αξιολόγηση και πιστοποίηση όταν υποβάλλετε την αποστολή. Θα λάβετε τα αποτελέσματα εντός 72 ωρών από την υποβολή και θα σας αποσταλεί πιστοποιητικό σε 7-14 ημέρες αν έχετε περάσει με επιτυχία.

Πιστοποίηση:

Οι επιτυχείς υποψήφιοι θα λάβουν πιστοποιητικό για τον ιστό έκφρασης: Από το FrontPage στο Web έκφρασης.

Απαιτήσεις εισόδου:

Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 16 ετών και άνω και να έχουν μια βασική κατανόηση της Αγγλικής Γλώσσας, της αριθμητικής, του γραμματισμού και των ΤΠΕ.

Διαδρομή Καριέρας:

 • Γραφικό σχέδιο
 • Βιντεοσκόπηση
 • Τέχνη και σχέδιο
 • Σχεδιασμός επιχειρήσεων

Πληροφορίες παρουσιαστή:

Από το 1995, η Janine Warner έχει γράψει περισσότερες από δώδεκα βιβλία σχετικά με την τεχνολογία και το Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων δικτυακών τόπων Do-It-Yourself For Dummies.

Ένας αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας στο διαδίκτυο που είναι γνωστός για την τεχνολογική διασκέδαση και προσβασιμότητα, έχει διατελέσει προσκεκλημένος σε διάφορα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα και τα άρθρα της έχουν εμφανιστεί σε τόσο ποικίλες δημοσιεύσεις όπως το περιοδικό Miami Herald, Shape και η εφημερίδα Point Reyes Light .

Η Janine είναι ένας δημοφιλής ομιλητής σε συνέδρια και εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και η ευχέρεια της στα ισπανικά φέρνει τις τακτικές προσκλήσεις της στη Λατινική Αμερική και την Ισπανία. Η Janine υπήρξε επίσης μέλος μελετητή μερικής απασχόλησης στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι όπου δίδαξε σε απευθείας σύνδεση δημοσιογραφία.

Από το 1998 έως το 2000, η ​​Janine εργάστηκε με πλήρη απασχόληση για το Miami Herald ως διαδικτυακό διαχειριστή και αργότερα ως διευθυντής της New Media. Έχει επίσης διατελέσει Διευθυντής Λειτουργιών της Λατινικής Αμερικής για τα CNET Networks.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση December 6, 2017
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Αυγ. 2018
Duration
Διάρκεια
30 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
29 GBP
ανά 365 ημέρες
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Αυγ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών