Filter
Διδακτορικό (PhD)
Βήμα: Όλα

Δείτε όλα τα 2 Διδακτορικά (PhDs) σε Μηχανολογικές Μελέτες Διαδικτυακή Δίπλωμα PhD

Για τους φοιτητές που επιθυμούν να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους για να γίνουν ειδικοί στον τομέα της καριέρας τους, η εγγραφή σε πρόγραμμα διδακτορικού τίτλου μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Ολοκλήρωση του πτυχίου είναι ένας υψηλός στόχος που θα μπορούσε δυνητικά να προκριθεί μαθητές για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία που επιθυμούν.

Τι είναι το διδακτορικό δίπλωμα στις Τεχνικές Μελέτες; Μέσω διαλέξεων, έργων και παρουσιάσεων, αυτός ο τύπος προγράμματος συνήθως δίνει στους φοιτητές πλήρη γνώση στα βασικά θέματα που χρειάζονται για να κατανοήσουν πλήρως τη βιομηχανία μηχανικής. Μαζί με τα μαθήματα προγραμματισμού υπολογιστών, οι μαθητές συνήθως μελετούν τον υπολογισμό, τις πιθανότητες και τις στατιστικές, τη φυσική και τη χημεία. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ερευνητικά μαθήματα για τη συμπλήρωση των γνώσεων των μαθητών.

Ενώ εγγράφονται σε πρόγραμμα PhD in Engineering, οι σπουδαστές γενικά αναπτύσσουν ισχυρές ικανότητες για την έρευνα, τη μαθηματική και την αναλυτική σκέψη. Ενώ οι ερευνητικές και μαθηματικές δεξιότητες μπορούν να κάνουν τους σπουδαστές καλύτερους μηχανικούς και πιο ικανό να πετύχουν στην καριέρα τους, η αναλυτική σκέψη είναι συχνά επωφελής τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική ζωή.

Τα ατομικά δίδακτρα, η τοποθεσία του σχολείου και ο τύπος του προτεινόμενου προγράμματος επηρεάζουν την τιμή ενός προγράμματος διδακτορικού επιπέδου. Ειδικά μεταξύ πανεπιστημίων που βρίσκονται σε ξεχωριστές χώρες, το κόστος του πτυχίου θα μπορούσε να ποικίλλει δραστικά.

Η κατοχή διδακτορικού διπλώματος στη Μηχανική Μελετών συνήθως δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να ακολουθήσουν μια ποικιλία συναρπαστικών σταδιοδρομιών. Πολλοί επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει για να γίνουν επιχειρηματίες, ενώ άλλοι προτιμούν να εργάζονται ως εφευρέτες. Κάποιοι βρίσκουν θέσεις ως εκπαιδευτικοί. Οι φοιτητές συχνά επιλέγουν επίσης να βρουν δουλειές ως ποσοτικοί αναλυτές, διαχειριστές προϊόντων ή αναλυτές της αγοράς. Οι θέσεις ως σύμβουλοι διαχείρισης και αναλυτές ανταγωνιστικής νοημοσύνης είναι άλλες δημοφιλείς επιλογές.

Με τη διαθεσιμότητα ηλεκτρονικών τάξεων, ακόμη και οι σπουδαστές που ζουν εξ αποστάσεως έχουν πρόσβαση στην ανώτερη εκπαίδευση. Ενώ ορισμένοι μαθητές βρίσκουν τις τάξεις στις πανεπιστημιουπόλεις να διεγείρουν και να εμπλέκονται, άλλοι προτιμούν την ευελιξία που προσφέρουν τα μαθήματα στο διαδίκτυο. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα

2 Τα αποτελέσματα σε Μηχανολογικές Μελέτες

Mind Development Academy

Ο στόχος του γιατρού Μηχανολόγων Μηχανικών (D.Sc) είναι να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν για τις αυξανόμενες απαιτήσεις σχεδίασης και παραγωγής πιο σύνθετων μηχ ... [+]

Σχετικά με

Ο στόχος του γιατρού Μηχανολόγων Μηχανικών (D.Sc) είναι να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν για τις αυξανόμενες απαιτήσεις σχεδίασης και παραγωγής πιο σύνθετων μηχανικών συσκευών για την εξυπηρέτηση των αναγκών των οργανισμών, εστιάζοντας στη βασική έρευνα που σχετίζεται με την επιστήμη των υλικών και τη μηχανική διεργασιών, , και ολοκληρωμένες διαδικασίες παραγωγής πληροφοριών. Η Μηχανική έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει την επαγγελματική εξέλιξη των έμπειρων Μηχανικών Μηχανικών απόφοιτοι και επαγγελματίες στον χώρο της Μηχανικής, επεκτείνοντας τις γνώσεις τους και εξοπλίζοντας τους με ευρείες ερευνητικές και διεργασιακές δεξιότητες Μηχανολογίας, επιτρέποντάς τους να συμβάλουν καθοριστικά στην επιλογή τους .... [-]

Νότια Αφρική Cape Town
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Mind Development Academy

Ο στόχος του Doctor of Engineering Systems (D.Sc) είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τεχνικές γνώσεις και να εφαρμόσουν νέες ερευνητικές μεθοδολογίες για την αν ... [+]

Σχετικά με

Ο στόχος του Doctor of Engineering Systems (D.Sc) είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τεχνικές γνώσεις και να εφαρμόσουν νέες ερευνητικές μεθοδολογίες για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην ανάπτυξη και την εφαρμογή μηχανικών και τεχνολογικών συστημάτων. Το πρόγραμμα Engineering Systems παρέχει μια ευρεία γνώσεις βασικών γνώσεων και μια εις βάθος μελέτη ενός ειδικού τομέα της μηχανικής συστημάτων. Παραδείγματα εξειδίκευσης περιλαμβάνουν: την αστική, την ηλεκτρική ή μηχανολογία. Το πρόγραμμα Engineering Systems έχει σχεδιαστεί για να προωθήσει την επαγγελματική εξέλιξη έμπειρων μηχανικών συστημάτων και επαγγελματιών στον τομέα των μηχανικών συστημάτων, επεκτείνοντας τις γνώσεις τους και εξοπλίζοντας τους με ευρείες ικανότητες στον τομέα των συστημάτων έρευνας και μηχανικής επεξεργασίας, επιτρέποντάς τους να συμβάλουν καθοριστικά στην επιλογή τους πεδία.... [-]

Νότια Αφρική Cape Town
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 4 έτη
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά