Τι θα μάθω λοιπόν;

 1. Πώς να μάθουν σωστά, να αναπτύξουν και να κυριαρχήσουν την τρελή ικανότητα ζωής του Trading. Μόλις ξέρετε πώς να Εμπορίου, όπως η ικανότητα οδήγησης, τότε θα είστε σε θέση να Εμπορεύσετε ΟΛΕΣ τις αγορές. Νομίσματα, εμπορεύματα, κρύπτες, αποθέματα και άλλα.
 2. Πώς να προσδιορίσετε πραγματικά τις συναλλαγές χαμηλού κινδύνου, υψηλής πιθανότητας με τις προκαθορισμένες εισόδους και εξόδους τους.
 3. Μάθετε πώς να επωφεληθείτε και να επιταχύνετε τις πτωτικές αγορές. Ιδιαίτερα χρήσιμο όταν οι μετοχές και οι κρύπτες αρχίζουν να συντρίβουν σύντομα.
 4. Πώς λειτουργεί το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.
 5. Προηγμένη Διαχείριση Κινδύνων Διαπραγμάτευσης και πώς να προσδιορίσετε την Τραπεζική δραστηριότητα στην αγορά και στη συνέχεια να οδηγήσετε τα κύματα που δημιουργούν οι φαντασιώσεις τους.

Τι είναι αυτό το μάθημα και πώς παραδίδεται;

The Realistic Trader μεταβαίνει κυρίως σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο διαδίκτυο. Έτσι, ο Siam δεν θα κρατά πια 2 Ημερίδες στο σπίτι του για λόγους ασφαλείας.

Ως εκ τούτου, έχει δημιουργήσει ένα Ultimate Trading μαθήματα για μόνο £ 1500 ΦΠΑ! Όλες αυτές οι γνώσεις που χρησιμοποιούνται για να κοστίσει καλά πάνω από £ 4000.

Ώρα να επενδύσετε στο μέλλον σας

 • Πρόσβαση στο Ultimate Trading Course.
 • FB κοινότητα με τους Mentors για να απαντήσετε σε ερωτήσεις.
 • Τηλεγράφημα μεταδίδει για όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της Siam.
 • 2 μεγάλα συνέδρια NON-SALESFEST ανά έτος με ειδικά πλήκτρα και προσκεκλημένους ομιλητές.
 • Ενημερώσεις FX από τη Siam.

Όλα τα δικά σας για μια μόνο επένδυση ύψους £ 1800

Αγοράζετε πρόσβαση στο Ultimate Trading Course μας για £ 1800 συμπεριλαμβανομένων. ΦΠΑ και την είσοδο ενός μηνός στην εμπορική κοινότητα μας. Μετά τη δοκιμή σας 1 μήνα, μπορείτε να παραμείνετε ως μέλος για £ 197 συμπεριλαμβανομένων. Φ.Π.Α. ανά μήνα χωρίς σύμβαση σε εξέλιξη.

Οι ειδοποιήσεις Crypto του PS Siam θα πρέπει να καλύπτουν περισσότερο από κάθε μήνα.

Ποια βίντεο περιλαμβάνονται;

Τμήμα 1 - Μηχανική

 • Μάθετε γιατί ο Warren Buffett πιστεύει ότι ο κλάδος των επενδύσεων είναι ο μόνος κλάδος στον οποίο μπορεί να σκεφτεί πού οι προσπάθειες των επαγγελματιών αφαιρούν την αξία από αυτό που μπορεί να κάνει ο μέσος άνθρωπος.
 • «Προπαγάνδα» - Ανακαλύψτε γιατί οι αναφορές σχετικά με τα στοιχεία για την ανεργία, τα στοιχεία για τον πληθωρισμό και τις χρηματιστηριακές επιστροφές δεν είναι αυτό που νομίζετε και πώς να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.
 • «Το Σιωπηλό Crash» - Αυτό συμβαίνει τώρα και θα μάθετε πώς η εξοικονόμηση ζωής και η σύνταξή σας χάνουν γρήγορα αξία κάθε μέρα.
 • «Επενδύοντας 101» Οι επαγγελματίες θέλουν να πιστεύετε ότι η επένδυση είναι δύσκολη, σύντομα θα μάθετε ότι είναι απλή και ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε έναν Χρηματιστηριακό ή Διαχειριστή Αμοιβαίων Κεφαλαίων για να επενδύσετε τα χρήματά σας καθώς κρατούν τις προμήθειές τους είτε μεγαλώνουν είτε χάνετε τα χρήματά σας.
 • «Ο μύθος του σπιτιού» - Παρά το γεγονός ότι το σπίτι σας αυξήθηκε κατά τα τελευταία 10 χρόνια, είναι πραγματικά συνετρίβη σε αξία. Γεγονός. Μάθετε πώς να σταματήσετε τη συνέχιση αυτής της διαδικασίας.
 • «Επένδυση στον κύκλο του πλούτου» - γι 'αυτό και οι Ρότσιλντ και Ροκφέλερ ήταν πλούσιοι για 200 χρόνια, αλλά οι Vanderbilts (που είναι η πλουσιότερη οικογένεια στον κόσμο) είναι πλέον έρημοι.
 • Μπορεί £ 10k του καθαρού επενδυτικού βαθμού Silver πραγματικά να σας αγοράσει μια μέση τιμή του Ηνωμένου Βασιλείου σπίτι εντελώς υποθήκη δωρεάν;
 • «Το Πρότυπο Κυματοειδές Κύμα» - αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ιστορία είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ καλός δείκτης για το μέλλον, για ποιο λόγο είμαστε πάντα καταδικασμένοι να επαναλάβουμε τα λάθη μας και γιατί η εικόνα αυτή πρέπει να ενταχθεί στο πίσω μέρος του μυαλού σας κάθε φορά που επενδύετε σε κάτι .
 • «Οι μελλοντικές προβλέψεις υψηλής πιθανότητας» - ο Siam ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος με τις προβλέψεις του μέχρι τώρα, βλέπει την ανάκαμψή του στα επόμενα 5-10 χρόνια και τις βασικές τάσεις για να είναι.
 • «Το απλό μυστικό του πλούσιου» - Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι αυτό να εφαρμοστεί στη δική σας ζωή. Αυτή η απλή εξήγηση της ταμειακής σας ροής θα αλλάξει 100% τα μελλοντικά σας οικονομικά.
 • Ο «Παρθενώνας του Σιάμ» - Γιατί ο ελληνικός Παρθενώνας δείχνει ένα βασικό σημείο στο γιατί το 90% του Ηνωμένου Βασιλείου είναι φτωχό και θα συνεχίσει να παραμένει φτωχό. Αυτό είναι ένα λυπηρό και λυπηρό γεγονός, αλλά εδώ θα μάθετε πώς μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό το λάκκο και στη συνέχεια να βοηθήσετε να εξουσιάσετε τους φίλους και την οικογένειά σας έξω από αυτό.
 • «Η παρερμηνεία του χρήματος εναντίον νομίσματος» - γιατί ο καθένας είναι λάθος όταν μιλάει για χρήματα.
 • «Η χρονική βόμβα των νομισμάτων της Fiat» - γιατί κάθε νόμισμα στον κόσμο έχει τώρα περίπου 2 χρόνια πριν από μια παγκόσμια επαναφορά νομίσματος. Θα μάθετε πώς να επωφεληθείτε μαζικά από αυτό!
 • Einstein's 8th Wonder of the World "- αν ο Albert μας προειδοποιήσει για την εκθετική ανάπτυξη και το μέγεθος των μεγάλων αριθμών, τότε θα πρέπει τουλάχιστον να λάβουμε υπόψη τις προειδοποιήσεις του. Αυτό ισχύει πολύ για το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα και θα σας συγκλονιστεί όταν αντιληφθείτε πόσο χρεώσαμε.
 • «Η αλλαγή του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος» - ο κόσμος έχει μια εντελώς νέα αλλαγή νομισματικού συστήματος κάθε 25-45 χρόνια. Ανακαλύψτε τι μεγάλο γεγονός θα συμβεί σε 2 χρόνια.
 • «Κλασματική τράπεζα αποθεματικών» - μάθετε πώς δημιουργείται το νόμισμα από τον αέρα και γιατί κάθε νέα «έντυπη» νομισματική μονάδα υποτιμά αμέσως κάθε άλλη νομισματική μονάδα ανά τον κόσμο.
 • «Το Σχέδιο Ponzi του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού» - ο Bernie Madoff απήγαγε 65 δισεκατομμύρια δολάρια στο σχέδιο Ponzi του, αλλά διατηρεί μέχρι σήμερα ότι το μεγαλύτερο σχέδιο Ponzi που δημιουργήθηκε ποτέ είναι το χρηματοπιστωτικό σύστημα που μας έβαλε όλα τα FED. Προειδοποίηση: θα σας σοκάρει 100%. Ποτέ δεν θα κοιτάξετε ξανά τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο. Αλλά πρέπει να μάθετε αυτή την άβολη αλήθεια.
 • «Η κατάρρευση του Fiscal Cliff» - δείτε πώς οι πολιτικοί του κόσμου δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργεί το χρηματοπιστωτικό σύστημα και γιατί δεν γνωρίζουν το πρόβλημα του χρέους που είμαστε. Θα δείτε επίσης γιατί το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το 3ο σε-χρεωμένο έθνος στον πλανήτη.
 • 'Το Έκρηξη του 2008 που παρουσιάστηκε' - Κάποτε για πάντα, καταλαβαίνετε πλήρως τι ακριβώς συνέβη το 2007/8 και γιατί θέλει να επαναληφθεί ξανά μέσα σε 2 χρόνια.
 • «Το Κυπριακό Πλούτος του Πλούτου» - Επισήμως γνωστό ως εγγύηση. Γιατί οι Τράπεζες κατέχουν νομίμως τα χρήματά σας και γιατί θα βυθίσουν τα χέρια τους στον τραπεζικό σας λογαριασμό κατά την επόμενη Τραπεζική Κρίση. Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να προστατευθείτε από αυτό.

Τμήμα Δύο - Αγορές

 • 'Jargon Busting' - δεν είναι μεγάλο, δεν είναι έξυπνο και σίγουρα δεν θα χρειαστείτε φανταχτερούς όρους σε αυτό το μάθημα!
 • «Η τρελή αγορά» - Μάθετε γιατί η χρηματιστηριακή αγορά ονομάζεται «Κακή αγορά» και γιατί οι άνθρωποι που παίζουν σε αυτήν την αγορά χαρακτηρίζονται ως τα «τρελά χρήματα». Θα δείτε γιατί σίγουρα δεν θέλετε να είστε σε αυτή την κατηγορία!
 • «Χρηματοοικονομικά Όπλα Μαζικής Καταστροφής» - Πώς τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και οι επιλογές είναι εξαιρετικά επικίνδυνα για τον πλούτο σας αν δεν ξέρετε τι κάνετε.
 • «Η Αγορά GODZILLA» - η μεγαλύτερη και πιο αδιάκοπη αγορά στον κόσμο. Μάθετε γιατί αυτή είναι η ευκολότερη αγορά για να επωφεληθείτε και γιατί αγοράζοντας αποθέματα ήταν τόσο της δεκαετίας του 1990 και κατάφωρα αναποτελεσματική.
 • 'Λίρες ανά Pip' - Ανακαλύψτε ότι θα μπορούσατε ενδεχομένως να διδάξετε έναν πίθηκο για να ανταλλάξετε την αγορά συναλλάγματος και ότι η διαπραγμάτευση είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι φανταζόταν ποτέ.
 • «Το τρίγωνο πυρκαγιάς» - Πώς υπάρχουν 3 κύριοι τρόποι να αναλύσετε τις αγορές, αλλά θα μάθετε ότι υπάρχει ένας τρόπος που είναι τα χέρια κάτω από το καλύτερο για χρήση. Μπορείτε να πετύχετε αυτό το είδος ανάλυσης και ποτέ δεν θα χρειαστείτε τα άλλα 2.
 • «Το εμπόριο της ηθικής» - Δείτε πώς μπορείτε να ωφεληθείτε πάρα πολύ από φυσικές καταστροφές όπως ο σεισμός της Ιαπωνίας χωρίς να εκμεταλλευτείτε κανέναν. Είναι εξαιρετικά χαμηλή κρέμονται φρούτα, αλλά αν αυτό σας ενοχλεί, θα μπορούσατε πάντα να επωφεληθείτε εξαιρετικά από την επόμενη παγκόσμια καταστροφή και μετά να μεταφέρετε τα έσοδά σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τρίτο τμήμα - Μέθοδοι

 • Ο «Γραμμή Γραμμής» - θα δείτε γιατί κάποιος που χρησιμοποιεί ή κοιτάζει τα γραφήματα γραμμής δεν ξέρει τι κάνουν. Θα εκπλαγείτε να δείτε ότι πολλοί μεγάλοι διευθυντές των Ταμείων τα χρησιμοποιούν και όπως αναμένεται, τα αποτελέσματά τους είναι συγκλονιστικά.
 • 'Υποστήριξη
 • «Η τάση είναι ο φίλος σου μέχρι την άκρη στο τέλος» - Θυμηθείτε αυτό. Πάντα. Το πραγματικό κέρδος είναι όταν η αγορά ανεβαίνει ή μειώνεται, όχι όταν πηγαίνει προς τα πλάγια.
 • Το «Breaking Even» είναι λιγότερο επικίνδυνο από ό, τι νομίζετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε συναλλαγές που είναι 100% χωρίς κίνδυνο. Όπως και αν, αν η αγορά ήταν να πάει εναντίον σας, τότε θα χάσετε καθόλου χρήματα. Μάθετε πώς να ρυθμίσετε αυτές τις συναλλαγές χωρίς κίνδυνο!
 • Το «Standard Bounce» - η αγορά ανακάμπτει από ορισμένα επίπεδα με 2 διαφορετικούς τρόπους. Μάθετε πώς να τα εντοπίζετε και, κυρίως, να επωφεληθείτε από αυτά.
 • Το «Standard Break» - η αγορά σπάζει μέσω ορισμένων επιπέδων με 2 διαφορετικούς τρόπους. Μάθετε πώς να τα εντοπίζετε και, κυρίως, να επωφεληθείτε από αυτά.
 • «Ο επιθετικός παίκτης» - το 99% των newbie εμπόρων υιοθετούν φυσικά το στυλ "Aggressive Gambler". Είναι απολύτως φυσικό να πέσετε σε αυτή την παγίδα έτσι πρέπει να μάθετε γιατί και πώς να μην ακολουθήσετε άλλους εμπόρους νεοσύλλεκτων σε αυτό το λάκκο.
 • "Κηροπήγια" - Αυτά αντιπροσωπεύουν όλες τις κινήσεις των τιμών μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Πρέπει να μάθετε πώς να εντοπίζετε διαφορετικούς τύπους κηροπήγια, καθώς κάποιοι είναι πολύ αποκαλυπτικοί στο σημείο όπου θα πάει η αγορά. Αλλά το τέχνασμα δεν πρέπει να βασίζεται σε αυτά τα σχέδια κηροπήγια. Οι περισσότεροι πρωταγωνιστές βασίζονται τελείως σε αυτά, αλλά εδώ, θα μάθετε ακριβώς πότε να προσέχετε και πότε να μην λάβετε υπόψη τα μηνύματά σας.
 • «Βασικοί δείκτες χαρτών» - υπάρχουν χιλιάδες για να διαλέξετε, κάθε δικτυακός τόπος απατεώνων ισχυρίζεται ότι μπορείτε να κάνετε χιλιάδες Λίρες την ημέρα χρησιμοποιώντας τον ειδικό δείκτη τους. Εδώ θα μάθετε πώς να είστε ο απαιτητικός έμπορος γνωρίζοντας ποιους δείκτες θα χρησιμοποιήσετε και πότε! Λιγότερο είναι σε αυτή την περίπτωση σίγουρα!
 • «Σημαντικά μοτίβα διαγραμμάτων» - Αν και κανείς δεν έχει κρυστάλλινη σφαίρα, υπάρχουν μερικά πολύ σημαντικά μοτίβα γραφήματος τα οποία είναι σχεδόν 99% αξιόπιστα και εμφανίζονται σε κάθε γράφημα. Ορισμένα από αυτά τα μοτίβα μπορούν να γίνουν ο καλύτερος φίλος σας. Δώστε προσοχή σε αυτή την ενότητα.
 • «Τι είδους έμπορος είσαι;» - Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι εμπόρων που μπορείτε να μεγαλώσετε, ωστόσο υπάρχει μόνο ένα ζευγάρι που είναι πραγματικά επιτυχές. Εδώ είναι μια συμβουλή, Day Trading και Scalping είναι οι χειρότεροι τύποι εμπόρων που μπορείτε να είστε. Αυτό είναι που πάνω από το 90% των εμπόρων είναι όπως πάνω από το 90% των εμπορικών μαθημάτων προωθήσουν την εμπορική Ημέρα. Λόγος? Είναι επειδή οι Brokers παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της προμήθειας τους!
 • «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ» - Μάλλον το πιο σημαντικό τμήμα του μαθήματος. Η κυριαρχία αυτού του ενιαίου κλάδου θα σας κάνει ή θα σας σπάσει, ανεξάρτητα από το πόσο καλός ή φυσικός είστε ο έμπορος. Μη κατανοείτε αυτό το θέμα και ποτέ δεν θα κερδίσετε χρήματα στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Βεβαιώνω ότι όλοι όσοι κάνουν αυτό το μάθημα καταλαβαίνουν πλήρως αυτό το τμήμα στο εσωτερικό!
 • «Τα 4 πιο δαπανηρά σφάλματα του Siam» - προσωπικά έκανα ένα δίκαιο κέρδος από τη διαπραγμάτευση, αλλά έχω χάσει επίσης πολλά χρήματα για να φτάσω εκεί που είμαι τώρα. Κάθε έμπορος έχει. Είναι ακριβώς ότι οι περισσότεροι «εμπορικοί γκουρού» δεν θα σας πουν για τις απώλειές τους! Θα μάθετε σε αυτή την ενότητα πώς να μείνετε μακριά από τα 4 μεγαλύτερα συνεπή λάθη μου!
 • «Dos
 • «Αγαπημένο ημερολόγιο» - Η κατοχή ενός περιοδικού διαπραγμάτευσης είναι ένα από τα μεμονωμένα πράγματα που έχω διαπιστώσει ότι χωρίζει επιτυχημένους εμπόρους από κακούς εμπόρους. Εδώ θα μάθετε γιατί και πώς να διαχειριστείτε το δικό σας περιοδικό.
 • «Ο προσομοιωτής» - Όπως ακριβώς οι πιλότοι των αεροπορικών δυνάμεων ξοδεύουν εκατοντάδες ώρες σε προσομοιωτές, θα πρέπει να πάρετε και τον εικονικό λογαριασμό συναλλαγών σας. Εδώ θα πάρετε το λογαριασμό επίδειξής σας όλα ρυθμισμένο ώστε να μπορείτε να ανταλλάξετε τις ζωντανές αγορές με πλαστά χρήματα.
 • «Hello Dave» - Μπορείτε να ρυθμίσετε το εμπορικό σας λογισμικό μέχρι να σας εμποδίσει αυτόματα ενώ βρίσκεστε στη δουλειά. Πολλοί άνθρωποι όπως αυτή η ιδέα, αλλά αυτό μπορεί να χάσει μεμονωμένα όλα τα χρήματά σας αν δεν είστε προσεκτικοί. Θα μάθετε πώς να ρυθμίζετε ειδοποιήσεις, αλλά να μην πραγματοποιείτε αυτόματες συναλλαγές. Αυτή η ενότητα μπορεί να σας εξοικονομήσει μακροπρόθεσμα.
 • '1 Απλή στρατηγική συναλλαγών
 • 'LIVE TRADING' - Παρακολουθήστε αυτές τις στρατηγικές λειτουργούν σε πραγματικό περιβάλλον πραγματικού χρόνου.

Τέταρτη ενότητα - νοοτροπία

 • «Αξιοποιώντας το υποσυνείδητό σας» - Η εμπορία είναι η ψυχολογία 80-90%. Μετά από αυτήν την περίοδο 1 ώρας, δεν θα δούμε ποτέ τη ζωή, τη δουλειά, τις επιχειρήσεις ή τις σχέσεις σας με τον ίδιο τρόπο και πάλι. Μερικοί μαθητές του παρελθόντος έχουν διαπιστευτεί αυτή τη μοναδική σύνοδο για να «αλλάξουν τη ζωή τους».
 • «Ο φόβος της απώλειας του Gremlin εναντίον της επιθυμίας να κερδίσει το Gizmo» - Αυτός ο Gremlin σας έχει κρατήσει πίσω για όλη σας τη ζωή. Ανακαλύψτε πώς να σκοτώσετε το Gremlin σας έτσι ώστε το Gizmo σας να σας βοηθήσει.
 • «Το Σχέδιο 40/40/40» είναι ένα οικονομικό σχέδιο που ακολουθεί το 95% του παγκόσμιου πληθυσμού είτε το γνωρίζει είτε όχι. Μάθετε πώς να ξεφύγετε από αυτό το σχέδιο καθώς είναι το χειρότερο οικονομικό μονοπάτι που θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε. Ακόμα και αν είστε 60 ετών. Δεν είναι πολύ αργά.
 • 'Άγκυρες
 • «Οι 3 Κανόνες για τις Επιχειρήσεις και τις Επενδύσεις του Siam» - γιατί πρέπει να διακρίνεις από ποιον παίρνεις συμβουλές. Μάθετε γιατί η Siam δεν θα πάρει ΠΟΤΕ επενδυτικές συμβουλές από IFA ή από το Fund Manager. Και γιατί δεν πρέπει και εσύ.
 • «Το τυπικό ταξίδι» - Δείτε λεπτομερώς την πορεία των συναλλαγών που ακολουθούν οι περισσότεροι αρχάριοι. Αφού δείτε αυτό το μυαλό σας θα σας ειδοποιήσει αμέσως για να πάτε πίσω αν αρχίσετε να ακολουθείτε αυτό το μονοπάτι.

Τμήμα Πέντε - Λήψεις

 • «Χαμηλό Κρεμώμενο Φρούτο» - Μάθετε γιατί τα ασφάλιστρα της Χρηματιστηριακής αγοράς είναι πολύ καλό, πώς μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από αυτά πάρα πολύ, να μάθετε ακριβώς τι να αγοράσετε και τι να πουλήσετε όταν οι χρηματοπιστωτικές αγορές αρχίσουν να θρυμματίζονται ξανά και πώς να προστατευθείτε από οι Τράπεζες που επιβάλλουν ελέγχους κεφαλαίου στα χρήματά σας. Ο Siam ονειρεύεται μια άλλη συντριβή από το 2008, εδώ θα μάθετε γιατί είναι τόσο ενθουσιασμένος για την επόμενη συντριβή.
 • «Το εμπόριο πολέμου» - Ανακαλύψτε τι πρέπει να αγοράσετε για να κάνετε μια περιουσία από τη στιγμή που ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή τελικά ξεσπάσει.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποThe Realistic Trader »

Τελευταία ενημέρωση November 6, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,800 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη