Filter
Διδακτορικό (PhD)
Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Διδακτορικά Φιλοσοφίας σε Σπουδές Διοίκησης Διαδικτυακά Διδακτορικό Δίπλωμα

Το διδακτορικό είναι το υψηλότερο ακαδημαϊκό επίτευγμα που μπορεί να λάβει ένας μελετητής στον τομέα σπουδών του. Χρόνια ανεξάρτητης έρευνας είναι απαραίτητα για αυτό το βαθμό. Όσοι κερδίζουν έναν γιατρό της Φιλοσοφίας έχουν τον τιμητικό τίτλο του "γιατρός".

Τι είναι το Διδακτορικό στη Διοίκηση; Πρόκειται για έναν βαθμό που διδάσκει στους μαθητές πώς να διαχειρίζονται και να εποπτεύουν τις μελλοντικές τους σταδιοδρομίες. Τα άτομα που λαμβάνουν αυτό το πρόγραμμα μπορούν να διεξάγουν πρωτότυπες έρευνες και μπορούν να προετοιμαστούν για τη σταδιοδρομία που επιλέγουν. Μερικοί μελετητές μπορεί να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα των επιχειρήσεων, ενώ άλλοι μπορεί να επιλέξουν να επικεντρωθούν στη δημόσια διοίκηση. Ορισμένα μαθήματα μπορούν να διδάξουν στους μαθητές πώς να αντιμετωπίσουν σωστά τα ζητήματα διαχείρισης ή τις ανησυχίες που μπορεί να προκύψουν στο χώρο εργασίας.

Τα άτομα μπορούν να ενισχύσουν τις ικανότητες ηγεσίας και επίλυσης προβλημάτων κερδίζοντας αυτό το πτυχίο. Ενώ αυτές οι βελτιωμένες δεξιότητες μπορούν να τους ωφελήσουν σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, οι μαθητές μπορούν επίσης να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν διάφορα τεχνολογικά εργαλεία που μπορούν να τους βοηθήσουν στα επαγγέλματα τους.

Μπορεί να είναι δύσκολο να καθοριστούν οι τιμές των προγραμμάτων διδακτορικών σπουδών χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με τα σχολεία. Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Διδακτορικό Δίπλωμα στη Διοίκηση Σπουδών θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να καλέσουν τα σχολεία της επιλογής τους για πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς τιμές.

Η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος στη Διοίκηση Σπουδών μπορεί να βοηθήσει τους μελετητές να βρουν μονοπάτια σταδιοδρομίας που τους ενδιαφέρουν. Απαιτούνται διαχειριστές εκπαίδευσης παγκοσμίως. Οι μαθητές που επιλέγουν αυτό το πεδίο μπορούν να γίνουν διευθυντές, επιθεωρητές ή διευθυντές προγραμμάτων. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να εργαστούν στην κυβέρνηση ως αξιωματικοί της δημόσιας διοίκησης, κυβερνητικοί διανομείς ή διευθυντές πόλεων. Με αυτές τις ζωτικές δεξιότητες, οι σπουδαστές μπορούν να βρουν ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας που εφαρμόζονται στις μελέτες διοίκησης. Ορισμένα άλλα επαγγέλματα μπορεί να περιλαμβάνουν καθηγητές, διαχειριστές επιχειρήσεων και διευθύνοντες συμβούλους.

Για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν Διδακτορικό στη Διοίκηση Σπουδών, υπάρχουν πολλά προγράμματα διαθέσιμα σε τοπικό επίπεδο, σε απευθείας σύνδεση και σε όλο τον κόσμο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Διοίκησης

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Διδακτορικό στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων είναι ένα προσόν το οποίο είναι για τα άτομα που έχουν αποκτήσει μεταπτυχιακό στο σχετικό τομέα και θέλουν να ενισχύσουν περαιτέ ... [+]

3 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΕΚ

Όλοι οι φοιτητές θα έχουν επιπρόσθετα στο διδακτορικό ABMS της Ελβετίας ένα κοινό διδακτορικό δίπλωμα με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου.... [-]

Ελβετία Zürich
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Campus Universitario Europeo

Το εξαιρετικό πρόγραμμα Ανθρώπινου Δυναμικού Doctor of Philosophy (PhD) έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στην περιοχή του Ανθρώπινου Δυναμικού με πλήρη θέα και ... [+]

Διδακτορικό στο Ανθρώπινο Δυναμικό Το Εξαιρετική γιατρός Πρόγραμμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Φιλοσοφίας (PhD) Έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές στην περιοχή του Ανθρώπινου Δυναμικού με μια πλήρη επισκόπηση Επιπλέον, Ανθρώπινου Δυναμικού στις επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους να επιτευχθεί ευρεία γνώση σε θέματα Επι- Εταιρεία κατιόντων και τη διαχείριση της ομάδας και Πληροφοριών γνώση επεκταθεί Συναισθηματική. Το εξαιρετικό πρόγραμμα Ανθρώπινου Δυναμικού Doctor of Philosophy (PhD), βασίζεται σε μια learn- zaje απόσταση μέσα στην Πανεπιστημιούπολη Ευρώπης, CUE.... [-]

Ισπανία Marbella A Coruña Madrid
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά